اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
خوب منم تریلر رو دیدم، گرافیک بازی از نظرم هنوزم واسه ی یه بازیه 60 فریم عالیه ولی خوب مطمئنن تو این بخش bf3 ازش پیشی میگیره. ولی با توجه به تنوعی که تو بازی هست و بازی در جاهای مختلف انجام میشه فکر میکنم توی گیم پلی غوغا کنه. نهایتا از نظر من عالیه. البته مطمئنن توی یه چیزایی cod سرتره و توی برخی دیگه bf3 . مثلا توی مسائل کیفی مثل گرافیک و صداگذاری و ... bf3 فکر کنم بهتره ولی تو داستان و گیم پلی ... mw3 . البته من اینجوری پیش بینی میکنم و باید وایسیم تا دو بازی عرضه بشه.
ولی بدجوری دلم لک زده واسه ی دیدن کاپیتان پرایس;).

من از جریان هر دو بازی قبل اصلا هیچ چیزی یادم نیست
میشه یه لینکی چیزی تو بازیسنتر بدید داستانو نوشته باشه؟ یه یه شرح کوتاه بدید؟
چه علنی تو تریلر میگه راجع به جنگ جهانی سومه! WW3 می نویسه :دی

وای خدا این چقدر منو یاد یه چیزی انداخت. هوم... خودشه... Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Modern Warfare
خلاقیت مُرده. خلاقیت لازم نداریم اصلن. این رو میشد یه DLC کرد داد بیرون. اوج خلاقیتشون اون صحنه زیر آب بود؟

ینی حتی اون AC130 لامصّب هم داره تکرار میشه. و حتی صحنه قایق انتهای MW II. عالیه. بی‌نظیره. واویلا. بریزیم تو فیس‌بوک بزاریم عکس پروفایلمون؟ از لحاظ بصری هم که خب از زمان MW اول هیچ تغییری نکرده این انجین. انتظاری نداریم. شصت فریمه. شصت فریم خوبه. ینی آشغالی مثل این با شصت فریم میشه بی‌نظیر.

از حال و هواي تريلر كه خيلي خوشم اومد.اگه تو بازي هم همينطور باشه كه چيز خوبي بايد از اب دربياد!
ولي خب هنوز نميشه در مورد گرافيك و گيم پلي حرف خاصي زد.بايد يك تريلر از گيم پلي بده بيرون تا بهانه بحث كردن ايجاد بشه:d
ولي در كل احساس ميكنم بدجوري در مقابل bf كم مياره چون تريلر يك مقدار شبيه mw2 بود و باز هم خلاقيت خاصي نداشت.فقط ميگم كه از حال و هواي تريلر خوشم اومد!

آخرین ویرایش:
خوب منم تریلر رو دیدم، گرافیک بازی از نظرم هنوزم واسه ی یه بازیه 60 فریم عالیه ولی خوب مطمئنن تو این بخش bf3 ازش پیشی میگیره. ولی با توجه به تنوعی که تو بازی هست و بازی در جاهای مختلف انجام میشه فکر میکنم توی گیم پلی غوغا کنه. نهایتا از نظر من عالیه. البته مطمئنن توی یه چیزایی cod سرتره و توی برخی دیگه bf3 . مثلا توی مسائل کیفی مثل گرافیک و صداگذاری و ... bf3 فکر کنم بهتره ولی تو داستان و گیم پلی ... mw3 . البته من اینجوری پیش بینی میکنم و باید وایسیم تا دو بازی عرضه بشه.
ولی بدجوری دلم لک زده واسه ی دیدن کاپیتان پرایس;).

کاپیتان پرایس رو خوب اومدی ولی بدجور دلم میخواد ببینم سر Ghost چی اومد

دانلود مستقیم: HD
لینک کمکی
-----
شاید روایت جالبی داشته باشه ... ولی اگه بخوان با این گرافیک بدن بیرون که افتضاحه! (یکی به من بگه که اینجوری نمیمونه!)
میدونم آخرش میگیم صد رحمت به موتور قارچ ـیه Treyarch !!!

آخرین ویرایش:
راسشو بگید کی الان هایپ شده!!:دی خداییش تریلرش به شدت تکراری بود :)
کلان نمیدونم مشکل چیه ولی اصلا دیگه حال نمیده:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Daedalus
راشو بگید کی الان هایپ شده!! خداییش تریلرش به شدت تکراری بود :)
کلان نمیدونم مشکل چیه ولی اصلا دیگه حال نمیده:دی

من که خیلی خوشم اومد ازش تریلر BF3 رو هم دیدم ولی اینو بیشتر دوست دارم حالا اونم بازی میکنم به خاطر گرافیکش و ببینم .;) کال آو دوتی از اون دسته بازی هایی هست که همیشه وقتی بازی میکنم آرزومه هیچ وقت تموم نشه. :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or