اولین تریلر گیم پلی + اطلاعات جدید از The Silent Ship

کدوم نسخه بازی مورد انتخاب شما خواهد بود؟

• DirectX10 قابل اجرا فقط برای ویستا

رای‌ها: 52 42.6%
  • DirectX9 و اجرا بر روی XP

رای‌ها: 70 57.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    122

rezaigi2004

کاربر سایت
mtotuv.jpg

سلام

همينطور که قول داده بودم اولين تريلر رسمي بازي ایرانی The Silent Ship يا با زبان شيرين فارسي کشتي خاموش رو با کد ماموريتي برگشت به جزيره رو تقديم شما ميکنم اين تريلر حاوي یکی از مراحل بازي هستش که فقط براي تست و نمايش هست و تمام ايراد هاي بازي در نسخه نهايي برطرف ميشه همينجا از پوريا مشكاتي عزيز هم به خاطر صدای کارکتر به عنوان صداي اصلي شخصيت بازي تشکر ميکنم براي آشنايي هر چه بيشتر شما با اين بازي اطلاعات تقريبا تکميلي رو در مورد عنوان The Silent Ship Back To Island در اختيار شما ميگذارم:

اطلاعات کلي:

- بازي بر پايه DX9 و به طور متغیر بین 25 تا 30 فرم در ثانيه اجرا ميشه.

- کشتي خاموش در مجموع داراي 6 مرحله ميباشد.

- شخصيت اصلي بازي يک تاريخ شناس آماتور هست که از تهران براي تکميل تحقيقات خودش در مورد فرهنگ ايرانيان در طول تاريخ عازم کيش ميشه اون در بدو ورود به جزيره کيش براي بازديد از کشتي به گل نشسته يوناني ها تصميم ميگيره و شبانه با وسائل اندک خودش براي تحقيق وارد اون کشتي ميشه در اين راه با صحنه ها و حوادث مختلفي روبرو ميشه و پس اي اين واقعه راه زير زميني مشکوک به زير کشتي تا اعماق آب پيدا ميکنه گودي اين راه پله به حدي بود که به مجموعه تاسيساتي زير دريا ميرسه صدا هاي عجيب تاريخ کهن عجيب همه چيز شخصيت بازي رو براي اين عمل وا ميداره که به اين ماجرا و اتفاقات حاصله پايان بده! و...

- در طراحي بازي سعي شده تا حد ممکن از آبجکت هاي واقعي در بازي استفاده بشه البته اين در مورد اجسام با حجم بالا بيشتر صدق داره.

- محيط بازي ار اکثر موارد توسط نرم افزار 3D World Studio طراحي شده و همچنين صدا گذاري بازي توسط نرم افزار FL Studio در مورد افکت هاي گرافيکي انيميشن کوتاه بازي هم از قابليت هاي نرم افزار FXhome VisionLab Studio استفاده شده لازم به ذکر هست محيط بازي آسمان بازي نيز با نرم افزار Skymatter طراحي و Export شده همونطور هم که در جريان قرار گرفتديد بخشي از نور پردازي بازي توسط موتور گرافيکي C4 و کل بازي توسط نرم افزار Fps Creator طراحي و رندر ميشه که به نوعي انجين محاسبه گرافيک و هوش مصنوعي به حساب ميآد.

- براي بازي نسخه دمو عرضه نميشه.

- بازي روي ويندوز ويستا و XP اجرا ميشه در مورد سيستم مورد نياز در مراحل توليد نهايي بازي اطلاعات گفته ميشه.

- سبک اصلي بازي اول شخص با تم ماجراجويي هست.

چند تصوير از گيم پلي بازي:

2e49k0i.jpg

2d942gh.jpg

wswsgl.jpg

k0j91x.jpg

تريلر اصلي بازي:

با کیفیت خیلی پایین برای دانلود بهتر حجم 23 مگابایت

آخرین ویرایش:
سلام خدمت آقا رضاي عزيز
آقا رضا اين تذكرات رو حتما در نظر بگير(به عنوان برادر كوچكتر) به ترتيب از عكسهاي پست قبلي:
1.اون عكسي كه غروبه و اون عكسي كه يك محيط سبز رنگ رو نشون ميده، به نظرم هر دوي اين عكسا دچار مشكلات اساسي هستن چرا، چون اگه اون عكس غروب رو نگاه كنيد ميبينيد كه خورشيد چقدر بزرگه و همچنين هيچ نوري كه حاصل تشعشع خورشيده روي زميني كه جلوي پاي بازيكن هست نيفتاده. اون عكس سبز نما هم نميدونم چرا اينجوريه آخه ميدونيد يه جورايي منو ياد محيطهاي هراسناك DOOM3 ميندازه.......
2.اون عكسي كه يه كلت خفه كن دار داره به نظرم بهتره اصلاح بشه چون دست قهرمان بازي زياد جلوي صفحه قرار گرفته
3.در پست دوم اون عكسي كه دو نفر با لباس نارنجي داخلشن خيلي بدرنگه يعني بهتره يه كمي رنگها واقع گرايانه تر طراحي بشن
4.در آخرين عكس(همون عكسي كه رو ديوارش نوشته"خطر برق گرفتگي") تنها ايرادي كه وجود داره مدل سلاحه كه به نظرم خيلي ضعيف كار شده

آقا رضا به خدا قصدم تحقير بازي ساختنتون نيست،فقط دلم ميسوزه براي يه بازي ايراني كه اينقدر خوب روش كار ميكنيد، چون خيلي دوست دارم اسم يه بازي ايراني رو با سرافرازي در ميان انبوه بازي هاي خارجي ببينم، دوست دارم بالاخره هر چي كه باشه روي همه بازي سازان خارجي تا حدي كم بشه

راستي آقا رضا يه سوال اساسي برام پيش اومده:
آيا دشمن هاي بازي انسانند يا زامبي و اگر انسانند ما با چه كساني در بازي مي جنگيم؟

سلام خدمت آقا رضاي عزيز
آقا رضا اين تذكرات رو حتما در نظر بگير(به عنوان برادر كوچكتر) به ترتيب از عكسهاي پست قبلي:
1.اون عكسي كه غروبه و اون عكسي كه يك محيط سبز رنگ رو نشون ميده، به نظرم هر دوي اين عكسا دچار مشكلات اساسي هستن چرا، چون اگه اون عكس غروب رو نگاه كنيد ميبينيد كه خورشيد چقدر بزرگه و همچنين هيچ نوري كه حاصل تشعشع خورشيده روي زميني كه جلوي پاي بازيكن هست نيفتاده. اون عكس سبز نما هم نميدونم چرا اينجوريه آخه ميدونيد يه جورايي منو ياد محيطهاي هراسناك DOOM3 ميندازه.......
2.اون عكسي كه يه كلت خفه كن دار داره به نظرم بهتره اصلاح بشه چون دست قهرمان بازي زياد جلوي صفحه قرار گرفته
3.در پست دوم اون عكسي كه دو نفر با لباس نارنجي داخلشن خيلي بدرنگه يعني بهتره يه كمي رنگها واقع گرايانه تر طراحي بشن
4.در آخرين عكس(همون عكسي كه رو ديوارش نوشته"خطر برق گرفتگي") تنها ايرادي كه وجود داره مدل سلاحه كه به نظرم خيلي ضعيف كار شده

آقا رضا به خدا قصدم تحقير بازي ساختنتون نيست،فقط دلم ميسوزه براي يه بازي ايراني كه اينقدر خوب روش كار ميكنيد، چون خيلي دوست دارم اسم يه بازي ايراني رو با سرافرازي در ميان انبوه بازي هاي خارجي ببينم، دوست دارم بالاخره هر چي كه باشه روي همه بازي سازان خارجي تا حدي كم بشه

راستي آقا رضا يه سوال اساسي برام پيش اومده:
آيا دشمن هاي بازي انسانند يا زامبي و اگر انسانند ما با چه كساني در بازي مي جنگيم؟

سلام دوست گل و عزیز

خیلی خوشحالم که وقتت رو گذاشتی برای تایپ کردن این مطالب و گفتن مشکلات ممنون و خیلی ممنون در مورد مشکلات تا جایی که ممکن باشه برطرف میکنم در مورد دشمنان هم برخی موجودات خاص وجود داره و اکثرا هم انسان هستن در بازی افرادی که با هاشون مبارزه میشه افرادی هستند که به طور غیر قانونی زیر جزیره کیش در ارتفاعات پایین که به اواسط خلیج فارس و در نهایت به یک جزیره دور فتاده سوق پیدا میکنه اعمال غیر مجاز هسته ای انجام میشه این افراد ایرانی نیستن معمولا اما تابلو ها به خاطر جو فارسی ارائه شدن توی تریلر جدید بازی شاید حدود یک هفته دیگه تمام جزئئیات بازی رو با آخرین تدارکات صداگذاری و گرافیک بازی شاهد خواهید بود.
در ضمن این بازی هم یک بازی خیلی ساده هست برای نمایش نهایت قدرت Fps Creator به همراه مپ ساز ها و نرم افزار های گرافیکی دیگه که در این نرم افزار Import شدن و به عنوان پایه بهترین بازی FPS در ایران داره ساخته میشه و اصلا با بازی های خارجی موتور لایسنس دار قابل قیاس نیست.
موفق باشید.

سلام داش رضا
یه پك كامل از ابجكت های FPS CREATOR با حجم 20MB
فكر كنم به دردت بخوره

لیست ابجكت ها :
Construction entities:
A Compressor
Cement Pipe
Drain Pipes
Conduits
Steel Pipes
k-Block
Wood stack
Plasterboard
Plasterboard Stack
Chipboard
Bag of Sand
Bag of Cement
Gravel heap
Sand Heap
Cement Heap
Steel Bucket
Rusty Bucket
Saw
Spirit Level
Skip
Saw Horse
Green Bag
Shovel
Grey Tool Box
Red Tool Box
Blue Tool Box
Red Construction Site Helmet
Blue Construction Site Helmet
Yellow Construction Site Helmet

Furniture entities:

1960's Style Round Table
Credenza
Grey Designer chair
Brown Designer Chair
Blue Designer Chair
Orange Moon Chair
Cream Moon Chair
Blue Moon Chair
Partners Desk
Walnut Chest of Drawers
Grandfather Clock
Wooden Box
Medical entities:
Bonesaw
Operating Light
Operating Table
Sharps Bin
Instrument Tray
Instrument Trolley
ECG Monitor
Surgical Stool
Microscope
IV Drip
Biowaste Bag

Container entities:
Brown Explosive Canister
Green Explosive Canister
Blue Bashed Oil drum
Green Bashed Oil drum
Red Bashed Oil drum
Blue Barrel
Red Barrel
Green Barrel
5 Litre of Oil Container
5 Litre empty Container
Jug
Red Milk Crate
Blue Milk Crate
Green Milk Crate
Beige Plastic Basket
Red Plastic Basket
Blue Plastic Basket
Junk entities:
Cast Iron Radiator
Rusty Bike
Fire Bucket
Rubbish Bag
Recycling Bag
Tin Bath
Bonus segments:
Medical Facility
Construction Site
Urban Street

در مورد نورپردازی هم به نظرم بهتره محیط ها رو تاریك تر كنی تا گرافیگ بازی بالاتر به نظر بیاد

زیرنویس هایی هم كه گذاشته شده مشخصه با PAINT كار شده اون پس زمینه سفید هم كار رو خراب كرده
نمیشه پس زمینه رو به كانال الفا تبدیل كرد ؟ یادمه برای ساختن منو همچین قابلیتی داشت .

آخرین ویرایش:
سلام داش رضا
یه پك كامل از ابجكت های FPS CREATOR با حجم 20MB
فكر كنم به دردت بخوره

لیست ابجكت ها :
Construction entities:
A Compressor
Cement Pipe
Drain Pipes
Conduits
Steel Pipes
k-Block
Wood stack
Plasterboard
Plasterboard Stack
Chipboard
Bag of Sand
Bag of Cement
Gravel heap
Sand Heap
Cement Heap
Steel Bucket
Rusty Bucket
Saw
Spirit Level
Skip
Saw Horse
Green Bag
Shovel
Grey Tool Box
Red Tool Box
Blue Tool Box
Red Construction Site Helmet
Blue Construction Site Helmet
Yellow Construction Site Helmet

Furniture entities:

1960's Style Round Table
Credenza
Grey Designer chair
Brown Designer Chair
Blue Designer Chair
Orange Moon Chair
Cream Moon Chair
Blue Moon Chair
Partners Desk
Walnut Chest of Drawers
Grandfather Clock
Wooden Box
Medical entities:
Bonesaw
Operating Light
Operating Table
Sharps Bin
Instrument Tray
Instrument Trolley
ECG Monitor
Surgical Stool
Microscope
IV Drip
Biowaste Bag

Container entities:
Brown Explosive Canister
Green Explosive Canister
Blue Bashed Oil drum
Green Bashed Oil drum
Red Bashed Oil drum
Blue Barrel
Red Barrel
Green Barrel
5 Litre of Oil Container
5 Litre empty Container
Jug
Red Milk Crate
Blue Milk Crate
Green Milk Crate
Beige Plastic Basket
Red Plastic Basket
Blue Plastic Basket
Junk entities:
Cast Iron Radiator
Rusty Bike
Fire Bucket
Rubbish Bag
Recycling Bag
Tin Bath
Bonus segments:
Medical Facility
Construction Site
Urban Street

در مورد نورپردازی هم به نظرم بهتره محیط ها رو تاریك تر كنی تا گرافیگ بازی بالاتر به نظر بیاد

زیرنویس هایی هم كه گذاشته شده مشخصه با PAINT كار شده اون پس زمینه سفید هم كار رو خراب كرده
نمیشه پس زمینه رو به كانال الفا تبدیل كرد ؟ یادمه برای ساختن منو همچین قابلیتی داشت .

سلام

این FPS_Creator_Model_Pack_16 هست من تمام این مدل ها رو دارم ممنون در مورد PAINT هم با ون کار نشده با PS کار شده اما فرمت فایل چون خاص هست بدین صورت در میاد اما زمینه رو شاید بشه کانال آلفا کرد روش کار میکنم در مورد محیط هم من خودم فکر همینه که تاریک باشه که اکثرا هست اما محیط روشن برای تنوع بد نیست ممنون.

در مورد محیط هم من خودم فکر همینه که تاریک باشه که اکثرا هست
نه منظورم اینه كه یه سری جاها رو اصلا نورپردازی نكن مثل SPLINTERCELL تا جو بازی ترسناكتر بشه و
یه سری جاهای خاص كه نورپردازی شدن به چشم بیان
(اون جاهایی كه نور كمه و یا تاریكه صدای محیط وهم الود باشه مثل SH )
اما محیط روشن برای تنوع بد نیست
اون كه مشخصه ( بالاخره باید یه فرقی با DOOM3 داشته باشه :cheesygri )
من با اون غروب خورشید خیلی حال كردم :biggrin1:

سلام

تریلر جدید بازی کشتی خاموش آپدیت خرداد 87

تریلر جدید و زیبا بازی رو با مشخص شخص شدن حدودی خط داستانی بازی و گیم پلی اصلی رو تقدیم شما میکنم: (برای اونایی که میخواستن دشمنان و اسم شخصیت اصلی رو بشناسن و اونایی که گیم پلی رو کامل ندیدن)

حجم 18 مگابایت برای دانلود

اونایی که دیدن حتما نظر بدن چون برای رفع مشکلات خیلی نظرات برام مهم هست ممنون.

آقا! من اين عكس ها رو كه ديدم! يك چيزي به ذهنم رسيد اونم اين كه محيط خيلي خلوت و بي روح است مثلا همين Cod4 خودمون! با اين كه اگر به جزئيات نگاه كني! ميبيني محيط خيلي بي روح و بي سليقه درست شده ولي در نگاه اول خيلي عالي است يا Halo 3 كه! ديگه كسي نميتونه بگه بهترين گرافيك داره ولي با يك نگاه روحي كه بازي به شما ميده باعث جذب شدن ميشه!
البته اين مسئله فقط براي من! شايد ديگران بامحيط خلوت خوشم مياد ولي چيزي كه توي اين عكس ها معلوم! محيط خيلي خلوت هر اتاق با يك يا دو وسيله پر شده!
بعد نميخوايد بگيد! كه بازي تا آخر سايه نداره!؟
اين خورشيد! هم اگر تخيلي هست كه هيچي! يعني مثلا يك دنياي ديگست! ولي اگر مثلا روي زمين! باور كنيد خورشيد اينقدر بزرگ ديده نميشه! و اين كه به واضحي شما نمي تونيد خورشيد رو از محيط كاملا تشخيص بديد متوجه صحبتم اميدوارم شده باشي.
در كل! چيزي كه من ديدم! از اين چندتا بازي ايراني كه كردم بهتر بوده اميدوارم پايان كار عالي تر هم بشه :biggrin1:

شما یه لطف کن برا ما که فعلا دسترسی به ADSL نداریم یه چندتا عکس بزار تا ما هم کماکان فیض ببریم!

خدمت شما:

evcjz8.jpg

4q0x08.jpg

2yxg8c1.jpg

efm3a0.jpg

m8kayu.jpg

10f48lc.jpg

sxey9v.jpg

10x99hd.jpg

nossr7.jpg

2prigk4.jpg

آقا! من اين عكس ها رو كه ديدم! يك چيزي به ذهنم رسيد اونم اين كه محيط خيلي خلوت و بي روح است مثلا همين Cod4 خودمون! با اين كه اگر به جزئيات نگاه كني! ميبيني محيط خيلي بي روح و بي سليقه درست شده ولي در نگاه اول خيلي عالي است يا Halo 3 كه! ديگه كسي نميتونه بگه بهترين گرافيك داره ولي با يك نگاه روحي كه بازي به شما ميده باعث جذب شدن ميشه!
البته اين مسئله فقط براي من! شايد ديگران بامحيط خلوت خوشم مياد ولي چيزي كه توي اين عكس ها معلوم! محيط خيلي خلوت هر اتاق با يك يا دو وسيله پر شده!
بعد نميخوايد بگيد! كه بازي تا آخر سايه نداره!؟
اين خورشيد! هم اگر تخيلي هست كه هيچي! يعني مثلا يك دنياي ديگست! ولي اگر مثلا روي زمين! باور كنيد خورشيد اينقدر بزرگ ديده نميشه! و اين كه به واضحي شما نمي تونيد خورشيد رو از محيط كاملا تشخيص بديد متوجه صحبتم اميدوارم شده باشي.
در كل! چيزي كه من ديدم! از اين چندتا بازي ايراني كه كردم بهتر بوده اميدوارم پايان كار عالي تر هم بشه

در مورد سایه بازی مشکلات خاصی هست که موقع Export بازی این مشکل نمایان میشه و برخی Texture های بازی بی بافت و محو میشن! شاید حل بشه اما Map Lighting به طور کامل وجود داره و سایه اشیا در عکس العمل تاش نور مثلا یک لامپ به وضوع روی دیوار ی جایی دیده میشه در مورد موارد دیگه هم که اشاره کردید حتما بر طرف میشه ممنون از نظر شما عزیز.

اقا افت فريم نداره؟
بستگی به تعداد ابجكت های استفاده شده داره
این موتور بیشتر از 30 فریم جواب نمیده ولی اگر رو همین 30 فریم ثابت نگه داشته بشه خوبه

رضا جان مشكل كانال الفا هنوز حل نشده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or