اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
رضا جان بخدا اگه بحث های قبلی من رو هم دیده باشی همیشه به CoD 2 و سری مدرن مخصوصا مخصوصا 4 ارادتم خاص بوده و قبولشون دارم اما...

الانم نمیگیم این بازی بدی میشه نه. خیلی هم خوب میشه اما ما پیشرفت میخوایم نه در جا زدن. انتظار داریم CoD ـی که یکی از پیشگامان صنعت اول شخصه در حد نامش پیشرفت داشته باشه.

پ.ن: نمیدونم چرا بهت مازیار میاد :دی تورو میبینم اسم مازیار برا تداعی میشه :دی
آره از ارادت خاص شما به COD 2 , 4 اگاه هستم منم خودم بعد از هاف لایف 2 بهترین تجربه اول شخصم رو کالاو دیوتی 2 میدونم :دی اما خُب موافقم که این سری بعد از MW اونجور که باید و شاید توی هر نسخه پیشرفت قابل ملاحظه و درخور 1 نسخه جدید رو نداشته.

مازیار هم اسم قشنگیه شما هرچی راحت تری صدا کن هرچند نام خودم چیز دیگریست کلاً :دی

• Like
Reactions: Kavigne
COD هرچقدر هم که گرافیکش ضایع باشه اما گیم پلی و صحنه های سینمایی که داره مخاطبان رو نسبت بهش جذب میکنند. اون شخصی که میره MW3 رو پیشخرید میکنه یا میخردش بخاطر اسم و رسم عناوین قبلی اینکار رو نمیکنه بلکه دلیلش اینه که میدونه بیتشرین لذت رو از این بازی میبره و هرچقدر هم که امتیازات بازی پایین باشه بازم رضایت مخاطبش رو جمع میکنه. اینم یه تریلر ابتدایی بود که چیز خاصی از گیم پلی بازی رو نشون نمیداد ولی جالبه اینو بگم که گیم پلی توی یه بازی شوتر خیلی خیلی بهتر از گرافیک گیمرها رو به خودش جذب میکنه، نمونش همین Crysis 2 و Bad Company 2 که هرکاری کنن فروششون به پای COD نمیرسه!

حالا صبر کنید یه تریلر از نسخه کنسولی Battlefield 3 ببینید بعد درباره گرافیک نظر بدید. شرط میبندم 70% کسایی که دارن خودشون رو برای گرافیک Battelfield 3 میکشن عمرا نمیتونن روی آخرین درجه گرافیکی بازیش کنند:دی

خب به نظرم Bad company 2 هم از نظر گرافیکی از mw3 بهتره اما خب هیچ کس COD رو به خاطر گرافیکش نمیخره

هنوز هم کانتر رو بازی می کنن و سروراش شلوغه آیا به خاطر گرافیکه ؟ نه ! مولتی پلیر.

بعدم دوستان فکر می کنن که cod رو بکوبن آره خیلی حرفه ایین :))) هر کی طرفداری کنه n00b تشریف داره

بابا انقدر به خاطر گرافیک این COD: MW3 رو نکوبید .شما خودتون دارین میگین هر سال یه کال آو دوتی میدن بیرون چطور انتظار دارید .این که هم گرافیکش خیلی خفن باشه هم مولتی پلیرش هم همه ی چیزای دیگش ! به نظر من واقعا هم دستشون درد نکنه خسته هم نباشن که در عرض یک سال بازی به این قشنگی رو خلق کردند .انشالا تو نسخه های بعدی شاهد گرافیک چشمگیر تر باشیم.

خیلی دوست دارم فیلمشم ساخته بشه.:x

پشت هم ؟ تا الآن که دو تا استودیو داشته و هر کدوم 2 سال وقت دارن برای ساخت. تازه این یکی بماند که 3 تا استودیو روش کار کردن ! اما یه ذزه تغییر نمیبینیم ! از COD4 تا الآن واقعا میخوام بدونم چه تغییری اینا کردن ؟

متاسفانه تریلر خیلی ضعیف بود.....
حالا هی خودتونو به در و دیوار بزنین بابا این COD ه کلی طرفدار داره و فلان...
تو این که BF میترکونه و یه جای پای بسیار محکم برای خودش درست میکنه شک ندارم با این وضع رقیبش هر چند شایدم خیلی کمتر بفروشه.

آخرین ویرایش:
پشت هم ؟ تا الآن که دو تا استودیو داشته و هر کدوم 2 سال وقت دارن برای ساخت. تازه این یکی بماند که 3 تا استودیو روش کار کردن ! اما یه ذزه تغییر نمیبینیم ! از COD4 تا الآن واقعا میخوام بدونم چه تغییری اینا کردن ؟

اقا بزار یه تریلر کامل از گیم پلی بازی بیاد من مطمعنم گرافیکش تغییر کرده من خودم وقتی اولین تریلر bops رو دیدم خیلی بدم اومد از گرافیکش ولی بعدش نظرم عوض شد حالا باز الان میان میگن bops هم گرافیک داشت آخه ! :d

واقعا جالبه . توی تاریخ نمیشه چیزی را نام برد که پرفروشترین بوده باشه ولی چون پرفروشترین بوده و با دادن محصولات بدترش بازم پرفروشترین هم بمونه !
این به این معناست : گوشت داراز نبود بعدش گوشت دراز شد بعدش یکی زدن به سرت گوشت درازتر شد بازم زدن سرت بازم گوشت دارز ترشد دفعه بعدش محکمترش را زدن بازم گوشت دازتر شد و ...............!
یعنی اینکه انسان هر روز خرتر میشه چرا به علت محصولات بدتری که میگره !

خلاصه منطقهای فراوان بازیسنتر اینجاست ! هرچی بگی یه بامبول واسش ردیفه .
مثلا :
چرا بیشتر فروخت ؟ چون فلان و بهمان . پس چرا امتیاز گرفت ؟ چون فلان و بهمان . چرا پس گرافیکش کاندید شد ؟چون فلان و بهمان . چرا انلاینش زیاد بازی شد؟ چون فلان و بهمان . چرا دفعه بعدش بیشتر فروخت ؟چون فالان و بهمان . چرا دفعه بعدش امتیاز بیشتر گرفت ؟چون فلان و بهمان چرا بازم گرافیکش کاندید شد ؟ چون فلان و بهمان .
اخه چرا ؟ چون بامبول بامبول بامبول بامبول
همین اقا مطمئنا اول از همه خودش بازی را میگره بازی میکنه لذتش را میبره بعد دوباره همون حرفهای تکراری و.....دفعه بعدش دوباره همین کار را مکینه!

زندگی همینه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne
فرح جان هروقت فهمیدن که گیم پلی و آنلاین یعنی چی اونوقت بحث کردن با دوستان ارزش داره.کل کسایی که بازیو میخرنو ساعتها پای آنلایتش معتاد میشن میگن بچه و فلان و بهمان.بزار خوش باشن

آخرین ویرایش:
هروقت فهمیدن که گیم پلی و آنلاین یعنی چی اونوقت بحث کردن با دوستان ارزش داره
به لطف ملل متحده جان، معنی گیم پلی آنلاین رو هم فهمیدیم :دی (بخدا منظوری ندارم ها به دل نگیر)

به لطف ملل متحده جان، معنی گیم پلی آنلاین رو هم فهمیدیم :دی (بخدا منظوری ندارم ها به دل نگیر)
نه برای چی به دل بگیرم فردین جان.من دیگه حوصله اون بحثها رو ندارم.من معایب و محاسن mw2 رو به خوبی و به صورت کامل توضیح دادم.گفتم که ایرادات مزخرفی داره که رو مخ هست.اما شما دوستان فقط بلدید همه چیز رو به سخره بگیرید بدون کوچکترین منطقِی(منظورم شما نیستی) انتظار داری،با جماعتی که همه چیز رو به شعور پایین مردم و سایتها ربط میدن چه بحثی داشته باشم؟هرچی دوس دارن بگن.بالاخره اینجا ایرانه دیگه

آقایون ما یه انتقاد کردیم چرا فکر میکنید دشمن بازی هستیم و میخوایم بازی رو بکوبیم ؟ ما هم COD بازی میکنیم! ازش هم خوشمون میاد ولی این انتقادی که ما کردیم واقعاً به COD وارده!
حالا یکی داره میگه هر وقت معنی گیم پلی و آنلاین رو فهمیدین بیاین بحث کنیم!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or