انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

Jasper هنوز نیومده که کسی بدونه چه فرقی داره و مایکروسافت هنوز معلوم نکرده که دقیقا از چه تاریخی jasper وارد بازار می شه، فقط گفته اواخر 2008. تنها فرقی که فعلا عنوان شده اینکه GPU کنسول هم 65nm خواهد بود.

برای تاریخ ساخت روی جعبه کنسول وقتی از بالا نگاه کنی یه مستطیل کوچک می بینی که دورش بریدس و می تونی فشارش بدی تا بره داخل. زیر اون تاریخ ساخت معلومه.

کنسول تو خونه ندارم می خوام بخرم برا همین این سوالو پرسیدم درست متوجه نسدم اگه لینک عکسی تو این ضمینه دارین ممنون می شم بزارین.یعنی اون مقوا مستطیل کوچیکه فشارش می دی داخل از جعبه جدا میشه کنده که شد زیرش تاریخه؟بعد اگه اینجوری باشه قبل اینکه کنسولو بخوام بخرم اجازه می دن تاریخشو ببینم؟:confused:

راهنمایی و کمک

کمک کمک
من یک 360 گرفتم مدل ارکید ولی شماره سریال پشت کنسول با شماره سریالی که تو قسمت اطلاعات سیستم در داشبورد و کنار دو تا پورت یو اس بی نوشته فرق میکنه این یعنی چی؟
یعنی مین بورد یک کنسول رو تو یک قاب دیگه گذاشتن
لطفا سریعتر کمک کنید تا سرم کلاه نرفته
با تشکر

کمک کمک
من یک 360 گرفتم مدل ارکید ولی شماره سریال پشت کنسول با شماره سریالی که تو قسمت اطلاعات سیستم در داشبورد و کنار دو تا پورت یو اس بی نوشته فرق میکنه این یعنی چی؟
با تشکر

اینو تو فروشگاه بش می گفتی!مگه همون موقع که خریدی اجازه نمی ده کنسولو چک کنی که سریالاشو تطبیق بدی یا یه بازی باش اجرا کنی!؟
از کجا خریدی؟
ممکنه یکی اموزش بده چجوری می شه سریال و از تو داشبورد چک کرد؟قبلا تو یکی از فروم ها دیده بودم ولی هر چی می گردم پیدا نمی کنم:confused:

آخرین ویرایش:
کمک کمک
با تشکر

شما از کدو م فروشگاه کنسولتون خریدین :confused:

کمک کمک
با تشکر

به خدا اگه یجا بپرسی جوابتو میدن.....

کسی نیست جواب سوالای منو بده!؟؟؟:((
ممکنه یکی اموزش بده چجوری می شه سریال و از تو داشبورد چک کرد؟
برای دیدن تاریخ کنسول اون مقوای مستطیلی که گفتینو باید فشارش داد داخل بعد از جعبه کنده که شد زیرش تاریخه؟؟؟؟؟بعد اگه اینجوری باشه قبل اینکه کنسولو بخوام بخرم اجازه می دن تاریخشو ببینم؟تو این ضمینه یه عکس بزارین

من 360م رو فروختم ولی اینطور که یادم میاد توی داشبورد یه قسمت داشت که جزییات دستگاه مثلا تاریخ آخرین آپدیت و... شماره سریال هم توی همون قسمت داشبورده...

کسی نیست جواب سوالای منو بده!؟؟؟:((
ممکنه یکی اموزش بده چجوری می شه سریال و از تو داشبورد چک کرد؟
برای دیدن تاریخ کنسول اون مقوای مستطیلی که گفتینو باید فشارش داد داخل بعد از جعبه کنده که شد زیرش تاریخه؟؟؟؟؟بعد اگه اینجوری باشه قبل اینکه کنسولو بخوام بخرم اجازه می دن تاریخشو ببینم؟تو این ضمینه یه عکس بزارین
من دقیق یادم نیست ولی باید بری تو کنسول ستینگ اونجا رو بگردی 100 % پیدا می کنی

اقا گفتيد سريال ياد بدبختيم:( افتادم منم يه اليت خريدم از نكست جن (مغازه منصف و معروف:sick:) اينجوري بود ولي حيف فقط 4 روز بعد فهميدم زنگ زديم اول تلفنا قطع كرد بعدم كه دوباره زنگ زدم گفتن بايد زودتر ميفهميدي (الهي يه 360 بيفته رو سر اون فضلي نامرد مخش بتركه ديگه از اين كارها نكنه :evil:)
حالا هي از اين ... تعريف كنيد
براي چك كردن سريال بايد بريد به قسمت system بعد system setting و بعد اخرين گزينه يعني system info
را انتخاب كني

اقا گفتيد سريال ياد بدبختيم:( افتادم منم يه اليت خريدم از نكست جن (مغازه منصف و معروف:sick:) اينجوري بود ولي حيف فقط 4 روز بعد فهميدم زنگ زديم اول تلفنا قطع كرد بعدم كه دوباره زنگ زدم گفتن بايد زودتر ميفهميدي (الهي يه 360 بيفته رو سر اون فضلي نامرد مخش بتركه ديگه از اين كارها نكنه :evil:)
حالا هي از اين ... تعريف كنيد
براي چك كردن سريال بايد بريد به قسمت system بعد system setting و بعد اخرين گزينه يعني system info
را انتخاب كني

این سریال روی خود کنسول هست یا روی جعبه؟

نوكرتم سرتاپا عيبه يعني مادربرد دستگاه عوض شده .............
اين سريال تو setting دستگاه و پشت دستگاه و زير دوتا usb دستگاه نوشته شده كه تا اونجايي كه من فهميدم بايد باهم بخونه
راستي اگه مال كسي اينطوري باشه براي اطمينان از تاريخ دستگاه بايد سريال نامبر داخل system info را چك كنه و از پنج عدد اخر ميتونه تاريخ را دربياره
مثلا اگه پنج عدد اخر سريال 74505 باشه
عدد اول سال را نشون يعني 2007 (همينطور عدد 5 سال 2005 عدد 6 سال 2006)
دو عدد دوم هفته ساخت را نشون ميده يعني دستگاه تو 45مين هفته سال ساخته شده
دو عدد اخر كه يادم رفت چي بود :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or