اولين تصاوير از بازی Crysis Warhead

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
خب کيفيت تصاوير بشدّت پايين است و هيچ چيز مشخص نيست :biggrin1::biggrin1:

img1.jpg

img2.jpg

img3.jpg

img6.jpg

img5.jpg

img4.jpg

img7.jpg

منبع

از جناب City Sport و show_man بابت عكسها ممنون.ولي يكم هم به فكر ما dialup ي ها باشين.من الان 5 min هست دارم صبر ميكنم تا صفحه لود بشه .

معلوم نيست مديراي اين بخش كجا تشريف دارن :-"

ببخشيد ولی بايد به عرضتون برسونم که بنده فقط 2 تصوير با سايز بزرگ گزاشتم و اگه شمام اطلاع داشته باشيد که احساس باخبری از قوانين میکنيد يک قانون وجود دارد که میگويد تصاوير نبايد لينک باشد و بايد مقداری از تصاوير در خود تاپيک گزاشته شود :-"

در ادامه ی حرفهای دوستمون بگم که به ما مثل اینکه خوبی نیومده هر وقت اومدیم هر کاری بکنیم در کنار تشکرش یه زخم زبون هم شنیدیم.در ضمن وقت نکردم که کیفیت عکس ها رو بیارم پایین و هیچی معلوم نباشه.و در ضمن خودم هم خیال نکنید که adsl دارم.نه من هم با دیال آپ این کارها رو میکنم.همین و بس.

به نظر من اصلاً لازم نیست نسخه جدید بدن . فقط همین نسخه رو از لحاظ سازگاری و سنگینی با سخت افزار و کارت گرافیک درست کنن . که نیاز نباشه من خدا تومن خرج کامپیوتر کنم :biggrin1:

به نظر من اصلاً لازم نیست نسخه جدید بدن . فقط همین نسخه رو از لحاظ سازگاری و سنگینی با سخت افزار و کارت گرافیک درست کنن . که نیاز نباشه من خدا تومن خرج کامپیوتر کنم :biggrin1:
چندان فكر هم نكن كه با يك بازي جديد روبرو هستي ، محيط ها همون ، شخصيت ها و سلاح ها هم همون فقط از يك ديد ديگه به بازي نگاه كرده ميشه.
show_man جان اگر شما بخواي با يك نظر ، بيخيال يك كار بشي كه ديگه نميشه. هركس نظر خودشو داره من به شخصه ازت ممنونم. انتقاد هميشه چه كارت خوب انجام بدي چه انجام ندي.

البته از لحاظ گرافيكي پيش رفت خوبي داشته و جالب اين كه مثل همون نسخه قبلي ميمونه. آخ كه چقدر دلم ميخواست اين بازي رو روي X360 با خيال راحت بازي كنم ديگه حس پشت كامپيوتر نشي و بازي كردن و نشستن براي لودينگ طولاني و... ندارم به قول معروف كنسول ها آدم تنبل مي كنند. ديسك ميزاري بازي ميكني حالا كامپيوتر بازي نصب كن ديسك عوض كن آه!

البته اگر به عكس ها نگاه كنيد يك ته مايه قهوه تريپ UE3 ميبينيد كه فكر ميكنم بازيش از لحاظ غمناكي كمي بيشتر از Crysis هست و سازندگان هم ميخوان بگند فقط UE3 نيست كه حس هركس بازيهاي با اين موتور ميكنه حوس خودكشي ميكنه :-" و شايد داستان بهتري هم داشته باشه.

ميگم مربوط به اون يارو نميشه كه وقتي همه جا يخ زده شد رفتيم پيشش و بعدش مجبور شديم يك ساعت ببريمش كنار گرما!؟

آخرین ویرایش:
از کی تاحالا بازیهای 360 لودینگ ندارن یا لودینگ‌های خیلی کوتاه‌تر (نسبت به بازیهای PC‌) دارن؟؟
بهزاد جان ، ميخواي كليد كني!؟ :biggrin1:
حداقل من توي HL 2 EP2 شديدا مشكل لود داشتم. توي Crysis هم حتي وقتي همه چيز رو روي Low ميزاشتم باز هم اذيت ميشدم. لود هاش بين 2 دقيقه طول ميكشيد EP2 در صورتي كه توي بازي اصلا افت فريم نداشتم!! البته اميدوارم نگي كه لودينگ هاي PC كمتر از X360 هست ...

حداقل من توي HL 2 EP2 شديدا مشكل لود داشتم. توي Crysis هم حتي وقتي همه چيز رو روي Low ميزاشتم باز هم اذيت ميشدم. لود هاش بين 2 دقيقه طول ميكشيد EP2 در صورتي كه توي بازي اصلا افت فريم نداشتم!! البته اميدوارم نگي كه لودينگ هاي PC كمتر از X360 هست ...
دستت درد نکنه ! من وقتی دوستم میاد خونمون میخوایم بشینیم دو دقیقه 360 بازی کنیم , به خاطر لودینگ طولانی 90% بازیها در مقایسه با نسخه های PC همون بازیها خجالت میکشم !! چیزی که بدون شک PC توش برتری داره ( البته الآن که توی همه چیز برتری داره ولی این ثابت شده هست ) همین قضیه لودینگ هست.

دستت درد نکنه ! من وقتی دوستم میاد خونمون میخوایم بشینیم دو دقیقه 360 بازی کنیم , به خاطر لودینگ طولانی 90% بازیها در مقایسه با نسخه های PC همون بازیها خجالت میکشم !! چیزی که بدون شک PC توش برتری داره ( البته الآن که توی همه چیز برتری داره ولی این ثابت شده هست ) همین قضیه لودینگ هست.
ا
تفاقا من هم با آقا ميثم موافقم جون تو بازيه hl e2‎ ‎‏ نسخه pc‏ لودهاي طولاني داشتم با اينكه بازي كاملا روان اجرا ميشد روي كرافيك بالا ولي در 360 نصف هم كمتر بود لودها

اتفاقا من هم با آقا ميثم موافقم جون تو بازيه hl e2‎ ‎‏ نسخه pc‏ لودهاي طولاني داشتم با اينكه بازي كاملا روان اجرا ميشد روي كرافيك بالا ولي در 360 نصف هم كمتر بود لودها
به خاطر یک بازی 1000 تا بازی دیگه رو نباید زیر سوال برد.

حداقل من احساس ميكنم انجام يك بازي روي كنسول ها به نسبت وقت و... كمتري مصرف ميكنه تا روي PC ، اگر يك كامپيوتر داشته باشي كه 6 گيگ رم و يك پردازنده 4 هسته اي!! داشته باشه با يك كارت 9600 مطمئنا نبايد نگران لودينگ بود. ولي با يك كامپيوتر در حد متوسط با 2 گيگ رم و يك كارت معمولي يك سي پي يو تك هسته اي نبايد منتظر يك لودينگ كم بود. سر همين Crysis من هميشه مجبور بودم اول بازي همه چيز Low كنم و بعد كه اومد تو بازي برم همه چيز رو روي High قرار بدم! وگرنه لودينگ هاش پدرم رو در مياورد.
مطمئن اجراي بازي روي X360 خيلي كمتر وقت ميبره تا PC ...
حالا قبول نداريد!؟ نصب كردن ، بعضي ها هم كه بايد بري رجيستر آنلاين كني و... ولي بازي هاي كنسولي اصلا اينجوري نيستند.
شما ديسك بزار در چند ثانيه مياد بالا ...

آخرین ویرایش:
یکی از بیخودترین بازیهایی که فقط به گرافیکش توجه دارن..
یه بازیه خشک و خسته کننده:mad:
نه. اصلا هم اینطور نیست.
گیم پلیش درسته به بازیایی مثل COD4 نمیرسه ولی یکی از بهترین هاست.
اون آزادیه عملی که داری به صدتا چیزه دیگه میارزه.
میتونی خودت انتخاب کنی که مخفیانه بری یا با سرعت یا اکشن.
حتی میتونی فقط با مشت و اشیای موجود در محیط همه رو بکشی.
مثلا من به دو شکل مخفیکاری و تمام اکشن بازیو تموم کردم و کلی هم حال کردم.
من به اندازه ی گرافیکش عاشق گیم پلیشم هستم.
به امتیازهای گیم پلیش تو سایتهای مختلف هم نگاه کنی متوجه میشی.
یه گیم پلیه متوسط رو به بالا داره. گرافیکش هم که تکه. پس میشه جزو شاهکارها هم به حسابش اورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or