اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
اوج تریلر سقوط اون ساختمون عظیم بود فک کنم اولین بار در صنعت گیم شاهد همچین چیزی بودم!
اوه نه چند هفته پیش تو تریلر BF 3 هم ی ساختمون سقوط کرد با همین زاویه!

نه خیر دوست عزیز تو crysis 2 که اون ساختمونه افتاد یکی از قشنگ ترین صحنه ها بود.
از جفت این بازی هام قشنگتر و با کیفیت تر بود.

بازی مثل همیشه جذاب و سینمایی هست و مطمئنم در حین بازی کردن گرچه همه چی تکراری به نظر میاد ولی باز حال میده.
به نظر من مشکلش همین موتور گرافیکی هست که تو گرافیک من هیچ تغییری حس نکردم.
BF3 هم جای خود دارد، اونم بازی میکنیم.

این بازی یقینا از Black Ops بهتر خواهد بود... ولی بازم جذابیتی دیگه نداره...

هر چند ساختار جفتی ( BF3 ) تا حدودی یکی بود... فرق خاصی من ندیدم جز اینکه BF3 یه خورده تازه تر بود!

تکراریه ! آدم دیگه قبل از دیدن تریلرهاش هم میدونه باید انتظار چه چیزی رو بکشه ! :دی
توی E3 هم 99% یه مرحله هست که با آرامش شروع میشه و بعد یه دفعه دشمن خبردار میشه و انفجار و صحنه های سینمایی و ...

من به خوب و بد بودن mw 3 کاری ندارم ولی یه واقعیتی هست که راجع به ایرانی جاعت صدق میکنه، اونم اینکه اگه الان همین تریلر از لحاظ گرافیکی مثل bf 3 بود الان همین افرادی که میگن بازی چیزی جدیدی نداره ، کپی نسخه های قبل هست میامدن میگفتن :
خفن ترین چیزی که دیدم ......
رو دست نداره......
فیلم بود یا بازی ؟؟؟؟؟؟؟
و .......
در کل واژه هایی مانند : تکراری ، کپی ، چیزه جدیدی نداشت و از این دست واژه ها جای گزین : برترین ، بهترین ، بی نظیر و ..... می شد .
حداقل خودمون رو گول نزنیم و پشت واژه های صحنه ای تکراری ، اسکریپ شده و ... پنهان نشیم

گرافیک بازی خیلی هم خوب بود
بعضی از خود شیرین ها از کجای این تریلر فهمیدن که گرافیک بازی افتضاحه خدا بهتر میدونه!

بازم مثل هر سال توی بخش سینگل bf3 رو میخوره

از اینش خوشم اومد که هر مرحله حالُ هوای شهری رو که توشه داره... لندن خدا بود :x از گرافیکش هم راضیم 60 فریم رو نگیرن چیزه دیگه ای نمیخوام!

از هايپ كه بگذريم footage trailer خوش تر است:d
كسى ميدونه از گيمپلى كى تريلر ميدن؟

به احتمال زیاد E3

ولی یه واقعیتی هست که راجع به ایرانی جاعت صدق میکنه
نمیدونم چرا دوستان اینقدر ایرانی ایرانی میکنن. اصلا میرین نظرات دیگران رو هم بخونید تو سایت های خارجی؟

The England and France locations are definitely a nice change, but I don’t see anything new here that actually makes me want to get this.
I think the idea of sticking with the same 2007 engine will not work that time.
If we compare it with BF:3 who’s the winner??
Think about it IW.
I’ll play it but I won’t buy it.
That honor is saved for BF3, a far superior game.
New engine my ***, the destruction is probably a cutscene also.

و این کامنت توی VG247 خیلی جالب بود....

Im new to VG247, and I gotta say… theres SO MUCH negativity here.
too bad

پس میبینید که این وضعیت همه جا حاکمه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or