اولین اطلاعات از Final Fantasy XIV منتشر شد!

Cloud Strife

Loyal Member
آقای Nobuaki Komoto کارگردان Final Fantasy XIV در مصاحبه ای با مجله فامیتسو خبر از تغییرات اساسی در گیم پلی FFXIV داده اند.

اولین تفاوت این عنوان با FF های قبلی این است که در این بازی دیگر خبری از سیستم ارتقا شخصیت ها بر اساس کسب تجربه (EXP) در مبارزات نیست! ایشان همچنین اضافه کرده اند که FFXIV بیشتر تاکید بر رشد شخصیت ها دارد.

سیستم کلاس های FFXIV نیز سیستمی مشابه با FFIII دارد، به این معنی که گیمرها میتوانند در هر لحظه از بازی کلاس شخصیت خود را تغییر دهند. البته با تغییر کلاس در بازی سلاح های شخصیت ها نیز متناسب با قابلیت های کلاس جدید تغییر خواهد کرد. (این سیستم برای اولین بار در FFIII توسط اقای ایتو معرفی شد.)

و اما خبر خوشحال کننده دیگر نیز این است که آهنگ ساز این عنوان نیز همانند FF های قبل آقای Nobuo Uematsu است.

FFXIV آخرین شماره معرفی شده از سری FF در سبک MMO می باشد که سال آینده به صورت انحصاری برای کنسول PS3 منتشر خواهد شد.

بهترین اتفاقی که واسه FFXIV میتونست بیفته همین تغییر سیستم Leveling بازی بود، چون واقعا این سیستم اگرچه تو بازی های دیگه FF خیلی خوب عمل میکنه اما تو بازی های آنلاینش اصلا جواب نمیده. بزرگترین مشکل FFXI هم همین بوده و هست. واقعا اگه این سیستم جدید رو خوب بالانس کنن با یک MMO فوق خفن طرف هستیم.

افرادی که با PS و Pc بازی میکنند همشون با هم بازی می کنند ؟ یا 2 تا شبکه جداست ؟ :biggrin1:
به دلیل اینکه بازی سرور Cross-Platform داره بازی باز های هر دو نسخه میتونن با هم بازی و ارتباط برقرار کنن
مثل Shadow Run
هنوز 10 ساعت و نیم به پایان تایمر اسکوار انیکس مونده. شاید اطلاعات جدیدی از همین نسخه باشه. شایدم نباشه.

محسن هرچی اطلاعات از بازی بوده توی مجله فامیتسو گفتن و تا چند روز دیگه منتظر یک مقاله کامل در مورد بازی از طرف من باشید !:smile:
احتمال میره بعد تموم شدن تایمر به دلیل موفقیت های پیاپی SE بر روی DS یک بازی جدید دیگه برای DS معرفی بشه

بهترین نکته در مورد FFXIV این هست که نسخه PS3 و PC همزمان منتشر میشن و میشه با هم بازی کرد! یعنی یه حالی از این PC Gamer های حرفه ای خواهیم گرفت!!:biggrin1:

حسن سیستم Level Up دیگه بر اساس EXP نیست، وگرنه LU تو بازی هستش. منتها من فکر میکنم این دفعه LU بر اساس مدت بازی کردن و پیروزی در مبارزات باشه. یعنی درست مثل Wrath of Godness.

بهترین نکته در مورد FFXIV این هست که نسخه PS3 و PC همزمان منتشر میشن و میشه با هم بازی کرد! یعنی یه حالی از این PC Gamer های حرفه ای خواهیم گرفت!!:biggrin1:

حسن سیستم Level Up دیگه بر اساس EXP نیست، وگرنه LU تو بازی هستش. منتها من فکر میکنم این دفعه LU بر اساس مدت بازی کردن و پیروزی در مبارزات باشه. یعنی درست مثل Wrath of Godness.

با ADSL 128 نمیدونم بشه راحت بازی رو ران کرد یا نه و گرنه 4تا MAGIC THUNDER بهت میزدم :biggrin1:

والا FF های آنلاین قبلی رو که راحت با 128 من زدم (روی 360). دلیلی نداره که نشه FFXIV رو با این سرعت زد. اگه نشه که من هم بدبخت میشم چون منم 128 دارم!!:biggrin1:

و گرنه 4تا MAGIC THUNDER بهت میزدم

جوجه رو هر وقت از آب بگیری چه یک وجب چه صد وجب! وایستا بازی بیاد بهت میگم!:biggrin1:

هنوز 10 ساعت و نیم به پایان تایمر اسکوار انیکس مونده. شاید اطلاعات جدیدی از همین نسخه باشه. شایدم نباشه.
سایت تیزر Square Enix ربطی به FF XIV نداشت چون مربوط میشد به معرفی بازی Lord of Vermillion II که البته معرفی هم شد. توی این بازی هم کارکترهای سه بازی Final Fantasy IV و Romancing SaGA II و Magic: The Gathering حضور دارن!
ماکان ممنون خیلی خوب بودش. یه سری اطلاعات جدیدتر هم از این بازی مدتی پیش توی یکی از مجلات ژاپنی منتشر شد که به نژاد ها و تفاوت بین اونها اشاره داشت. همینطور هم یه سری از کلاس های بازی مثله Samurai که توی خود تریلر اصلی بازی هم بود یا Black Mage و Paladin معرفی کرد.
در هر صورت باید منتظر زمان عرضه ی بازی باشیم. زمان عرضه ی دقیق FF XIII که طبق گفته ی Wada تا چند هفته ی دیگه مشخص میشه باید منتظر این یکی هم توی سال آینده بمونیم!

به به! مهدی:love:

مهدی الکی شایعه راه انداختیم تو FFXIV نژاد نکرو مانسر هم هست!:biggrin1: کلی باور کردن. چقدر خندیدیم.:laughing:

سایت تیزر Square Enix ربطی به FF XIV نداشت چون مربوط میشد به معرفی بازی Lord of Vermillion II که البته معرفی هم شد.

این بازی یکش خیلی خف بود. یاد مرحله موتویو کورن بخیر!! چقدر به ان سالگاس میخندیدیم!

توی این بازی هم کارکترهای سه بازی Final Fantasy IV و Romancing SaGA II و Magic: The Gathering حضور دارن!

وا! خز میشه که!! این بازی تریپ شبیه DMC و Castlevania بود. اصلا اکشن خفنی بود...

مهدی این عکس رو نگاه کن. این عکس بعدا واسه پک Sound Track هاش طراحی شد:

lord_of_vermilion.jpg

این بازی موسیقیش هم خیلی خفن بود. یعنی خوب طبیعی هم هست چون هر چی که استاد امتسو بسازه خداست!

مهدی شماره دومش واسه چه کنسول هایی هست؟ من فقط میدونم واسه آرکید تایید شده...

در مورد Lord of Vermillion II باید بگم که یه تصویر خفن توی سایت تیزر Square قرار داده بود که البته هر هر کدوم از بازیها یک کارکترش رو نشون داده بود... من به شخصه از بازی Romancing SaGA متنفر هستم... واقعا که افتضاح بود! اما خب از طرف دیگه Final Fantasy IV واقعا پتانسیل قوی داره... کاکترهاش هم به درد این بازی واقعا میخورن اما در مورد Magic: The Gathering ... من این یکی رو بازی نکردم.. ماکان تو بازی کردیش؟ این هم عکس تیزر
ماکان میدونی چیزی که هستش اینه که فقط توی سایت تیزر نوشته که این بازی در پاییز 2009 عرضه میشه! هنوز اطلاعات خاصی در موردش منتشر نشده اینم یه عکس دیگه:

در هر صورت بازی جالبی به نظر میرسه باشه.
این بازی موسیقیش هم خیلی خفن بود. یعنی خوب طبیعی هم هست چون هر چی که استاد امتسو بسازه خداست!
پسر امتسو رو که دیگه نگو... فکر میکنم پروفایلش رو نوشته بودم.. گفتم که با یه گروه راک همکاری میکرد؟ الان واسه خودش یه کمپانی داره با نام "لطفا لبخند" اگه اشتباه نکنم... در هر صورت کلا خیلی استاد هستش و موسیقی رو هم خودش به تنهایی بدون اینکه استادی داشته باشه یاد گرفته.
در مورد FF XIV هم که سایت رسمیش دیروز افتتاح شد... فکر میکنم دوستان بالاتر قرار دادنش... یه نگاهی بهش بنداز ببین چه کلاااسی داره... یحتمل بشه با سرعت 56kb هم بازیش کرد :D

اما در مورد Magic: The Gathering ... من این یکی رو بازی نکردم.. ماکان تو بازی کردیش؟

آره. این بازی اساسا TCG هستش. از این بازی های کارتی. البته یه بازی هم از روش واسه PS ساختن...

f168efc71135b66077cecd990c5f2846_Realms_of_Magic.jpg

نکته جالب این هست که سیسیل از FFIV تو بازی هست. اگه گند نزنن به سبک بازی و از همه مهم تر این بازی واسه Wii و یا DS هم نباشه با بازی خیلی خفنی روبرو هستیم. یه بازی تو مایه های DMC البته خیلی خفن تر!!!

گفتم که با یه گروه راک همکاری میکرد؟

آره! قبلا با گروه Black Mag همکاری داشت. یه چند تا آلبوم هم دادن بیرون. حساب کن آهنگ های FFI و FFII با گیتار برقی! فقط حیف دیگه باهم کار نکردن:(

آخرین ویرایش:
اگه گند نزنن به سبک بازی و از همه مهم تر این بازی واسه Wii و یا DS هم نباشه با بازی خیلی خفنی روبرو هستیم. یه بازی تو مایه های DMC البته خیلی خفن تر!!!
ماکان احتمال اینکه واسه Wii بیاد زیاد هستش... تجربه ثابت کرده که این روزا SE رابطه ی خیلی خفنی با Nintendo پیدا کرده! چه حالی میده واسه DS و Wii بیاد ولی واسه PSP نیاد!!! :d
آره! قبلا با گروه Black Mag همکاری داشت. یه چند تا آلبوم هم دادن بیرون. حساب کن آهنگ های FFI و FFII با گیتار برقی! فقط حیف دیگه باهم کار نکردن:(
ماکان آلبوم هایی که اینجوری راک زدن رو گوش کردی؟ اگه اشتباه نکنم یه آهنگ از FF VII بود که من گوش کردم اینجوری راک زده بودن... واقعا قشنگ بود. خلاصه اینکه امتسو خیلی خوشگل کار میکنه... آهنگ های FF XIV رو هم که خودش زده اگه اشتباه نکنم!
نظرت در مورد FF XIV چیه؟ قبلا گفته بودن که قرار هست یه فرق هایی با FF XI داشته باشه ولی نمیدونم چقدر میتونه راست باشه... نژاد ها که تقریبا همون هست. توی یه تصویر که کاملا روشن خواستن نشون بدن هر نژآدی توی FF XI بوده توی FF XIV به شکلی حضور داره!

ماکان احتمال اینکه واسه Wii بیاد زیاد هستش... تجربه ثابت کرده که این روزا SE رابطه ی خیلی خفنی با Nintendo پیدا کرده! چه حالی میده واسه DS و Wii بیاد ولی واسه PSP نیاد!!!

مهدی فعلا این بازی واسه دستگاه های آرکید تایید شده، یعنی میشه امیدی به نسخه PS3 و 360 هم داشت...

ماکان آلبوم هایی که اینجوری راک زدن رو گوش کردی؟ اگه اشتباه نکنم یه آهنگ از FF VII بود که من گوش کردم اینجوری راک زده بودن... واقعا قشنگ بود. خلاصه اینکه امتسو خیلی خوشگل کار میکنه... آهنگ های FF XIV رو هم که خودش زده اگه اشتباه نکنم!

من کل آهنگ های FF رو دارم:biggrin1:

نظرت در مورد FF XIV چیه؟ قبلا گفته بودن که قرار هست یه فرق هایی با FF XI داشته باشه ولی نمیدونم چقدر میتونه راست باشه... نژاد ها که تقریبا همون هست. توی یه تصویر که کاملا روشن خواستن نشون بدن هر نژآدی توی FF XI بوده توی FF XIV به شکلی حضور داره!

به نظر من که خیلی بازی خوبی میشه چون یه تیم جدید با ایده های جدید داره روش کار میکنه. تمام تغییراتی هم که تا حالا داشته مثبت بوده و یه جورایی ضعف FF های آنلاین قبلی رو هم برطرف کرده.

در مورد نژاد ها هم که نمیشه واسه هر بازی یک سری نژاد جدید خلق کرد!:biggrin1: اما همینکه نژاد Hunter Troll تو بازی هست یعین خیلی خوبه!!

راستی دنیای که واسه این بازی خلق شده یعنی Erozia خیلی خفن و بزرگه. کلا با بازی های قبلیش مقایسه کنی خیلی بزرگتر و بهتر هستش. خیلی!

من که به این بازی امید زیادی دارم. به نظر من که بین بازی های MMO کنسول PS3 از همش بهتره!!

عزیزان دل: یه چیز رو خوب توجه کنید. بازی Lord of Vermillion II خودش کنسول ایستاده داره.

درباره نسخه اول Lord of Vermillion یه توضیحات:

مهمتر از همه اینکه نمی تونید بازی کنید! چون فقط منحصر در ژاپن و به احتمال قوی فقط توی بعضی از مارکت های بخصوص توکیوست. البته دلیل اصلی هم همون کنسول ایستاده است.

و من ندیدم روی این کنسول بازی دیگه ای از SE بیاد. یعنی یه بازی اختصاصی با یک کنسول ایستاده اختصاصی!

اصلا این کنسول چیزه خیلی خوفی از نظر گرافیک و .... نیست. و نسخه Arcade جز اساسی بازی نیست!

احتمالا شماره Lord of Vermillion II باید روی همون کنسول ایستاده شماره یک می آد.

Lord of Vermillion کولوهم کار طراح بزرگ SE ((((یوشیکاتسو آمنو))))) هست. و دیگه بقیه طراح های SE نقش آنچنان برجسته ای توش ندارن.

یعنی تمام طراحی ها ( یکی از کارهاش همون عکسی که ماکان گذاشته و طراحی لوگو های FFXIII که می دونید.)

Lord of Vermillion نسخه اول یک شماره نیست. Lord of Vermillion شماره های مختلفی داره که حدائقل من خودم 7 یا 8 سری از دیسک هاشو دیدم.

آخر اینکه همیشه مجله فامیتسو یک خبر از این سری LOV داشته و داره.
........................................

عکس های جدید از FFXIV:
با عکس های دیگه ای که از شخصیت ها اومده. مطمئنا بازی بهیچ وجه شخصیت پردازی FFXIII رو نداره. اما به لطف موتور قوی C TOOLS حتما گرافیک بالایی داره.

پ ن: ماکان بنظرم این FFXIV من درآوردیه!

یعنی یکی از همون FFXIII ها بود که قرار بود آنلاین باشه. ولی SE حتما به دلیل اینکه شماره های مثل هم باعث فروش کم FFXIII نشه. این شماره رو کلا جدا کرد و FF14 به وجود آمد! احتمال همون FFXIII هرایسیسو بود!

و من ندیدم روی این کنسول بازی دیگه ای از SE بیاد. یعنی یه بازی اختصاصی با یک کنسول ایستاده اختصاصی!

حمید ان که کنسول نیست! کیوسک های مخصوص این بازی هست. این بازی چون اساسا تریپ بازیش با بقیه بازی های آرکید فرق داره کیسوک هاش هم مخصوص هستش. یک نسخه از این بازی هم واسه PS امد. فکر کنم Lord of death بود. من همون نسخه رو بازی کردم. از بقیه بازی هاش هم خبر ندارم...

ماکان بنظرم این FFXIV من درآوردیه!

یعنی یکی از همون FFXIII ها بود که قرار بود آنلاین باشه. ولی SE حتما به دلیل اینکه شماره های مثل هم باعث فروش کم FFXIII نشه. این شماره رو کلا جدا کرد و FF14 به وجود آمد! احتمال همون FFXIII هرایسیسو بود!

دقیقا همینطور هست! من تو ان تاپیک FFXIV Immpersion به این موضوع اشاره کردم. هر جور حساب می کنی این بازی باید همون وقتی که خبر TM های جدید FF منتشر شد و شایعه شد یک FF آنلاین به اسم Hearsis در حال ساخت هستش، شروع به ساخته شدن بوده.

اگه حرف اول یوئیچی وادا رو در مورد شش پروژه FNC بپذیریم الان باید هنوز دو تا از ان پروژه های FNC باقی مونده باشه. باید دید اینا کی رو میشن.

راستی حمید تو شنیدی که کیتاسه گفته هنوز داستان FFVII تموم نشده و انها یه سری ایده های جدید واسه این بازی دارن؟

پ.ن:راستی EMail من بهت رسید؟ Lordvoldemort_7

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or