وحید این رامی که توش تست شده بستنی حصیری اصلا :biggrin1: میگیری؟ جیلی بین نیست اصلا...
بعدشم این 4 هسته ای و 2 هسته ای بودن چه سودی به حال ما داره؟ چیزی که به ما مربوطه قیمت و کارایی دستگاه هست! حالا میخواد بدون هسته باشه ولی کاراییش خوب باشه مهم نیست قبول داری؟:biggrin1: البته اینکه بگیم 2 هسته ای اپل بهتر از 4 هسته ای هست به درد کل کل فن ها میخوره نه یوزرها :biggrin1:
پ.ن: kimsungbabak جان کرنال عوض میشه تو اندورید ها و این طوری میتونی کلاک کنی خیلی هم سادست...
خب من از اندروید سر در نمیارم پس حتما حق با توءه
اما توی همون منبعی که گذاشتی نوشته با رام غیر اصلی
و توی رام غیر اصلی حتما یه دستکاری هایی انجام میدن دیگه:d
----
حالا در مورد اینکه میگی مهم قدرت و کاراییه یه گوشی هست
به نظرت سامسونگ برنامه ای داره که به این همه قدرت نیاز داشته باشه ؟
مثلا رم سامسونگ 2 گیگ باشه اما ایفون 1 گیگ باشه
اما وقتی با این وجود هم ایفون سریعتر هست چه دلیلی داره اپل از رم بیشتر استفاده کنه ؟
نه داداش من ، من اصلا روی هیچ برندی تعصب ندارم ، چون تعصب برای افراد نادان هست
من میگم برای بنچمارک گرفتن باید شرایط یک سان باشه که توی این چند گوشی و تبلتی که در بالا ذکر شده شرایط یک سان نیست چون سیستم عامل ها متفاوت هست
شما یک نگاه به لیست بندازی متوجه این موضوع میشی . GS3 از لحاظ پردازنده فوق العاده قوی تر از تگرا 3 هست اما با نگاه به جدول متوجه میشید که از Nexus 7 عقب هست
چرا؟ چون شرایط یکسان نیست و بهینگی سیستم عامل روی اون تاثیر گذاشته
طبق چیزی که توی فون آرنا نوشته که توی پست قبلم هم گفتم توی جیلی بین GS3 رفته بالاتر پس نشون میده سیستم عاملش تاثیر گذار بوده
البته من بگم خدا رو شکر فن هیچ شرکتی نیست و اگه فردا شرکت دیگه ای بهتر از سامسونگ و اپل ظاهر بشه به سمت اون میرم چون عقل حکم میکنه همیشه بهترین ها رو بگیرم
نه اینکه تعصب داشته باشم و فن بازی در بیارم
بله درسته سیستم عامل تاثیر میزاره توی بنچمارکها
اما تقصیر اپل چیه ؟ اپل واسه خودش سیستم عامل جدا داره و هزینه زیادی صرف کرده واسش تا به اینجا رسیده
و خاص بودن اپل هم به خاطر همینه چون هیچ گوشی دیگه ای این سیستم عامل رو نداره
اما به جاش سامسونگ از سیستم عاملی استفاده میکنه که 1000 تا گوشی دیگه هم این سیستم عامل رو دارن !
و این ضعف این شرکت رو نشون میده
که هم در طراحی گوشی و هم در سیستم عامل هیچ نو اوری نداره !( رجوع شود به کپی برداری های سامسونگ که اخرش هم محکوم شد :d)