اولین تریلر از Max Payne 3 تا ساعاتی دیگر

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
mp3-5-600x170.jpg

به محض ریلیز تریلر، می توانید آن را از اینجا مشاهده و دانلود کنید !

• Like
Reactions: Farh@d
دوستان از فاروم های خارجی چه خبر ؟ مثلا تو خود فاروم راکستار خارجیها چی گفتند ؟آیا موافقن یا مخالف ؟
کسی می دونه ؟

ضمنا شاید خیلی از دوستان به دلیل نداشتن اینترنت با سرعت بالا موفق به دریافت تریلر نشده باشند.
من تصمیم گرفتم که عکسهای مکس رو در این تریلر به نمایش بگذارم :

مکس با چهره و لباسی شبیه به مکس دوست داشتنی خودمون :
1kxoc2riq0554olydicy.jpg

5s3l4zybvxbalorucm91.jpg

مکسی که به نظر خیلی پیرتر شده و هنگام راه رفتن کمی خسته و خمیده به نظر میرسه :
zjvs0qerohr4ad7odpq4.jpg

مکس شکست خورده و افسرده و دلزده از دنیا که ... :
x2l4fmg3nq0ngwy5py2o.jpg

u33uiv86ds59jdqry484.jpg

مکس بدون شرح :
8fes80sas248naq89mo.jpg

مکس کچل با صحنه ای سینمایی :
garupv5jya3l8qwr1juf.jpg

و تنها حرکت شیرجه ای مکس به شیوه ماتریکس در این تریلر :
947ngiwqws30ymq9jl4z.jpg

سعی کرده حجم کل عکسها خیلی زیاد نباشه.
ممنون

آخرین ویرایش:
حرف بعضی از دوستان خیلی جالبه. اون زمان که SC اومد Sam رو پیر نشون داد همه گفتن اه اه... این چیه پژمرده شده... بعد که اومد جوون شد وقتی بازی اومد همه برگشتند به همون حرف اولشون! باید یک نفر پیر بشه... نمیدونم پژمرده بشه افسرده بشه و و و ... حالا که باز R* داره کاره درست رو میکنه ( از لحاظ شخصیتی ) همه میان میگن اه اه اه... یکم فکر کنین! دو روز تو خونتون نون نباشه با مامان باباتون دعوا میکنین میرین بیرون سیگاری میشین! حالا مکس که یک روز از سره کار میاد خونه میبینه رو تختش جنازه ی زن و بچش هست به نظرتون میره دیسکو میزنه میرقصه؟! من خیلی دوست دارم محیط بازی تغییر نکنه و همون قبلی باشه اما جدا این تغییر شخصیتی کاملا به جا بود + کاره R* تویه شخصیت پردازی حرف نداره نمونش رو تویه RDR و GTA هایه قبلی دیدیم... البته از نظره اتمسفر و محیط هم باز این شرکت خیلی کارش درسته حتمی یک دلیلی داره دیگه ( RDR یکی از بهترین اتمسفر ها رو داشت . در ضمن فقط یک تریلر اومده دلیل نمیشه که کله محیط هایه بازی و داستان بازی رو بفهمین ) اینقدر هم انجین انجین نکنین مگه GTA IV چجوری بودش؟! محیط شب به اون قشنگی و اتمسفر کامل نیویورک رو بهتون منتقل کرد. اصلا مگه انجین یک بازی یک رنگ رو میزنه که اینقدر گیر دادین بهش؟

• Like
Reactions: Dr.Trax and Robin
حرف بعضی از دوستان خیلی جالبه. اون زمان که SC اومد Sam رو پیر نشون داد همه گفتن اه اه... این چیه پژمرده شده... بعد که اومد جوون شد وقتی بازی اومد همه برگشتند به همون حرف اولشون! باید یک نفر پیر بشه... نمیدونم پژمرده بشه افسرده بشه و و و ... حالا که باز R* داره کاره درست رو میکنه ( از لحاظ شخصیتی ) همه میان میگن اه اه اه... یکم فکر کنین! دو روز تو خونتون نون نباشه با مامان باباتون دعوا میکنین میرین بیرون سیگاری میشین! حالا مکس که یک روز از سره کار میاد خونه میبینه رو تختش جنازه ی زن و بچش هست به نظرتون میره دیسکو میزنه میرقصه؟! من خیلی دوست دارم محیط بازی تغییر نکنه و همون قبلی باشه اما جدا این تغییر شخصیتی کاملا به جا بود + کاره R* تویه شخصیت پردازی حرف نداره نمونش رو تویه RDR و GTA هایه قبلی دیدیم... البته از نظره اتمسفر و محیط هم باز این شرکت خیلی کارش درسته حتمی یک دلیلی داره دیگه ( RDR یکی از بهترین اتمسفر ها رو داشت . در ضمن فقط یک تریلر اومده دلیل نمیشه که کله محیط هایه بازی و داستان بازی رو بفهمین ) اینقدر هم انجین انجین نکنین مگه GTA IV چجوری بودش؟! محیط شب به اون قشنگی و اتمسفر کامل نیویورک رو بهتون منتقل کرد. اصلا مگه انجین یک بازی یک رنگ رو میزنه که اینقدر گیر دادین بهش؟
دوستان توضیح تخصصی 779 رو می بینیم.:x

اسم بازی رو اگه میذاشتن گانگستر خسته بهتر بود تا مکس پین ...

مکس پین 1 و 2 رو بازی کن شما میفهمی در هیچ وجه امکان نداره این امد این شکلی بشه میخواد پیر بشه بشه ولی نه این شکلی مگه توی cs و mgs چجوری پیر شدن ؟
gta iv چیزیش نبود ولی ببین اون برای چه سالی هست و الان در چه سالی هستیم.

مکس پین 1 و 2 رو بازی کن شما میفهمی در هیچ وجه امکان نداره این امد این شکلی بشه میخواد پیر بشه بشه ولی نه این شکلی مگه توی cs و mgs چجوری پیر شدن ؟
gta iv چیزیش نبود ولی ببین اون برای چه سالی هست و الان در چه سالی هستیم.

من مکس پین ها رو بازی کردم اتفاقا جزو اولین بازی هایی بود که بازی کردم. هنوز صدایه برداشتن ( یا به قوله معروف خوردن :دی ) تیر از رویه زمینش رو یادم میاد که Alan Wake دوباره زندش کرد.
به نظره من فقط کچلیش مشکل داره اما قضیه مشروب این خیلی عادی هست. MGS که یک بازیه تخیلیه با Max Payne یک پلیس معمولی بود قابل مقایسه ی؟!
به نظره من از نظره شخصیت پردازی عالی سعی کردن مشکلات مکس رو به آدم منتقل کنن فقط اگه محیط رو به MP1 شبیه تر کنند بهتر میشه که به نظره منم میشه چون هنوز خیلی راه داره تا بازی بیاد.
اون قضیه سال رو نفهمیدم. شما مشکلتون رنگ بندی بود منم گفتم GTA IV با RAGE خودشو نشون داد که از همه نظر عالی هست. RDR هم کاملا محیط شبه زیبایی داشت و نمیشه گفت مشکل از انجین هست. انجین R* جزو بهترین انجین هایه حاله حاضره که همه چیز رو در نظر میگیره. ( حالا اگه لوگوش زرده دلیل نمیشه زرد باشه همه چیزش :دی ) در ضمن فقط هم RAGE به کار نمیره تویه این بازی.

هر چی بازی و فیلمه داره میره تو سائوپائولو
هر مرحله از هر بازی که اونجا میره هم واسه من بدترین مرحلس
این موج سائوپائولو کی تموم میشه خدا میدونه!
میترسم دو روز دیگه ازیو هم بره تو سائوپائولو

خود شهرش از نمای دور قشنگه اما از نزدیک و توی خونه های کوچیک روستاییش وقتی بازی میکنی خیلی خسته کنندس :(
بعید میدونم تو اون هوای گرم برزیل خبری از برف باشه... مکس بدون برف؟ مگه میشه ؟:(

هر چی بازی و فیلمه داره میره تو سائوپائولو
هر مرحله از هر بازی که اونجا میره هم واسه من بدترین مرحلس
این موج سائوپائولو کی تموم میشه خدا میدونه!
میترسم دو روز دیگه ازیو هم بره تو سائوپائولو

خود شهرش از نمای دور قشنگه اما از نزدیک و توی خونه های کوچیک روستاییش وقتی بازی میکنی خیلی خسته کنندس :(
بعید میدونم تو اون هوای گرم برزیل خبری از برف باشه... مکس بدون برف؟ مگه میشه ؟:(
فعلا که بدون برف شده حالا ببینیم که چی میشه:d

یکی از جذاب ترین قسمت های سری های مکس پین همون قسمت کابوس هاش بود.
p1c3ahallwayed4.jpg

dream2--article_image.jpg

داستان ها انقدر قوی و زیبا بود که کابوس ها واقعا معنی دار و قشنگ می شدن.مطمئنم این سری هم R داستان خوبی واسه بازی ساخته
اما همونطور که گفتم تا وقتی داستان عاشقانه نشه جذاب نمیشه
دوستان سایلت هیل باز میدونن چی میگم.هنوز هم که هنوزه همه میگن سایلنت هیل 2 یه چیز دیگه بود :دی

خدایی جو بازی که مکس قبلی داشت از این جو بهتر بود . آخه این پشمک چیه مگه GTA هست . اینطوری ساختنش حتما بازیشم مثل مکس و رد دد اوپن ورد ..... به نظرم اسمشو باید بزارن روزی روزگاری با پشمک .:-&

آهنگه اول تریلر خیلی خیلی زیباست و منو یاده خاطراتم می اندازه :x:((
نه ، مکس جدید عالیه ، اما من درست داستانش رو متوجه نشدم انگار که مکس یه خانواده ی جدید تو برزیل تشکیل داده بوده بعد دوباره خوندواده ش رو می کشن ها؟!!
به هر حال مکس پسن جدید خیلی عالیه ، dmc جدید هم عالیه ! من که شدیدا امیدوارم

آهنگه اول تریلر خیلی خیلی زیباست و منو یاده خاطراتم می اندازه :x:((
نه ، مکس جدید عالیه ، اما من درست داستانش رو متوجه نشدم انگار که مکس یه خانواده ی جدید تو برزیل تشکیل داده بوده بعد دوباره خوندواده ش رو می کشن ها؟!!
به هر حال مکس پسن جدید خیلی عالیه ، dmc جدید هم عالیه ! من که شدیدا امیدوارم

فکر نکنم تجدید فراش کرده باشه :دی اونم تو برزیل :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or