RaPBoY
کاربر سایت
اون مقاله وضعیتش معلوم نیست فک نکنم هک شده باشه ولی به هر حال میشهولی من تو یه مقاله ای که برو بچ گذاشته بودن خوندم که هک شده :confused:
اون مقاله وضعیتش معلوم نیست فک نکنم هک شده باشه ولی به هر حال میشهولی من تو یه مقاله ای که برو بچ گذاشته بودن خوندم که هک شده :confused:
Jasper هنوز نیومده که کسی بدونه چه فرقی داره و مایکروسافت هنوز معلوم نکرده که دقیقا از چه تاریخی jasper وارد بازار می شه، فقط گفته اواخر 2008. تنها فرقی که فعلا عنوان شده اینکه GPU کنسول هم 65nm خواهد بود.
برای تاریخ ساخت روی جعبه کنسول وقتی از بالا نگاه کنی یه مستطیل کوچک می بینی که دورش بریدس و می تونی فشارش بدی تا بره داخل. زیر اون تاریخ ساخت معلومه.
کمک کمک
من یک 360 گرفتم مدل ارکید ولی شماره سریال پشت کنسول با شماره سریالی که تو قسمت اطلاعات سیستم در داشبورد و کنار دو تا پورت یو اس بی نوشته فرق میکنه این یعنی چی؟
یعنی مین بورد یک کنسول رو تو یک قاب دیگه گذاشتن
لطفا سریعتر کمک کنید تا سرم کلاه نرفته
با تشکر
کمک کمک
من یک 360 گرفتم مدل ارکید ولی شماره سریال پشت کنسول با شماره سریالی که تو قسمت اطلاعات سیستم در داشبورد و کنار دو تا پورت یو اس بی نوشته فرق میکنه این یعنی چی؟
با تشکر
کمک کمک
با تشکر

من دقیق یادم نیست ولی باید بری تو کنسول ستینگ اونجا رو بگردی 100 % پیدا می کنیکسی نیست جواب سوالای منو بده!؟؟؟
ممکنه یکی اموزش بده چجوری می شه سریال و از تو داشبورد چک کرد؟
برای دیدن تاریخ کنسول اون مقوای مستطیلی که گفتینو باید فشارش داد داخل بعد از جعبه کنده که شد زیرش تاریخه؟؟؟؟؟بعد اگه اینجوری باشه قبل اینکه کنسولو بخوام بخرم اجازه می دن تاریخشو ببینم؟تو این ضمینه یه عکس بزارین
افتادم منم يه اليت خريدم از نكست جن (مغازه منصف و معروف
) اينجوري بود ولي حيف فقط 4 روز بعد فهميدم زنگ زديم اول تلفنا قطع كرد بعدم كه دوباره زنگ زدم گفتن بايد زودتر ميفهميدي (الهي يه 360 بيفته رو سر اون فضلي نامرد مخش بتركه ديگه از اين كارها نكنه
)اقا گفتيد سريال ياد بدبختيمافتادم منم يه اليت خريدم از نكست جن (مغازه منصف و معروف
) اينجوري بود ولي حيف فقط 4 روز بعد فهميدم زنگ زديم اول تلفنا قطع كرد بعدم كه دوباره زنگ زدم گفتن بايد زودتر ميفهميدي (الهي يه 360 بيفته رو سر اون فضلي نامرد مخش بتركه ديگه از اين كارها نكنه
)
حالا هي از اين ... تعريف كنيد
براي چك كردن سريال بايد بريد به قسمت system بعد system setting و بعد اخرين گزينه يعني system info
را انتخاب كني