ممنون..حالا چجوری ميشه فهميد بازی wave 4 هست يا wave 3 ؟ يعنی خودمون بتونم تشخيص بديم..آيا راهی هست؟ مثلن به وسيله نرم افزاری چيزی.
قبل از پست زدن لطفاً کمی پست ها رو بخونید
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=23814
ممنون..حالا چجوری ميشه فهميد بازی wave 4 هست يا wave 3 ؟ يعنی خودمون بتونم تشخيص بديم..آيا راهی هست؟ مثلن به وسيله نرم افزاری چيزی.
فیرمویر اصلیه درایو با بازیهای ارجینال مشکلی نداره!
این مشکلات برای کنسول های کپی خور شدس
يعني اگه ايكس باكسه من كپي خور شده باشه و بازي اوريجينال روش بذارم بازم اين مشكلات رو داره يا بايد درايو كپي خور نشده باشه؟ ميشه يه توضيح كامل بدي؟ :blushing::blushing::biggrin1:
فقط یه سوال این ورژن LT برای بنکیو وسامسونگ هم میاد.
من هم این سوالات رو دارم.سوال اول :
میگم الان که ما بازی های تبدیل شده به wave 3 میخریم بعدا که فریمور جدید لایتون اومد!
1- بازی ها اجرا میشن روی اون فریمور؟
2- خطر بن شدن هم داره دیگه؟
میگم الان که ما بازی های تبدیل شده به wave 3 میخریم بعدا که فریمور جدید لایتون اومد!
فرمویر جدیدی که برا هیتاچی اومده FAKE و تقلبی هست! درایو هیتاچی بدون نیاز به آپدیت همWAVE3 هم WAVE4 رو به راحتی اجرا میکنه! پس با عرض معذرت کلاه سرتون رفته! همون ورژن قبلی خیلی عالی بود فقط امن نبود!سلام دوستان من دستگاهم رو دیروز دادم اپدیت کردند برای اجرای بازیهای wave4 اپدیت شد .الان این بازیها رو اجرا میکنه اما قبل از اپدیت بازی کشتی کج اجرا میکد اما الان وقتی میزاری مینویسه پلی دوی دی و یه سری نوشته به زبونهای مختلف مییاد و بعدش هم ارم ایکس باکس در ضمن درایو دستگاه هم هیتاچی است
جواب داده شد!من هم این سوالات رو دارم.
به نظرم مهم باشن.
ممنون میشم پاسخ بدین.
حالا با اين Wave 5 بايد چيكار كرد؟
اگه به 1.61 اپدیت کرده باشی دیگه مشکلی نداری نه تو wave 4 و نه توی wave 5 من الان هیچ مشکلی باهاش ندارم.حالا با اين Wave 5 بايد چيكار كرد؟