اولین تریلر رسمی از گیمپلی Rage !!!

Gartall

کاربر سایت
بالاخره بعد سال ها انتظار اولین تریلر از گیم پلی بازی نمایش داده شد .
نمیدونم چی بگم حقیقا بهترین یعنی بهترین چیزی که تا حالا دیدم واقعا بینظیره توجه به جزئیات و در کنار تکسچرهای باورنکردنی بازی یعنی ادم را انگشت به دهان میذاره . اولین نمایش بازی را یادتون بندازید حالا این را نگاه کنید .
فقط میتونم بگم جانکارمک بار دیگر خودش را ثابت کرد .
تریلر در دوبخش رانندگی و حالت FPS میتونید نگاه کنید توصیه میکنم اولی را نگاه کنید که محیط بیرونی را نشون میده بازی به صورت خارق العاده گرافیک داره و بعد سوار ماشین میشه با فضای کاملا open world پیاده سازیه چنین تکسچری واقعا جای سوال داره . به استایل گرافیکی هم توجه کنید .
توصیه میکنم به مصاحبه g4tv گوش کنید . با این حال در 60 فریم هست !

کسانی هم که نگران درجه سنی بودند باید بگم بازی به اندازه کافی خشونت داره !
http://e3.g4tv.com/thefeed/blog/post/705613/Hands-On-id-Softwares-Rage-from-E3-2010-Live.html

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SaDrA-HhH
این که میگی مترو 2033 یک سر گردن از RAGE بالاتره رو میشه یجورایی هضم کرد, اما اون جمله تو پرانتز خیلی مضحکه آمیز بنظر میرسه!
Metro 2033 best/awesome graphic ever ?!!! :-j
یاشه عزیز من uncharted 2 و kz2 خدا ! شما با خیال راحت به خندیدنت ادامه بده(درضمن یکمی هم در مورد تکنولوژیهای به کار رفته تو این بازی تحقیق کنی بد نیست )

ricosev جان که اسمت رو هم یادم رفته توی همین عکس های که دادی زمین رو نگاه کن دیوار رو هم واقعا انگار برچسب چسبوندن .

در کل گرافیکش حرف نداره اما انقدر ها هم که میگین دیگه شور نیست .;)

(درضمن یکمی هم در مورد تکنولوژیهای به کار رفته تو این بازی تحقیق کنی بد نیست )

عزیز من به قبلش کاری ندارم این نظر شخصی شماست اما در مورد تکنولوژی بگم این که من بیام از ... تکنولوژی جدید استفاده کنم اما کلی بازی رو در بر نگیره بدرد نمیخوره فکر میکنی چرا KZ یا U2 یا حتی GOW3 انقدر مشهور شدن برای این که از تکنولوژی به صورت ریتمی در بازی استفاده کردن و به کلی جهات بازی از کاراکتر بگیر تا زمین و زمان و... از یک استاندارد رو به بالا استفاده کردن .

حالا از کجا متوجه شدی بهتر از U2 هستش ....

Metro 2033 :

PC ش هم همین امتیاز و همین ایراد ها گرفته شده بعد چجوری بازی که این ایراد ها ازش گرفته شده گرافکیش از بازی که همه دارن میگن بهترین گرافیک کنسولی هستش و همه میخوان بگیرنش بهتر لینک PC ش .
8.0 Graphics
The environments of Metro 2033 are very impressive, but the character models and animations leave something to be desired.

حالا متوجه میشی چرا میگم از یک استاندار رو به بالا یعنی این که افت .... نداشته باشه که دقیقا بازی که مثال زدی داره .

امتیاز کلی بازی به نسخه 360 IGN 6.9

6.9
OVERALL
Passable

کجای این امتیاز مشخص میکنه که حتی جزو 20 بازی برتر کنسول ها باشه حتی بازم امتیازش سلیقه هستش اما توضیح گرافکیش دیگه جواب گوی همه چی هستش .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم U2 IGN:

Graphics 10
Absolutely the best of the best these days. Your jaw will drop

اینم امتیاز کلی 9.5بازی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

استاندارد رو به بالا یعنی افت کیفیت نداشته باشه یعنی وقتی کاراکترش عالی هستش یه ننه مرده ای وسط پیدا نشه مثل... یا دیوار اگه خوبه تا آخر خوب باشه یا حتی اگه بخشی بد هم باشه جوری نباشه که به کلیات گرافیکی بازی رو در بر بگیره که برای همین هستش U2 از همه بهتره .

آخرین ویرایش:
ricosev جان که اسمت رو هم یادم رفته توی همین عکس های که دادی زمین رو نگاه کن دیوار رو هم واقعا انگار برچسب چسبوندن .

در کل گرافیکش حرف نداره اما انقدر ها هم که میگین دیگه شور نیست .;)

عزیز من به قبلش کاری ندارم این نظر شخصی شماست اما در مورد تکنولوژی بگم این که من بیام از ... تکنولوژی جدید استفاده کنم اما کلی بازی رو در بر نگیره بدرد نمیخوره فکر میکنی چرا KZ یا U2 یا حتی GOW3 انقدر مشهور شدن برای این که از تکنولوژی به صورت ریتمی در بازی استفاده کردن و به کلی جهات بازی از کاراکتر بگیر تا زمین و زمان و... از یک استاندارد رو به بالا استفاده کردن .
دقیقا منظور شما چیه؟ اینکه از یه استاندارد رو به بالا استفاده کردن چیه؟
من دارم میگم ویژگیهای metro2033 بینظیره و تو بازیهای دیگه وجود نداره بعد شما چی میگی؟؟ کسی که metro2033 رو روی یه سیستم HD تجربه کرده باشه نمیتونه بیاد اینجا و از u2 دفاع کنه!

واقعا انگار برچسب چسبوندن .

به خاطر سبک گرافیکی بازی هست ...Color grading هم نقش داره تاحدی ... از درجه بندی رنگ برای ایجاد جو خاص بازی استفاده کردن

دقیقا منظور شما چیه؟ اینکه از یه استاندارد رو به بالا استفاده کردن چیه؟
من دارم میگم ویژگیهای metro2033 بینظیره و تو بازیهای دیگه وجود نداره بعد شما چی میگی؟؟ کسی که metro2033 رو روی یه سیستم HD تجربه کرده باشه نمیتونه بیاد اینجا و از u2 دفاع کنه!
عزیز من metro2033 کاملا یک محیط بسته است ... Draw Distance نداره ... نور پردازی کلی نداره مثل روز یا نور خورشید
محیط برای هر محله Loading Time داره ... بارگزاری حافظه ثابت هست ... کشکی که نیست !!!#:-s

شما چی رو با چی داری مقایسه می کنی ؟ بازی خطی و مرحله ای رو که توی یک محیط کاملا بسته است با یک Open World ؟؟

آخرین ویرایش:
ricosev

حالا 100 صفحه هم این تاپیک بره جلو باز میاری همین 2 تا عکس رو برای ما ها نشون میدی. اگر واقعا اینقدر برات ارزش نداره که بری 1 گیگ دانلود کنی و به صورت زنده گیم پلی رو ببینی پس اینجا بحث بیخودی نکن.
اگر برات ارزش داره، بورو دانلود کن و واسه من این عکس های رو 1000 بار کپی پیست نکن. از این عکس ها خیلی پیدا میشه. همون روز های اولیه معرفی ریج هم از این عکس ها زیاد بود.

طبق گفته خود سازنده ها هم در Video interview و هم در Preview ها در rage هیچ صخره مشابهی وجود نخواهد داشت که از یک تکسچر یکسان استفاده کنن
خدایی فقط لووووول
icon_lol.gif

سازنده ها خیلی چیزا میگن. شما چه زود باور میکنی. مگه اونجا بیکارن بشینن به هر تکستچر یه خط اضافه کنن بعد بذارنش روی یه صخره مگه به همین راحتیه؟؟ مگه الکیه؟ اصلا من این جمله رو نمیتونم هضمش کنم :دی خیلی مسخرست بخدا.

سازندگان الن ویک هم خیلی چیزا میگفتن. :-"

• Like
Reactions: TCSCELL
خسته نشدید این همه بازی که هیچ کدومشون هیچ ربطی بهم ندارن رو با هم مقایسه میکنید؟!!! rogue warrior از همشون بهتر بود.شدیراش بیشتر و لبه های تیز درش دیده نمیشه.AA 32x هم داشت.;)

حالا 100 صفحه هم این تاپیک بره جلو باز میاری همین 2 تا عکس رو برای ما ها نشون میدی. اگر واقعا اینقدر برات ارزش نداره که بری 1 گیگ دانلود کنی و به صورت زنده گیم پلی رو ببینی پس اینجا بحث بیخودی نکن.
خدایی خیلی باحالی WOW
این بازی هم داره روی کنسول هایی اجرا می شه که همه می دونیم وضعشون چه طور هست
از 550 MHz توان پردازش اون هم ساخته شده با تکنولوژی 5 سال پیش چی انتظار داری ؟؟
انتظار CG داری ؟ از 512 مگ رم انتظار رزولوشن خدا برای تکسچر داری ؟ پس بقیه بازی رو کجا load کنن ؟

گرافیک این بازی خیلی خداست و در سبک خودش رغیب نداره

یک سوال ساده ازت دارم اون 1 گیگ ویدئو Source Feed هست ؟؟

خدایی فقط لووووول
icon_lol.gif

سازنده ها خیلی چیزا میگن. شما چه زود باور میکنی. مگه اونجا بیکارن بشینن به هر تکستچر یه خط اضافه کنن بعد بذارنش روی یه صخره مگه به همین راحتیه؟؟ مگه الکیه؟ اصلا من این جمله رو نمیتونم هضمش کنم :biggrin1: خیلی مسخرست بخدا
یک صخره می دونی ابعادش چه قدر می شه ؟؟ یا فقط بلدی بخندی ؟:d
به عکس هایی که از محیط خارجی بازی هست مراجعه کن
به قسمت رانندگی توی همون ویدئویی که گرفتی مراجعه کن محیط اطراف رو یک نگاه بنداز

پس می شه یک توضیح به من بدی که چرا پروسه ساخت بازی این قدر طول کشید ؟؟
پارسال هم عین همین عکس ها رو نشون دادن و از نظر گرافیکی پیشرفتی نداشته پس تو این یک سال داشتن چه غلطی می کردن ؟؟

خدایی خیلی باحالی WOW
این بازی هم داره روی کنسول هایی اجرا می شه که همه می دونیم وضعشون چه طور هست
از 550 MHz توان پردازش اون هم ساخته شده با تکنولوژی 5 سال پیش چی انتظار داری ؟؟
انتظار CG داری ؟ از 512 مگ رم انتظار رزولوشن خدا برای تکسچر داری ؟ پس بقیه بازی رو کجا load کنن ؟
ااا چه جالب !!! تازه به این نتیجه رسیدی که کنسول توانش رو نداره ؟؟؟ چرا صفحات قبل به این نتیجه نمی رسیدی و همه چیز این بازی خدا بود؟؟
به افتخار مغلته گویی تمام سایتهای دنیا . به افتخار جیب پر کردن جانکارمک . این بحث ها روزی بر علیه دشمنان استفاده خواهد شد ! نظر های شخصی هم از این به بعد خیلی جدی گرفته میشه به امید ان روز ! و به امید ان روز که حرفهای سایتها دیگر مهم نخواهد بود !؟
و به افتخار اینکه نظر های شخصی و گنده کاری های شما را یک بار دیگر در این سایت نبینیم. تو کلفتی من از تو کلفت ترم فرخ.
تو ترکی من ترکترم عزیزم.
اینم به خاطر اخرین پستم که بعضی ها سطح تراز تکسچرهای به کار رفته در ID THECH 5 را مشاهده کنند .
به من چه که چه تکستچری به کار رفته تو موتور. اون چیزی که توی RAGE به کار رفته چیز دیگه ای رو نشون میده. حالا بیارید هی عکس بذارید.
اخر سر با تصاویر زیر زندگی کنید :
:-o:-o:-o:-o
اینا همه با موتور ID Tech 5 رندر شده؟؟؟!!!! یا خدا گرافییییکووووو. امیدوارم این عکس هایی که گذاشتی عقده گرافیکت رو کمتر کنه. :دی :دی :دی
به افتخار ان روزی اون چشمهای بسته ات را باز کنی تا حرفهای سایتها را در مورد تکسچر به کار رفته در همین تریلر را ببینی و خودت را بیشتر از این ثابت نکنی و منم منم نکنی عزیم و به افتخار ان روزی که فکر نکنی تو بیشتر از همه سایتها حالیته و همه نفهم .
این حرف رو باید به خودت تهویل بدی. به افتخار اون روزی که شما خودتون چشمای مبارکتون رو باز کنید و به خودتون زحمت بدین 1 گیگ دانلود کنید و واقعیت ها رو ببینید و اینقدر برای ما سایتم سایتم نکنید. شما که خودت رو ثابت کردی برای کل سایت ما هم بذار یه بار ثابت کنیم چرا بخیل بازی در می آری :laughing:

آخرین ویرایش:
فردین، بابک و آریا به شدت تایید می شوند. همشون درست ترین حرف ها رو زدند، بماند که اینجا خیلی وقت ها درست ترین حرف ها غلط ِ .
به هر حال این سه تا همه چیز رو گفتن، منم اولش یک جمله گفتم و دیگه تو بحث شرکت نکردم این که دو دیدگاه وجود داره، یکی دیدگاه اول که به شدت سعی می کنه بازی رو Hype کنه و بیشتر از اون چیزی که هست نشون بده و یه دیدگاه هم این که یه عده سعی می کنن بازی رو ار ارزش های خودش کمتر نشون بدن که تو این مقوله کاملا شاهد دیدگاه اول بودیم و بس.

اقا با اجازه ما هم در همین میان یه نظری ول کنیم!!:دی
تو این ویدئو هایی که من دیدم واقعا جزئیات محیط زیاد بود!!کیفیت تکسچر ها تعریفی نداشت به خصوص تو ستون ها!!
این طور که به نظر میرسید گیم پلی روونی هم داشت!!
یه چیز بسیار ضایع داشت اونم بالا رفتن از نردبون بود که بدون هیچ تغییر حالتی در بدنش و حتی در اسلحه ش از نردبون بالا رفت!!!:))
یه مشکل دیگه هم داشت اونم این بود فقط ادم میکشت و میرفت جلو!!!b-)
در کل چیزه خوبی بود ...ولی خوب باید منتظر نمایش اصلی و نهایی باشم!!!

شما چی رو با چی داری مقایسه می کنی ؟ بازی خطی و مرحله ای رو که توی یک محیط کاملا بسته است با یک Open World ؟؟

صدا میاد؟............

it is not characterized by id's CEO as an open-world game where you can go out and just do things. However there are activities that you can do in the game when you want, the CEO went on to characterize the game as "open environment."

فردین، بابک و آریا به شدت تایید می شوند. همشون درست ترین حرف ها رو زدند، بماند که اینجا خیلی وقت ها درست ترین حرف ها غلط ِ .
به هر حال این سه تا همه چیز رو گفتن، منم اولش یک جمله گفتم و دیگه تو بحث شرکت نکردم این که دو دیدگاه وجود داره، یکی دیدگاه اول که به شدت سعی می کنه بازی رو Hype کنه و بیشتر از اون چیزی که هست نشون بده و یه دیدگاه هم این که یه عده سعی می کنن بازی رو ار ارزش های خودش کمتر نشون بدن که تو این مقوله کاملا شاهد دیدگاه اول بودیم و بس.

آخه نکته جالب این همه بحث سر یه تریلر هست !!! یه تریلر از بازیی که هنوز معلوم نیست کجای ساختش هست !
ولی Hype رو موافقم با شما ! یکم داره زیاد میشه ! اگه هم زیادی زیاد بشه میشه مثل Alan Wake
مشکل هم از اینجاست که ID Tech 5 رو کاغذ خیلی جالب و قوی هست ! اما اینکه همه حرف هایی که گفتن رو اجرا کنه یه مسئله دیگس ! سابقه هم نگاه کنیم بله ! کارنامه موفق با Doom و Quacke ! اما اینا اومد و دیدیم موفق بودن نه از قبل انقدر Hype بشن ! Remedy هم MAx Payne ها رو داشت ! اما تو پروژه Alan Wake اصلا در حد Max Payne نشون نداد !
دعوا هم از اینجاست که یه عده میگن بازی عالیه چون موتورش قویه ، یه عده هم میگن که بازی هنوز نه اومده نه چیز آنچنانی ازش نشون داده شده ! مسخره ترین حرفی هم که شنیدم تفاوت تکسچر های های صخره ها هست !!!!! موندم این جمله از کجا اومده !
حالا موندم دعوا واسه چیه ؟! :d

• Like
Reactions: 浪人
یاشه عزیز من uncharted 2 و kz2 خدا ! شما با خیال راحت به خندیدنت ادامه بده(درضمن یکمی هم در مورد تکنولوژیهای به کار رفته تو این بازی تحقیق کنی بد نیست )
اصلاً Metro 2033 در حدی نیست که بخوام گرافیک بصری اون رو با U2 یا KZ2 مقایسه کنم, تا 10 سال دیگه اجازه این کار مزحک رو به خود نمیدم. اما تکنولوژی؛ شما در مورد تکنولوژی هایی که در ساخت دو عناوین مذکور بهره بردن چیزی میدونی که طرف مقابل رو مقایسه با یک بازی فوق درپیت (M2033) عنوان میکنی ؟!

گفتم که شما به خندیدنت ادامه بده لازم نیست گرافیک خدایانی مثل u2 و kz2 رو با بازیهای دیگه مقایسه کنی.تا 10 سال دیگه با بازیهات تو خماری خوش بگذرون.
حالا چرا ما تو خماری باشیم؟!!!, افرادی مثل شما باید تو خماری عناوینی چون GOW 3 , U2 , KZ3 و... باشن که دستشون بهشون نمیرسه و خودشون رو به هر دری میزنن تا واقعیت امر رو هر جوری که میتونن در ذهن خودشون تغییر بدن, ما که بازی میکنیم و حالشو میبریم!

آخرین ویرایش:
اصلاً Metro 2033 در حدی نیست که بخوام گرافیک بصری اون رو با U2 یا KZ2 مقایسه کنم, تا 10 سال دیگه اجازه این کار مزحک رو به خود نمیدم. اما تکنولوژی؛ شما در مورد تکنولوژی هایی که در ساخت دو عناوین مذکور بهره بردن چیزی میدونی که طرف مقابل رو مقایسه با یک بازی فوق درپیت (M2033) عنوان میکنی ؟!
گفتم که شما به خندیدنت ادامه بده لازم نیست گرافیک خدایانی مثل u2 و kz2 رو با بازیهای دیگه مقایسه کنی.تا 10 سال دیگه با بازیهات تو خماری خوش بگذرون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or