اولین تبلیغ تلویزیونیHitman: Absolutionدرفینال یورو 2012

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
اولین تبلیغ تلویزیونی بازی Hitman: Absolution در فینال بازی های یورو2012که قرار است بین تیم های اسپانیا و ایتالیا برگزار شود پخش می شود.این تبلیغ قراراست درJuly 1(به تاریخ ما 11تیر)در فینال این دوره از مسابقات پخش شود،تبلیغ حدود1دقیقه است که نشان دهنده این است که شرکت سازنده بازی یعنیSquare Enixچطور بازی Hitman Absolution به یکی از 5بازی برتر در فرش درسال2012تبدیل کرده است.نکته جالب وقابل توجه این است شرکت ShopTo اعلام کرده این بازی در پیش فروش از عناوینی چون Call of Duty، Halo و Assassin's Creed جلو تر است.
منبع
hitman_absolution_screen_1.jpg

ببین چه سرمایه گذاری واسه تبلیغاتش دارن انجام میدن که تیزرش رو وسط فینال یورو میخوان پخش کنن :دی
نکته جالب وقابل توجه این است شرکت ShopTo اعلام کرده این بازی در پیش فروش از عناوینی چون Call of Duty، Halo و Assassin's Creed جلو تر است.
این شماره ـش فروش خوبی میکنه ولی احتمالا فروشش به اون سه تا عنوان نزدیک هم نمیشه :دی

واقعا کار خوبی کرده

فینال رو میلیونها نفر از سراسر اروپا و جهان تماشا می‌کنن

تبلیغه بسیار گران قیمتی خواهد بود

اما باعث افزایش فروش بازی می‌شه، که سود بیشتری رو به ارمغان میاره.

از روی اطلاعاتی که تا حالا از بازی منتشر شده، یکی از تریلر های بازی که توش هیتمن دخل یه سری زن سیاهپوش رو میاره و همینطور کیفیت نه چندان بالای بازی های اخیر IO، میشه راحت فهمید این بازی به یه شکست سنگین ( حداقل از لحاظ کیفی ) تبدیل میشه. هیتمن بتمن نیست. اتزیو نیست، سم فیشر نیست. مارکوس فینکس نیست. یکی از کارکترهای فیلم های رابرت رودریگز هم نیست. نمیدونم چی باعث شده سازنده ها فکر کنن میتونه همه ی این ها با هم باشه. بازی ای که هویتش رو گم کنه، بعیده که به موفقیت و محبوبیت برسه و به نظر نمیرسه هیتمن جدید هم به یک استثنا تبدیل بشه.

از روی اطلاعاتی که تا حالا از بازی منتشر شده، یکی از تریلر های بازی که توش هیتمن دخل یه سری زن سیاهپوش رو میاره و همینطور کیفیت نه چندان بالای بازی های اخیر IO، میشه راحت فهمید این بازی به یه شکست سنگین ( حداقل از لحاظ کیفی ) تبدیل میشه. هیتمن بتمن نیست. اتزیو نیست، سم فیشر نیست. مارکوس فینکس نیست. یکی از کارکترهای فیلم های رابرت رودریگز هم نیست. نمیدونم چی باعث شده سازنده ها فکر کنن میتونه همه ی این ها با هم باشه. بازی ای که هویتش رو گم کنه، بعیده که به موفقیت و محبوبیت برسه و به نظر نمیرسه هیتمن جدید هم به یک استثنا تبدیل بشه.
میشه یه جمعی رو از جهالت در بیاری و بگی کدوم قسمت از اطلاعات منتشر شده و تریلر Saints (که کلا CG بود) نشون دهنده ی شکست این بازی ـه؟!!!
کیفیت نه چندان بالا؟؟؟!!!
اگه منظورت K&L هست که اون خیلی هم خوب بود.
Mini Ninjas هم که دیگه نیازی به تعریف نداره.
بعد یه نکته ی دیگه اینکه کدوم قسمت از هویتش رو گم کرده؟؟؟!!!

میشه یه جمعی رو از جهالت در بیاری و بگی کدوم قسمت از اطلاعات منتشر شده و تریلر Saints (که کلا CG بود) نشون دهنده ی شکست این بازی ـه؟!!!
کیفیت نه چندان بالا؟؟؟!!!
اگه منظورت K&L هست که اون خیلی هم خوب بود.
Mini Ninjas هم که دیگه نیازی به تعریف نداره.
بعد یه نکته ی دیگه اینکه کدوم قسمت از هویتش رو گم کرده؟؟؟!!!

تریلرهای CG عموما نشون دهنده ی حال و هوای کلی یک بازین و ازشون میشه فهمید بازی چه در چه مسیری قرار گرفته. از روی تریلر Saints هم میشه فهمید بازی از جو واقع گرایانه و جدی و به قولی با جذبه ی خودش خارج شده و به یک اثر سطحی که سعی داره با اتفاقات محیر الوقوع و به قولی خفن بازی های لحظه ای بازیباز رو به وجد بیاره، تبدیل شده. حتی خود کارگردان بازی هم به خاطر این تریلر عذر خواهی کرد. ( به خاطر طبع تبعیض جنسیتیش، هرچند به نظرم این کمترین مشکل تریلر بود )
درباره ی اطلاعات بازی هم به طور کلی منظورم ویژگی Instinct mode که واقعا پایه و اساس هیتمن رو زیر سوال میبره. هیتمن 2 کلا راجع به این بود که 5-6 بازی رو reload کنی تا بفهمی آیا باز کردن یک در و رفتن داخلش باعث خراب شدن ماموریت میشه یا نه. این تخریب هویت بازیه.

در مورد K&L بگم اتفاقا بنده خودم جزو کسایی هستم که بازی برام قابل دفاع هست و سری برام یه جور حکم Guilty Pleasure رو داره. ولی انصافا باید قبول کرد سطح کیفی بازی پایینه و یه جور تقلید درجه 2 از سبک شوتر سوم شخص تحت کاور هست که فقط شخصیت ها و جو پوچ گرانه ی خاص بازی هست که نجاتش میده.

البته بنده خودم دوست دارم اشتباه کرده باشم و Absolution به یک بازی قابل احترام و موفق تبدیل بشه و فرنچایز به نابودی کشیده نشه. چون واقعا هیتمن رو دوست دارم. ولی مواردی که می بینم، نوید یک بازی دم دستی رو میده که تمومش میکتی و میندازی اونور. نه یک بازی مثل Hitman : Codename 47 که بعد از چندین سال، آدم تک تک جزییات مراحلش یادش میمونه.

کیفیت هیتمن کم میشه!!!هیتمن خودش دارای سبک هست مال خودش.هیتمن هنوز به همون ظرافت دشمنان رو از پادر میاره وبه مخفی کاری هاش ادامه میده.
این بازی بهترین بازی 2012

تریلرهای CG عموما نشون دهنده ی حال و هوای کلی یک بازین و ازشون میشه فهمید بازی چه در چه مسیری قرار گرفته. از روی تریلر Saints هم میشه فهمید بازی از جو واقع گرایانه و جدی و به قولی با جذبه ی خودش خارج شده و به یک اثر سطحی که سعی داره با اتفاقات محیر الوقوع و به قولی خفن بازی های لحظه ای بازیباز رو به وجد بیاره، تبدیل شده. حتی خود کارگردان بازی هم به خاطر این تریلر عذر خواهی کرد. ( به خاطر طبع تبعیض جنسیتیش، هرچند به نظرم این کمترین مشکل تریلر بود )
درباره ی اطلاعات بازی هم به طور کلی منظورم ویژگی Instinct mode که واقعا پایه و اساس هیتمن رو زیر سوال میبره. هیتمن 2 کلا راجع به این بود که 5-6 بازی رو reload کنی تا بفهمی آیا باز کردن یک در و رفتن داخلش باعث خراب شدن ماموریت میشه یا نه. این تخریب هویت بازیه.

در مورد K&L بگم اتفاقا بنده خودم جزو کسایی هستم که بازی برام قابل دفاع هست و سری برام یه جور حکم Guilty Pleasure رو داره. ولی انصافا باید قبول کرد سطح کیفی بازی پایینه و یه جور تقلید درجه 2 از سبک شوتر سوم شخص تحت کاور هست که فقط شخصیت ها و جو پوچ گرانه ی خاص بازی هست که نجاتش میده.

البته بنده خودم دوست دارم اشتباه کرده باشم و Absolution به یک بازی قابل احترام و موفق تبدیل بشه و فرنچایز به نابودی کشیده نشه. چون واقعا هیتمن رو دوست دارم. ولی مواردی که می بینم، نوید یک بازی دم دستی رو میده که تمومش میکتی و میندازی اونور. نه یک بازی مثل Hitman : Codename 47 که بعد از چندین سال، آدم تک تک جزییات مراحلش یادش میمونه.
دلیل معذرت خواهی کارگردان به خاطر راهبه بودن اون گروه بود و به خاطر توهین نسبی که به مقدساتشون شده بود معذرت خواهی کرد. درضمن تو همون تریلر هم اول به صورت مخفیانه 2-3 نفر رو میکشه و بعد اکشن که این نشونه ی همیشگی هیتمن بوده که میشه به 2صورت مرحله رو پیش برد. حالا چون از RPG استفاده کردن از جو واقع گرایانه ش خارج شده؟! کدوم قسمت جدی نبودن جو رو نشون میداد؟!
در مورد Instinct Mode هم که خودشون گفتن و تو نمایش یکی از مراحل نشون داد که بدون استفاده از این قابلیت هم میشه مرحله رو تموم کرد. پس اجباری نیست و صدمه ای نمیزنه.
K&L هم از اول یه بازی ـه Fun بوده و دقیقا به خاطر شخصیت هاش و جو خاصش جذاب شده که تو هر 2 نسخه به همین شکل بوده و تو نسخه ی دوم نسبت به اول پیشرفت کرده. سطح کیفی رو باید با توجه به نوع بازی سنجید. در مورد K&L سطح بازی قابل قبول بود هرچند شاید میتونست بهتر هم باشه.
در مورد قسمت آخر هم باید صبر کرد تا بازی بیاد و بعد از تجربه ش در مورد کیفیت و به یاد موندنی بودنش نظر داد، نه از روی یه سری اطلاعات کم و تریلر CG و چیزای دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or