اولین تریلر گیم پلی + اطلاعات جدید از The Silent Ship

کدوم نسخه بازی مورد انتخاب شما خواهد بود؟

• DirectX10 قابل اجرا فقط برای ویستا

رای‌ها: 52 42.6%
  • DirectX9 و اجرا بر روی XP

رای‌ها: 70 57.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    122

rezaigi2004

کاربر سایت
mtotuv.jpg

سلام

همينطور که قول داده بودم اولين تريلر رسمي بازي ایرانی The Silent Ship يا با زبان شيرين فارسي کشتي خاموش رو با کد ماموريتي برگشت به جزيره رو تقديم شما ميکنم اين تريلر حاوي یکی از مراحل بازي هستش که فقط براي تست و نمايش هست و تمام ايراد هاي بازي در نسخه نهايي برطرف ميشه همينجا از پوريا مشكاتي عزيز هم به خاطر صدای کارکتر به عنوان صداي اصلي شخصيت بازي تشکر ميکنم براي آشنايي هر چه بيشتر شما با اين بازي اطلاعات تقريبا تکميلي رو در مورد عنوان The Silent Ship Back To Island در اختيار شما ميگذارم:

اطلاعات کلي:

- بازي بر پايه DX9 و به طور متغیر بین 25 تا 30 فرم در ثانيه اجرا ميشه.

- کشتي خاموش در مجموع داراي 6 مرحله ميباشد.

- شخصيت اصلي بازي يک تاريخ شناس آماتور هست که از تهران براي تکميل تحقيقات خودش در مورد فرهنگ ايرانيان در طول تاريخ عازم کيش ميشه اون در بدو ورود به جزيره کيش براي بازديد از کشتي به گل نشسته يوناني ها تصميم ميگيره و شبانه با وسائل اندک خودش براي تحقيق وارد اون کشتي ميشه در اين راه با صحنه ها و حوادث مختلفي روبرو ميشه و پس اي اين واقعه راه زير زميني مشکوک به زير کشتي تا اعماق آب پيدا ميکنه گودي اين راه پله به حدي بود که به مجموعه تاسيساتي زير دريا ميرسه صدا هاي عجيب تاريخ کهن عجيب همه چيز شخصيت بازي رو براي اين عمل وا ميداره که به اين ماجرا و اتفاقات حاصله پايان بده! و...

- در طراحي بازي سعي شده تا حد ممکن از آبجکت هاي واقعي در بازي استفاده بشه البته اين در مورد اجسام با حجم بالا بيشتر صدق داره.

- محيط بازي ار اکثر موارد توسط نرم افزار 3D World Studio طراحي شده و همچنين صدا گذاري بازي توسط نرم افزار FL Studio در مورد افکت هاي گرافيکي انيميشن کوتاه بازي هم از قابليت هاي نرم افزار FXhome VisionLab Studio استفاده شده لازم به ذکر هست محيط بازي آسمان بازي نيز با نرم افزار Skymatter طراحي و Export شده همونطور هم که در جريان قرار گرفتديد بخشي از نور پردازي بازي توسط موتور گرافيکي C4 و کل بازي توسط نرم افزار Fps Creator طراحي و رندر ميشه که به نوعي انجين محاسبه گرافيک و هوش مصنوعي به حساب ميآد.

- براي بازي نسخه دمو عرضه نميشه.

- بازي روي ويندوز ويستا و XP اجرا ميشه در مورد سيستم مورد نياز در مراحل توليد نهايي بازي اطلاعات گفته ميشه.

- سبک اصلي بازي اول شخص با تم ماجراجويي هست.

چند تصوير از گيم پلي بازي:

2e49k0i.jpg

2d942gh.jpg

wswsgl.jpg

k0j91x.jpg

تريلر اصلي بازي:

با کیفیت خیلی پایین برای دانلود بهتر حجم 23 مگابایت

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز شرمنده دیر جواب میدم برای این بازی و صحبت با ناشر و شرکت در همایش مطبوعات مصلی تهران بودم.

با سلام
اقا رضا,شما به دل نگیر.ایشالا همین روزا از رو بازیتون یه فیلم میسازن
واقعا پتانسیل اینو داره...بدون شوخی

هیچ چیز غیر ممکن نیست همیشه در زندگی باید امید و تلاش رو سرلوحه قرار داد.

مبارکه آقا رضا!جدا بهتون تبریک میگم!تازه به نظر من خیلی زود هم تمومش کردید!یه تریلر دیگه ازش منتشر نکردید؟(اگر هم کردید من ندیدم)

تریلر دیگه نه ممنون از لطفتون.

سلام
تبریک آقا رضا، بالاخره خرطوم فیل رو شکستی بی صبرانه منتظر انتشار بازی هستیم، فقط کاشکه می شد GameSpot بازی رو مورد نقد و بررسی قرار میداد و امتیاز بازی رو هم از دید GS می دیدیم.....

خیلی ممنون عزیز فعلا زوده برای این امر ;)

واقعا تبريك ميگم.
گرافيكش كه خوبه.
اميدوارم گيم پلي و داستانشم خوب باشه تا شاهد فروش بالاي بازيت تو خارج از كشور هم باشيم.
موفق باشي!

خیلی ممنون بعد از انتشار منتظر نظرات هستم.

به به اقا رضا خيلي حال كرديم اون تريلر اخري خيلي باحال بود مخصوصا تيتراژه اول كه كاراكتر صحبت ميكنه يك احساس ربع و وحشت ميده فقط صدا يكم نامفهومه فقط اقا رضا كاشكي يكم رو پوست دسته كاراكتر بيشتر كار ميكردي اخه دستش خيلي صاف و يكدست بود نه رگي داشت نه چينو چوروكي ولي بازم خيلي عاليه به اميده Silente Ship II
راستي اقا رضا تبليغ تلويزيوني يادت نره خيلي اثر داره

خیلی ممنون تبلیغ 10 ثانیه ای داره بازی توی شبکه 3 اما فعلا در حال انجام امور ارشاد هست عزیز.

ایول ... من همچنان در انتظار دیدن بیگ ددی هستم

حتما میبینی اما چند ثانیه بعد شاید دیگه زنده نباشی مواظب باش!!!

آقا من واقعا از یه موضوعی حالم گرفته شد . چرا اسلحه ها رو از مدلهای آماده برداشتید ؟
اینطوری که ارزشی نداره بازی به نظر من طراحی ها رو خودتون انجام میدادید بهتر بود

90 درصد آبجکت ها و تکسچر ها ساخته شده عزیز فقط 10 درصد به دلیل کمبود وقت از مدل های آماده استفاده شده عزیز

پس مردم چجوري اين بازي رو بشناسند تا برند و بازي رو خريداري كنند بالاخره بايد يكجايي تبليغ بشه

بازی توی تمام مجله های بازی تبلیغ خواهد داشت همچنین پوستر اصلی اکثر مجله ها خواهد بود به زودی شاهدش خواهید بود ;) در مورد TV هم گفتم راستی توی برنامه G & t شبکه PMC هم معرفی خواهد داشت ناشر عزیز در حال مذاکره هست ;)

من هم به نوبه خودم بهتون تبریک میگم ...
با نتیجه تلاشتون کاری ندارم، مهمترین نکته توی ساخت بازیهای مستقل به اتمام رسیدن اونهاست، که شما این مهم رو به انجام رسوندید. گرمترین تبریکاتم رو تقدیم شما میکنم.
امیدوارم نتیجه کار هم مثبت باشه و برای ادامه راهتون آرزوی موفقیت دارم.

خیلی ممنون دوست گرامی و ارجمند

رضا جان خودت كه دستي حداقل ايني كه ما ميدوني مجله داري خب تبليغاتش مطمئنا چاپ ميشه ديگه ؟

حتما ;) توی سایت ها هم تبلیغ خواهد داشت

رضا جان خسته نباشی امیدوارم تو کارتون موفق باشی.من از محدودیت خوشم نمی یاد به هر حال امیدوارم همیشه موفق باشید بایت غلط املایی هم دقت نکردم مثل خیلی از یوزر های عادی و ... دیگه .انقدر هم بحث نکنید و واقعا متاسفم اگه کسی بیاد همین پست منو دوباره ریپلای کنه و بخواد بحثو ادامه بده مطمئن باشید جواب همه رو داشتم فقط خواستم بحثو ادامه ندم

خیلی ممنون عزی من فقط نظر شخصیم رو گفتم و حرف شما هم مورد احترام

در مورد تبليغات با اجازه رضا سيل عظيم تبليغات در راه است كه در همه جا خواهيد ديد.

این هم تمام حرفام در یک جمله راستی حمید رضا جان خیلی بهت زحمت دادم تهران ممنون برای بازی هم کمال تشکر رو دارم ازت واسه همکاری شخصیت بازی ;)

در نهایت هم یک خبر میدم اما فعلا 90 درصد عملی بدونید بازی مراحل نهایی مجوز ارشاد رو داره طی میکنه که تا اوایل ماه جدید مشخص میشه در ضمن قیمت بازی هم با پک کامل قرار هست به قیمت حدودی بین 1500 تا 2000 تومان باشه که فعلا در حال تدارکات انتشار هست مشخص میشه ;)

سلام دوستان عزیز شرمنده دیر جواب میدم برای این بازی و صحبت با ناشر و شرکت در همایش مطبوعات مصلی تهران بودم.
سلام اقا رضا جانه برادر
اكشال نداره همه ميدونن وقتت با ناشر ها و مجلات و شبكه ها و ... پره پر هستش
خیلی ممنون تبلیغ 10 ثانیه ای داره بازی توی شبکه 3 اما فعلا در حال انجام امور ارشاد هست عزیز.
10ثانيه هم خيلي خوبه:tv:
مگه ارشاد بايد به بازيت مجوز بده مگه ميخواي البوم بدي بيرون:confused::-"
حتما میبینی اما چند ثانیه بعد شاید دیگه زنده نباشی مواظب باش!!!
:eek::eek::eek::confused::biggrin1::biggrin1::smoke1::smoke1:
بازی توی تمام مجله های بازی تبلیغ خواهد داشت همچنین پوستر اصلی اکثر مجله ها خواهد بود به زودی شاهدش خواهید بود ;)
ايول بابا دمت گرم خيلي زحمت كشيدي رضا جان دمت جهنم
با اين حرفت خيلي حال كردم
در مورد TV هم گفتم راستی توی برنامه G & t شبکه PMC هم معرفی خواهد داشت ناشر عزیز در حال مذاکره هست ;)
:eek::eek::eek:با ماهواره خيلي خيلي پايه ام خيلي عاليه:clap::guitar:
پس چند روز ديگه او G&T تبليغه بازيت رو ميبينيم اخجون :bash:
در نهایت هم یک خبر میدم اما فعلا 90 درصد عملی بدونید بازی مراحل نهایی مجوز ارشاد رو داره طی میکنه که تا اوایل ماه جدید مشخص میشه در ضمن قیمت بازی هم با پک کامل قرار هست به قیمت حدودی بین 1500 تا 2000 تومان باشه که فعلا در حال تدارکات انتشار هست مشخص میشه ;)
انشااله ارشاد بهتون راحت مجوز بده و زياد گير نده البته بازيت همش ربع و وحشت:crying1:نبايد زياد مشكلي تو دادن مجوز داشته باشه درسته اقا رضا؟؟؟(ميشه رضا صدات كنيم :biggrin1:)
قيمت هم عاليه از عاليم عالي تره:eek:فقط رضا جان ضرر نميكني اخه وقتي بازي لطفلي خانه زند پكي 5000تومن بود من از يك فروشنده پرسيدم كه چرا انقدر گرونه اين بازي ؟؟؟؟گفت اخه بازي تا پخش بشه نياز به ديسك هاي نقره اي داره كه قيمتشون كمي گرونه و بعد تبليق و سود و فلان و بهمان و... تا ميشه اين قيمت
حالا شما ميخواي هم تو PMC تبليغ كني هم تو TV تبليغ كني هم تو مجله ها و ميخواي تو پك بگذاري يكم ضرر نميكني؟؟؟؟
رضا دنيا تشنه خلاقيت هاي توست:flowers::kiss::praying::excited::guitar:

تبلیغ 10 ثانیه ای داره بازی توی شبکه 3
داش رضا هزینش چقدر میشه ؟ واقعا با قیمت 1500 تومن صرف میکنه ؟ یعنی از فروش بازی انقدر مطمئنی ؟ :confused:
حالا شما ميخواي هم تو PMC تبليغ كني
G & T یک برنامه برای معرفی بازیه و هزینه ای نداره ;)
بازی توی تمام مجله های بازی تبلیغ خواهد داشت همچنین پوستر اصلی اکثر مجله ها خواهد بود به زودی شاهدش خواهید بود در مورد TV هم گفتم راستی توی برنامه G & t شبکه PMC هم معرفی خواهد داشت ناشر عزیز در حال مذاکره هست
مثل اینکه واقعا قراره سیل بیاد :biggrin1:

سلام اقا رضا جانه برادر
اكشال نداره همه ميدونن وقتت با ناشر ها و مجلات و شبكه ها و ... پره پر هستش

10ثانيه هم خيلي خوبه:tv:
مگه ارشاد بايد به بازيت مجوز بده مگه ميخواي البوم بدي بيرون:confused::-"

:eek::eek::eek::confused::biggrin1::biggrin1::smoke1::smoke1:

ايول بابا دمت گرم خيلي زحمت كشيدي رضا جان دمت جهنم
با اين حرفت خيلي حال كردم

:eek::eek::eek:با ماهواره خيلي خيلي پايه ام خيلي عاليه:clap::guitar:
پس چند روز ديگه او G&T تبليغه بازيت رو ميبينيم اخجون :bash:

انشااله ارشاد بهتون راحت مجوز بده و زياد گير نده البته بازيت همش ربع و وحشت:crying1:نبايد زياد مشكلي تو دادن مجوز داشته باشه درسته اقا رضا؟؟؟(ميشه رضا صدات كنيم :biggrin1:)
قيمت هم عاليه از عاليم عالي تره:eek:فقط رضا جان ضرر نميكني اخه وقتي بازي لطفلي خانه زند پكي 5000تومن بود من از يك فروشنده پرسيدم كه چرا انقدر گرونه اين بازي ؟؟؟؟گفت اخه بازي تا پخش بشه نياز به ديسك هاي نقره اي داره كه قيمتشون كمي گرونه و بعد تبليق و سود و فلان و بهمان و... تا ميشه اين قيمت
حالا شما ميخواي هم تو PMC تبليغ كني هم تو TV تبليغ كني هم تو مجله ها و ميخواي تو پك بگذاري يكم ضرر نميكني؟؟؟؟
رضا دنيا تشنه خلاقيت هاي توست:flowers::kiss::praying::excited::guitar:

بله هر محصول فرهنگی و هنری در ایران مجوز میخواد عزیز
در مورد اون ضرر هم گفتی برای همین صد در صد نگفتم چون در حال بررسی هست تا تایید بشه

داش رضا هزینش چقدر میشه ؟ واقعا با قیمت 1500 تومن صرف میکنه ؟ یعنی از فروش بازی انقدر مطمئنی ؟ :confused:

G & T یک برنامه برای معرفی بازیه و هزینه ای نداره ;)

مثل اینکه واقعا قراره سیل بیاد :biggrin1:

در مورد فروش بازی مطمئن نیستم اما ناشر مطمئن هست که میخواد هزینه کنه ;) قیمتش هم بین 4 تا 8 میلیون باید باشه ;)

به امید سیل خوشی ها برای زندگی...

چی شد ؟ خالی بندی بود ؟

میدونید بدی همه ما ایرانی ها اینه که صبر و طاقت نداریم !!!
خب عزیز جان صبر کن یه 2 روز بگذره بعد بیا اعتراض کن !! همینطوری هلو برو تو گلو که نیست !!!... :laughing::evil:

میدونید بدی همه ما ایرانی ها اینه که صبر و طاقت نداریم !!!
خب عزیز جان صبر کن یه 2 روز بگذره بعد بیا اعتراض کن !! همینطوری هلو برو تو گلو که نیست !!!... :laughing::evil:
دقيقا زدي تو حدف
-------------------------------------------------
اقا رضا اين سيستم مورد نياز بازيت رو ميگي بدونيم;)

دقيقا زدي تو حدف
-------------------------------------------------
اقا رضا اين سيستم مورد نياز بازيت رو ميگي بدونيم;)

سيستم مورد نياز براي اجرا عادي بازی:

CPU:Intel Pentium 4 3.0 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better
RAM: 512MB RAM (1GB for Windows Vista)
VIDEO CARD: 256MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
HDD SPACE:1.5GB of free hard drive space

The Future Land Studio

مراحل طراحی اتوران و بسته Setup بازی به طور کامل به پایان رسید و سورس بازی در دو CD قرار گرفت به محض دریافت مجوز وزرات ارشاد مراحل بعدی نشر به اطلاع شما خواهد رسید.

رضا جان یه چیزی در مورد گرفتن مجوز
روی کامپیترهای وزارت ارشاد انتی ویروس AVG نصبه و تشخیص اشتباه هم زیاد داره
سعی کن قبل از ارسال بازی به دستشون یک بار با AVG چک کنی
پدر ما رو در اوردن همش براشون ارسال میکردم میگفتن ویروس داره
ما هر کاری کردیم بگیم شما که دارید انتی ویروس ارجینال میخرید خب NOD بخرید بهتره تو کتشون نمیرفت

رضا جان یه چیزی در مورد گرفتن مجوز
روی کامپیترهای وزارت ارشاد انتی ویروس AVG نصبه و تشخیص اشتباه هم زیاد داره
سعی کن قبل از ارسال بازی به دستشون یک بار با AVG چک کنی
پدر ما رو در اوردن همش براشون ارسال میکردم میگفتن ویروس داره
ما هر کاری کردیم بگیم شما که دارید انتی ویروس ارجینال میخرید خب NOD بخرید بهتره تو کتشون نمیرفت

دقیقا این کار رو کردم ;) مرسی

چی شد ؟ خالی بندی بود ؟

شما هرجا میری باید تیکه بندازی؟
به خاطره بازیهای خارجی میتونی 1 سال صبر کنی ولی به خاطره یک بازی ایرانی نمیتونی صبر کنی و فقط بلدی تیکه بندازی

از عکسها و ویدیوهایی که از بازی دیدیم معلومه که خیلی از بازیهای ایرانی سرتره ;)

ما که بشدت منتظر هستم ببینیم آقا رضا چی کار کرده ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or