اولین تریلر گیم پلی + اطلاعات جدید از The Silent Ship

کدوم نسخه بازی مورد انتخاب شما خواهد بود؟

• DirectX10 قابل اجرا فقط برای ویستا

رای‌ها: 52 42.6%
  • DirectX9 و اجرا بر روی XP

رای‌ها: 70 57.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    122

rezaigi2004

کاربر سایت
mtotuv.jpg

سلام

همينطور که قول داده بودم اولين تريلر رسمي بازي ایرانی The Silent Ship يا با زبان شيرين فارسي کشتي خاموش رو با کد ماموريتي برگشت به جزيره رو تقديم شما ميکنم اين تريلر حاوي یکی از مراحل بازي هستش که فقط براي تست و نمايش هست و تمام ايراد هاي بازي در نسخه نهايي برطرف ميشه همينجا از پوريا مشكاتي عزيز هم به خاطر صدای کارکتر به عنوان صداي اصلي شخصيت بازي تشکر ميکنم براي آشنايي هر چه بيشتر شما با اين بازي اطلاعات تقريبا تکميلي رو در مورد عنوان The Silent Ship Back To Island در اختيار شما ميگذارم:

اطلاعات کلي:

- بازي بر پايه DX9 و به طور متغیر بین 25 تا 30 فرم در ثانيه اجرا ميشه.

- کشتي خاموش در مجموع داراي 6 مرحله ميباشد.

- شخصيت اصلي بازي يک تاريخ شناس آماتور هست که از تهران براي تکميل تحقيقات خودش در مورد فرهنگ ايرانيان در طول تاريخ عازم کيش ميشه اون در بدو ورود به جزيره کيش براي بازديد از کشتي به گل نشسته يوناني ها تصميم ميگيره و شبانه با وسائل اندک خودش براي تحقيق وارد اون کشتي ميشه در اين راه با صحنه ها و حوادث مختلفي روبرو ميشه و پس اي اين واقعه راه زير زميني مشکوک به زير کشتي تا اعماق آب پيدا ميکنه گودي اين راه پله به حدي بود که به مجموعه تاسيساتي زير دريا ميرسه صدا هاي عجيب تاريخ کهن عجيب همه چيز شخصيت بازي رو براي اين عمل وا ميداره که به اين ماجرا و اتفاقات حاصله پايان بده! و...

- در طراحي بازي سعي شده تا حد ممکن از آبجکت هاي واقعي در بازي استفاده بشه البته اين در مورد اجسام با حجم بالا بيشتر صدق داره.

- محيط بازي ار اکثر موارد توسط نرم افزار 3D World Studio طراحي شده و همچنين صدا گذاري بازي توسط نرم افزار FL Studio در مورد افکت هاي گرافيکي انيميشن کوتاه بازي هم از قابليت هاي نرم افزار FXhome VisionLab Studio استفاده شده لازم به ذکر هست محيط بازي آسمان بازي نيز با نرم افزار Skymatter طراحي و Export شده همونطور هم که در جريان قرار گرفتديد بخشي از نور پردازي بازي توسط موتور گرافيکي C4 و کل بازي توسط نرم افزار Fps Creator طراحي و رندر ميشه که به نوعي انجين محاسبه گرافيک و هوش مصنوعي به حساب ميآد.

- براي بازي نسخه دمو عرضه نميشه.

- بازي روي ويندوز ويستا و XP اجرا ميشه در مورد سيستم مورد نياز در مراحل توليد نهايي بازي اطلاعات گفته ميشه.

- سبک اصلي بازي اول شخص با تم ماجراجويي هست.

چند تصوير از گيم پلي بازي:

2e49k0i.jpg

2d942gh.jpg

wswsgl.jpg

k0j91x.jpg

تريلر اصلي بازي:

با کیفیت خیلی پایین برای دانلود بهتر حجم 23 مگابایت

آخرین ویرایش:
سلام بر رضا عزیز..........
خوب هستی که انشاالله.............
اقا من اریا هستم...(احتمالا محمد حقیقت در مورد من با شما صحبتی داشته........):biggrin1:
پ.ن: راستی در جریان بودی که زدی کیس محمدرضا رو ترکوندی یا نه؟؟؟؟؟؟؟:biggrin1::biggrin1:
اقا اگه اجازه بدی منم یه پیشنهاد دارم............
اگه بتونی اون دوتا ارم کنار لوگو وست رو ورداری کاور بازیت با اون نوشته ای که بالای کاور با رنگ ابی نوشتی خداییش خیلی قشنگتر میشه.......
موفق باشی و به امیددیدار........:love:

سلام خوبم خیلی ممنون

بله از ترکوندنم یک چیزی اونور تر :biggrin1:

چشم در حال ادیت هست توسط یکی از بچه ها ببینم چی میشه چون نباید دو تا لوگو باشه از کشتی خاموش ;)

اون قسمت بالای باکس(Games For Windows) کار رو خراب کرده چون اون طراحی برای یه سری بازی خاص هست و فکر هم نکنم مربوط به بازی شما بشه، ولی در کل خوبِ:دیمخصوصا اینکه اون ادمِ دیگه اون وسط نیست.یه نکته ای رو هم درباره اون هایی که صفحه قبل گذاشتی بگم: عکس های مربوط به پشت باکس بد Scale شدن و اون حالتی هم که دارن(چرخش) زیاد جالب نیست.

موفق باشی رضا جان

اون قسمت بالای باکس(Games For Windows) کار رو خراب کرده چون اون طراحی برای یه سری بازی خاص هست و فکر هم نکنم مربوط به بازی شما بشه، ولی در کل خوبِ:دیمخصوصا اینکه اون ادمِ دیگه اون وسط نیست.یه نکته ای رو هم درباره اون هایی که صفحه قبل گذاشتی بگم: عکس های مربوط به پشت باکس بد Scale شدن و اون حالتی هم که دارن(چرخش) زیاد جالب نیست.

موفق باشی رضا جان
منهم میخواستم همین خط اول رو بگم. به نظرم اون بار برداشته شه بهتره.

البته اگر بازی از طرف شرکت وست پخش بشه احتمالا Games For Windows حذف میشه وبالای باکس احتمالا فرق خواهد کرد چون جدیدن بازیهای که وست الان داره پخش میکنه بالای باکس قرمز رنگه

باكس شات خيلي خوب طراحي شده. مخصوصا عكس اون كشتيه.:biggrin1:
ولي اون عكس هايي كه پشت باكس هستند به نظر جالب نميان. شاتهاي قشنگتري ميتونستي بزاري. مثلا بعضي از شاتهايي كه تو همين تاپيك ميزاشتي خيلي قشنگ بود.
ولي در كل خوبه.

خب من باید تغییراتی که رضاجان میگن رو انجام بدم ، در ضمن ، درمورد نظرات شما
من خودم از رضا پرسیدم که وست گیم نمیخواد اون نوار قرمز رو بزاره بالاش ، گفت نه! ، گفتم این Games for Windows بده،اصلا ربطی به این بازی نداره :دی، قرار شد ببینیم چی میشه.
حالا همگی نظرامون رو بگیم و بشنویم تا یه کاور عالی در بیاریم.
-بنظر خودم هم ، Games for Windows یه نمور ضایعست ، از وست گیم بپرسیم ببینیم اگه نوار قرمز خودشو نمیزاره ، ما یه PC-CD ساده مثل DVD های قدیمی بزاریم.
-کسی با خون پاشیده شده سمت چپ مشکلی نداره؟
-تصاویر Screenshot فقط گزاشته شده تا جاشون معلوم شه ، بعدا اسکرینشات های واقعی، باکیفیت و Scale نشده میزارم
-درجه سنی بازی رو هر وقت لوگوی 13+ رو از ارشاد گرفتین بدین من بزارم
-این آقائه! که میخواد بیاد رو جلد و رضا جان هم اصرار دارن که حتما باشه ، بهتر نیست نباشه؟؟ خیلی ضایعست ، عکس سورس که میخوایم از روش بندازیم روی جلد هم خیلی کوچیک ، Blur شده و بی کیفیته ، و به کیفیت کل کاور لطمه میزنه
-و به خدا میدونم اسرار از (سر) میاد ! نمیدونم چرا نوشتم اصرار!! :دی
همه+رضا جان نظراتتون رو بگین تا نتیجه گیری کلی بکنیم

بنظر خودم هم ، Games for Windows یه نمور ضایعست
تاييد ميشه.
کسی با خون پاشیده شده سمت چپ مشکلی نداره؟
به نظر من به جاي خون سايه ي يارو رو بزاريد. (يا سايه ي كشتي يا يه هيولايي بيگ ددي اي چيزي. بيشتر بهش مياد.
-این آقائه! که میخواد بیاد رو جلد و رضا جان هم اصرار دارن که حتما باشه ، بهتر نیست نباشه؟؟ خیلی ضایعست ، عکس سورس که میخوایم از روش بندازیم روی جلد هم خیلی کوچیک ، Blur شده و بی کیفیته ، و به کیفیت کل کاور لطمه میزنه
به شدت وحشتناك تاييد ميشه.:biggrin1:
چون اين بازي يه بازيه اول شخصه و بازي از ديد بازيكن روايت ميشه عكس كسي رو نزاريد بهتره. در واقع اين محيطه كه بازيكن باهاش ارتباط برقرار ميكنه نه شخصيت بازي. (البته نميدونم شايدم اينطوري نيست) پس همون عكس كشتي بهتره.

يه چيزه ديگه.
رضا اگه يه دشمن خاص تو بازي طراحي كردي كه تا به حال نمونش تو هيچ بازي اي ديده نشده ميتوني ازش به عنوان نماد بازيت استفاده كني و رو باكس شات بازيت بزني. مثل بيگ ددي و ليتل سيستر كه تو بايوشاك هستش و عكسشون روي باكس شات بازيه.

واقعا کارتون عالی هست دمتون گرم.. فقط یکی دو نکته هست .....

اون کلمه اماتور رو بردارید خیلی بهتر هست یکمی هم متنشو جمع و جور کنید.. (چه گیری دادین به اون تونله)

بعد اینم بگم اون عکس قبلیه که گذاشتین خیلی بهتر از این کشتیه بود.. یعنی کشتی هم خوبه ولی اگر میشد اون ادم هم یک جوری جاش بدی خیلی بهتر میشه..

چون بازی باید یک تصویر جذاب و گیرا داشته باشه و کسی که اولین بار این بازی رو میخره زیاد به محتوا تصور و بازی دقت نمی کنه.. و فقط باید جذب بشه.. می دونی که چی می گم..

بعد اون قسمت پس زمینه خاکستری بالا سمت چپ هم زیاد جالب نیست و هیچ هماهنگی یا تضادی نداره .. اگر بتونی سرمه ای یا زردش بکنی خیلی بهتر هست..

خوب دوستان نظرات رو دیدم

فقط چند نکته رو اشاره میکنم یکی اینکه حتما باید تصویر اون کارکتر که گفتم باشه توی باکس شات به خاطر جذابیت بیشتر که یکی از بچه ها هم اشاره داشت مورد دوم اینکه لوگو GFW تغییر میکنه من
در موردش صحبت کردم در کل تغییرات جزئی دیگه هم داره که در نهایت داره ادیت میشه تموم شد دوباره اینجا بگذار ببینیم ممنون راستی بازی چند مدل باکس خواهد داشت!

آهان این قضیه که میگی کشتی دزدان دریایی خوب بله دیگه بابا یکم تصاویر اون کشتی به گل نشسته رو توی جزیره کیش ببینید کجاش مدرن؟ باید از روی اصلی تصویر گذاشته بشه یا شبیه اون مرده تا با تم بازی سازگار بشه عزیز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or