اولين تصاوير از بازی Crysis Warhead

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
خب کيفيت تصاوير بشدّت پايين است و هيچ چيز مشخص نيست :biggrin1::biggrin1:

img1.jpg

img2.jpg

img3.jpg

img6.jpg

img5.jpg

img4.jpg

img7.jpg

منبع

نه. اصلا هم اینطور نیست.
گیم پلیش درسته به بازیایی مثل COD4 نمیرسه ولی یکی از بهترین هاست.
اون آزادیه عملی که داری به صدتا چیزه دیگه میارزه.
میتونی خودت انتخاب کنی که مخفیانه بری یا با سرعت یا اکشن.
حتی میتونی فقط با مشت و اشیای موجود در محیط همه رو بکشی.
مثلا من به دو شکل مخفیکاری و تمام اکشن بازیو تموم کردم و کلی هم حال کردم.
من به اندازه ی گرافیکش عاشق گیم پلیشم هستم.
به امتیازهای گیم پلیش تو سایتهای مختلف هم نگاه کنی متوجه میشی.
یه گیم پلیه متوسط رو به بالا داره. گرافیکش هم که تکه. پس میشه جزو شاهکارها هم به حسابش اورد.
همه اینایی که گفتی جای خود ولی بازی فاکتوری که روح بازیکن رو تسخیر کنه ندا:cool:ره

همونطور كه مي دونيد در كل Crysis يه حركت غير قابل انتظار براي ديگر شركت هاي كنسول ها بود اونم بخاطر گرافيك وگيم پلي و طبق گفته ي سازنده ي اين بازي : يكي ديگر از فاكتورهاي اصلي من براي ساخت اين بازي اين بود كه بگم PC از ديگر كنسول هاي بازي عقب نميمونه :)

یک بازی نمیتونه باعث بشه pc عقب نمونه
همین الانش تو زمینه ی گیم pc کلی عقبه
الان اگه کرایسیس نبود 80% بچه ها سیستماشونو ارتقا نمیدادن و بیشترشون میرفتن کنسول میخریدن. (اونایی که ندارن)
من خودم خیلی ها رو میشناسم که میخواستن کنسول بخرن ولی وقتی فهمیدن که کنسولها قادر به اجرای این بازی نیستن رفتن pc ارتقا دادن.
خیلی جاها یه بازی تونسته صنعت گیمینگ رو متحول کنه.
مثلا قبل از اینکه HALO بیاد بازیه اول شخص هیچ معنایی رو کنسول نداشت اما بعد از اومدن Halo بازیای اول شخص رو کنسول خیلی جون گرفتن جوری که الان خیلی از بازیهای اول شخص فقط بره کنسولها میان (مثل Killzone یا B:BC) خیلی هاشونم اول روی کنسول میان بعد از یه مدت رو pc. (مثل Turok)
خیلی بازها هم میتونن تنهایی یه پلتفرم رو نجات بدن. باز مثل HALO یا بازیهای Blizzard.
پس معلومه که خیلی جاها یه بازی تاثیر فوق العاده ای داره.

تاپيك درباره عكسا بازي است نه علايق و...
فقط همين بگم كه PC با يك بازي PC نشده. از همون اول كه كنسول هاي اين نسل عرضه شدند PC برتري قابل قبولي داشت. همين كه كنسول ها توانايي ساپورت پيكسل شادر 4 و دايركس 10 رو ندارند نشون دهنده برتري PC است حالا ديگه بقيه اش بماند ...
ولي اين مسئله وجود داره كه سازندگان به خاطر هزار و يك دليل ترجيه ميدن بازي هاشون رو براي كنسول ها بسازند چه بسا كه ميبينيم يك بازي روي كنسول مياد 6 ميليون ميفروشه و بعد نسخه كامپيوتري اش به زور به 1 ميليون يا 2 ميليون مي رسه و همه از اين مسئله شكايت دارند.
و يك دليل خوب ديگه هم اين كه هم X360 يك پشتيبان خوب داره و هم PS3 ولي PC چه طور؟

در كل اينكه PC سر آمد همه ي بازي هاست (اين يه واقعيته) اما ظاهرا سرمايه دارها به ديگر كنسول ها رسيدگي مي كنند اما حرف آخر اينكه من با نظر سازنده ي بازي Crysis موافقم كه پي سي عقب نميمونه و ختم كلام پي سي :)

من به تازگی مفتخر شدم Crysis رو در حالت high تجربه کنم .واقعا از نظر گرافیک تکه هیچ بازی بهش نمیرسه!وقتی در حالت high اینجوریه very high چی میشه!!اامیدوارم warhead هر چه زودتر بیاد:biggrin1::love::blushing:

مشکل hl ep2 و سایر کانتکتهای اون مربوط به SteamEMU بود. (تقریبا" میشه بهش گفت کرک بازی).
این مشکل در کش کردن اطلاعات بود به طوری که اگر دقت میکردید در انتهای همین بازی به عللی (کش نشدن صداها) افت فریم شدیدی به بازی القا میشد. لودها هم شدیدا سنگین شده بود.
من با Steam هم hl ep2 و هم portal را بازی کردم و اصلا مشکل در حد نسخههای بازار نبود.
در مورد بقیه بازیها هم که حرفی نیست.

------
تصاویر هم به نظرم جالبه. البته زیاد تغییری نکرده ولی خب از بیکاری بهتره!! :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or