اولین تریلر گیم پلی + اطلاعات جدید از The Silent Ship

کدوم نسخه بازی مورد انتخاب شما خواهد بود؟

• DirectX10 قابل اجرا فقط برای ویستا

رای‌ها: 52 42.6%
  • DirectX9 و اجرا بر روی XP

رای‌ها: 70 57.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    122

rezaigi2004

کاربر سایت
mtotuv.jpg

سلام

همينطور که قول داده بودم اولين تريلر رسمي بازي ایرانی The Silent Ship يا با زبان شيرين فارسي کشتي خاموش رو با کد ماموريتي برگشت به جزيره رو تقديم شما ميکنم اين تريلر حاوي یکی از مراحل بازي هستش که فقط براي تست و نمايش هست و تمام ايراد هاي بازي در نسخه نهايي برطرف ميشه همينجا از پوريا مشكاتي عزيز هم به خاطر صدای کارکتر به عنوان صداي اصلي شخصيت بازي تشکر ميکنم براي آشنايي هر چه بيشتر شما با اين بازي اطلاعات تقريبا تکميلي رو در مورد عنوان The Silent Ship Back To Island در اختيار شما ميگذارم:

اطلاعات کلي:

- بازي بر پايه DX9 و به طور متغیر بین 25 تا 30 فرم در ثانيه اجرا ميشه.

- کشتي خاموش در مجموع داراي 6 مرحله ميباشد.

- شخصيت اصلي بازي يک تاريخ شناس آماتور هست که از تهران براي تکميل تحقيقات خودش در مورد فرهنگ ايرانيان در طول تاريخ عازم کيش ميشه اون در بدو ورود به جزيره کيش براي بازديد از کشتي به گل نشسته يوناني ها تصميم ميگيره و شبانه با وسائل اندک خودش براي تحقيق وارد اون کشتي ميشه در اين راه با صحنه ها و حوادث مختلفي روبرو ميشه و پس اي اين واقعه راه زير زميني مشکوک به زير کشتي تا اعماق آب پيدا ميکنه گودي اين راه پله به حدي بود که به مجموعه تاسيساتي زير دريا ميرسه صدا هاي عجيب تاريخ کهن عجيب همه چيز شخصيت بازي رو براي اين عمل وا ميداره که به اين ماجرا و اتفاقات حاصله پايان بده! و...

- در طراحي بازي سعي شده تا حد ممکن از آبجکت هاي واقعي در بازي استفاده بشه البته اين در مورد اجسام با حجم بالا بيشتر صدق داره.

- محيط بازي ار اکثر موارد توسط نرم افزار 3D World Studio طراحي شده و همچنين صدا گذاري بازي توسط نرم افزار FL Studio در مورد افکت هاي گرافيکي انيميشن کوتاه بازي هم از قابليت هاي نرم افزار FXhome VisionLab Studio استفاده شده لازم به ذکر هست محيط بازي آسمان بازي نيز با نرم افزار Skymatter طراحي و Export شده همونطور هم که در جريان قرار گرفتديد بخشي از نور پردازي بازي توسط موتور گرافيکي C4 و کل بازي توسط نرم افزار Fps Creator طراحي و رندر ميشه که به نوعي انجين محاسبه گرافيک و هوش مصنوعي به حساب ميآد.

- براي بازي نسخه دمو عرضه نميشه.

- بازي روي ويندوز ويستا و XP اجرا ميشه در مورد سيستم مورد نياز در مراحل توليد نهايي بازي اطلاعات گفته ميشه.

- سبک اصلي بازي اول شخص با تم ماجراجويي هست.

چند تصوير از گيم پلي بازي:

2e49k0i.jpg

2d942gh.jpg

wswsgl.jpg

k0j91x.jpg

تريلر اصلي بازي:

با کیفیت خیلی پایین برای دانلود بهتر حجم 23 مگابایت

آخرین ویرایش:
سلام آقا رضا.
من یک انتقاد ازتون داشتم.
این چجور بازیه ایرانیه که توالت هاش فرنگین؟ :p

گذشته از شوخی ان شالله با هرچی که میسازیش موفق باشی.

آخرین ویرایش:
سلام آقا رضا.
من یک انتقاد ازتون داشتم.
این چجور بازیه ایرانیه که توالت هاش فرنگین؟ :p

گزشته از شوخی ان شالله با هرچی که میسازیش موفق باشی.

سلام انتقاد جالب و به جایی بود برای اینکه اینجا افرادی مشغول به کار و فعالیت هستن که اصلا ایرانی نیستن برای همین این صحنه کذاف رو دیدید.

اصلا هرچي باشه عاليه، بابا توقعتون رو بالا نبرين كه بازي غير خطي باشه و اينا، اينا هرچي الان بسازن عاليه.

دمتون گرم، ادامه بدين.

با سلام و خسته نباشید خدمت آقا رضای عزیز
نکاتی هست که دیدم باید ذکر بشه:
1.گرافیک بازی با این که خوبه ولی خیلی جا داره تا به سطح مطلوبی برسه پس سعی کنید خیلی بیشتر روی گرافیک کار کنید البته نورپردازی ها واقعا قابل قبوله
2.سعی کنید روی گیم پلی بیشترین وقت رو بزارید چون تجربه نشون داده که بازی هایی که گرافیک بسیار عالی دارند ولی گیم پلی خوبی ندارند به راحتی شکست می خورند
3.در مورد دشمنهای بازی یک چیز هست که خیلی مهمه اونم اینکه سعی کنید هر چی آمریکایی و اسراییلی هست رو به عنوان دشمن های بازی قرار بدید و حتی می تونید آ خرین دشمن بازی رو هم جرج بوش قرار بدید که البته بر اثر تغییر ساختار ژنتیکیش تبدیل به یک هیولا شده
4.به نظر من اگر بازی چیزی هم سطح RSV1 نباشه نمی تونه موفقیت چشمگیری کسب کنه البته می دونم که این انتظار بالاییه ولی خوب این رو هم در نظر بگیرید که همین الان هم انتظارها از این بازی خیلی بالاتر از این حرفاست، هر چی باشه ما قراره شاهد یک بازی ایرانی بین سایر بازی های نسل جدید باشیم

با سلام و خسته نباشید خدمت آقا رضای عزیز
نکاتی هست که دیدم باید ذکر بشه:
1.گرافیک بازی با این که خوبه ولی خیلی جا داره تا به سطح مطلوبی برسه پس سعی کنید خیلی بیشتر روی گرافیک کار کنید البته نورپردازی ها واقعا قابل قبوله
2.سعی کنید روی گیم پلی بیشترین وقت رو بزارید چون تجربه نشون داده که بازی هایی که گرافیک بسیار عالی دارند ولی گیم پلی خوبی ندارند به راحتی شکست می خورند
3.در مورد دشمنهای بازی یک چیز هست که خیلی مهمه اونم اینکه سعی کنید هر چی آمریکایی و اسراییلی هست رو به عنوان دشمن های بازی قرار بدید و حتی می تونید آ خرین دشمن بازی رو هم جرج بوش قرار بدید که البته بر اثر تغییر ساختار ژنتیکیش تبدیل به یک هیولا شده
4.به نظر من اگر بازی چیزی هم سطح RSV1 نباشه نمی تونه موفقیت چشمگیری کسب کنه البته می دونم که این انتظار بالاییه ولی خوب این رو هم در نظر بگیرید که همین الان هم انتظارها از این بازی خیلی بالاتر از این حرفاست، هر چی باشه ما قراره شاهد یک بازی ایرانی بین سایر بازی های نسل جدید باشیم

ممنون از پیشنهاد ها اما در مورد مقایسه با بازی های دیگه صحیح نیست چون این بازی خیلی خیلی ساده و با امکانات کم درحال ساخت و جمع آوری اون هم به تنهایی یا نهایتا 3 نفر پس فعلا بگذارید برای تجربه اول ممنون.

سلام و خسته نباشي رضا جان!
خيلي کاره جالبي داري انجام ميدي و برايت آرزوي موفقيت دارم.
يک سري سوال پيش اومده چون همه در مورد گيم پلي و گرافيک سوال ميکنن مي خواستم ببينم از نظر صدا گزاري در چه مرحله اي هستين؟
آيا موسيقي بازيرو هم خودتون توليد ميکنيد؟براي صداي شخصيت ها از گوينده هاي حرفه اي استفاده ميکنيد؟
اگر ميخواين موسيقي آماده استفاده کنين من کارهاي عليرضا افتخاري و شهرام ناظري را پيشنهاد ميکنم.
وقتي اين بازي فروش رفت قصد عرضه ي بازيهاي ديگه هم به بازار داري؟

آخرین ویرایش:
سلام و خسته نباشي رضا جان!
خيلي کاره جالبي داري انجام ميدي و برايت آرزوي موفقيت دارم.
يک سري سوال پيش اومده چون همه در مورد گيم پلي و گرافيک سوال ميکنن مي خواستم ببينم از نظر صدا گزاري در چه مرحله اي هستين؟
آيا موسيقي بازيرو هم خودتون توليد ميکنيد؟براي صداي شخصيت ها از گوينده هاي حرفه اي استفاده ميکنيد؟
اگر ميخواين موسيقي آماده استفاده کنين من کارهاي عليرضا افتخاري و شهرام ناظري را پيشنهاد ميکنم.
وقتي اين بازي فروش رفت قصد عرضه ي بازيهاي ديگه هم به بازار داري؟

صداگذری ترکیبی از FX SOUNDS ها هست و صدای شخصیت بازی هم همین آقای پوریا سایت خودمون هست که زحمت میکشن همکاری میکنن. برای آهنگ سازی هم یکی از بچه ها داره کار میکنه.

آخرین ویرایش:
اقا من با اجازت یه انتقاد دیگه هم دارم. رو این لوگوتون اگه یه مقدار بیشتر کار میکردین بهتر بود.
هر گوشش یه سازی میزنه. آدم یاد شهر بازی می افته. :)

سلام انتقاد جالب و به جایی بود برای اینکه اینجا افرادی مشغول به کار و فعالیت هستن که اصلا ایرانی نیستن برای همین این صحنه کذاف رو دیدید.
سلام.
ببخشید شما با این افراد بصورت اینترنتی مراوده میکنید؟ یا یک مکان مشخص دارید؟ میشه یک عکس ازین مکان بذارید؟

اقا من با اجازت یه انتقاد دیگه هم دارم. رو این لوگوتون اگه یه مقدار بیشتر کار میکردین بهتر بود.
هر گوشش یه سازی میزنه. آدم یاد شهر بازی می افته. :)

نه دیگه :cool: انتقاد نکن /:) قشنگه ;)

سلام.
ببخشید شما با این افراد بصورت اینترنتی مراوده میکنید؟ یا یک مکان مشخص دارید؟ میشه یک عکس ازین مکان بذارید؟

اینترنتی . زیاد نیستن.

من داشتم اون تاپيک قبليتونو ميخوندم,آيا اين آقاي(Slim Shaydi) که ميخواست کمک هاي عظيم مالي بهتون بکنه (10 مليارد تومن؟ ):-" کمک کرد؟
آيا اسم شخصيت اصلي رو به کوروش هخامنشي تغيير دادين؟
اين همکاراي اجنبيتون از چه کشوري هستن حالا؟

من داشتم اون تاپيک قبليتونو ميخوندم,آيا اين آقاي(Slim Shaydi) که ميخواست کمک هاي عظيم مالي بهتون بکنه (10 مليارد تومن؟ ):-" کمک کرد؟
آيا اسم شخصيت اصلي رو به کوروش هخامنشي تغيير دادين؟
اين همکاراي اجنبيتون از چه کشوري هستن حالا؟

پیشنهاد دادن من قبول نکردم.

اسم شخصیت نه مشخص نیست.

کدوم همکار فعلا خودم تنها هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or