انیماتور آنچارتد 4 در initiative

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rahyarpaul

کاربر سایت
خانم سیلویا چمبرز انیماتور آنچارتد 4 هم به گروه initative پیوست.توییتر klobrille امروز اعلام کرد سلویا چمبرز به عنوان انیماتور شخصیت ها به استودیوی جدید مایکروسافت پیوسته است.

700.png

خانم چمبرز به خاطر کارهای خود در ناتی داگ سونی ،دایس شرکت ea مشهور است.ممکنه شما عناوین زیادی از کارهای او را بشناسید از آنچارتد 4 ،uncharted:the lost legacy, بتفیلد 5 و ....
حال، نمیدانیم این تعداد نابغه و دیوانه گیم از راک راستار ،سونی ،ناتی داگ، cdpr, سانتا مونیکا،اینسومنیاک، اسکوئر انیکس،ea و بایو ویر و .... برا چه دور هم جمع شده اند اما فیل اسپنسر گفته این عنوان را امتحان کرده و امسال رونمایی میشود.پس منتظر دست پختشان هستیم.
منبع

آخرین ویرایش:
والا انگار استیم فن ها اتیششون بابت کنسول وارز داغ تره :D
نه خب توی تاپیک VS و همین تاپیک دارن میگن XBOX فن ها از امدن این شخص دارن جامه میدرن و خوشحالی میکنن ولی من توی این 3 صفحه XBOX فنی ندیدم که کامنت این مدلی گذاشته باشه :D

View attachment 138830
این خانم هیچوقت عضوی از ناتی داگ نبوده
کارمند قراردادی بوده اواخر پروژه به تیم اصلی کمک کرده در دو مقطع دیگه هم به مدت کوتاهی با تیم اصلی همکاری داشته
روش کار در ناتی داگ همین برای ساخت هر بازی علاوه بر تیم اصلی با 100 ها نفر دیگه قرارداد همکاری می بندن تا پروژه سریع تر اماده بشه
-------------
من الان نفهمیدم بالاخره ناتی داگ جای "خفن" ها هست یا نه؟ بالاخره ناتی داگ فقط با "خفن" ها همکاری میکنه یا نه؟ الان فقط اونایی که کارمند اصلی هست "خفن" حساب میشن یا این قراردادی ها هم میتونن جزء اون دسته باشن؟ یا شاید لوزرهایی هستن که ناتی داگ فرصت آمرزش بهشون داده؟

پ.ن: میبینم که بعضیا پای استیم فن ها (لول) رو میکشن وسط که مثلا تیکه بندازن:D اشکال نداره عزیزانم. بالاخره هر چی باشه از این به بعد قراره تاپیک های عناوین انحصاریتون با PC مشترک باشن و یه جورایی قراره نون و نمک همدیگه رو بخوریم:D

والا انگار استیم فن ها اتیششون بابت کنسول وارز داغ تره :D
نمیدونم منظورت با منه یا نه ولی اگه با منی همونطور که قبلا هم بهت گفتم من کلا فن هیچی نیستم حتی همون پی سی که باهاش بازی میکنم دیگه چه برسه به استیم:D
کلا من فن بودن رو خیلی وقته گذاشتم کنار چون باعث تعصب و بسته شدن چشم روی حقایق میشه
البته این نکته رو انکار نمیکنم که فن بیس مایکرو و پی سی چند سالی هست قاطی شده و باهم متحد شدن:D
اینی هم که میام و توی بحث ها شرکت میکنم برای گذروندن وقت هست و انکار نمیکنم وقتی کل کل شماها رو میبینم کلی میخندم و شاد میشم،دقت کرده باشید هم برای فن های هردو طرف هم لایک میزنم وقتی میم جالبی میفرستن:D

• Like
Reactions: g4mer and XsmokeX
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or