تریلرهای CG عموما نشون دهنده ی حال و هوای کلی یک بازین و ازشون میشه فهمید بازی چه در چه مسیری قرار گرفته. از روی تریلر Saints هم میشه فهمید بازی از جو واقع گرایانه و جدی و به قولی با جذبه ی خودش خارج شده و به یک اثر سطحی که سعی داره با اتفاقات محیر الوقوع و به قولی خفن بازی های لحظه ای بازیباز رو به وجد بیاره، تبدیل شده. حتی خود کارگردان بازی هم به خاطر این تریلر عذر خواهی کرد. ( به خاطر طبع تبعیض جنسیتیش، هرچند به نظرم این کمترین مشکل تریلر بود )
درباره ی اطلاعات بازی هم به طور کلی منظورم ویژگی Instinct mode که واقعا پایه و اساس هیتمن رو زیر سوال میبره. هیتمن 2 کلا راجع به این بود که 5-6 بازی رو reload کنی تا بفهمی آیا باز کردن یک در و رفتن داخلش باعث خراب شدن ماموریت میشه یا نه. این تخریب هویت بازیه.
در مورد K&L بگم اتفاقا بنده خودم جزو کسایی هستم که بازی برام قابل دفاع هست و سری برام یه جور حکم Guilty Pleasure رو داره. ولی انصافا باید قبول کرد سطح کیفی بازی پایینه و یه جور تقلید درجه 2 از سبک شوتر سوم شخص تحت کاور هست که فقط شخصیت ها و جو پوچ گرانه ی خاص بازی هست که نجاتش میده.
البته بنده خودم دوست دارم اشتباه کرده باشم و Absolution به یک بازی قابل احترام و موفق تبدیل بشه و فرنچایز به نابودی کشیده نشه. چون واقعا هیتمن رو دوست دارم. ولی مواردی که می بینم، نوید یک بازی دم دستی رو میده که تمومش میکتی و میندازی اونور. نه یک بازی مثل Hitman : Codename 47 که بعد از چندین سال، آدم تک تک جزییات مراحلش یادش میمونه.