اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
خدا کنه مثل سان آندریاس باشه اما گرافیکش سینمایی باشه و خیلی خفت باشه گرافیکش و امکانات بازی 10 برابر سان آندریاس باشه و اونقدر گسترده باشه که تا سالها ما رو الاف کنه!!!:d

خوب با این شرایطی که گفتید و گرافیک این نسل بازی رو 6 بلوری هم جا نمیشه( اگه کاملا مثه sa دربیاد)/:)

بچه ها بی زحمت تریلر اومد یه لینک دنلد بدون چیزتر بزارید یا لااقل یه جوون مرد تریلر رو یه جای خوب آپ کنه که دیگه یه سری از دوستان مثل من به خاطر نداشتن چیز چیزکُن دو ساعت پست ندن و منتظر بمونن یکی یه لینک بده :دی
ممنون :دی
خُ من آپلود میکنم براتون در حد بنز، منتظر باشید. فقط کجاها از دست بچه ها در رفته که آپ کنم شمام ببینید؟ آدرس پیلیز

خدا کنه مثل سان آندریاس باشه اما گرافیکش سینمایی باشه و خیلی خفت باشه گرافیکش و امکانات بازی 10 برابر سان آندریاس باشه و اونقدر گسترده باشه که تا سالها ما رو الاف کنه!!!:d
گرافیکش در حد RDR هم باشه واسه این نسل کفایت میکنه :d

اگه بتونه خاطرات SA رو زنده کنه که خرید کالکتورش واجب میشه!
یادش بخیر اینقدر نشسته بودیم پای SA که کل نقششو با تک تک مکان هاشو بلد شده بودیم! چه دورانی بود

چه جوی شده ! بلا نسبت راکستار (!) ، شده مثل بازی استقلال پرسپولیس . بچه ها همه با هم !:groupwave::groupwave:

آپلود برای چی ؟
از اینجا هم می تونید هم نگاه کنید هم دانلود.
خدا رو چه دیدی شاید در همین یه ساعت هیتلر شد !
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or