انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

اقا گفتيد سريال ياد بدبختيم:( افتادم منم يه اليت خريدم از نكست جن (مغازه منصف و معروف:sick:) اينجوري بود ولي حيف فقط 4 روز بعد فهميدم زنگ زديم اول تلفنا قطع كرد بعدم كه دوباره زنگ زدم گفتن بايد زودتر ميفهميدي (الهي يه 360 بيفته رو سر اون فضلي نامرد مخش بتركه ديگه از اين كارها نكنه :evil:)
حالا هي از اين ... تعريف كنيد
براي چك كردن سريال بايد بريد به قسمت system بعد system setting و بعد اخرين گزينه يعني system info
را انتخاب كني
نه بابا :eek: نکست جن :eek:
اصلا باورم نمیشه
به نظرم برو این روش باز کردن کنسول رو بخون و ببین مادر بردش چیه ( هر دوتاش توی سایت هست )

سلام
این بر بچه های فروشگاه پرتو چطور ادم هایی هستن یک وقت مثل نکست جن این جوری از اب در نیان :eek::evil:
نه جانم
من خودم اولین مشتری کنسولی هومن بودم حدود 2 سال پیش هنوز شرکت هم نزده بود
خیلی خیلی هم راضیم ازش شما بدون هیج مشکلی میتونی ازش خرید کنی
من تضمین می کنم

اگه منظور فالكونه مادربردش را كه از بقل چراغ قوه انداختم ديد فالكون بود
ولي اگه تعميري باشه چي:(
خوب دیگه واسه همین میگم بازش کن
بعدش باید روش های 12 v و x-clamp رو بخونی و ببینی این کار ها روش انجام شده یا نه ! چون با این کار ها میشه 360 رو از 3 چراغه نجات داد

12v كه فكر نميكنم چون اين جور كه ميگن هم صداش زياد هم سرعت فنها بايد بالا بره
چه جوري وقتي باز كردم بايد بفهمم x-clamp شده يا نه ؟
نميدونم بتونم يا نه ميترسم باز كنم قابش بتركه:(
تازه بدتر از اون اينه كه وقتي قيمتش 680 تومن بود خريدم از وقتي خريدم به جا اين كه باش بازي كنم فقط ......

ممنون از کسایی که راهنمایی کردن ;)
این قطعی برق ها که روزی 2 ساعت برق می ره به کنسول اگه همون موقع که روشنه برق بره صدمه می زنه؟؟؟

سلام به همه دوستان .... ببخشید من یک سوال داشتم .... در صفحه اول همین بخش نوشته شده که اگه از روی heatsink اون یه لوله مسی وجود داشته باشه اون مادر بورد فالکون نیست .... من تازه xbox گرفتم تمامی مشخصات دستگاه نشون دهنده اینه که مادربوردش فالکونه یعنی هم 2 تا inductor داره و هم در زیر آداپتورش نوشته output dc: 175w ... تاریخ ساختش هم 19/20/2008 هستش و مدل go pro هستش .... ولی بر روی heatsink اون یه لوله مسی وجود داره ..... حالا میخوام مطمئن بشم که مادربورد من فالکون هست یا نه ...... در واقع شکل دستگاه من مثل این تصویر هستش
73m426h.jpg

12v كه فكر نميكنم چون اين جور كه ميگن هم صداش زياد هم سرعت فنها بايد بالا بره
چه جوري وقتي باز كردم بايد بفهمم x-clamp شده يا نه ؟
نميدونم بتونم يا نه ميترسم باز كنم قابش بتركه:(
تازه بدتر از اون اينه كه وقتي قيمتش 680 تومن بود خريدم از وقتي خريدم به جا اين كه باش بازي كنم فقط ......
گفتم که باید بری روش x-clamp که تو سایت هست بخونی ( توی امضا police-110 هم هست )
الایت رو 680 گرفتی ! کی ؟
البته من خودم هم زیاد مایل به باز کردن نیستم بازم خودت میدونی اگه می خوای بدونی که مادر برد دستکاری نشده باز کن اگرنه که هیچی

آخرین ویرایش:
اقا گفتيد سريال ياد بدبختيم:( افتادم منم يه اليت خريدم از نكست جن (مغازه منصف و معروف:sick:) اينجوري بود ولي حيف فقط 4 روز بعد فهميدم زنگ زديم اول تلفنا قطع كرد بعدم كه دوباره زنگ زدم گفتن بايد زودتر ميفهميدي (الهي يه 360 بيفته رو سر اون فضلي نامرد مخش بتركه ديگه از اين كارها نكنه :evil:)
حالا هي از اين ... تعريف كنيد
براي چك كردن سريال بايد بريد به قسمت system بعد system setting و بعد اخرين گزينه يعني system info
را انتخاب كني

راست و دروغش پای گوینده ولی منم همچین موردی رو از یکی از دوستان نزدیکم که شیراز زندگی میکنه شنیدم!

سلام به همه دوستان .... ببخشید من یک سوال داشتم .... در صفحه اول همین بخش نوشته شده که اگه از روی heatsink اون یه لوله مسی وجود داشته باشه اون مادر بورد فالکون نیست .... من تازه xbox گرفتم تمامی مشخصات دستگاه نشون دهنده اینه که مادربوردش فالکونه یعنی هم 2 تا inductor داره و هم در زیر آداپتورش نوشته output dc: 175w ... تاریخ ساختش هم 19/20/2008 هستش و مدل go pro هستش .... ولی بر روی heatsink اون یه لوله مسی وجود داره ..... حالا میخوام مطمئن بشم که مادربورد من فالکون هست یا نه ...... در واقع شکل دستگاه من مثل این تصویر هستش
73m426h.jpg
شما اگر اون پست اول رو با دقت می خوندید زیر همین عکس با رنگ نارنجی و خیلی واضح نوشته شده که:
کنسول هایی که تاریخ ساخت آنها 2008 است فقط فالکون هستند.

پس مادربرد شما هم قطعا فالکون است. احتمالا مایکروسافت جدیدا heatsink های مدل فالکون رو تغییر داده که در این زمینه یه تحقیق می کنم و در صورت درست بودن به مطلب اضافه می کنم.

agha motherboard jasper key vard iran mishe

دوست عزیز فارسی بنویسید.

مادربورد جسپر احتمالا آگوست یا تا آخر 2008 وارد بازار میشه.معلوم هم نیست کی وارد ایران بشه.بستگی به کسانی داره که میارن.
فکر کنم این سوال 500 بار جواب داده شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or