prince_fable
کاربر سایت
سلام...عید همه مبارک...دستگاه رو که روشن میکنم bootmii میاد، تو sysmenu که نمیره ولی تو hbc میره،ولی وی ریموت کار نمیکنه...اگه دسته ی game cube بگیرم تو hbc کار میکنه؟آره فقط bootmii میاد(تازه بعضی موقع ها)بکاپ هم نگرفتم...تو hbc هم وی ریموت کار نمیکنه...
نحوه ي تعمير:
استفاده از Recovery Disc:
در اين روش شما به مودچيپ يا نرم افزاره Starfall احتياج داريد.
به وسيله ي Starfall مي تونيد از مرحله ي چك كردن ديسك بگذريد و اگر مودچيپ داريد اين امكان رو به شما مي دهد كه نرم افزار ريكاوري رو از روي ديسك بوت كنيد.
اگر مود چيپ نداريد اما يك سيو Twilight Hack تو ويتون داريد مي تونيد به وسيله ي يك كپي از بازي زلدا نرم افزاره ريكاوري رو اجرا كنيد.
(اگر Starfall نصب باشه مي تونيد با استفاده از دگمه Y روي دسته ي گيم كيوب يك ديسك رو بوت كنيد)
.
بعضی ها می گفتند که با مودچیپ نمیشه و starfall رو هم نمیدونم.ببخشید که انقدر سوال میپرسم ولی چه میشود کرد من کرم دارم همه چیز رو در باره چیزی که دستمه بدونم !!!
الان فرض کنید یک دستگاهی هست که بک داره از NAND ولی Bootmii یا Preloader روش نصب نیست ! با این روش اگر بریک بشه میشه برش گردوند ؟
بعدش فرض کنیم که بک آپ هم نداره ولی Key دستگاه رو داره اون موقع چی میشه برش گردوند ؟
در کل دستگاه هایی که بریک میشوند را چه طوری بر میگردونند ؟ البته در شرایطی که Bootmii و Preloader ای در کار نیست ! آیا میشه با این دیسک بوت کل NAND رو از اول نوشت ؟
و اینکه دیست بوت رو از کجا میشه تهیه یا دانلود کرد ! مود چیپ هم که تهیش زیاد سخت نیست .
این وسیله مثل همون recovery که دستگاه بوت میشه تا با بوت دیسک بتونی آنبریک کنی و ایران هم فک نکنم باشه.و البته نظر اساتید در مورد این وسیله چیه ؟
http://savemii.net/
بچه ها یه راهنمایی دیگه هم بفرمایید : NAND KEY رو چه طوری میشه استخراج کرد که اگر بخوام همه چیز رو از اول روی NAND بنویسم داشته باشمش ؟!
خیلی مرسی
ببینید اگه Boot2 ندارید یعنی دور آپدیت رو خط بکشید.
بله اگه مودچیپ باشه با همون Save Mii که گفتید میشه کنسول رو آنبریک کرد ولی روشش خیلی پیچیدس که اینجا نمیشه توضیح داد.
این وی های جدید منظورم همون سیاه ها است. اینا رو با روش های معمولی کپی خور کردن نمیشه کپی خورشون کرد ولی با مودچیپ قضیه فرق میکنه که مودچیپ مخصوص لازم دارن. نرم افزاری کپی خور کردنشون هم دوباره ی یه قضیه ی دیگه داره.
اگه فول بریک شدید و مودچیپ دارید امیدی هست ولی اگه مودچیپ ندارید فعلا....
اگه توضیح دیگه ای هست بگید.
بعضی ها می گفتند که با مودچیپ نمیشه و starfall رو هم نمیدونم.
ولی اگه بشه یجورایی بوت می رو با رو نصب کنی و nand یه نفر دیگه رو داشته باشی احتمالا بشه.
دیسک بوت(بوت دیسک:biggrin1 هم باید دان کنی و رایت کنی و اگه دستگاه بوت شه بدرد میخوره(احتمالا).
من خودم 2 3 ماه کار کردم تا وی خودم رو آنبریک کنم...البته من بوت می داشتم ولی nand سالم نداشتم و nand یه نفر دیگه رو گرفتم.
این وسیله مثل همون recovery که دستگاه بوت میشه تا با بوت دیسک بتونی آنبریک کنی و ایران هم فک نکنم باشه.
nand key رو باید یه بکاپ nand( بریک یا سالم) داشته باشی تا بتونی پیدا کنی.
اگه modded gamecube controler داشته باشی دیگه لازم نیست savemii بگیری ولی مودچیپ میخواد(نه هر مود چیپی) که با باز کردن دسته و نگه داشتن 4 جهت دستگاه بوت میشه...
حالا مگه دستگاه بریک شده که میخوام بوت دیسک و savemii بگیری؟
nand writer چیه؟