اولین تریلر گیم پلی + اطلاعات جدید از The Silent Ship

کدوم نسخه بازی مورد انتخاب شما خواهد بود؟

• DirectX10 قابل اجرا فقط برای ویستا

رای‌ها: 52 42.6%
  • DirectX9 و اجرا بر روی XP

رای‌ها: 70 57.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    122

rezaigi2004

کاربر سایت
mtotuv.jpg

سلام

همينطور که قول داده بودم اولين تريلر رسمي بازي ایرانی The Silent Ship يا با زبان شيرين فارسي کشتي خاموش رو با کد ماموريتي برگشت به جزيره رو تقديم شما ميکنم اين تريلر حاوي یکی از مراحل بازي هستش که فقط براي تست و نمايش هست و تمام ايراد هاي بازي در نسخه نهايي برطرف ميشه همينجا از پوريا مشكاتي عزيز هم به خاطر صدای کارکتر به عنوان صداي اصلي شخصيت بازي تشکر ميکنم براي آشنايي هر چه بيشتر شما با اين بازي اطلاعات تقريبا تکميلي رو در مورد عنوان The Silent Ship Back To Island در اختيار شما ميگذارم:

اطلاعات کلي:

- بازي بر پايه DX9 و به طور متغیر بین 25 تا 30 فرم در ثانيه اجرا ميشه.

- کشتي خاموش در مجموع داراي 6 مرحله ميباشد.

- شخصيت اصلي بازي يک تاريخ شناس آماتور هست که از تهران براي تکميل تحقيقات خودش در مورد فرهنگ ايرانيان در طول تاريخ عازم کيش ميشه اون در بدو ورود به جزيره کيش براي بازديد از کشتي به گل نشسته يوناني ها تصميم ميگيره و شبانه با وسائل اندک خودش براي تحقيق وارد اون کشتي ميشه در اين راه با صحنه ها و حوادث مختلفي روبرو ميشه و پس اي اين واقعه راه زير زميني مشکوک به زير کشتي تا اعماق آب پيدا ميکنه گودي اين راه پله به حدي بود که به مجموعه تاسيساتي زير دريا ميرسه صدا هاي عجيب تاريخ کهن عجيب همه چيز شخصيت بازي رو براي اين عمل وا ميداره که به اين ماجرا و اتفاقات حاصله پايان بده! و...

- در طراحي بازي سعي شده تا حد ممکن از آبجکت هاي واقعي در بازي استفاده بشه البته اين در مورد اجسام با حجم بالا بيشتر صدق داره.

- محيط بازي ار اکثر موارد توسط نرم افزار 3D World Studio طراحي شده و همچنين صدا گذاري بازي توسط نرم افزار FL Studio در مورد افکت هاي گرافيکي انيميشن کوتاه بازي هم از قابليت هاي نرم افزار FXhome VisionLab Studio استفاده شده لازم به ذکر هست محيط بازي آسمان بازي نيز با نرم افزار Skymatter طراحي و Export شده همونطور هم که در جريان قرار گرفتديد بخشي از نور پردازي بازي توسط موتور گرافيکي C4 و کل بازي توسط نرم افزار Fps Creator طراحي و رندر ميشه که به نوعي انجين محاسبه گرافيک و هوش مصنوعي به حساب ميآد.

- براي بازي نسخه دمو عرضه نميشه.

- بازي روي ويندوز ويستا و XP اجرا ميشه در مورد سيستم مورد نياز در مراحل توليد نهايي بازي اطلاعات گفته ميشه.

- سبک اصلي بازي اول شخص با تم ماجراجويي هست.

چند تصوير از گيم پلي بازي:

2e49k0i.jpg

2d942gh.jpg

wswsgl.jpg

k0j91x.jpg

تريلر اصلي بازي:

با کیفیت خیلی پایین برای دانلود بهتر حجم 23 مگابایت

آخرین ویرایش:
سلام . :biggrin1:

افكت آب خيلي شبيه به HALF -LIFE 2ـه !

شخصاً هيچ كدوم از Shader Model هاي Direct3D 10 رو تو اين دمو و عكسها نديدم ... مخصوصاً در سايه هاي هندسي و نور پردازي هاي ديناميك ...

عكسها و دمو بيشتر به Direct3D 8 اونم از نوع اپتداييش ميخورن تا Direct3D 10 !!!

همچنين قرار گيري تكچر هاي بالا و پايين و ديوار ها در اپتدايي ترين سطح ممكن قرار داره و خيلي بي دقت انجام شده ...

سلام

از روی عکس در کل هیچ بازی رو نمیشه تحلیل کرد پس روز دوشنبه شما دمو قابل بازی رو دانلود کنید متوجه میشید!

نور پردازی داینامیک!!! از روی عکس! عکس 4 بعدی هم چنین چیزی نداره!
در مورد تکسچرها صحیح میفرمایید و درست میشن.

منتظر چند نمونه عکس از نمایش Shader Model برای DX10 هستم!

راستش دیدم تاپیک خوابیده گفتم یه پست بده تا دوباره زنده شه:biggrin1:

من دموش رو دانلود و بازی کردم یه سری نکاتش رو متذکر میشم:

1-از نظر گرافیک خوب بود و میشه گفت از تمام قدرت برنامه fps creator استفاده کردین. محیط و تکسچر هم خوب بود و جزییات هم قابل قبول ولی خیلی جای پیشرفت داره و امیدوارم آقا رضا به همین بسنده نکنه و بیشتر روش کار کنه
درضمن فریم ریتش هم معمولی رو به پایین بود و در بعضی جاها افت میکرد کلا این قسمت از نظر من با این که یه بازی ایرانیه و از نظر پول و نیروی انسانی خیلی کم داره من بهش 7 از 10 میدم

2-از نظر صداگذاری هم در سطح خوب رو به متوسط بود و یکی از مشکلاتی که داشت این بود که صدای شخصیت اصلی خیلی کمتر از صدای محیط بود من اسپیکرو تا ته زیاد کردم تا بفهمم که طرف چی میگه
شخصیت اصلی هم خوب دوبله شده بود و صداش منو یاد آلن دلن انداخت
این قسمت هم 6 از 10 میگیره

3-از نظر گیم پلی هم در سطح معمولی مثل خیلی از بازیهای fps دیگر بود این قسمت هم 7 از 10 میگیره
یکی از مشکلات گیم پلی این بود که در حال دویدن اسلحه رو reload نمی کرد و حتما باید وایمیستادید تا reload کنه

---------------------------------------------------------------------------------------
تمامی گفته های بالا نظر من بود و امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه و بازی جای امیدواری زیاد داره و می تونه پیشرفت کنه
خدا رو چه دیدی شاید این بازی پدر بازی های fps ایران شد:biggrin1:
فقط یه نکته مونده من بگم اونم اینکه تو نسخه دمو تا ما به اسلحه رسیدیم(کلاشینکف بو فکر کنم ) خوشحال شدم گفتم الان میزنیم 4 نفر رو شهید میکنیم اما به یه سالن رسیدیم که بن بست بود و روش نوشته شده بود که این نسخه دمو است و کلی ناراحت فرمودیم

یه چیزه دیگه هم بگم برای دشمن های بازی آقا رضا تا میتونی جای دشمنای بازی عرب و تازی بذار مطمئن باش فروش میکنه:biggrin1:

راستش دیدم تاپیک خوابیده گفتم یه پست بده تا دوباره زنده شه:biggrin1:

من دموش رو دانلود و بازی کردم یه سری نکاتش رو متذکر میشم:

1-از نظر گرافیک خوب بود و میشه گفت از تمام قدرت برنامه fps creator استفاده کردین. محیط و تکسچر هم خوب بود و جزییات هم قابل قبول ولی خیلی جای پیشرفت داره و امیدوارم آقا رضا به همین بسنده نکنه و بیشتر روش کار کنه
درضمن فریم ریتش هم معمولی رو به پایین بود و در بعضی جاها افت میکرد کلا این قسمت از نظر من با این که یه بازی ایرانیه و از نظر پول و نیروی انسانی خیلی کم داره من بهش 7 از 10 میدم

2-از نظر صداگذاری هم در سطح خوب رو به متوسط بود و یکی از مشکلاتی که داشت این بود که صدای شخصیت اصلی خیلی کمتر از صدای محیط بود من اسپیکرو تا ته زیاد کردم تا بفهمم که طرف چی میگه
شخصیت اصلی هم خوب دوبله شده بود و صداش منو یاد آلن دلن انداخت
این قسمت هم 6 از 10 میگیره

3-از نظر گیم پلی هم در سطح معمولی مثل خیلی از بازیهای fps دیگر بود این قسمت هم 7 از 10 میگیره
یکی از مشکلات گیم پلی این بود که در حال دویدن اسلحه رو reload نمی کرد و حتما باید وایمیستادید تا reload کنه

---------------------------------------------------------------------------------------
تمامی گفته های بالا نظر من بود و امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه و بازی جای امیدواری زیاد داره و می تونه پیشرفت کنه
خدا رو چه دیدی شاید این بازی پدر بازی های fps ایران شد:biggrin1:
فقط یه نکته مونده من بگم اونم اینکه تو نسخه دمو تا ما به اسلحه رسیدیم(کلاشینکف بو فکر کنم ) خوشحال شدم گفتم الان میزنیم 4 نفر رو شهید میکنیم اما به یه سالن رسیدیم که بن بست بود و روش نوشته شده بود که این نسخه دمو است و کلی ناراحت فرمودیم

یه چیزه دیگه هم بگم برای دشمن های بازی آقا رضا تا میتونی جای دشمنای بازی عرب و تازی بذار مطمئن باش فروش میکنه:biggrin1:

خیای خیلی ممنون از نظرات و لطف شما از r10ronaldinho برای آپلود ممنون و مثل همیشه برای باکس شات بازی سپاسگذارم ;)

سلام

تريلر اصلي گيم پلي بازي کشتي خاموش نسخه XP هم اکنون با حجم 10 مگابايت قابل دانلود ميباشد زمان تریلر 2 دقیقه میباشد.
در اين تريلر علاوه بر گيم پلي تغييرات گرافيکي بازي به همراه اضافه شدن امکانات جديد در بازي رو مشاهده خواهيد کرد دمو قابل بازي همين تريلر بعد از شرکت در مسابقه ساخت بازي مشترک مجله بازي نما و شرکت آوژنگ براي دانلود عموم قرار خواهد گرفت.

موفق باشيد.

دانلود تريلر
تصوير تريلر:

r1bwr9.jpg

16icg2d.jpg

345d5jp.jpg

t04uj6.jpg

2wdbzmu.jpg

2ugh44k.jpg

2cp5cef.jpg

2h5mvsy.jpg

1042tqg.jpg

منتظر نظرات شما هستم.

با سلام
یکسری نکته هست که تا حالا هیچ کس بهش اشاره نکرده:
به نظرم HUD بازی دارای مشکلات اساسیه:
1.اولا باید گفت که منوی HUD نباید بالای صفحه باشه(ترجیحا پایین بذاریدش)
2.اون قسمت LIVES هم منو یاد بازی های سگا میندازه :cheesygri بهتره به طور کامل حذف بشه.....فقط یه Health و Armor کافیه آقا رضا..............
3.رنگ منوی HUD هم بهتره طوری باشه که با کاربر تعامل داشته باشه، زیبا و چشمگیر باشه،کاربر رو جذب کنه و در کل باید HUD کامل و پویا باشه...........
4.اگر می خواید مدل سلاح رو هم تو منوی HUD نشون بدید، نباید نشاندهنده میزان AMMO رو روش بذارید چون باعث اختلال در عکس العمل گیمر در حین بازی میشه..........
5.در کل به این پارامتر اهمیت زیادی بدید چون در نتیجه نهایی تاثیر گذاره
موفق باشید

مصطفی جان بابت نظراتت ممنون حتما رسیدگی میشه.
------------

بالاخره سیستم افکت های آب به همراه نور پردازی داینامیک و تاثیر نور بر محیط در نسخه DX 9 عملی شد و به زودی تریلر و تصاویر مربوط به این مهم در اینجا به نمایش گذاشته خواهد شد در نهایت طبق نظرسنجی نسخه ویستا کنسل شد اما تمام المان ها و افکت های اون نسخه در DX 9 به صورت کامل تر حتی بیش تر و تا 5 برابر کیفیت بیشتر در بازی اعمال خواهد شد قابلیت چراغ قوه - شکستن در و باز شدن درب ها به وسیله شلیک - اسکریپت جدید برای پاشش خون ار بدن دشمنان و قابلیت های بسیار دیگر در تریلر جدید...

موفق باشید

واقعا گل کاشتین عجب بازیه توپیه این رو فقط باید رویه ویستا بازی کنیم؟
یا راهی هم داره رو ایکس پی بازی کرد؟
این بازی کی میاد؟
آقای عزیز اگه پست بالا رو میخوندی نوشته
در نهایت طبق نظرسنجی نسخه ویستا کنسل شد
و فقط تحت DX9 هست.

آقا اگه شما مشکل اینترنت ندارید یعنی ADSL دارین یه دمو از بازی قرار بدین با حجم زیاد مثلا بین 300 تا 500 مگ که درش تمام جزییات گرافیکی و افکت ها باشه .
اینم بگم من اون دمو ناقص رو دانلود نکردم .

واقعا گل کاشتین عجب بازیه توپیه این رو فقط باید رویه ویستا بازی کنیم؟
یا راهی هم داره رو ایکس پی بازی کرد؟
این بازی کی میاد؟

سلام دوست عزیز Persian Creed عزیز جوابتون را دادن ;) فقط XP اما تمام افکت های نسخه ویستا بازی بلاخره وارد نسخه 9 شد ;) بازی هم اگه تریلر آخری یعنی چند پست بالاتر رو دانلود کرده باشید برای زمستان 87 البته فعلا ;)

آقا اگه شما مشکل اینترنت ندارید یعنی ADSL دارین یه دمو از بازی قرار بدین با حجم زیاد مثلا بین 300 تا 500 مگ که درش تمام جزییات گرافیکی و افکت ها باشه .
اینم بگم من اون دمو ناقص رو دانلود نکردم .

مشکل آپلود اصلا نیست اما دمو قابل بازی جدید که به زودی قرار داده میشه به حجم مهم نیست اما دارای تمام افکت های گرافیکی خواهد بود منتظر باشید اما قبلش تریلر همون دمو قرار داده میشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or