اولین تبلیغ تلویزیونیHitman: Absolutionدرفینال یورو 2012

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
اولین تبلیغ تلویزیونی بازی Hitman: Absolution در فینال بازی های یورو2012که قرار است بین تیم های اسپانیا و ایتالیا برگزار شود پخش می شود.این تبلیغ قراراست درJuly 1(به تاریخ ما 11تیر)در فینال این دوره از مسابقات پخش شود،تبلیغ حدود1دقیقه است که نشان دهنده این است که شرکت سازنده بازی یعنیSquare Enixچطور بازی Hitman Absolution به یکی از 5بازی برتر در فرش درسال2012تبدیل کرده است.نکته جالب وقابل توجه این است شرکت ShopTo اعلام کرده این بازی در پیش فروش از عناوینی چون Call of Duty، Halo و Assassin's Creed جلو تر است.
منبع
hitman_absolution_screen_1.jpg

ببخشید تریلرش رو میشه برای دانلود بگذارید ؟
به نظر من با وجود بازی هایی که در راه هست نمی تونیم بگیم قطعا هیتمن بتونه بهترین بازی 2012 بشه
مطمئنا بازی های دیگری در سال 2012 هست و در حال ساخت است که هر یک که بیاید از نظر بقیه بهترین بازی است
مثلا همین SKYRIM . کی فکرش رو می کرد که این بازی بتونه این قدر موفقیت داشته باشه ولی حتی قبل از اون که بیاد هیچ سر و صدایی نداشت
به هر حال باید منتظر بازی های دیگری که در راه هست باشیم و بعد تصمیم گیری کنیم که کدوم بازی بهترین بازی در سال 2012 میشود

به نظر من با وجود بازی هایی که در راه هست نمی تونیم بگیم قطعا هیتمن بتونه بهترین بازی 2012 بشه
مطمئنا بازی های دیگری در سال 2012 هست و در حال ساخت است که هر یک که بیاید از نظر بقیه بهترین بازی است
مثلا همین SKYRIM . کی فکرش رو می کرد که این بازی بتونه این قدر موفقیت داشته باشه ولی حتی قبل از اون که بیاد هیچ سر و صدایی نداشت
به هر حال باید منتظر بازی های دیگری که در راه هست باشیم و بعد تصمیم گیری کنیم که کدوم بازی بهترین بازی در سال 2012 میشود
قبل از اینکه بیاد تقریبا همه میدونستن بازیش شاهکار میشه:d

Hitman رو هر جوری بسازن،هر چی باشه،Hitman ه
بعضی بازیا اسمشون فقط به اندازه ی کل بازیای شاخ الآن ارزش داره.
Hitman,Max Payne,Tomb Raider
اینا بازییاین که به نظر من اگه براشون تبلیغم نشه یه سری فن همیشگی منتظرشونه و ازشون همیشه استقبال میشه.

یک سوال این تبلیغو چه کانالایی پخش میکنه؟
مثلا :
rai tv نشون میده؟ کانالش مال ایتالیایاست ممکنه نشون بدن؟
اگه بازي هارو مستقيم و زنده پخش ميكنه احتمال خيلي زياد نشون ميده;)

اسکایریم از زمانی که معرفی شد همه میدونستن به احتمال زیاد گوتی میشه. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or