اوباما : كنسول براي تحصيل يك نگراني است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
obama.jpg

http://www.vg247.com/2010/05/09/obama-console-era-a-concern-for-education/باراک اوباما در جمعي از دانشجويان دانشگاه همپتون ویرجینیا به اين اشاره كرد كه كنسول‌ها هميشه براي تحصيل خوب نيستند.

اوباما در ادامه صحبت‌هایش در این مورد می‌گوید"با iPodها و iPadها ; Xboxها و Playstationها؛ که با طرز کار هیچکدام آشنا نیستم (!) ، اطلاعات تبدیل به یک انحراف و حواس‌پرتی می‌شوند. با این وسائل اطلاعات به‌جای ابزار قدرت و استقلال یافتن تبدیل به یک سرگرمی می‌شوند.
همه اينها نه تنها بر شما فشار وارد ميكند، بلكه فشار جديدي به کشور ما و دموکراسی ما نیز وارد می‌کند.

اين اولين باري نيست كه رئیس جمهوری ایالت متحده درباره‌ی بازی‌ها اظهار نظر می‌کند؛ او سال پيش هم در همايش پزشكي آمريكا گفته بود كه بازی‌های ویدئویی يك نگراني براي سلامت هستند و باید بچه‌ها رو طوری پرورش داد که به جای پرداختن به بازی ویدئویی به باشگاه‌های ورزشی بروند؛ بدوند و ورزش کنند،‌ باید کاری کرد که بچه‌ها از بازی‌های ویدئویی فاصله بگیرند و بیشتر بیرون از خانه بازی کنند.
منبع

آخرین ویرایش:
بورکینو فاسو ونزوئلا سوریه وگامیبیا

ببینم تو رئیس جمهور باشی مملکت خودت و میگی برو بابا کیلویی چند میای نگران این کشورها باشی :biggrin1:
اصلا یه سوال اجتماعی : تو ازدواج کنی فکر زن و بچه خودتی یا زن و بچه دوستت :biggrin1: بابا اینا چیه میگی . گاو اقتصاد کشورش زاییده بیاد به اینا فکر کنه بیخیال ;)

من بمیرم برم زیر تریلی بحث و سی آ تا سی نکنین ;) اینجا فروم بازی هستش ;):دی

وجدانا خودمم نفهمیدم چی مثال زذم :دی

آخرین ویرایش:
ببینم تو رئیس جمهور باشی مملکت خودت و میگی برو بابا کیلیی چند میای نگران این کشورها باشی :biggrin1:
اصلا یه سوال اجتماعی : تو ازدواج کنی فکر زن و بچه خودتی یا زن و بچه دوستت :biggrin1: بابا اینا چیه میگی . گاو اقتصاد کشورش زاییده بیاد به اینا فکر کنه بیخیال ;)
آخه یکی تو دنیا هست که این کارو میکنه:biggrin1::biggrin1:

منظور من این نبود دوست من
منظور من این بود که اقای اوباما طبق گفته های خودشون نگران دموکراسی هست.
یعنی طبق گفته های خودشون فشار جديدي براي كشور ما و دموكراسي ماست."

چون همه بچه های آمریکایی مثل بچه های ایرانی میشنند بازی می کنند. کسی نمیره درس بخونه .. نتیجه این میشه که حداقل 50-60 درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی شون (فوق لیسانس و بالاتر) الان خارجی هستند .. چینی و هندی هست که به وفور ریخته. بعد هم اون بالا دست کشور میفته دست خارجی ها.. برو تا ته :دی

البته این نظر من ـه .. شاید منظورش چیز دیگه ای بوده باشه.

چون همه بچه های آمریکایی مثل بچه های ایرانی میشنند بازی می کنند. کسی نمیره درس بخونه .. نتیجه این میشه که حداقل 50-60 درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی شون (فوق لیسانس و بالاتر) الان خارجی هستند .. چینی و هندی هست که به وفور ریخته. بعد هم اون بالا دست کشور میفته دست خارجی ها.. برو تا ته :دی

البته این نظر من ـه .. شاید منظورش چیز دیگه ای بوده باشه.
اره دوست من.من هم با شما موافقم و منظورم هم از همون اول همین بود
یعنی وقتی بیشتر بچه های هم سن و سال ما....مثل ما بیشتر وقتشون رو با video game میگذرونن و از اونجایی که همون بچه ها باید اینده اون کشور رو بسازنن,باید هم جای نگرانی وجود داشته باشه.
متاسفانه تو کشور ما احساس نگرانی وجود نداره و یه راست میرن سر اصل مطلب یعنی سرکوفت,سرزنش و نهایتن تحریم GAMER ها که من فکر میکنم تو چند سال اینده سختگیری های بیشتری نسبت به GAMER ها بشه[تو کشور خودمون]

ببینم تو رئیس جمهور باشی مملکت خودت و میگی برو بابا کیلویی چند میای نگران این کشورها باشی :biggrin1:

من بمیرم برم زیر تریلی بحث و سی آ تا سی نکنین ;) اینجا فروم بازی هستش ;):دی

وجدانا خودمم نفهمیدم چی مثال زذم :دی
اتفاقا" تو سیاست امروز رییس جمهورها و رهبر ها بیش تر به فکر کشورهای دیگه هستن....یه مقدار فکر کنی منظورم رو میفهمی
بعدش شما از کجا فهمیدی که اقتصاد کشورش زاییده؟؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم تازه دارن از رکود اقتصادی خارج میشن..

اره دوست من.من هم با شما موافقم و منظورم هم از همون اول همین بود
یعنی وقتی بیشتر بچه های هم سن و سال ما....مثل ما بیشتر وقتشون رو با video game میگذرونن و از اونجایی که همون بچه ها باید اینده اون کشور رو بسازنن,باید هم جای نگرانی وجود داشته باشه.
متاسفانه تو کشور ما احساس نگرانی وجود نداره و یه راست میرن سر اصل مطلب یعنی سرکوفت,سرزنش و نهایتن تحریم GAMER ها که من فکر میکنم تو چند سال اینده سختگیری های بیشتری نسبت به GAMER ها بشه[تو کشور خودمون]

کشور خودمون رو ول کن .. کلاً قرار نیست کسی بمونه که آینده رو بسازه .. ماشاا... سالی 180000 نفر دارن میرن .. امسال که فکر کنم رفته روی 300000 :دی

البته این حرف اوباما در خصوصِ آمریکا صحت داره و هیچ ربطی به ایران با اون مدرسه ها و دانشگاه هایی که حکمِ پادگان رو داره , نداره..

حرفش بنظرم درسته ، بازی زیاد ، بالاخره قسمتی از فعالیت درسی رو میگیره !

از نظر من هم تا حدودی درسته.چون اکثرا ادما(از جمله خودم)وقتی یک دستگاه بازی ویدیوئی وارد خونه میشه اکثر زمانشون رو که به کارهای دیگه اختصاص میدادن به بازی کردن میدن!که خوب دانشجو ها هم اکثرا باید درس بخونن.
خودم کلی کلاس ورزشی و اینا میرفتم یه چیزی هم شده بودم تا اینکه به شدت به این بازیها علاقه مند شدم و الان هم هر مشکلی برام پیش میاد به خاطر همینه...

آخه یکی تو دنیا هست که این کارو میکنه:biggrin1::biggrin1:
میشناسمش:sick:
بعدش شما از کجا فهمیدی که اقتصاد کشورش زاییده؟؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم تازه دارن از رکود اقتصادی خارج میشن..
دقیقا;)
البته این حرف اوباما در خصوصِ آمریکا صحت داره و هیچ ربطی به ایران با اون مدرسه ها و دانشگاه هایی که حکمِ پادگان رو داره , نداره..
قشنگ گفتی رفیق;)

Isp ما در راستای صحبتهای ایشون زده gamespot رو ف.ی.ل.ت.ر کرده.

اخه gamespot هم ف.ی.ل.ت.ر کردن داره؟!

خواهشا بحث رو س ی ا س ی نکنین . حالا یه ز ر ی زده . هر کی خواست بازی می کنه و هر کی خواست کنسولشو میندازه تو جوب . اینقدر سنگ این آقا رو به سینه نزنین لطفا . :cheesygri

کاملا" درسته....تازه به فرض اینکه ایشون یه سخن جهانی گفته و فقط طرف صحبت کشور خودش نبوده.....مطمئن باشید اگه همه ی کشور ها رو هم مخاطب خودش قرار میداد , در مورد ایران این موضوع صدق نمیکنه
iran is nowhere in this planet...:evil:
واسه این شرقی تن داده به باد,تو گوارایی حس وطنی
توو شقاوت شب قرن یخی,تو شکوفایی تاریخ منی

آخرین ویرایش:
کاملا" درسته....تازه به فرض اینکه ایشون یه سخن جهانی گفته و فقط طرف صحبت کشور خودش نبوده.....مطمئن باشید اگه همه ی کشور ها رو هم مخاطب خودش قرار میداد , در مورد ایران این موضوع صدق نمیکنه
iran is nowhere in this planet...:evil:
نمی دونم چرا بعضی ها هی می خوان موج ونفی و س ی ا س ی بندازن تو تاپیک . زندگیم زندانه و ....:cheesygri . انگار منتظر یه فرصتین تا نظر شخصیتونو به بقیه تحمیل کنین . حالا یه چیزی گفته و شما ها این حرفشو به هر چیزی از روی قرض ورزی نسبت می دین . تموم کنید بابا . :mad:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or