اولین تریلر بازی ES V: Skyrimمنتشر شد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragonborn.jpg

for the first, in-game look at The Elder Scrolls V: Skyrim.

درود .

بازی Elder Scrolls V: Skyrim را تا به اکنون فقط با تصاویرش می شناختیم؛ و هر از گاهی اطلاعاتی که از گوشه کنار نسبت به سبک بازی به گوشمان میرسید .

حال استدیو Bethesda در طی خبری در سایت رسمی خود خبر از نشان دادن اولین دمو از گیم پلی بازی Elder Scrolls V: Skyrim را داد . شما میتوانید این تریلر زیبا از اینجا مشاهده کنید .

تریلر مربوطه برای کنسول 360 میباشد .
برای دیدن تریلر بازی به لینک زیر بروید

برای دانلود کردن تریلر بازی هم کلیک کنید .

یک Walpaper زیبا از بازی

dragonborn_1_1920x1200.jpg

آخرین ویرایش:
امسال یکی از هیجان انگیزترین بخش های مسائل فنی باز ها، رقابت Dragon Age II با TES V:Skyrim هست :دی
خوب معلومه برنده مسابقه که چند ساعته اعلام شده مگه خبردارت نکردن:دی:
Elder scroll 5:Skyrim
الدر اسکلر5:اسکای ریم(:دی اسکلور اولشو عشقه منظروم اسکروله ها:دی*)

با اینکه هنوز چندتا شات بیشتر از ویچر2 نیومده ولی مطمئنم که امسال هم بهترین RPG از اکثر رسانه ها میشه:)
ویرایش:خب منم تریلر رو دیدم،همونطور که انتظار داشتم موسیقی شاهکار بود گیم پلی هم اینجور که بوش میاد آبلیویون 1.5 ـه.گرافیک خیلی زوده حرفی بزنیم دربارش ولی اگر بخواییم با نمونه های اولیه DA2 و ویچر2 بسنجیم از همین الان شکست خوردست.فقط امیدوارم که یه چیزی فرای آبلیویون تحویل بدن و خاطرات خوب ما رو خراب نکنند
نمیدونم چرا از همون روزی که بازی تایید شد ذهنی جبهه گرفتم مقابلش،خدا کنه اشتباه کنم:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
با اینکه هنوز چندتا شات بیشتر از ویچر2 نیومده ولی مطمئنم که امسال هم بهترین RPG از اکثر رسانه ها میشه:)

بعید میدونم Witcher 2 بتونه با DA2 و Skyrim مقابله کنه....W2 بیشتر اکشن شده فکر کنم...با این حال امیدوارم مثل شماره یک عالی از آب در بیاد

یه تریلر هم از W2 چند روز پیش اومد که یه مقدار مبارزه رو نشون میداد، که خیلی ردیف بود...

من به Skyrim از همه بیشتر امیدوارم...:d

انتخاب بهترین RPG سال کار خیلی سختیه.....اگه اشتباه نکنم Dark Soul هم امسال میاد...

DA2 هم فقط امیدوارم که سیستم دیالوگش شبیه Mass Effect شده باشه و مثل اون اکشن کامل نشده باشه...

راستی کسی این دمو DA2 رو بازی کرده؟....اصلاً اومده یا نه؟

آخرین ویرایش:
شرمنده ها....ولی گور پدر گرافیک، آخه کی این بازی رو برای گرافیکش بازی میکنه...؟

کاملا تایید میشه

تریلر فوق العاده ایی بود امیدوارم جو بازی هم به همین اندازه حماسی باشه

راست من Oblivion رو بازی نکردم و میخواستم بدونم داستان بازی چطوره ؟ کلا داستان خوبی داره و مثل The Witcher و DAO و ME داستانش گیراست یا اینکه با یه داستان متوسط طرفیم ؟

ویرایش:خب منم تریلر رو دیدم،همونطور که انتظار داشتم موسیقی شاهکار بود گیم پلی هم اینجور که بوش میاد آبلیویون 1.5 ـه.گرافیک خیلی زوده حرفی بزنیم دربارش ولی اگر بخواییم با نمونه های اولیه DA2 و ویچر2 بسنجیم از همین الان شکست خوردست.فقط امیدوارم که یه چیزی فرای آبلیویون تحویل بدن و خاطرات خوب ما رو خراب نکنند
نمیدونم چرا از همون روزی که بازی تایید شد ذهنی جبهه گرفتم مقابلش،خدا کنه اشتباه کنم:)

اول که DA2 که کاراش دیگه تمومه .... و تهش هم به خاطر کنسولیزه شدن خیلی*ها کلا ازش ناامید شدن .... W2 هم که اصلا حرفی واسه گفتن نداره ( در برابر غولی به نام TESV:Skyrim )

کاملا تایید میشه

تریلر فوق العاده ایی بود امیدوارم جو بازی هم به همین اندازه حماسی باشه

راست من Oblivion رو بازی نکردم و میخواستم بدونم داستان بازی چطوره ؟ کلا داستان خوبی داره و مثل The Witcher و DAO و ME داستانش گیراست یا اینکه با یه داستان متوسط طرفیم ؟

داستان سری الدر اسکرولز ( Elder Scrolls ) خودش یه کتابه به نام Infernal City ولی کلا میشه گفت داستان هر قسمت خیلی وابسته به قسمت قبل نیست ... داستان بازی تو Oblivion که خیلی خیلی جالب بود طوری که با یه بار کامل بازی کردن شاید یه قسمتاییش رو فراموش کنی ( بیشتر به خاطر طولانی بودنش ) و داستان*های کناری داخل بازی هم جذاب بود ( مربوط به کوئست*های فرعی ) .... این بازی ( Skyrim ) رو سال دیگه از دست ندید ....

تریلر رو دیدم. در یک کلام فوق العاده بود.:x
واقعا حال کردم. گرافیک بازی هم به نظرم در حد یه بازی RPG Open World عالیه.
موسیقی هم که حرف نداره.
انیمیشن های شخصیت و ... خیلی پیشرفت کرده.
صبر کردن واسه این بازی سخته. (فعلا که خودمون رو با F:New Vegas مشغول کردیم;))

اشکم در اومد ! :(( تریلر رو 5,6 دفعه پشت سر هم دیدم و هر دفعه بیشتر از قبل عاشقش شدم. جایی که نعره میزنه و موسیقی شروع میشه موهای تن آدم سیخ میشه !!

یعنی موسیقی بازی مرگ آوره ابهتش میترکون ، زبان قاصره...:d

انیمیشن ها واقعا پیشرفت کردن اصلا قابل مقایسه با اون چوب های Gamebyro نیست !

اتمسفرش هم که منو ترکوند !

جدا اگه DIABLO III امسال نیاد این Most anticipated امسال من هست !

پ.ن : یکی بیاد منو در آغوش بگیره اشک شوق بریزم:((

واقعا من متوجه نمیشم حرفایی رو که دوستان راجب به گرافیک بازی میزنن O:

واقعا به نظرتون گرافیکش حرفی واسه گفتن نداشت؟! یا تریلری که من دیدم با اینی که شما دیدی فرق داره؟!

یا هم اینکه من HD 112 مگی دیدم شما یوتیوب دید :|

اونجاییش که کاراکتر داد میزنه مصطفی چه باحال بود:دی(شوخی)(اومدم از این در برابر کثافت بتلفیلد 3 محافظت کنم:دی) احتمالا اون خشمشه!!(موستولدا!)
راستی گرافیکش به این باحالی تنها مشکلش تا اینجا افکت آب بود!دیوار هاشم خوبه که!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or