از جناب City Sport و show_man بابت عكسها ممنون.ولي يكم هم به فكر ما dialup ي ها باشين.من الان 5 min هست دارم صبر ميكنم تا صفحه لود بشه .
معلوم نيست مديراي اين بخش كجا تشريف دارن

چندان فكر هم نكن كه با يك بازي جديد روبرو هستي ، محيط ها همون ، شخصيت ها و سلاح ها هم همون فقط از يك ديد ديگه به بازي نگاه كرده ميشه.به نظر من اصلاً لازم نیست نسخه جدید بدن . فقط همین نسخه رو از لحاظ سازگاری و سنگینی با سخت افزار و کارت گرافیک درست کنن . که نیاز نباشه من خدا تومن خرج کامپیوتر کنم :biggrin1:
و شايد داستان بهتري هم داشته باشه.بهزاد جان ، ميخواي كليد كني!؟ :biggrin1:از کی تاحالا بازیهای 360 لودینگ ندارن یا لودینگهای خیلی کوتاهتر (نسبت به بازیهای PC) دارن؟؟
دستت درد نکنه ! من وقتی دوستم میاد خونمون میخوایم بشینیم دو دقیقه 360 بازی کنیم , به خاطر لودینگ طولانی 90% بازیها در مقایسه با نسخه های PC همون بازیها خجالت میکشم !! چیزی که بدون شک PC توش برتری داره ( البته الآن که توی همه چیز برتری داره ولی این ثابت شده هست ) همین قضیه لودینگ هست.حداقل من توي HL 2 EP2 شديدا مشكل لود داشتم. توي Crysis هم حتي وقتي همه چيز رو روي Low ميزاشتم باز هم اذيت ميشدم. لود هاش بين 2 دقيقه طول ميكشيد EP2 در صورتي كه توي بازي اصلا افت فريم نداشتم!! البته اميدوارم نگي كه لودينگ هاي PC كمتر از X360 هست ...
ادستت درد نکنه ! من وقتی دوستم میاد خونمون میخوایم بشینیم دو دقیقه 360 بازی کنیم , به خاطر لودینگ طولانی 90% بازیها در مقایسه با نسخه های PC همون بازیها خجالت میکشم !! چیزی که بدون شک PC توش برتری داره ( البته الآن که توی همه چیز برتری داره ولی این ثابت شده هست ) همین قضیه لودینگ هست.
حداقل من احساس ميكنم انجام يك بازي روي كنسول ها به نسبت وقت و... كمتري مصرف ميكنه تا روي PC ، اگر يك كامپيوتر داشته باشي كه 6 گيگ رم و يك پردازنده 4 هسته اي!! داشته باشه با يك كارت 9600 مطمئنا نبايد نگران لودينگ بود. ولي با يك كامپيوتر در حد متوسط با 2 گيگ رم و يك كارت معمولي يك سي پي يو تك هسته اي نبايد منتظر يك لودينگ كم بود. سر همين Crysis من هميشه مجبور بودم اول بازي همه چيز Low كنم و بعد كه اومد تو بازي برم همه چيز رو روي High قرار بدم! وگرنه لودينگ هاش پدرم رو در مياورد.دستت درد نکنه ! من وقتی دوستم میاد خونمون میخوایم بشینیم دو دقیقه 360 بازی کنیم , به خاطر لودینگ طولانی 90% بازیها در مقایسه با نسخه های PC همون بازیها خجالت میکشم !! چیزی که بدون شک PC توش برتری داره ( البته الآن که توی همه چیز برتری داره ولی این ثابت شده هست ) همین قضیه لودینگ هست.
نه. اصلا هم اینطور نیست.یکی از بیخودترین بازیهایی که فقط به گرافیکش توجه دارن..
یه بازیه خشک و خسته کننده![]()