ameri_amir
کاربر سایت
دوستان سلام ...
من یه چند تا سوال داشتم که البته امیدوارم تو تاپیک درستی زده باشم چون اگه اشتباه باشه ...:blushing:
من دیروز توپخونه بودم فروشنده ها کنسول رو با به قول خودشون آپگرید جدید می فروشن ! که بازی های wave4
رو اجرا می کنه ...:confused:
این در حالی هست که درایو این کنسولها لایت اون هستش و فریمور 1.61 تا جایی که از امارواطلاعات همین سایت مشخصه
برای این درایو ها فعلا موجود نیست !!!! که اگه بیاد خبر میشیم دیگه نه ؟!:confused:
حالا سوال : این فروشنده ها درایوها رو به چی آپگرید می کنن ؟!! (به1.61) شایدم دانگرید می کنن !!(از1.6 به ؟ ) درسته ؟!
سوال : من اگر زمانی بخوام این آپگرید 1.61 رو انجام بدم که بازی های wave4 رو بدون مشکل اجرا کنم آیا اگر فقط درایو کنسول رو خارج کنم و ببرم برای آپگرید 1.61 کافیه یا اینکه باید کل کنسول رو برای آپگرید ببرم ؟!!
در ضمن من کنسولم فالکونه با درایو لایت اون ... تا فیفا 10 و فورتزا 3 رو هم بدون مشکل اجرا می کرد... الانم داشبوردم
آپدیت شده به 8955:arrowu: با آواتار...که COD6 (MW2) رو هم با هارد درایو بدون مشکل سیاه شدن آواتار و ... اجرا می کنه ...:victory:
ولی6Takken رو که میزارم میزنه Play DVD و یه صفحه میاد با آرم XBOX360 فقط !!!:locked:
Taken 6 فریمور 1.61 لازم داره درسته ؟ منم باید فریمور رو به 1.61 آپدیت کنم ؟!:thinking:
ممنون می شم اگه یه جونمرد من آماتور رو دقیق روشن کنه:thanks: قبل از اینکه پستم پاک بشه ....:silenced: