در مورد FF XIV و اینکه یه نسخه ی دیگه از همون FF XIII هست یعنی منظورتون اینه که جزو پروژه ی Fabula Nova Crystallis بوده؟ من اینطور فکر نمیکنم. از مدتها پیش شایعاتی بود که میگفت SE روی یه عنوان آنلاین در حال کار هستش. البته درسته که معرفی FF XIV در حالتی که FF XIII هنوز عرضه نشده خودش یه شوک بزرگ بود ولی در هر صورت فکر نمیکنم این بازی ربطی به پروژه ی FNC داشته باشه البته من به شخصه از یه بازی آنلاین توقع چندانی ندارم با توجه به اینکه همه میدونیم بیشتر تمرکز SE رو FF XIII هم هستش.
این بازی دقیقا یکی از ان 6 پروژه معروف FNC هست که تو TGS سال 2003 و بعد ان E3 سال2005 معرفی شد. من دیگه اخبار مربوط به FF رو جزء به جژء دنبال می کنم. چند سال پیش این شایعه پیچید که SE داره یک FF آنلاین میسازه. البته این شایعه به خاطر ثبت TM های جدید SE راه افتاد چون وقتی SE میره برای خودش اینکارو میکنه یعنی حتما یک برنامه هایی داره.
ان زمان ما فکر می کردیم که این بازی باید پروژه چهارم از FNC باشه. اسمشم با توجه به صحبت های یکی از یوزر ها (که میگفت از خود مسوولین SE شنیده) گذاشتیم Hearesis . این بازی واقعا وجود داشت اما خوب تو TGS ان سال یعنی 2007 هیچ حرفی ازش زده نشد و این بازی به خواب رفت. اما الان این بازی یه هو رو شده و عجیب تر از همه قراره سال بعدشم منتشر بشه. پس معلومه این بازی از همون زمان که پروژه های دیگه FNC استارت خورد، در حال ساخت بوده چون FF بازی نیست که در عرض یک سال ساخته بشه!!
در مورد Lord of Vermillion هم کاملا درسته . هیچ یادم نبود بگم که این بازی تنها پاییز در ژآپن عرضه میشه. حداقل فعلا که خبر عرضه ی این بازی خارج از ژاپن ارائه نشده. این بازی هم همونطور که گفتن روی دستگاه های ایستاده اومده بود:
گفتم که این بازی از این بازیهای آرکید هست اما چون سبکش تو مایه های TC هست، کیوسک هاش متفاوته. واسه خودش کنسول نداره. البته یک نسخه از اینب ازی که سبکش اکشن بود هم واسه PS امد. اسمش هم Lord of Death بود. نمیدونم حالا بازم شماره های دیگه ای ازش واسه کنسول ها امد یا نه...
ماکان تو مطمئنی شش تا بود؟؟؟ من فکر میکردم گفته بود که 4 تا پروژه هستش!
آره مطمئن هستم. هنوز هم سخنرانی وادا در رابطه با این پروژه رو دارم! تازه ان چیزی که اول اعلام کردن 10 تا پروژه بود که شامل 6 بازی و یک سری کتاب و فیلم CG بود. اما بعدا دیگه از ان کتاب ها و ... خبری نشد، الان هم از ان سه بازی دیگه!!
حتی یه زمان یه سری شایعه سر پروژه پنجم هم راه افتاد!! سر همون TGS 07 بود که نومورا گفت یک پروژه از FF قراره معرفی بشه که همه رو به وجد میاره اما طبق معمول هیچ خبری ازش نشد. ان موقع شایع راه افتاد که این بازی Final Fantasy Melody XIII هست اما چون لوگوش تقلبی بود زود لو رفت!!
میشه انتظار داشت بعد انتشار FFXIII و Versus و Agito چون داستان این بازی ها با هم مرتبط هست پروژه هایی مثل کتاب و یا چند تا فیلم بر اساس دنیای بازی معرفی بشه.
با این حساب هنوز خیلی اخبار داغ مونده که این SE بده. اگه خبری باشه خدا کنه توی GamesCom یا حداقل TGS اعلام کنن!
خوب تقریبا من مطمئن هستم که خبری نخواهد شد!! GC که رسما تعطیل هست. حتی SE اطلاعات جدید از Versus رو هم انجا نمیده!! TGS هم به اندازه کافی تو ترافیک هست.
پیش بینی خود من این هست که تو TGS امسال همون Demo بازی FFXIII به صورت قابل بازی تو نمایشگاه باشه (چون چیزی به انتشار بازی تو ژآپن نمونده). Versus هم که تکلیفش روشنه، برای اولین بار این بازی به طور درست و حسابی معرفی میشه. و همینطور Agito. شاید حتی یک Demo هم از این بازی وجود داشته باشه که خوب البته بازم بعیده. FFXIV هم حتما با چند تا تریلر جدید از گیم پلی و نژاد های بازی تو نمایشگاه حظور داره.
اما سورپرایز SE میتونه همون پروژه ای باشه که کیتاسه ازش صحبت کرد. یادتون باشه کیتاسه یکبار گفت که اگه به راز سایت FFXIII پی ببرید از پروژه بعدی ان ها سر در خواهید آورد!! البته احدی جز خودش نفهمید ان داره در باره چی صحبت میکنه اما چیزی که مسلم هست اینه که کیتاسه و تیمش در حال کار روی یک پروژه جدید هستن.
بعد ان هم یکبار کیتاسه تو یک مصاحبه گفت که داستان FFVII هنوز تموم نشده و شاید انها بخوان پروژ] های جدید از FFVII رو تو TGS امسال معرفی کنن. البته احتمال معرفی یک بازی درست و حسابی از FFVII قبل از انتشار این FF ها صفر هست اما شاید با توجه به همه این حرف حداقل یک بازی جدید از FFVII واسه PSP تایید بشه!!:biggrin1:
در هر صورت باید منتظر بود و دید....