اولین تریلر گیم پلی + اطلاعات جدید از The Silent Ship

کدوم نسخه بازی مورد انتخاب شما خواهد بود؟

• DirectX10 قابل اجرا فقط برای ویستا

رای‌ها: 52 42.6%
  • DirectX9 و اجرا بر روی XP

رای‌ها: 70 57.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    122

rezaigi2004

کاربر سایت
mtotuv.jpg

سلام

همينطور که قول داده بودم اولين تريلر رسمي بازي ایرانی The Silent Ship يا با زبان شيرين فارسي کشتي خاموش رو با کد ماموريتي برگشت به جزيره رو تقديم شما ميکنم اين تريلر حاوي یکی از مراحل بازي هستش که فقط براي تست و نمايش هست و تمام ايراد هاي بازي در نسخه نهايي برطرف ميشه همينجا از پوريا مشكاتي عزيز هم به خاطر صدای کارکتر به عنوان صداي اصلي شخصيت بازي تشکر ميکنم براي آشنايي هر چه بيشتر شما با اين بازي اطلاعات تقريبا تکميلي رو در مورد عنوان The Silent Ship Back To Island در اختيار شما ميگذارم:

اطلاعات کلي:

- بازي بر پايه DX9 و به طور متغیر بین 25 تا 30 فرم در ثانيه اجرا ميشه.

- کشتي خاموش در مجموع داراي 6 مرحله ميباشد.

- شخصيت اصلي بازي يک تاريخ شناس آماتور هست که از تهران براي تکميل تحقيقات خودش در مورد فرهنگ ايرانيان در طول تاريخ عازم کيش ميشه اون در بدو ورود به جزيره کيش براي بازديد از کشتي به گل نشسته يوناني ها تصميم ميگيره و شبانه با وسائل اندک خودش براي تحقيق وارد اون کشتي ميشه در اين راه با صحنه ها و حوادث مختلفي روبرو ميشه و پس اي اين واقعه راه زير زميني مشکوک به زير کشتي تا اعماق آب پيدا ميکنه گودي اين راه پله به حدي بود که به مجموعه تاسيساتي زير دريا ميرسه صدا هاي عجيب تاريخ کهن عجيب همه چيز شخصيت بازي رو براي اين عمل وا ميداره که به اين ماجرا و اتفاقات حاصله پايان بده! و...

- در طراحي بازي سعي شده تا حد ممکن از آبجکت هاي واقعي در بازي استفاده بشه البته اين در مورد اجسام با حجم بالا بيشتر صدق داره.

- محيط بازي ار اکثر موارد توسط نرم افزار 3D World Studio طراحي شده و همچنين صدا گذاري بازي توسط نرم افزار FL Studio در مورد افکت هاي گرافيکي انيميشن کوتاه بازي هم از قابليت هاي نرم افزار FXhome VisionLab Studio استفاده شده لازم به ذکر هست محيط بازي آسمان بازي نيز با نرم افزار Skymatter طراحي و Export شده همونطور هم که در جريان قرار گرفتديد بخشي از نور پردازي بازي توسط موتور گرافيکي C4 و کل بازي توسط نرم افزار Fps Creator طراحي و رندر ميشه که به نوعي انجين محاسبه گرافيک و هوش مصنوعي به حساب ميآد.

- براي بازي نسخه دمو عرضه نميشه.

- بازي روي ويندوز ويستا و XP اجرا ميشه در مورد سيستم مورد نياز در مراحل توليد نهايي بازي اطلاعات گفته ميشه.

- سبک اصلي بازي اول شخص با تم ماجراجويي هست.

چند تصوير از گيم پلي بازي:

2e49k0i.jpg

2d942gh.jpg

wswsgl.jpg

k0j91x.jpg

تريلر اصلي بازي:

با کیفیت خیلی پایین برای دانلود بهتر حجم 23 مگابایت

آخرین ویرایش:
خب من دانلود کردم ، گرافیک بازی با توجه به انجین بازی قابل قبوله ، ولی طراحی اسلحه ها خیلی خوبه ، همچنین شکستن شیشه ها . در کل خیلی خوب و امیدوار کننده به نظر میاد ، انشالله که روز به روز بهتر بشه .
فقط آقا رضا خواهشا تریلر بعدی را با کیفیت HD قرار بدید .

گرافیک بازی با توجه به انجین بازی قابل قبوله
اوه :eek: انجین چیه دیگه ؟ با توجه به تصاویری که از بازی دیدم . مسلما این عنوان داره با برنامه fps creator ساخته می شه . این برنامه هم گیم انجین به حساب نمی یاد . یک software هست . در کل گیم انجین رو زیر سوال نبرید :biggrin1:

دوستان سعی کنید ابجکت های مورد استفاده در بازی رو خودتون هم طراحی کنید و همش از ابجکت های اماده برنامه استفاده نکنید . ;)

موفق باشید

تریلر جدید از بازی کشتی خاموش 28 مرداد

این تریلر که شامل دقایقی از گیم پلی بازی میباشد به نمایش حرکت نهایی کارکتر در بازی نحوه نمایش و تعویض اسلحه ها و همچنین نمایش افکت های آب - نور پردازی بین محیط و اشیا و همچنین
نمایش بخش کوتاهی از کیفیت نهایی صدای اصلی کارکتر در بازی هست تنها تغییر در نسخه نهایی
Full Lighting Map هست که به طور کامل در بازی اعمال میشود پس از دانلود تریلر نظرات و انتقادات خود را بیان کنید برای اثبات قدرت بازی کشتی خاموش با ساده ترین نرم افزار موجود در دنیا پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.

زمان تریلر 4 دقیقه و 15 ثانیه

تریلر با کیفیت SD با حجم 19

تریلر HD تا ساعاتی دیگر...

سلام .
منم تریلر SD رو دانلود کردم .... عالی بود واقعا .... نورپردازی بازی خیلی به چشم میومد ..... صداگذاری تو شکستن شیشه ها و صدای تیر تفنگ خوب بود ولی تو صداگذاری شخصیت ها مشکل داشت .... مثلا شخصیت که حرفش تموم میشد سریع صدای شخصیت قطع میشد .... به نظرم روش کار کنید .
انگار بازی کمی افت فریم داشت ؟ اگه من درست دیده باشم بتونید این افت فریم رو کم کنید عالی میشه و یه نکته ی دیگه که انگار بعضی از بافت ها دیر لود میشدند ... البته اگه من درست دیده باشم .
در کل عنوان فوق العاده ای هست ...امیدوارم خوب بفروشه و همیشه موفق باشید !:love:

سلام .
منم تریلر SD رو دانلود کردم .... عالی بود واقعا .... نورپردازی بازی خیلی به چشم میومد ..... صداگذاری تو شکستن شیشه ها و صدای تیر تفنگ خوب بود ولی تو صداگذاری شخصیت ها مشکل داشت .... مثلا شخصیت که حرفش تموم میشد سریع صدای شخصیت قطع میشد .... به نظرم روش کار کنید .
انگار بازی کمی افت فریم داشت ؟ اگه من درست دیده باشم بتونید این افت فریم رو کم کنید عالی میشه و یه نکته ی دیگه که انگار بعضی از بافت ها دیر لود میشدند ... البته اگه من درست دیده باشم .
در کل عنوان فوق العاده ای هست ...امیدوارم خوب بفروشه و همیشه موفق باشید !:love:

سلام

خیلی خیلی ممنون از نظری که دادید

این تریلر همونطور که میدونید در حال کار هست و برداشت شده و حتما مشکلاتش تا حد توان حل میشه در مورد صدای شخصیت فقط یک Fade Out برای صدا میخواد که مشکلش حل میشه افت فرم بازی قابل توجه نیست بازی بین 25 تا 29 فریم اجرا میشه و اون لود شدن بافت ها هم مربوط به برداشت تصویر با نرم افزار هست که با فریم رت بازی مچ نبوده و توی ادیت ویدئو اونطوری دیده میشه و بیشتر هم مربوط به افکت های آب بخش تهتانی بازی میشد که اونم حل میشه به امید خدا خوشحالم که تا حدودی راضی هستید ممنون.

آخرین ویرایش:
اُه ... یادم رفت !:دی
افکت آب هم خیلی عالی بودش (واقعا و اصلا تعریف نمیکنم )و واقعا این بازی میتونه نشون بده که اگه انگیزه ی لازم باشه میشه با چه امکاناتی چه بازی ساخت !
(آقا رضا این جوری که شنیدم شما تنهایی رو بازی کار میکنی ... کارت فوق العاده بوده ... خسته نباشی !)
===================================
دانلود ویدئو ها به همه پیشنهاد میشه .... من خودم اول ویدئو ها رو دیدم تا یه مدتی مبهوت بودم که واقعا این کار یه نفره و این یه بازی ایرانیه ؟!.

اُه ... یادم رفت !:دی
افکت آب هم خیلی عالی بودش (واقعا و اصلا تعریف نمیکنم )و واقعا این بازی میتونه نشون بده که اگه انگیزه ی لازم باشه میشه با چه امکاناتی چه بازی ساخت !
(آقا رضا این جوری که شنیدم شما تنهایی رو بازی کار میکنی ... کارت فوق العاده بوده ... خسته نباشی !)
===================================
دانلود ویدئو ها به همه پیشنهاد میشه .... من خودم اول ویدئو ها رو دیدم تا یه مدتی مبهوت بودم که واقعا این کار یه نفره و این یه بازی ایرانیه ؟!.

بله ممنونم - بازی با ساده ترین نرم افزار دنیا داره ساخته میشه و مهم هم همینه میخوام نشون بدم با کمترین امکانات به کمک برخی مدل ها و تجربه های دیگران ( خارجی ) میشه بازی با کیفیت بالا تولید کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or