انواع Motherboard های X360 و طریقه شناسایی مدل Falcon

سلام ببخشید من دیروز یه 360 گرفتم فروشنده گفت فالکون هست تاریخش ماله 7/2008 هست. حالا بردم پیش یه نفر واسه کپی خور کردن لایتون بعد از 1ساعت گفت تو کپی خور کردن برد درایوت سوخت و باید عوضش کنم بعد از 2 ساعت تموم شد حالا می خواستم بدونم ممکنه درایوم یا مادربردم عوض شده باشه؟:(:(:آخه بعد اومد گفت مادربردت opus هست به نظرتون راست میگه !!! پشته دستگاه پورت hdmi داره indactor ها 2 تا هست . چه جوری بفهمم که بردم حتما فالکونه یا opus ؟ درایو از کجا بفهمم که لایتونه؟*

چه کسی خواست اينو کپی خور کنه ؟

تو اين انجمن هست؟ اسمش چيه ... مرسی

راستی opus بهتره یا فالکون؟دمای فالکون چقدر باید باشه؟ آیا طبیعیه که پشتش بادش گرم باشه؟

هر 2 یکی هستن.Falcon پورت HDMI داره ولی Opus این پورت رو نداره.Opus رو مایکروسافت جای مادربوردهای خراب که روی کنسول ها هست میذاره.مثلا یکی که کنسولش رو می فرسته گارانتی جای مادربورد Launch روش براش Opus میذارن.
بله طبیعی هست که باد گرم بیاد ازش بیرون.اما نباید خیلی گرم باشه.

Faceplate جلوی کنسول رو در بیار.از سوراخ زیر درایو مگاه کن.اگر کابل زرد رنگ دیدی Lite-On هست.Opus هم پورت HDMI نداره پس امکان نداره خودش باشه.کنسول رو باز کن و با پست اول همین تاپیک مقایسه کن.
به کی دادی کپی خور کنه که زده سوزونده برد درایو رو ؟
راستش گفت موقع فلش کامپیترم هنگ کرد واسه همین بردش سوخت ولی چون بک آپ گرفتم می تونم بدرش رو عوض کنم تا درست بشه . الا هم آوردم [ونه کار کرد ولی فکر میکنم یکم گرماش بالاست همش همین جوریه؟

راستش گفت موقع فلش کامپیترم هنگ کرد واسه همین بردش سوخت ولی چون بک آپ گرفتم می تونم بدرش رو عوض کنم تا درست بشه . الا هم آوردم [ونه کار کرد ولی فکر میکنم یکم گرماش بالاست همش همین جوریه؟

باید برد کنسولت رو چک کنی ببینی 100% فالکون هست یا نه.
همیشه سعی کن کنسولت رو به یه جای مطمئن بدی برای کپی خور.مثل BigGame یا NextGen یا WestGame...

راستی دوستمم برد پیشش باز همین جوری شد! گفت ویندوز باید عوض بشه تا درستش کنم گفت فردا صبح بیا تا درستش کنم. ماله منم ویندوز رو عوض کرد بعد درستش کرد!!به نظرتون راست گفته که باید ویندوز عوض بشه تا بتونه درستش کنه؟ راستی آقا دمت گرم که به این زودی جواب میدی:love:

می خواستم یک 360 بخرم.بهترین مدلش که این مشکلات دما و مادر بورد و .. نداشته باشه چیه؟

الان اخرین و بهترین فالکون هست ولی اگه بتونی چند ماهی صبر کنی تا جاسپر وارد بازار ایران بشه خیلی بهتر هست.در مورد مشکل هم همه ی 360 ها مشکل دارن:(( ولی میزان خرابی در هر کدام فرق میکنه. در حال حاضر فالکون به خاطر تکنولوژی جدید تر و 64 نانومتری بودن سی پی یو بهتره ولی جاسپر جی پی یوی 64 نانو متری هم داره که بازم گرمای کمتری تولید میکنه ولی در کل حتما باید از 360 مراقبت کنی و هر 1.5 تا 2 ساعت 1.5 تا 2 ساعت بش استراحت بدی و هوای محیطم خنک باشه
قیمتم باید دوستان که قیمت رو دقیقا میدونن کنک کنن

سلام من می خوام مادر برد 360 خودم فالکون بندازم که ددیگه 3 چراغ نشه مدل من قدیمی هست بعد هزینشم 200 تومن هست می عرضه یا نه

هیچ ارزشی نداره.
55 هزار تومان بذار روش یه آرکید نو بخر.
دیگه عمرش رو کرده کنسولت.

سلام
دستگاه رفیق من ارکید بوده و error 73 داده میخوام بدونم این ارور چه معنی میده و هزینه درست کردنش چقدر میشه.
و 1 چراغ قرمز هم روشن هست چراق ردیف پایین سمت راست.

سلام
دستگاه رفیق من ارکید بوده و error 73 داده میخوام بدونم این ارور چه معنی میده و هزینه درست کردنش چقدر میشه.
و 1 چراغ قرمز هم روشن هست چراق ردیف پایین سمت راست.

بهتره قبل از زدن پست یه مقدار با حوصله بخش XBox 360 رو دور بزنی تا تاپیک مربوط به سوالت رو پیدا کنی و همچنین پاسخ سوالت رو :

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14734

سلام من یک ELITE گرفتم نمیدونم فالکن هستش یا نه ولی بهم گفتن فالکن هستش

روی کارتنش ساختش رو زده 2007 ولی پشت کنسول زده 2008/05/20
در ضمن پورت HDMI رو هم داره و روی کارتونش نوشته

TEAM: FDOU

در ضمن چرا مگه این 120 گیگ نیست ولی وقتی روشنش میکنم میزنه 105 گیگ یعنی 15 گیگ برنامه توشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or