دوستان توضیح تخصصی 779 رو می بینیم.حرف بعضی از دوستان خیلی جالبه. اون زمان که SC اومد Sam رو پیر نشون داد همه گفتن اه اه... این چیه پژمرده شده... بعد که اومد جوون شد وقتی بازی اومد همه برگشتند به همون حرف اولشون! باید یک نفر پیر بشه... نمیدونم پژمرده بشه افسرده بشه و و و ... حالا که باز R* داره کاره درست رو میکنه ( از لحاظ شخصیتی ) همه میان میگن اه اه اه... یکم فکر کنین! دو روز تو خونتون نون نباشه با مامان باباتون دعوا میکنین میرین بیرون سیگاری میشین! حالا مکس که یک روز از سره کار میاد خونه میبینه رو تختش جنازه ی زن و بچش هست به نظرتون میره دیسکو میزنه میرقصه؟! من خیلی دوست دارم محیط بازی تغییر نکنه و همون قبلی باشه اما جدا این تغییر شخصیتی کاملا به جا بود + کاره R* تویه شخصیت پردازی حرف نداره نمونش رو تویه RDR و GTA هایه قبلی دیدیم... البته از نظره اتمسفر و محیط هم باز این شرکت خیلی کارش درسته حتمی یک دلیلی داره دیگه ( RDR یکی از بهترین اتمسفر ها رو داشت . در ضمن فقط یک تریلر اومده دلیل نمیشه که کله محیط هایه بازی و داستان بازی رو بفهمین ) اینقدر هم انجین انجین نکنین مگه GTA IV چجوری بودش؟! محیط شب به اون قشنگی و اتمسفر کامل نیویورک رو بهتون منتقل کرد. اصلا مگه انجین یک بازی یک رنگ رو میزنه که اینقدر گیر دادین بهش؟

والا من هرجا گشتم با اسم Max Payne Main Theme بود حالا اگه خواستی میتونی اینجا دانلودش کنییه پدر خدا بیامورزی بیاد بگه این اهنگ اول تریلر اسمش چی بوووود ؟ :d
حرف بعضی از دوستان خیلی جالبه. اون زمان که SC اومد Sam رو پیر نشون داد همه گفتن اه اه... این چیه پژمرده شده... بعد که اومد جوون شد وقتی بازی اومد همه برگشتند به همون حرف اولشون! باید یک نفر پیر بشه... نمیدونم پژمرده بشه افسرده بشه و و و ... حالا که باز R* داره کاره درست رو میکنه ( از لحاظ شخصیتی ) همه میان میگن اه اه اه... یکم فکر کنین! دو روز تو خونتون نون نباشه با مامان باباتون دعوا میکنین میرین بیرون سیگاری میشین! حالا مکس که یک روز از سره کار میاد خونه میبینه رو تختش جنازه ی زن و بچش هست به نظرتون میره دیسکو میزنه میرقصه؟! من خیلی دوست دارم محیط بازی تغییر نکنه و همون قبلی باشه اما جدا این تغییر شخصیتی کاملا به جا بود + کاره R* تویه شخصیت پردازی حرف نداره نمونش رو تویه RDR و GTA هایه قبلی دیدیم... البته از نظره اتمسفر و محیط هم باز این شرکت خیلی کارش درسته حتمی یک دلیلی داره دیگه ( RDR یکی از بهترین اتمسفر ها رو داشت . در ضمن فقط یک تریلر اومده دلیل نمیشه که کله محیط هایه بازی و داستان بازی رو بفهمین ) اینقدر هم انجین انجین نکنین مگه GTA IV چجوری بودش؟! محیط شب به اون قشنگی و اتمسفر کامل نیویورک رو بهتون منتقل کرد. اصلا مگه انجین یک بازی یک رنگ رو میزنه که اینقدر گیر دادین بهش؟
حرف بعضی از دوستان خیلی جالبه. اون زمان که SC اومد Sam رو پیر نشون داد همه گفتن اه اه... این چیه پژمرده شده... بعد که اومد جوون شد وقتی بازی اومد همه برگشتند به همون حرف اولشون! باید یک نفر پیر بشه... نمیدونم پژمرده بشه افسرده بشه و و و ... حالا که باز R* داره کاره درست رو میکنه ( از لحاظ شخصیتی ) همه میان میگن اه اه اه... یکم فکر کنین! دو روز تو خونتون نون نباشه با مامان باباتون دعوا میکنین میرین بیرون سیگاری میشین! حالا مکس که یک روز از سره کار میاد خونه میبینه رو تختش جنازه ی زن و بچش هست به نظرتون میره دیسکو میزنه میرقصه؟! من خیلی دوست دارم محیط بازی تغییر نکنه و همون قبلی باشه اما جدا این تغییر شخصیتی کاملا به جا بود + کاره R* تویه شخصیت پردازی حرف نداره نمونش رو تویه RDR و GTA هایه قبلی دیدیم... البته از نظره اتمسفر و محیط هم باز این شرکت خیلی کارش درسته حتمی یک دلیلی داره دیگه ( RDR یکی از بهترین اتمسفر ها رو داشت . در ضمن فقط یک تریلر اومده دلیل نمیشه که کله محیط هایه بازی و داستان بازی رو بفهمین ) اینقدر هم انجین انجین نکنین مگه GTA IV چجوری بودش؟! محیط شب به اون قشنگی و اتمسفر کامل نیویورک رو بهتون منتقل کرد. اصلا مگه انجین یک بازی یک رنگ رو میزنه که اینقدر گیر دادین بهش؟
مکس پین 1 و 2 رو بازی کن شما میفهمی در هیچ وجه امکان نداره این امد این شکلی بشه میخواد پیر بشه بشه ولی نه این شکلی مگه توی cs و mgs چجوری پیر شدن ؟
gta iv چیزیش نبود ولی ببین اون برای چه سالی هست و الان در چه سالی هستیم.

فعلا که بدون برف شده حالا ببینیم که چی میشه:dهر چی بازی و فیلمه داره میره تو سائوپائولو
هر مرحله از هر بازی که اونجا میره هم واسه من بدترین مرحلس
این موج سائوپائولو کی تموم میشه خدا میدونه!
میترسم دو روز دیگه ازیو هم بره تو سائوپائولو
خود شهرش از نمای دور قشنگه اما از نزدیک و توی خونه های کوچیک روستاییش وقتی بازی میکنی خیلی خسته کنندس
بعید میدونم تو اون هوای گرم برزیل خبری از برف باشه... مکس بدون برف؟ مگه میشه ؟![]()

آهنگه اول تریلر خیلی خیلی زیباست و منو یاده خاطراتم می اندازه
نه ، مکس جدید عالیه ، اما من درست داستانش رو متوجه نشدم انگار که مکس یه خانواده ی جدید تو برزیل تشکیل داده بوده بعد دوباره خوندواده ش رو می کشن ها؟!!
به هر حال مکس پسن جدید خیلی عالیه ، dmc جدید هم عالیه ! من که شدیدا امیدوارم