اولین تریلر بازی ES V: Skyrimمنتشر شد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
dragonborn.jpg

for the first, in-game look at The Elder Scrolls V: Skyrim.

درود .

بازی Elder Scrolls V: Skyrim را تا به اکنون فقط با تصاویرش می شناختیم؛ و هر از گاهی اطلاعاتی که از گوشه کنار نسبت به سبک بازی به گوشمان میرسید .

حال استدیو Bethesda در طی خبری در سایت رسمی خود خبر از نشان دادن اولین دمو از گیم پلی بازی Elder Scrolls V: Skyrim را داد . شما میتوانید این تریلر زیبا از اینجا مشاهده کنید .

تریلر مربوطه برای کنسول 360 میباشد .
برای دیدن تریلر بازی به لینک زیر بروید

برای دانلود کردن تریلر بازی هم کلیک کنید .

یک Walpaper زیبا از بازی

dragonborn_1_1920x1200.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا من متوجه نمیشم حرفایی رو که دوستان راجب به گرافیک بازی میزنن O:

واقعا به نظرتون گرافیکش حرفی واسه گفتن نداشت؟! یا تریلری که من دیدم با اینی که شما دیدی فرق داره؟!

یا هم اینکه من HD 112 مگی دیدم شما یوتیوب دید :|
کلآ ترکیب گیم پلی The Elder Scrolls و سخت افزار کنسول نمیتونه گرافیکی بهتر از این بسازه ! دوستان احتمالآ انتظار دارن یه چیزی مثل KZ3 رو توی یه بازی RPG فوق العاده وسیع که توی هر منطقه چند صد تا درخت و جک جونور وجود داره با اون draw distance عالی ببینن ! :دی
گرافیکش برای من که عالی بود ! اگه فریم ریتش هم بدون مشکل باشه دیگه فوق العادست ! بگذریم از انیمیشن هاش که به قول بچه ها زمین تا آسمون با Oblivion فرق داره.
این آهنگش هم از ذهنم خارج نمیشه ! :دی از اون موقع که تریلر رو دیدم آهنگه هی توی مغزم تکرار میشه :دی

کلآ ترکیب گیم پلی The Elder Scrolls و سخت افزار کنسول نمیتونه گرافیکی بهتر از این بسازه ! دوستان احتمالآ انتظار دارن یه چیزی مثل KZ3 رو توی یه بازی RPG فوق العاده وسیع که توی هر منطقه چند صد تا درخت و جک جونور وجود داره با اون draw distance عالی ببینن ! :دی
گرافیکش برای من که عالی بود ! اگه فریم ریتش هم بدون مشکل باشه دیگه فوق العادست ! بگذریم از انیمیشن هاش که به قول بچه ها زمین تا آسمون با Oblivion فرق داره.
این آهنگش هم از ذهنم خارج نمیشه ! :دی از اون موقع که تریلر رو دیدم آهنگه هی توی مغزم تکرار میشه :دی

آخر تریلر که اژدها از روی کوه بلند میشه نهایت عظمت گرافیکی بود به نظرم (Draw ، شلوغی و ...) :d همه چیزش عالی بود !

• Like
Reactions: Quarantine
آریا بااااااااو به جون خودم من یه تریلر دیگه ای رو دیدم حتما :دی بابا این گرافیکی من دیدم رو کنسول نمیتونه بکشه :دی

حالا با بچه ها سرش بحث می کردیم که این کنسول نبود و PC بود :دی یعنی اگه این نسخه کنسولی بود من رسما خودمو از این طبقه دوم پرت میکنم کف کوچه :دی

نمیدونم شما تریلرتون چجوری بوده :دی

دوستان می تونند خوشحال باشند چون Jeremy Soule اهنگ ساز Morrowind و Oblivion کار اهنگ سازی Skyrim برعهده گرفته.
ای واااااااااااا نگوووووووووووو. هنوزم با آهنگ های Oblivion که وقتی بین درختای جنگل ها قدم میزدی پخش می شد دارم زندگی میکنم ..

فردین گرافیک رو بی خیال!(هرچند اونی که من دیدم کم از خارق العاده نداشت!) خوده بازی بی نظیر بود.من که کلا حالم از RPG به هم میخوره نمیتونم ازش خوشم نیاد!:دی
لا مذهب مثل اینکه مخفی کاری هم داره!:دی دو سه جا طرف به سبک سم فیشر نشسته راه میرفت!:دی

حالا با بچه ها سرش بحث می کردیم که این کنسول نبود و PC بود :biggrin1: یعنی اگه این نسخه کنسولی بود من رسما خودمو از این طبقه دوم پرت میکنم کف کوچه :biggrin1:
Elder Scrolls V gameplay trailer created on Xbox 360

بپر, بعدش عکس هم بگیر!!! =)) :دی :دی
مخفی کاری که تو Oblivion هم بود:biggrin1: من خودم تو یه playthrough شخصیتم رو یه Rogue خفن ساخته بودم که وقتی از پشت مخفیانه میزدم 4-5 برابر بیشتر Damage میداد:biggrin1: ولی خُب احتمالا اینجا پیشرفته تر شده و هوش مصنوعیش هم بهتر کردن.
من Oblivion رو یک ساعت بیشتر تحمل نکردم!:دی امیدوارم اینجا پیشرفت کرده باشه و بهتر شده باشه.

آخرین ویرایش:
فردین گرافیک رو بی خیال!(هرچند اونی که من دیدم کم از خارق العاده نداشت!) خوده بازی بی نظیر بود.من که کلا حالم از RPG به هم میخوره نمیتونم ازش خوشم نیاد!:دی
لا مذهب مثل اینکه مخفی کاری هم داره!:دی دو سه جا طرف به سبک سم فیشر نشسته راه میرفت!:دی
مخفی کاری که تو Oblivion هم بود:دی من خودم تو یه playthrough شخصیتم رو یه Rogue خفن ساخته بودم که وقتی از پشت مخفیانه میزدم 4-5 برابر بیشتر Damage میداد:دی ولی خُب احتمالا اینجا پیشرفته تر شده و هوش مصنوعیش هم بهتر کردن.

واقعا الان موندم چی بگم.Draw Distance و نورپردازی و سایه های با کیفیتی که توی بازی میبینیم فوق العاده هست.تازه این نسخه ی کنسولیه....
به نظر من این بازی اگه مشکلی براش پیش نیاد و بتونه انتظار ها رو برآورده کنه GOTY میشه.

واقعا من متوجه نمیشم حرفایی رو که دوستان راجب به گرافیک بازی میزنن O:

واقعا به نظرتون گرافیکش حرفی واسه گفتن نداشت؟! یا تریلری که من دیدم با اینی که شما دیدی فرق داره؟!

یا هم اینکه من HD 112 مگی دیدم شما یوتیوب دید :|

والا این چند ساله که تو سایت هستم من هنوز متوجه نشدم کیها به چی میگن گرافیک به چی نمیگن گرافیک !
چند ساله من اینو کشف نکردم ! بازی گرافیکش فوق العادست بعضی ها میگن گرافیکش ناامید کننده بود ؟! باید بالاخره کشف کنم که روی چیها زوم میکنند و متوجه میشن که بازی گرافیک داره یا نداره ؟
خودم تریلر را دیدم گفتم 100% روی pc اجرا میشه بعد دیدم نه مثل اینکه قضیه جدیتر از این حرفاست روی 360 بود !

والا این چند ساله که تو سایت هستم من هنوز متوجه نشدم کیها به چی میگن گرافیک به چی نمیگن گرافیک !
چند ساله من اینو کشف نکردم ! بازی گرافیکش فوق العادست بعضی ها میگن گرافیکش ناامید کننده بود ؟! باید بالاخره کشف کنم که روی چیها زوم میکنند و متوجه میشن که بازی گرافیک داره یا نداره ؟
خودم تریلر را دیدم گفتم 100% روی pc اجرا میشه بعد دیدم نه مثل اینکه قضیه جدیتر از این حرفاست روی 360 بود !
بفرماید از قدیم میگن حقو باید از راستگو شنید:دی(درست گفتم؟؟:دی)
بابا گرافیکش منم میگم خیلی خفن بود!(اما کیفیت آبش خیلی شاخ نبود!)به مو های کاراکتر زیر کلاه توجه کنید هر موی بلند با هر رنگی زیر این کلاه باید جمع بشه!(مث daoنیست مو ها از کلاه بزنه بیرون:دی)
ایول من حتما اینو میخرم باهاش زندگی میکنم!!!(111111 میاد دیگه؟) یعنی آخر 90:| برو بابا:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or