اولین تریلر رسمی از گیمپلی Rage !!!

Gartall

کاربر سایت
بالاخره بعد سال ها انتظار اولین تریلر از گیم پلی بازی نمایش داده شد .
نمیدونم چی بگم حقیقا بهترین یعنی بهترین چیزی که تا حالا دیدم واقعا بینظیره توجه به جزئیات و در کنار تکسچرهای باورنکردنی بازی یعنی ادم را انگشت به دهان میذاره . اولین نمایش بازی را یادتون بندازید حالا این را نگاه کنید .
فقط میتونم بگم جانکارمک بار دیگر خودش را ثابت کرد .
تریلر در دوبخش رانندگی و حالت FPS میتونید نگاه کنید توصیه میکنم اولی را نگاه کنید که محیط بیرونی را نشون میده بازی به صورت خارق العاده گرافیک داره و بعد سوار ماشین میشه با فضای کاملا open world پیاده سازیه چنین تکسچری واقعا جای سوال داره . به استایل گرافیکی هم توجه کنید .
توصیه میکنم به مصاحبه g4tv گوش کنید . با این حال در 60 فریم هست !

کسانی هم که نگران درجه سنی بودند باید بگم بازی به اندازه کافی خشونت داره !
http://e3.g4tv.com/thefeed/blog/post/705613/Hands-On-id-Softwares-Rage-from-E3-2010-Live.html

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SaDrA-HhH
اگه فکر می کنید با این تصاویر می شه کیفیت گرافیک بازی رو تشخیص داد من شخصا با شما هیچ بحثی ندارم
خوش باشید :)
من چنین حرفی زدم جناب عصبانی!؟! من گفتم میشه تشخیص داد؟ این لینکها از همون سایت هست ولی با کیفیت بهتر که خود سایت با عنوان HD بهش اشاره کرده و چون Exclusive برای همین سایت هستش دنبال بهترش نگرد تا خودشون بهترشو در دسترس قرار بدن.
در ضمن اگر به این 960 در 540 میگی خیلی بد پس اونی که تو وب پیجش پخش میشه رو چی میگی !؟! 540 اینقدر بد شده؟ راستی خود بازی تو چه رزولوشنی خواهد بود؟ (این یکیو جدی پرسیدم)
قبل از داد و فریاد یکم فکر کن . هول نشو، شما هم خوش باشید. راستی از اولم من بحثی باهاتون نداشتما :d
به هر حال بعضی از دوستان میخواستن لینک داشته باشن برا دانلود ما هم گذاشتیم ، شما کارت درسته به خودت نگیر.

دوستان بازی قرار سال دیگه عرضه بشه حتما گرافیک بازی
پیشرفت میکن شک نکنید همین که بهترین شوتر انتخابش کرد IGN
برای من بس:x البته بقیه هم خیلی خوفن

نمونه ای از تکسچر های فوق العاده در بازی!

هیچ چیز خاصی نداره ویدئو که بخواد چشم گیر باشه به جز AI دشمنان که کمی در نظر من جالب اومد!

من نمی خوام وارد بحث بشم. ولی...

تو این عکسِ شما ، حتی HUD بازی هم مشخص نیست. حالا شما می خوای از رو این تصویر در مورد گرافیک بازی قضاوت کنی؟!

من تصاویری که فرخ در پست 4ـم گذاشت بیشتر قبول دارم. شما اگر می تونی تصاویری با اون کیفیت رو برای اثبات گفته هات ارائه بده.

ماکان یه حرفی بزن که حرفت تو کله ادم بره ! هر نظری نظر نیست دقیقا دستش را گذاشته روی نکته قوت بازی تکسچر ؟! همه سایتها از بی نظیر بودن تکسچرها گفتند اونوقت میشه افتضاح و بعد میای میگی نظرشه ؟ نظر دادن باید منطقی باشه حداقل روبه واقعیت .
نظر مثلا عالی , خوبو حتی بد نیست, ولی افتضاح دیگه کجا بود ؟
سر بازی های خودتون اجازه هم نمیدید یکی جیکش در بیاد مثل بازی های X , کسی یه چیزه بگه 100 نفر میرزن سرش ولی اینجا اونقدر راحت نظر میدند به دور از هرچی واقعیته .
فرخ نگرفتي چي شد. هزارتا سايت هم بيان بگن Rage كولاك هست و ... دليل نميشه كه مثلا منم بيام بگم گرافيكش خيلي زيبا بود! حالا حتي اگه اشتباه هم بكنم اين نظر من هست و اينكه هي هر كسي نظرش رو گفت تو مياي بهش گير ميدي فقط بحث بي انتها بوجود مياره.

خوب چرا فرخ میگفت A W اله و بله -همه نظرات مخالف سایتها رو جلو میکشیدند!اینجا بر عکسش یعنی بی اثره؟ سر Kinect همین فروم بهش میخندیدن و دوستان لینک میدادن و مسخره میکردن ولی الان اینو میگید؟

اگه اینو میگید بهتره برای همه تکرارش کنید ،نه جلوی حرفای فرخ

فرخ نگرفتي چي شد. هزارتا سايت هم بيان بگن Rage كولاك هست و ... دليل نميشه كه مثلا منم بيام بگم گرافيكش خيلي زيبا بود! حالا حتي اگه اشتباه هم بكنم اين نظر من هست و اينكه هي هر كسي نظرش رو گفت تو مياي بهش گير ميدي فقط بحث بي انتها بوجود مياره.

پس از این به بعد هرکس به بازی های مورد علاقتون گیر داد و ازش بد گفت و صفاتی مثل زباله یا ...به کار برد بدون که نظر شخصیه و اصلا کاریش نداشته باش !
وقتی سایتها میان میگن گرافیک rage را نمیشه شرح داد یعنی پاش فراتر از هر انتظاری بالاتر گذاشته و وقتی میگن جانکارمک با rage پاش را در عرش اسمان گذاشته ببین این یعنی چی ؟
نظر شخص در صورتی قابل قبوله که منطقی باشه . مثلا وقتی تکسچر بازی بیداد میکنه و سایتها هوارشون رفته بالا ! یکی بیاد با تصویر گذاشتن نظر شخصی بگه تکسچر بده به این نمیگن نظر .

مثل این میمونه بیام بگم crysis بازی open world نیست چرا چون نظر شخصیه !

نظز شخصی این میتونه باشه که مثلا بگی گرافیک بازی از لحاظ هنری و با سلیقم جور در نماید ازش خوشم نمیاد نه اینکه بیای با نظر شخصی به تکنیکهای بازی که هست , بگی نیست !

منم با حرف ايشون موافقم. هر كسي نظر خودش رو داره و قابل احترام.

یه نکته ای اینجا هست که کسی زیاد توجه نمیکنه.

Rage این گرافیک عالی رو (بهترین نه!)، در 60 فریم داره رندر میکنه، اون هم در محیطی با این گستردگی! این 60 فریم بودن رو انگار خیلی ها متوجه نمیشن یعنی چی! از این لحاظ Rage دقیقا بی رقیب است!

این یه قانون ِ مگر این که خلافش ثابت بشه. من از دو دید دارم نگاه می کنم. دید اول دیدیه که سعی می کنه بازی رو خیلی زیاد ببره بالا و به عبارتی Hype اش کنه و دید دوم هم طرز فکر غلطیه که میخواد از ارزش های بازی با هر وسیله ای که شده کم کنه. واسه همین فکر کردم Rage انحصاری شده !

یه نکته ای اینجا هست که کسی زیاد توجه نمیکنه.

Rage این گرافیک عالی رو (بهترین نه!)، در 60 فریم داره رندر میکنه، اون هم در محیطی با این گستردگی! این 60 فریم بودن رو انگار خیلی ها متوجه نمیشن یعنی چی! از این لحاظ Rage دقیقا بی رقیب است!

آخه توي محيط خلوتي مثل ايني كه نمايش دادن 60 فريم گرفتن كه جاي تعجبي نداره.تا الان من هر چي دمو از Rage ديدم همه ي محيطها خلوت بودن(مثلا پوشش گياهي نداره به خاطر محيط بازي كه كويري هست)

آخه توي محيط خلوتي مثل ايني كه نمايش دادن 60 فريم گرفتن كه جاي تعجبي نداره.تا الان من هر چي دمو از Rage ديدم همه ي محيطها خلوت بودن(مثلا پوشش گياهي نداره به خاطر محيط بازي كه كويري هست)

به به محط خلوت ! جوابتون را پییین با تحلیل های سایتها بگیرید

این یه قانون ِ مگر این که خلافش ثابت بشه. من از دو دید دارم نگاه می کنم. دید اول دیدیه که سعی می کنه بازی رو خیلی زیاد ببره بالا و به عبارتی Hype اش کنه و دید دوم هم طرز فکر غلطیه که میخواد از ارزش های بازی با هر وسیله ای که شده کم کنه. واسه همین فکر کردم Rage انحصاری شده !

متاسفانه هیچ کدوم از دیدهات درست نیست و این عینه قانونه که دارم حرفهای سایتها را میذارم اینجا و هیچ گونه بزرگنمایی و هایپ از طرف بنده نشده فقط به خاطر جواب بعضی ها :

صفحات قبل سعي کردم حرفهاي که واسه بيظير بودن گرافيک گذاشتم را همه ببينن ولي راحت از روش گذاشتند اينا را هم که هرچي سايت بوده و بازي را ديده و چي گفته اينجا ميذارم .البته بماند ماله صفحه قبلی .
بعضي تا کجا ميخواند ادامه بدند چي را ميخوان ثابت کنن ؟!

gamesradar بهترين نمايشگاه دونسته و ميگه دنياي گرافيکي بازي را نميشه شرح داد ! سايتهايي که پايين گذاشتم ميگن بازي به راجتي بين بهترين گرافيکهاي تاريخ قرار ميگيره تا ign که مثل بقيه که تراز جديد از سطح گرافيکي ميدونه و کلمه يونيک براش بکار ميبره . کلمات از قبيل phenomenal , crazy,gorgeous,unique
اينا همش چکيده اي از حرفهاي هر سايتي که به بازي گفتن حالا خودتون را بزنيد............

cheatcc.com
With all this in mind, I'd say that Rage already looks like the most interesting title to come out of id software in over a decade. I applaud them for going in a different direction than what was probably expected; just making another dark corridor shooter that likely has something to do with hell breaking loose. While the game already looks incredibly polished, visually and otherwise, it is still quite a ways from hitting store shelves. Hopefully we'll have at least a few more chances to check it out, preferably in playable form, before then to let you know what else you can expect from this delightfully different id shooter.
Graphics that have to be seen to be believed. Powered by id's cutting-edge new id Tech 5 engine, new Megatexture technology brings the vast wasteland to life in never-before-possible detail with action running at an astounding 60 frames per second.
gamesradar
Rage can’t be described with words like “polygons” and “textures;” it demands descriptors like “striking,” “radiant,” and “zestful.” CryEngine3, meet id Tech 5… and be afraid
Yes, Rage might be my game of the show
. It’s a tight, focused, incredibly refined yet utterly playable shooter from the folks who invented the FPS. And Homefront stirred my blood with its appeal to my patriotic side (and it looks like an intense shooter to boot). But that’s what we expect from these big fellas, so I wasn’t surprised by either of these games. They’re both tops, sure, but my games of this particular day were the ones that showed me something I had no idea I wanted.”
What’s so special about RAGE then, besides it being id’s first original game in a decade? Well, it looks really nice – id’s Tech 5 engine is a technological marvel, and RAGE’s world beams with pin-sharp detail and objects, with solitary wooden shacks to towering wind-carved columns of rock, all looking meticulously hand-crafted
The lighting is incredible too, with the evening sun beating the contours of the cliff face, roasting the scarce flora and reflecting off rusted metal, while the shade glows with an ambient, cool blue hue. Id has managed to not only fill the world with light and shadow, but there’s a real sense of temperature in the cleverly employed palette of browns and blues
.
dasreviews.com
Das Reviews just sat down to a screening of id Software’s upcoming Rage. We call it a screening because we sat in a small, dark theater with a giant screen and a kicking sound system. We got treated to a walkthrough of some different aspects of the game and some different levels. Bethesda also gave us some new screenshots for the game and they are freaking huge! Click on them to check the graphics in beautiful high res glory!

First off, the game is gorgeous. The draw distances are great and the level of detail in character models and levels are outstanding. The levels are very immersive in their atmosphere. Characters go about their business and everything has that “asteroid hit here and now we’re dealing with it” feel to it. The water graphics are phenomenal. Like Bioshock phenomenal
Superlative Adjectives used in this article: gorgeous, outstanding, phenomenal, crazy
el33tonline.com
E3 2010 Jaw-dropping RAGE in-game videos and screenshots will convince you
Rage graphic Hammers + Live Demos - 13-minute video-game graphics with bombastic
examiner.com
RAGE Lead Designer Matt Hooper took us on a personal tour of his game at E3. Graphically, it's one of the best-looking FPS games we've seen to date for the PC—and he was demonstrating on the Xbox 360
There were no repeated textures or drab-looking hallways. Virtually every environment—from underground sewers to vast, open desert wastelands—looked like every inch of it had been meticulously drawn by hand.

And anything the Xbox 360/PS3 can do, the PC can do better, graphically speaking. So we know the game looks great now, and may even improve with continued development.

So at this point, the real question is this: will RAGE be more than just a great-looking 'meat-and-potatoes' shooter? Graphically it may be well ahead of the curve, but the other elements and overall game mechanics we witnessed have already been (and will continue to be) well-trodden by other FPS games

ign تو قسمت معرفيه جديد بازي :
A brand new IP for id Software (of Doom and Quake fame), this all-new title utilizes the company's unique id Tech 5 technology, aiming to incomparable new levels of graphic presentation in artistic expression and graphic fidelity. Rage offers high-intensity battling and racing gameplay, offering the complexity of race track dynamics and tactics (including a monetary system where you can invest winnings from races to improve your vehicles and character) and the action of a FPS when you take to foot in combat scenarios.
nowgamer
John Carmack has been very busy indeed. We've known about Rage for a while now, and heard about its supposed prowess: Megatextures and id Software's id Tech 5 engine combining, crafting some of the most amazingly detailed worlds yet, all at 60 FPS, even on consoles. Some doubted, others just laughed.
Carmack's technology appears to be simply sublime
gamerlimit
Let’s get this right out of the way: Rage looks pretty damn sweet. id Software has been working on their latest game engine, id Tech 5, for several years now, and they are now enjoying the fruits of their labor. Environments and characters look fabulous due to a feature of the engine called megatexture; the feature allows developers to easily texture large environments rapidly, which means that they can get great looking textures in a large game world without the copy/paste techniques that make many parts of a game feel exactly the same.

Rageruns at a silky-smooth 60 hz, and the tech is impressive. The art style looked like a middle ground between the over-the-top cartoon vibe of Borderlands and the bleak, muted color palette of Fallout 3.

The visual inspirations for the game seem to translate directly into the type of game that Rage appears to be. Yes, there’s a heaping helping of twitch-shooting to be had here, but Rage brings in much more from other genres as well

اینا همش بزرگنمایی و کذب هستند !

آخرین ویرایش:
اصلا محیط خطی! فرض رو بر این میگیریم که بزرگ هم نیست و مثل Doom 3 هست!

باز هم همچین گرافیکی در 60 فریم (در کنسول ها) بی رقیبه. گرافیکش بهترین نیست. همون صفحه دوم هم گفتم بازیهای بهتری هستند، ولی اونها 30 فریم اند، نه 60 فریم! وقتی یه بازی میخواد 60 فریم بشه باید بیش از دو برابر از جزئیات گرافیکیش کم کنند، که با این حال میبینیم Rage گرافیک بسیار خوبی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or