اوباما : كنسول براي تحصيل يك نگراني است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
obama.jpg

http://www.vg247.com/2010/05/09/obama-console-era-a-concern-for-education/باراک اوباما در جمعي از دانشجويان دانشگاه همپتون ویرجینیا به اين اشاره كرد كه كنسول‌ها هميشه براي تحصيل خوب نيستند.

اوباما در ادامه صحبت‌هایش در این مورد می‌گوید"با iPodها و iPadها ; Xboxها و Playstationها؛ که با طرز کار هیچکدام آشنا نیستم (!) ، اطلاعات تبدیل به یک انحراف و حواس‌پرتی می‌شوند. با این وسائل اطلاعات به‌جای ابزار قدرت و استقلال یافتن تبدیل به یک سرگرمی می‌شوند.
همه اينها نه تنها بر شما فشار وارد ميكند، بلكه فشار جديدي به کشور ما و دموکراسی ما نیز وارد می‌کند.

اين اولين باري نيست كه رئیس جمهوری ایالت متحده درباره‌ی بازی‌ها اظهار نظر می‌کند؛ او سال پيش هم در همايش پزشكي آمريكا گفته بود كه بازی‌های ویدئویی يك نگراني براي سلامت هستند و باید بچه‌ها رو طوری پرورش داد که به جای پرداختن به بازی ویدئویی به باشگاه‌های ورزشی بروند؛ بدوند و ورزش کنند،‌ باید کاری کرد که بچه‌ها از بازی‌های ویدئویی فاصله بگیرند و بیشتر بیرون از خانه بازی کنند.
منبع

آخرین ویرایش:
حالا درسته طرف پریزیدنت امریکا هست ولی خب خودشون یه Mario بازی کردن که نظرات کارشناسانه - پزشکی میدن ؟
دموكراسي ديگه چرا ؟ :biggrin1:
آره دیگه ! میترسن ملت جوگیر شن مثل Conviction بریزن کاخ سفید رو بگیرن !
مثل همون يارو GTA بازي كرده بود رفت دانشگاه همه رو بست به گلوله :biggrin1:
تریپ Family Guy دیگه :دی ( سیمپسون بود یا FG ؟!:دی )

آخرین ویرایش:
همه اينها نه تنها بر شما فشار جديدي وارد ميكنه بلكه فشار جديدي براي كشور ما و دموكراسي ماست."
دموكراسي ديگه چرا ؟ :biggrin1:

آره دیگه ! میترسن ملت جوگیر شن مثل Conviction بریزن کاخ سفید رو بگیرن !

مثل همون يارو GTA بازي كرده بود رفت دانشگاه همه رو بست به گلوله :biggrin1:

آخرین ویرایش:
البته حرفش کمو بیش درسته اما باید کنسولو خودش شخصا تجربه کنه بعد دربارش اظهار نظر کنه ...... .

من فقط با این حرفش موافقم که این چیزا برای تحصیل مضره اینو همه میدونن
با بقیه حرفاشم مخالفم فکر کنم اونجا هم یواش یواش یه ارشاد درست کنن

یکی ایشون رو از برق بکشه.

من این افتخار و به خودت میدم بفرمایین :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

برام یه سوال پیش اومد :biggrin1: : ایشون واقعا اصلا نمیدونند کنسول چطور کار میکند :biggrin1:
بار آخرش هم نخواهد بود فکر کنم فردا کار جدیدتری هم بکنه :biggrin1:;):biggrin1:

راست میگه.:biggrin1:

نظر نده :دی ( شوخی کردم دو نقطه دی و دیدی که ) :دی

راست میگه.:biggrin1:
نظر نده :دی ( شوخی کردم دو نقطه دی و دیدی که )
به وجدانت رجوع کن.:دی

آخرین ویرایش:
این همونی نیست که تو gta کاراکتر اصلی بود:cheesygri
پریز کجاس من ار برق میکشمش!

الان فلانی برای اینکه ضدیتِ خودشو نشون بده , طرحِ هدفمندیِ کنسول رو برا تصویب پی ریزی میکنه...

به هر حال این قضیه هم مثل خیلی از چیزهای دیگه موافقها و مخالفهای زیادی داره......
از قرار معلوم ایشون بیشتر نگران وضعیت کشور خودش هست....

راس میگه ... بهتره سر خودمون رو کلاه نزاریم:) همش تقصیر این جاپونیهاس برای نجات دمکراسی باید جاپون رو بزنه امریکا

راس میگه ... بهتره سر خودمون رو کلاه نزاریم:) همش تقصیر این جاپونیهاس برای نجات دمکراسی باید جاپون رو بزنه امریکا
چی دادا ؟ به ژاپن توهین کردی؟
جرات داری بیا جلو چشمه من :biggrin1:

اين كارش جنبه تبليغاتي داره؟چرا؟ چون از كنسول نينتندو حرفي نزده.فن بوي هاي Xbox,PS قيام كنند:biggrin1:

اوباما کجایی ببینی که تو ایران سایتای گیم هم مانع از تحصیل میشه به خاطره این همه سایتا هیلتره !
هالا این یارو میگه کنسول باسه درس خوندن نگرانی هست شما هم سایتاتونو هیلتر کنید و تمامه xbox360 دارایه دنیا رو هم 3چراغه:mad:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or