اولین بازی Xbox360 با قفل Wave 4 عرضه شد

• Thread starter Thread starter danesh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام ...
من یه چند تا سوال داشتم که البته امیدوارم تو تاپیک درستی زده باشم چون اگه اشتباه باشه ...:blushing:
من دیروز توپخونه بودم فروشنده ها کنسول رو با به قول خودشون آپگرید جدید می فروشن ! که بازی های wave4
رو اجرا می کنه ...:confused:
این در حالی هست که درایو این کنسولها لایت اون هستش و فریمور 1.61 تا جایی که از امارواطلاعات همین سایت مشخصه
برای این درایو ها فعلا موجود نیست !!!!:eek: که اگه بیاد خبر میشیم دیگه نه ؟!:confused:
حالا سوال : این فروشنده ها درایوها رو به چی آپگرید می کنن ؟!! (به1.61) شایدم دانگرید می کنن !!(از1.6 به ؟ ) درسته ؟! /:)
سوال : من اگر زمانی بخوام این آپگرید 1.61 رو انجام بدم که بازی های wave4 رو بدون مشکل اجرا کنم آیا اگر فقط درایو کنسول رو خارج کنم و ببرم برای آپگرید 1.61 کافیه یا اینکه باید کل کنسول رو برای آپگرید ببرم ؟!!:bored:
در ضمن من کنسولم فالکونه با درایو لایت اون ... تا فیفا 10 و فورتزا 3 رو هم بدون مشکل اجرا می کرد... الانم داشبوردم
آپدیت شده به 8955:arrowu: با آواتار...که COD6 (MW2) رو هم با هارد درایو بدون مشکل سیاه شدن آواتار و ... اجرا می کنه ...:victory:
ولی6Takken رو که میزارم میزنه Play DVD و یه صفحه میاد با آرم XBOX360 فقط !!!:locked:
Taken 6 فریمور 1.61 لازم داره درسته ؟ منم باید فریمور رو به 1.61 آپدیت کنم ؟!:thinking:
ممنون می شم اگه یه جونمرد من آماتور رو دقیق روشن کنه:thanks: قبل از اینکه پستم پاک بشه ....:silenced:

اقا من مدرن وارفیر 2 وقتی میذارم تو دستگاه ابدیت میکنه و اواتورم سیاه میشه(که خودم جوابشو پیدا مردم:p) و بازی رو دستکاهم بدون دیسک اکتیو کننده اجرا میکنه و بازی هیچ مشکلی هم نداره میخواستم بدونم ایا به لنز ضرری میرسونه؟ و یه چیز دیگه بعد از ابدیتی که خود دیسک انجام میده مموری داخل دستگاه از 300mb به 200mb کاهش پیدا میکنه دلیلهش چیه؟

اقا من مدرن وارفیر 2 وقتی میذارم تو دستگاه ابدیت میکنه و اواتورم سیاه میشه(که خودم جوابشو پیدا مردم:p) و بازی رو دستکاهم بدون دیسک اکتیو کننده اجرا میکنه و بازی هیچ مشکلی هم نداره میخواستم بدونم ایا به لنز ضرری میرسونه؟ و یه چیز دیگه بعد از ابدیتی که خود دیسک انجام میده مموری داخل دستگاه از 300mb به 200mb کاهش پیدا میکنه دلیلهش چیه؟

چون حتما درایور کنسول شما هیتاچی با ixtream 1.51 هست.

نه ضرری نمی رسونه.

دلیلش اینه که روی کنسول فایل های جدید ریخته میشه.

;)

آخرین ویرایش:

دوست عزیز اگه پست قبلی که ماله منه رو بخونی می بینی که من چند قدم هم جلوترم !!:laughing:

شما آپدیت 8955 با آواتار رو رو کنسولت نصب کن نه تنها مشکل سیا شدن آواتارت حل میشه
بلکه می تونی COD6 یا همون MW2 رو بدون مشکل رو هارت نصب کنی و بازی کنی ! :dancing:
مثل بازی های قبلیت ...:victory:

لطفا یکی هم جواب سوالهای ما رو بده لطفا ! آقای پلیس +10 :wink1:اگه میشه این پست ما رو پاک
نکن لطفا مثل قدیما یکم کمکم کن ...مرسی .:worthy:

یه سوال:

این اپدیت ها رو همه باید انجام بدن یا فقط اونایی که میخوان live بازی کنن؟

مثلا من الان کنسولم مال 2008 هست مادربرد فالکون بعد الان حدود 5-6 ماه میشه بازی نکردم باهاش اصلا...الان میخوام برم بازی جدید بخرم...باید حتما نسخه جدید برای درایو رو بریزم یا نه؟

ممکنه بازی های جدید با همون ورژن قبلی کار کنه یا نه؟

چون حتما درایور کنسول شما هیتاچی با ixtream 1.51 هست.

نه ضرری نمی رسونه.

دلیلش اینه که روی کنسول فایل های جدید ریخته میشه.

;)

البته دوست عزيز من آركيد جاسپر دارم كه بازيهاي جديد رو بدون مشكل اجرا مي كنه حتي MW2 اما تازگي يك هارد 20 گرفتم و متوجه شدم وقتي هارد روي دستگاه نصب هست بازي اجرا نمي شه و بايد حتما از ديسك اكتيو استفاده كنم اما به محض خارج كردن هارد از دستگاه بازم بدون مشكل بازي رو اجرا مي كنه. اينجور كه من متوجه شدم مشكل عدم اجراي بازيهاي Wave4 با برداشتن هارد دستگاه برطرف مي شه. البته شايد قبلا دوستان به اين مورد برخورده باشند.

دوستان سلام ...
من یه چند تا سوال داشتم که البته امیدوارم تو تاپیک درستی زده باشم چون اگه اشتباه باشه ...:blushing:
من دیروز توپخونه بودم فروشنده ها کنسول رو با به قول خودشون آپگرید جدید می فروشن ! که بازی های wave4
رو اجرا می کنه ...:confused:
این در حالی هست که درایو این کنسولها لایت اون هستش و فریمور 1.61 تا جایی که از امارواطلاعات همین سایت مشخصه
برای این درایو ها فعلا موجود نیست !!!!:eek: که اگه بیاد خبر میشیم دیگه نه ؟!:confused:
حالا سوال : این فروشنده ها درایوها رو به چی آپگرید می کنن ؟!! (به1.61) شایدم دانگرید می کنن !!(از1.6 به ؟ ) درسته ؟! /:)
سوال : من اگر زمانی بخوام این آپگرید 1.61 رو انجام بدم که بازی های wave4 رو بدون مشکل اجرا کنم آیا اگر فقط درایو کنسول رو خارج کنم و ببرم برای آپگرید 1.61 کافیه یا اینکه باید کل کنسول رو برای آپگرید ببرم ؟!!:bored:
در ضمن من کنسولم فالکونه با درایو لایت اون ... تا فیفا 10 و فورتزا 3 رو هم بدون مشکل اجرا می کرد... الانم داشبوردم
آپدیت شده به 8955:arrowu: با آواتار...که COD6 (MW2) رو هم با هارد درایو بدون مشکل سیاه شدن آواتار و ... اجرا می کنه ...:victory:
ولی6Takken رو که میزارم میزنه Play DVD و یه صفحه میاد با آرم XBOX360 فقط !!!:locked:
Taken 6 فریمور 1.61 لازم داره درسته ؟ منم باید فریمور رو به 1.61 آپدیت کنم ؟!:thinking:
ممنون می شم اگه یه جونمرد من آماتور رو دقیق روشن کنه:thanks: قبل از اینکه پستم پاک بشه ....:silenced:

تنها راه اجرای بازی برروی درایو LiteOn که دارای 1.6 هستش...استفاده از دیسک اکتیو و یا Patch کردن بازی به Wave3 هستش که روی 1.6 اجرا بشه.

دیگه قرار نیست 1.61 برای درایو LiteOn عرضه بشه، پروژه ی اون به iXtreme LT تغییر کرده، اخبار iXtreme های جدید هم تو پست اول این تاپیک لینک کردم.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=25993

اگر هم بیاد، خبرش مثل توپ صدا میکنه تو سایت و خودم هم سعی میکنم پوشش کامل بدم این موضوع رو مثل سایر iXtreme ها

در حال حاظر فقط سه درایو از چهار درایو کنسول با آپدیت میتوانند بازی های جدید رو اجرا کنند.

BenQ Samsung Hitachi.....سری BenQ و Samsung به 1.61 آپدیت میشند و سری Hitachi به 1.51 آپدیت میشه.

در مورد دانلگرید Fw هم بله میتونند به سری های XTREME و یا سری non-Stealth دانگرید میکنند.

که البته آپدیت بهتر از دانگرید هستش.

با درایو LiteOn هم نمیشه کاری کرد جز اون دو مورد که گفتم

برای انجام آپدیت توسط فروشگاه ها خود درایو کفایت میکنه، ولی بهتره که خود کنسول رو بدید که فردا حرف و حدیثی در میان نباشه. (ولی شما لایتون دارید که فعلاً اپدیتی براش نیامده)

بازی Tekken از سری Wave4 هستش و باید از دیسک اکتیو کمک بگیرید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=25757
شما که عضو پریمویم نیستند، با خواندن پست های اون تاپیک میتونید یاد بگیرید که چطوری دیسک اکتیو رو درست کنید

هیچ ضرری برای لنز نداره....این رو کسی به شما گفته و یا خودتون فکرش رو کردید...!!!

تمام بحث های این تاپیک و تاپیک های مشابه درباره ی Waves و iXtreme هستش. هیچ کدام از این موارد باعث اسیب به لنز نمیشه

البته دوست عزيز من آركيد جاسپر دارم كه بازيهاي جديد رو بدون مشكل اجرا مي كنه حتي MW2 اما تازگي يك هارد 20 گرفتم و متوجه شدم وقتي هارد روي دستگاه نصب هست بازي اجرا نمي شه و بايد حتما از ديسك اكتيو استفاده كنم اما به محض خارج كردن هارد از دستگاه بازم بدون مشكل بازي رو اجرا مي كنه. اينجور كه من متوجه شدم مشكل عدم اجراي بازيهاي Wave4 با برداشتن هارد دستگاه برطرف مي شه. البته شايد قبلا دوستان به اين مورد برخورده باشند.

دو سوال:

آپدیت ورژن داشبورد شما چند هستش؟

اطمینان دارید که بازی Wave4 هستش و Wave اون رو با برنامه ی abgx360 1.0.2 رو تست کردید؟

مشکل

بنده یک مشکل عجیب دارم . درایو من لایتون هست ( جسپر) با اینکه داشبوردم رو آپدیت کردم و از بازی تبدیل شده به wave3 هم استفاده کردم ولی بازی اجرا نمی شه ( کال او دیوتی ) به نظر شما مشکل از کجاست ؟ کلا اپدیت داشبورد برای لایتون مهمه یا نه ؟ مگه نباید بازیه تبدیلی رو اجرا کنه پس مشکل چیه ؟

خلیل جان (پلیس + 10;)) دستت درد نکنه بابت جواب هایی که دادی ! دمت گرم مثل همیشه عالی ..
اگه تهران بودی یه شب دعوتت می کردم شام بیرون و تمام سوالات کنسولی رو ازت می پرسیدم ..:laughing:
حالا با این تفاصیل که از وضعیت خودم و کنسولم برات گفتم نظرت این هست که برم بدم درایو دستگاه رو
دانگرید کنن ؟ اگه این کارو بکنم دیگه با wave4 و Wave5 مشکلی ندارم ؟!
یا صبر کنم ببینیم آپگرید براش میاد یا نه ؟!:confused: در ضمن من اصلا و هیچ وقت و هرگز لایو بازی نمی کنم ... و کنسولم فالکونه که از اون موقع که خریدم آپدیت درایو روش انجام ندادم چون مشکلی نداشتم باهاش ... (حدود 7 ماه پیش خریدم ) میگم شاید فریمور درایو من 1.6 نباشه اصلا همون قبلیش باشه نه ؟! (مثلا 1.5 یا ...؟!)
بازم مرسی !! بابا اومدی تهران بگو ما از خجالتت در بیاییم ...:smile: ببینیم این بمب اطلاعات کنسولی کیه ؟!
چه شکلیه ؟!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:

عزیز شما اگه آپدیت داشبورد ورژن 8955+Avatar که حجمش حدود 83 مگ هست رو روی کنسولت بریزی نه تنها مشکلت با سیاه شدن آواتار حل میشه بلکه با وجود هاردت هم می تونی
بازی کنی و حتی بازی (MW2) رو اینستال کنی رو هارد ... مثل بازیهای قبلیت ....;) ولی نه با برداشتن هارد درایو
مشکل اجرا نشدن WAVE4 حل نمیشه متاسفانه ...:(
در مورد من که این اتفاق افتاد...:-"

یه سوال داشتم:میتونیم بازیهای wave4 رو پس از اجرا با دیسک اکتیو روی هارددستگاه install کنیم وبعد ازاون از رو هارد بازی کنیم.دستگاهم lite on هست وiXtreme1.6 .ممنون

دو سوال:

آپدیت ورژن داشبورد شما چند هستش؟

اطمینان دارید که بازی Wave4 هستش و Wave اون رو با برنامه ی abgx360 1.0.2 رو تست کردید؟

من دسترسي به PC با DVD پلير ندارم متاسفانه، اما با توجه به اينكه بازي بعد از اتصال هارد ديگر اجرا نمي شد و دوبار پنجره آپديت ظاهرميشد من داشبورد رو به 2.0.8498.0+Avatar آپديت كردم، حقيقتا مطمئن نيستم ورژن قبلي چي بود شايد 2.0.6683.0.، بعد هم كه ديگه ديسك اكتيو درست كردم و اصلا با داشبورد جديد هارد رو خارج نكردم تا ببينم هنوز همونطور هست يا نه.
انشاا.. تا عصر برم خونه چك مي كنم و بهتون اطلاع مي دم.

خلیل جان (پلیس + 10;)) دستت درد نکنه بابت جواب هایی که دادی ! دمت گرم مثل همیشه عالی ..
اگه تهران بودی یه شب دعوتت می کردم شام بیرون و تمام سوالات کنسولی رو ازت می پرسیدم ..:laughing:
حالا با این تفاصیل که از وضعیت خودم و کنسولم برات گفتم نظرت این هست که برم بدم درایو دستگاه رو
دانگرید کنن ؟ اگه این کارو بکنم دیگه با wave4 و Wave5 مشکلی ندارم ؟!
یا صبر کنم ببینیم آپگرید براش میاد یا نه ؟!:confused: در ضمن من اصلا و هیچ وقت و هرگز لایو بازی نمی کنم ... و کنسولم فالکونه که از اون موقع که خریدم آپدیت درایو روش انجام ندادم چون مشکلی نداشتم باهاش ... (حدود 7 ماه پیش خریدم ) میگم شاید فریمور درایو من 1.6 نباشه اصلا همون قبلیش باشه نه ؟! (مثلا 1.5 یا ...؟!)
بازم مرسی !! بابا اومدی تهران بگو ما از خجالتت در بیاییم ...:smile: ببینیم این بمب اطلاعات کنسولی کیه ؟!
چه شکلیه ؟!!:biggrin1:

خلیل خان این پست ما بی جواب موندا !! :blushing:
عزیز از این 1.61 برای لایت آن خبری نیست یا راه دیگه ای برای Wave4 و 5 ؟!!:confused:
برم بدم دانگرید کنن ؟!!! مشکلی دیگه با اجرای بازیها ندارم اگه دانگرید کنم درایومو ؟؟:(
منظورم بازیهای جدید و قدیم و در آیندست ...:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or