انیماتور آنچارتد 4 در initiative

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rahyarpaul

کاربر سایت
خانم سیلویا چمبرز انیماتور آنچارتد 4 هم به گروه initative پیوست.توییتر klobrille امروز اعلام کرد سلویا چمبرز به عنوان انیماتور شخصیت ها به استودیوی جدید مایکروسافت پیوسته است.

700.png

خانم چمبرز به خاطر کارهای خود در ناتی داگ سونی ،دایس شرکت ea مشهور است.ممکنه شما عناوین زیادی از کارهای او را بشناسید از آنچارتد 4 ،uncharted:the lost legacy, بتفیلد 5 و ....
حال، نمیدانیم این تعداد نابغه و دیوانه گیم از راک راستار ،سونی ،ناتی داگ، cdpr, سانتا مونیکا،اینسومنیاک، اسکوئر انیکس،ea و بایو ویر و .... برا چه دور هم جمع شده اند اما فیل اسپنسر گفته این عنوان را امتحان کرده و امسال رونمایی میشود.پس منتظر دست پختشان هستیم.
منبع

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا هر موقع یه تاپیک به درد بخور که اطلاعات رو میبره بالا زده میشه اون نمکدون میاد جو رو بهم میریزه...
اگر مایکرو و اخبارش واست مهم نیست پس اینجا چکار میکنی..
مجبور شدم رفتم یه جای دیگه سوال پرسیدم که قضیه این استودیو و این استخدامها چیه..
یه کم به خودتون بیایید
همیشه وقت واسه کری خوندن هست

این خانم قبلا بصورت contract با ND و Dice کار کرده و نوع همکاریش با The Initiative هم به همین شکله.
در کل حس میکنم در مورد اعضای The Initiative بیش از حد داره بزرگنمایی میشه. درسته آدمای کاردرست و با تجریه زیادی استخدام شدن ولی دیگه منتخب جهان و این داستانا هم نیستن :D

الان مشکلتون با این خبر چی هست؟؟ خب یه خبر هست دیگه ، یک آدم سرشناس از یه استودیو مهم به اسم ناتی داگ به استودیوی مایکروسافت ملحق شد. تمام شد رفت. احتمالا هم آدم مهمی هست که سایتای خبری خارجی پوشش دادن. یا شاید مشکلتون این هست که فقط باید خبرهای لوزر بودن و شکست های پی در پی مایکروسافت و ایکس باکس و نینتندو و ... در کنار موفقیت های بیشمار سونی در سایت کار بشه تا عده ای راضی بشن؟؟ :D:-??

الان مشکلتون با این خبر چی هست؟؟ خب یه خبر هست دیگه ، یک آدم سرشناس از یه استودیو مهم به اسم ناتی داگ به استودیوی مایکروسافت ملحق شد. تمام شد رفت. احتمالا هم آدم مهمی هست که سایتای خبری خارجی پوشش دادن. یا شاید مشکلتون این هست که فقط باید خبرهای لوزر بودن و شکست های پی در پی مایکروسافت و ایکس باکس و نینتندو و ... در کنار موفقیت های بیشمار سونی در سایت کار بشه تا عده ای راضی بشن؟؟ :D:-??
مشکل اینه سونی فنا اینجا مافیا دارن(خودم زمانی جزوشون بودم) :D و اگه خبری منتشر بشه که ذره ای به موفقیت بقیه پلتفرم ها یا عدم موفقیت سونی در زمینه خاصی اشاره کنه به شدت تیریگر میشن و با ترول و توییت های فراوان جواب میدن و برای همدیگه هم لایک فراوان میزنن:D
در ضمن حساسیت روی استودیو ناتی داگ و بازیاش چندین برابره و اسم اونا بیاد وسط مافیا هم همراش میاد وسط:D

مشکل اینه سونی فنا اینجا مافیا دارن(خودم زمانی جزوشون بودم) :D و اگه خبری منتشر بشه که ذره ای به موفقیت بقیه پلتفرم ها یا عدم موفقیت سونی در زمینه خاصی اشاره کنه به شدت تیریگر میشن و با ترول و توییت های فراوان جواب میدن و برای همدیگه هم لایک فراوان میزنن:D
در ضمن حساسیت روی استودیو ناتی داگ و بازیاش چندین برابره و اسم اونا بیاد وسط مافیا هم همراش میاد وسط:D
سونی فن ها هم بیان برای هر کسی که استودیوهاشون جذب میکنه تاپیک و خبر جداگونه کار کنن. والا کی هست که بدش بیاد؟ کی هست که مانع این کار بشه؟ نتیجه ش این میشه که هم خودشون احساس موفقیت بیشتری میکنن و هم حداقل من به شخصه چیزی به دانسته هام اضافه میشه. :-??

برعکسش هم هست ، افرادی که در استدیوهایی که بازی های آشغال و سینمازده میسازن یهو تبدیل به بهترین ها میشن
فقط n تا از این جور جذب شدن ها به استدیوهای سونی خوده من تو تاپیک استدیوهای فرست پارتی گذاشتم ولی خب تاپیک نمیزنیم براش :D
والا جدیدا هر چی که میبینم، صفت هایی مثل لوزر، به درد نخور، مایه سرافکندگی، بی درایت و بی تدبیر و بی خرد از جانب یه عده خاص بوده که به هر کی از سونی رفت، اطلاق کردن:D حتی یه جایی صفت "خائن به اصل و نسب" رو هم به کار بردن wtf:D
البته منم یادمه یه عده دیوید کیج و امثالش رو مسخره میکردن که اونا هم به همین اندازه بد بودن:D

بسیار هم عالی:D اتفاقا من از این رد و بدل شدن نیروها خوشحال هم میشم چون توی محیط های تازه و با آدم های تازه و تفکرهای متفاوت کار میکنن و چیزای جدید میبینن و میتونن لول کاریشون رو بالا هم ببرن:D

سونی فن ها هم بیان برای هر کسی که استودیوهاشون جذب میکنه تاپیک و خبر جداگونه کار کنن. والا کی هست که بدش بیاد؟ کی هست که مانع این کار بشه؟ نتیجه ش این میشه که هم خودشون احساس موفقیت بیشتری میکنن و هم حداقل من به شخصه چیزی به دانسته هام اضافه میشه. :-??
اتفاقا من با این کار موافقم و مدتیه بخش خبری سایت خیلی فعالیتش کم شده و اخبار بیشتر طبیعتا به نفع سایت هم هست ولی خب من حس میکنم مشکل خبر نیست و بچه ها بیشتر میل به کل کل و کم کردن روی همدیگه دارن...
شما تاپیک ps vs xbox رو ببین ۵۰۰ صفحه رفته جلو ولی بخش خبری سوت و کور...

آخرین ویرایش:
والا جدیدا هر چی که میبینم، صفت هایی مثل لوزر، به درد نخور، مایه سرافکندگی، بی درایت و بی تدبیر و بی خرد از جانب یه عده خاص بوده که به هر کی از سونی رفت، اطلاق کردن:D حتی یه جایی صفت "خائن به اصل و نسب" رو هم به کار بردن wtf:D
البته منم یادمه یه عده دیوید کیج و امثالش رو مسخره میکردن که اونا هم به همین اندازه بد بودن:D

بسیار هم عالی:D اتفاقا من از این رد و بدل شدن نیروها خوشحال هم میشم چون توی محیط های تازه و با آدم های تازه و تفکرهای متفاوت کار میکنن و چیزای جدید میبینن و میتونن لول کاریشون رو بالا هم ببرن:D
کلا یک سال تو ناتی داگ بوده ؟ :D
اگه از ۲۰۱۹ تو ناتی داگ بوده چطوری روی انچارتد ۴ و ... کار کرده ؟ :Shocked:
138830
این خانم هیچوقت عضوی از ناتی داگ نبوده
کارمند قراردادی بوده اواخر پروژه به تیم اصلی کمک کرده در دو مقطع دیگه هم به مدت کوتاهی با تیم اصلی همکاری داشته
روش کار در ناتی داگ همین برای ساخت هر بازی علاوه بر تیم اصلی با 100 ها نفر دیگه قرارداد همکاری می بندن تا پروژه سریع تر اماده بشه
-------------

آخرین ویرایش:
View attachment 138830
این خانم هیچوقت عضوی از ناتی داگ نبوده
کارمند قراردادی بوده اواخر پروژه به تیم اصلی کمک کرده در دو مقطع دیگه هم به مدت کوتاهی با تیم اصلی همکاری داشته
-------------
برام خیلی جالبه دوستان XBOX به خاطر یه کارمند قراردادی این همه جامه دریدن :lol:
الان درست شد، عکسه نصفه برام لود شده بود :))

موندم این سیستم رو اسمش رو چی بزارم... خوب یکی رو میفرستن توهین کنه... بعد یه ناظم هم اون پشت وایساده، اون عقب Secure میکنه توهین کننده رو...

بعد میان اینجا مثال پهلوان پنبه رو میزنن :D

@Timeless One

من فقط از خودت توضیح میخوام که این چه جور سیستم انتظاماتیه؟؟؟

2 تا xbox فن توی این تاپیک بگید که از امدن این شخص به اینیشیتیو داره ابراز خوشحالی میکنه و جامه میدره؟؟؟

• Like
Reactions: Terova and 3DO
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or