انیماتور آنچارتد 4 در initiative

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

rahyarpaul

کاربر سایت
خانم سیلویا چمبرز انیماتور آنچارتد 4 هم به گروه initative پیوست.توییتر klobrille امروز اعلام کرد سلویا چمبرز به عنوان انیماتور شخصیت ها به استودیوی جدید مایکروسافت پیوسته است.

700.png

خانم چمبرز به خاطر کارهای خود در ناتی داگ سونی ،دایس شرکت ea مشهور است.ممکنه شما عناوین زیادی از کارهای او را بشناسید از آنچارتد 4 ،uncharted:the lost legacy, بتفیلد 5 و ....
حال، نمیدانیم این تعداد نابغه و دیوانه گیم از راک راستار ،سونی ،ناتی داگ، cdpr, سانتا مونیکا،اینسومنیاک، اسکوئر انیکس،ea و بایو ویر و .... برا چه دور هم جمع شده اند اما فیل اسپنسر گفته این عنوان را امتحان کرده و امسال رونمایی میشود.پس منتظر دست پختشان هستیم.
منبع

آخرین ویرایش:
الان انیماتور آنچارتد 4 در initiative.... چی؟ استخدام شده؟ اخراج شده؟ پدر شده؟ دچار کرانچ شده :دی
یاد اون ویدیوی ProZD در مورد تیترهای کلیک بیت می افتم:))

پیشاپیش هم نابودی تدریجی کارنامه و اخلاقیات و... این یارو تو تاپیک رو هم تسلیت میگیم :دی

یه لوزر دیگه که از ناتی داگ اخراج شده و رفته پیش مایکی ملعون. به زودی در بازیسنتر.
برعکسش هم هست ، افرادی که در استدیوهایی که بازی های آشغال و سینمازده میسازن یهو تبدیل به بهترین ها میشن
فقط n تا از این جور جذب شدن ها به استدیوهای سونی خوده من تو تاپیک استدیوهای فرست پارتی گذاشتم ولی خب تاپیک نمیزنیم براش :D

تقریبا 100 نفر از استودیو های مختلف تو initiative جمع شدن... ولی کافیه یکی از ناتی جدا شه بره جای دیگه تا تیتر خبر ها بشه...

بعد یه عده نه سر پیاز نه ته پیاز داریم، برای تلاشی که یه عده برای رسیدن به بالاترین سطح میکنن اشک..... میریزن....

پاداش تلاش و زحمت زیاد و سود کار کردن تو استودیو هایی مثل ناتی داگ اینجا مشخص میشه.. طرف چند ساعت اضافه کاری کرده.. تا آخر عمرش رزومش رو بیمه کرده...

با این استعدادهایی که توی این استودیو جمع شدن انتظارات بشدت و به طرز عجیبی از این استودیو بالاست ! یاد یه جمله ی قصاری افتادم که میگه اگر بازیشون متای زیر 93 گرفت باید در استودیو رو گل بگیرن .
جدا خیلی هایپم ببینم چی دارن میسازن اینا اون تو ؟!

نمیدانیم این تعداد نابغه و دیوانه گیم از راک راستار ،سونی ،ناتی داگ، cdpr, سانتا مونیکا،اینسومنیاک، اسکوئر انیکس،ea و بایو ویر و .... برا چه دور هم جمع شده اند
اینا همه از شکنجه‌های طاقت‌فرسا و کرانچ فرار کردن...واسه همین هم در کنار نابغه بودن، دیوانه هم شدن :))
کارکنای استدیوی گوریلا گفته میشه توی دو سال اخیر از 250 نفر به 400 نفر افزایش پیدا کرده...فک کن مثل استخدام‌های Initiative، واسه هر 150‌تا استخدامی جدید گوریلا، خبر جداگانه زده میشد :D:|

نمیخواستم جواب بدم. ولی دیدم ،نمیشه نداد.
تقریبا 100 نفر از استودیو های مختلف تو initiative جمع شدن... ولی کافیه یکی از ناتی جدا شه بره جای دیگه تا تیتر خبر ها بشه...

بعد یه عده نه سر پیاز نه ته پیاز داریم، برای تلاشی که یه عده برای رسیدن به بالاترین سطح میکنن اشک..... میریزن....

پاداش تلاش و زحمت زیاد و سود کار کردن تو استودیو هایی مثل ناتی داگ اینجا مشخص میشه.. طرف چند ساعت اضافه کاری کرده.. تا آخر عمرش رزومش رو بیمه کرده...
میدونید مشکل دقیقا کجاست. یه مدت یه مدت بجای لذت بردن از بازی ،فقط در حال کری و... بودید . و الان که اون کاخهای سابق فرو ریخته ،موندی به چی دل خوش کنی. کاری به پیازش ندارم.
انحصاریها داره میپره. کنسول سونی ضعیفتر بوده و گیم پس و ...
با کوچکترین خبری ،ری اکشن میدید.
اینا همه از شکنجه‌های طاقت‌فرسا و کرانچ فرار کردن...واسه همین هم در کنار نابغه بودن، دیوانه هم شدن :))
کارکنای استدیوی گوریلا گفته میشه توی دو سال اخیر از 250 نفر به 400 نفر افزایش پیدا کرده...فک کن مثل استخدام‌های Initiative، واسه هر 150‌تا استخدامی جدید گوریلا، خبر جداگانه زده میشد :D:|
The Initiative: ex-Naughty Dog and SAYS it combines the study of Microsoft - Nerd4.life
This is another important addition to a team that counts among its ranks a large number of veterans of the industry, coming from reality, such as Rockstar Games, Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games, CD Projekt RED, Square Enix, Electronic Arts, BioWare and Santa Monica Studio. We don’t know what they’re working on the boys of the Initiative, but their new game for the PC Windows 10 and Xbox, the Series X has already been tested by Phil Spencer, and will be revealed in the course of 2020.
مبارکتون باشه استخدامیای جدید. این خبر اومده بود بیرون ،زدیم. شما هم بزنید تا بخش خبر سایت جون بگیره. بد نیست ،خیلی هم عالیه. عزیزم من pc gamer هستم.
اگه فکر کری خوندنی ،سخت در اشتباهی. من دنبال متن خبر بودم نه کری خوندن

حال، نمیدانیم این تعداد نابغه و دیوانه گیم از راک راستار ،سونی ،ناتی داگ، cdpr, سانتا مونیکا،اینسومنیاک، اسکوئر انیکس،ea و بایو ویر و .... برا چه دور هم جمع شده اند

297uyu.jpg

هر کی تو این استودیو میاد حتما باید خبرش کار شه جالبه واقعا

نمیخواستم جواب بدم. ولی دیدم ،نمیشه نداد.

میدونید مشکل دقیقا کجاست. یه مدت یه مدت بجای لذت بردن از بازی ،فقط در حال کری و... بودید . و الان که اون کاخهای سابق فرو ریخته ،موندی به چی دل خوش کنی. کاری به پیازش ندارم.

The Initiative: ex-Naughty Dog and SAYS it combines the study of Microsoft - Nerd4.life

مبارکتون باشه استخدامیای جدید. این خبر اومده بود بیرون ،زدیم. شما هم بزنید تا بخش خبر سایت جون بگیره. بد نیست ،خیلی هم عالیه. عزیزم من pc gamer هستم.
اگه فکر کری خوندنی ،سخت در اشتباهی. من دنبال متن خبر بودم نه کری خوندن
آقا ناراحت نشو...شوخی بود و کلی گفتم چون اخیرا واسه هر جابه‌جایی بین استدیوهای سونی و مایکروسافت خبر جداگانه زده میشه...انگار که یه چیز غیرعادی هست این جابه‌جایی‌ها. تقصیر شما هم نیست، تقصیر اون سایت منبع و توییت هستش که بخاطر نسل جدید هر استخدام جدید رو به یه خبر بزرگ تبدیل میکنه تا جلب توجه کنه.

ولیش همیشه جمع شدن استعدادهای زیاد یه جا هم جواب نمیده و یهو میبینی کاملا برعکس جواب داد :D گرچه امیدوارم اینطور نشه

آقا ناراحت نشو...شوخی بود و کلی گفتم چون اخیرا واسه هر جابه‌جایی بین استدیوهای سونی و مایکروسافت خبر جداگانه زده میشه...انگار که یه چیز غیرعادی هست این جابه‌جایی‌ها. تقصیر شما هم نیست، تقصیر اون سایت منبع و توییت هستش که بخاطر نسل جدید هر استخدام جدید رو به یه خبر بزرگ تبدیل میکنه تا جلب توجه کنه.
نه،چیزی نگفتید ،که ناراحت شم. فقط گفتم برای فن بوی بازی خبر نزدم.
.من pc میزنم نه کنسول. و سالی n تا بازی از pc میاد رو کنسولها،تازه خوشحال هم میشم اگه دوسش داشته باشم چون با فروش بیشتر ،نسخه بعدیش بزرگتر ساخته خواهد شد.
یه زمانی تو یه روز تو فرمت قبلی سایت ،50 تا خبر تو یه روز میومد ولی الان میبینی ،واقعا خبری نمیاد.میبینی بعد از 5 روز همین 5 تا خبر قبلی حاضره. برا تنوع ،یه خبری میزنیم. فضا عوض شه.اگه فکر میکردم ،جنگ ممکنه درست کنه. نمیزدم،به خدا :D

آخرین ویرایش:
تو دنبال کری نیستی؟
صبح تا شب تو هرتاپیک نصف پستات اینه که سونی قرار نسل بعد ورشکست شه همه انحصاریاش رو PC داد سونی مرد کاخ آرزوهاتون ریخت و ...
بعد تو دنبال کل کل نیستی ؟
با اختلاف فن بوی ترین PC گیمر این فروم خودتی بعد میگی دنبال بحث نیستی همین پستی که نوشتی عین چی تریگر شدی و دوباره همون حرفا تکراری زدی بعد دنبال کری نیستی ؟

خوبه سونی یه چندتا بازی رو PC داد تا یکی مثل تو اینطوری زبونش وا شه مشخص 20 سال اخیر شدیدا بهت سخت گذشته :Laughing:
جالبه تو این مدل خبرها اصلا ایکس باکس گیمری نیست ولی همیشه یه مشت PC گیمر ریختن درحال درافشانی هستن حالا به سبک خودشون جوابشونو بدی شروع میکنن گریه کردن !
اولا. اون صحبت در مورد بحث اقتصادیه و گزارشهای مالی شرکتها که سالیانه ارائه میشه و یک خبر بیان شده و مقایسه ،اونم تو زمانیکه چرا سونی انحصاریهاشو کمی ول کرده. چه ارتباطی به فن بودن داره. من از چیزی حمایت نکردم ،یه خبر رو دادم.
ثانیا:اون نوشته در جواب دقیقا شماست،وقتی یه خبر از سونی یا هر چیزی میاید. گارد میگیرید که بقیه بر ضد شما هستند ،یه خبر اومده،زده شده. دیگه کی سر پیازه کی ته پیازه نداره.
ثالثا:من زبونم 32 سال پیش باز شده ،الان باز نشده. و از عناوین سونی هم فقط هوی رین رو زدم. بقیه رو حتی دانلود هم نکردم، فعلا.
رابعا:من pc گیمر هستم فن pc هم هستم. بازی براش اومد بازی میکنم. نیومد نمیکنم. همونطوری که 9 سال rdr رو pc نیومده و یه کلیپ هم ازش ندیدم. گذاشتم ،اگه اومد بازی کنم. چون بدون کیبورد و موس نمیتونم بازی کنم. ما پیرمردیم.وقتی 22 سال با یه چیزی عادت کنیم. نمیتونیم ترک کنیم.
طرفتو اشتباه گرفتی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or