اوباما : كنسول براي تحصيل يك نگراني است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
obama.jpg

http://www.vg247.com/2010/05/09/obama-console-era-a-concern-for-education/باراک اوباما در جمعي از دانشجويان دانشگاه همپتون ویرجینیا به اين اشاره كرد كه كنسول‌ها هميشه براي تحصيل خوب نيستند.

اوباما در ادامه صحبت‌هایش در این مورد می‌گوید"با iPodها و iPadها ; Xboxها و Playstationها؛ که با طرز کار هیچکدام آشنا نیستم (!) ، اطلاعات تبدیل به یک انحراف و حواس‌پرتی می‌شوند. با این وسائل اطلاعات به‌جای ابزار قدرت و استقلال یافتن تبدیل به یک سرگرمی می‌شوند.
همه اينها نه تنها بر شما فشار وارد ميكند، بلكه فشار جديدي به کشور ما و دموکراسی ما نیز وارد می‌کند.

اين اولين باري نيست كه رئیس جمهوری ایالت متحده درباره‌ی بازی‌ها اظهار نظر می‌کند؛ او سال پيش هم در همايش پزشكي آمريكا گفته بود كه بازی‌های ویدئویی يك نگراني براي سلامت هستند و باید بچه‌ها رو طوری پرورش داد که به جای پرداختن به بازی ویدئویی به باشگاه‌های ورزشی بروند؛ بدوند و ورزش کنند،‌ باید کاری کرد که بچه‌ها از بازی‌های ویدئویی فاصله بگیرند و بیشتر بیرون از خانه بازی کنند.
منبع

آخرین ویرایش:
اگه يه حرف درست زده باشه اون همينه
ما هم با اين حرفها خودمون رو گول ميزنيم

اگه يه حرف درست زده باشه اون همينه
ما هم با اين حرفها خودمون رو گول ميزنيم
شاید حرفش در مورد اینکه از درس و زندگی میوفتن درست باشه که هست ! اما وقتی خودش میگه من با هیچ کدوم کار نکردم دلیلی نداره که نظر شدیدا کارشناسی بده ! یعنی به نوعی در مورد چیزی حرف زده که هیچی ازش نمیدونه ! پس دلیلی بر درست بودن حرفش نیست ...

شاید حرفش در مورد اینکه از درس و زندگی میوفتن درست باشه که هست ! اما وقتی خودش میگه من با هیچ کدوم کار نکردم دلیلی نداره که نظر شدیدا کارشناسی بده ! یعنی به نوعی در مورد چیزی حرف زده که هیچی ازش نمیدونه ! پس دلیلی بر درست بودن حرفش نیست ...

فقط سعي کن واقع بين باشي اونوقت به اين قضيه فکر کن و همينطور به اين موضوع که فشار جديدي رو براي ما ايجاد ميکنه براي مثال ما علاوه بر اينکه ساعات زيادي رو صرف بازي ميکنيم تمام فکرمون هم مشغول اينه که فلان بازي کي مياد يا نميدونم امتيازش چرا پايين شد يا فلان نمايشگاه کي برگزار ميشه و علاوه بر اين ساعتها از وقتمون رو صرف اين ميکنيم که به سايتهاي بازي سر بزنيم تا بشينيم درمورد فلان بازي با کسي صحبت کنيم و ...

آخرین ویرایش:
با Ipod ها و Ipad ها ; Xbox ها و Playstation ها چيز هايي كه من نميدونم چه طوري كار ميكنن
فقط کافیه بفهمی چطوری کار میکنن ! اونوقت ببینم میتونی دل بکنی؟

به نظرمن چرند گفته:biggrin1:هرچند من خودش رو خدائی دوست دارم:biggrin1:
ولی نمونش پسرعموی من.پا به پای من بازی میکنه-ولی الان داره مدرک لیسانسش رو هم میگیره.پس ربطی نداره.مهم خود اون آدم هست.که آینده و مثلا تحصیلات براش مهمتره یا بازیش.که برای من بازی 100 درصد مهمتره:biggrin1:

تمرين آدم كشی، خشونت و قانون‌گريزی در گوشه دنج گيم‌نت‌ها
واقعا که برای خودم متاسفم که دارم همچین جائی زندگی میکنم.جالبش اینه که به همین دانشمندی که این نقد رو نوشته یه بازی بدی بگی install کن به مرگ خودم عمرا بلد باشه.اونوقت میاد نظر کارشناسانه میده.چند وقت پیش تو یه مجله خوندم تو آمریکا به جراح های این کشور گفته شده حداقل روزی 3 ساعت بازی کنن.و نتیجش این بوده که جراحانی که بازی میکنن نسبت به اونائی که بازی نمیکنن عملهای موفق تری دارن.به قول همون مجله-کل دنیا داره از فواید بسیار زیاد بازی میگه-فقط تو ایران هست که میگن بازی بده-بازی زشته-بازی کوفته و زهرماره و.....

آخرین ویرایش:
مگه خو اوباما گیمر نیست؟:biggrin1:
اول خودتو اصلاح کن بعد بیا ارشاد کن:biggrin1:
جدای این حرفا عاشقشم

بورکینو فاسو ونزوئلا سوریه وگامیبیا
منظور من این نبود دوست من
منظور من این بود که اقای اوباما طبق گفته های خودشون نگران دموکراسی هست.
یعنی طبق گفته های خودشون فشار جديدي براي كشور ما و دموكراسي ماست."

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or