اولین تریلر بازی ES V: Skyrimمنتشر شد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragonborn.jpg

for the first, in-game look at The Elder Scrolls V: Skyrim.

درود .

بازی Elder Scrolls V: Skyrim را تا به اکنون فقط با تصاویرش می شناختیم؛ و هر از گاهی اطلاعاتی که از گوشه کنار نسبت به سبک بازی به گوشمان میرسید .

حال استدیو Bethesda در طی خبری در سایت رسمی خود خبر از نشان دادن اولین دمو از گیم پلی بازی Elder Scrolls V: Skyrim را داد . شما میتوانید این تریلر زیبا از اینجا مشاهده کنید .

تریلر مربوطه برای کنسول 360 میباشد .
برای دیدن تریلر بازی به لینک زیر بروید

برای دانلود کردن تریلر بازی هم کلیک کنید .

یک Walpaper زیبا از بازی

dragonborn_1_1920x1200.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یه سئوال:تو اونجایی که اوستولدا میگه شهر رو نشون میده بعد شهروندان بیکار و کارگر هم دیده میشن.
یکی داشت چوب خورد میکرد و یه زنه هم نگامون میکرد.میشه با همه حرف زد؟
بعد اگه دقت کرده باشید با کمبو شمشیر میزد شبیه ویچر 2 نبود؟
افکت خونش خیلی طبیعی بود!مثل دراگون ایج همه وجودت خونی نمیشه!
فکر کنم این بحث های گرافیک از پست من سرچشمه میگیره:d
من گفتم نسبت به ویچر2 ضعیفه فقط!:) هر چند وسعتش غیرقابل مقایس ـست:)
بامبول جدید:از نظر تکنیکی فوق العادست ولی از نظر هنری کم میاره دیگه:d
:دی
دوستان بازی از نظر فنی بیسته ولی اصلا گرافیک ندار:))(شوخی کردما!)

آخرین ویرایش:
فکر کنم این بحث های گرافیک از پست من سرچشمه میگیره:d
من گفتم نسبت به ویچر2 ضعیفه فقط!:) هر چند وسعتش غیرقابل مقایس ـست:)
بامبول جدید:از نظر تکنیکی فوق العادست ولی از نظر هنری کم میاره دیگه:d

والا این چند ساله که تو سایت هستم من هنوز متوجه نشدم کیها به چی میگن گرافیک به چی نمیگن گرافیک !
چند ساله من اینو کشف نکردم ! بازی گرافیکش فوق العادست بعضی ها میگن گرافیکش ناامید کننده بود ؟! باید بالاخره کشف کنم که روی چیها زوم میکنند و متوجه میشن که بازی گرافیک داره یا نداره ؟
خودم تریلر را دیدم گفتم 100% روی pc اجرا میشه بعد دیدم نه مثل اینکه قضیه جدیتر از این حرفاست روی 360 بود !
فرخ جان این جور بازی ها که گرافیک نداره.بازی ای گرافیک داره که یه مشت افکت اغراق آمیز بریزه تو صفحه و کل تصویر رو بکنه motion Blur و طوری بشه که به زمین هم نگاه کنی نورپردازیش طوری بشه که انگار داری مستقیم به خورشید نگاه میکنی!!!
پ.ن:آره,جمله ی اخر تلمیح داره!:دی

آخرین ویرایش:
فرخ جان این جور بازی ها که گرافیک نداره.بازی ای گرافیک داره که یه مشت افکت اغراق آمیز بریزه تو صفحه و کل تصویر رو بکنه motion Blur و طوری بشه که به زمین هم نگاه کنی نورپردازیش طوری بشه که انگار داری مستقیم به خورشید نگاه میکنی!!!
پ.ن:آره,جمله ی اخر تلمیح داره!:دی
چقدر این جملت واسم اشناست!:d
میشه بگی کدوم بازی؟!:d

گرافیک skyrim کمی از w2 پایینتر به نظر میومد . انیمیشن ها بعضی جاها عالی و بعضی جاها کمی ضعیف بود مثل گرافیک . با oblivion هم کلی متفاوت بود .
از این ها بگذریم skyrim یه دنیای جدیده که میتونی توش گم بشی و اصلا دوست نداری اونو ترک کنی.من که بی تابشم

بچه ها شما واقعا این بازی رو به چشم یه بازیی که گرافیکش بالا باشه میخواین نگاه کنین؟
اگه اینطوره هنوز این بازی رو درک نکردین
[-(

بابا گرافیکشم خیلی باحال بود. من اصلا از این سبک بازی ها خوشم نمیاد ولی انصافا این بازی تو این سبک خداس. کلا bethesda به نظرم تو این سبک حرف اولو میزنه fall out 3 هم خیلی قشنگ بود.

بچه ها شما واقعا این بازی رو به چشم یه بازیی که گرافیکش بالا باشه میخواین نگاه کنین؟
اگه اینطوره هنوز این بازی رو درک نکردین
[-(
شما متفکر کارو به بزرگی خودت ببخش
واقعا قشنگه گرافیکش!!!مخصوصا افکت هاش و دورنماش!

شما متفکر کارو به بزرگی خودت ببخش
واقعا قشنگه گرافیکش!!!مخصوصا افکت هاش و دورنماش!
فهمیدی من چی گفتم؟
یه بار دیگه پست منو بخون قبل اینکه بخوای تیکه پراکنی کنی :)
بازیش انقدر خوبه که به گرافیک خیلی بالا احتیاج نداره که تورو پای بازی نگه داره همون گیم پلی و حالت داستانش تورو جذب میکنه(اینو که بازی نکردیم شماره قبل رو میگم)
درمورد گرافیم هم خیلی خوب هست من خودم شخصا تریلر رو دیدم خیلی حال کردم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or