انحصاری های x360 بسیار بهتر از انحصاری های Ps3 عمل کرده اند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تعداد انحصاریا هم هیچ ربطی به کیفیت نداره الان شما کیفیت انحصاری های پی اس 3 رو نگاه کن می ارزه به کل اون بازی های RPG که برای ایکس انحصاریه
من نه راجع به کیفیت و نه تعداد انحصاری ها تو پست اول هیچی نگفتم،این شما بودی که اول راجع به کیفیت و بعدش تعداد انحصاری ها صحبت کردید.
راجع به rpg هم که بنده بازیه جدیدی یادم نمیاد.منظور شما کدوم بازیاس؟
پس با توجه به این حرف شما جنگ کنسولی نباید باشه چون هر کس بر اساس سلیقه ی خودش میخره در مورد کیفیت هم
yahoo_18.gif
پس چرا تاپیک زدی؟؟؟؟؟؟
چه ربطی داره؟ اگه شما از یه بازی خوشت اومده قرار نیست اون بازی بهترین باشه.منظور من این بود.
این جا هم حتما نباید که دعوا شه. اینجا واسه سنجش میزان فروش بازی های انحصااریه

هیلو گرافیک فانتزی داره که فقط مالتی پلیرش به درد میخوره(شما با مدرک میتونی ثابت کنی هیلو بهترین بازیه؟؟؟؟؟؟؟نه با فن بازی بگی همینطوری میگم با مدرک و عکس{هادی کجایی که ایکس باکس رو ترکوندیم:))})

---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

انحصاری به چیزی میگن که فقط اگه من پلتفرم مورد نظر رو داشته باشم میتونم بازی کنم الان اگه من ایکس نداشته باشم میتونم تمام اون بازی هایی که بالا گفتم رو بازی کنم.....(ماکرو تنها گندی که زد این بود که خیلی از بازی هاش رو مولتی کرد مثله GEOW نسخه ی 1 که من رو پی سی 2 بار تمومش کردم(لازم به ذکره که من هر دو کنسول رو دارم;))

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------

شما از حسادتت بوده که از kill zone خوشت نیومده این بازی قبل از عرضه ی کرایسیس 2 بهترین گرافیک سال بود

مگه کسی غیر ازین گفته. انحصاری معنیش روشه و نیازی به معنی کردن نداره. بحث من چیز دیگه ست.

از حسادتم به کی به چی آخه؟! یه چی بگو که خودت درکش کنی لااقل! بهترین گرافیک بوده باشه! چه ربطی به بازی خوب بودن داره. من از محیطش، از داستانش، از کات سین های بی معنیش و از اینکه تو دو نفره، یک نفر رسما خُرزو خان میشه خوشم نمیاد. بهترین گرافیک بود، برای همین هم اولین بازی ای بود که گرفتم، ولی هرچی سعی کردم یه نفره شو تحمل کنم نشد. قبلش هم 80 دقیقه گیم پلی شو از گیم اسپات دانلود کرده بودم که سر 20 دقیقه خسته شدم و دیگه ندیدم. اون موقع PS3 نداشتم و گیم پلی ها رو از یوتیوب و گیم اسپات دانلود می کردم می دیدم. اما فقط دو نفرشو تونستم تحمل کنم، اونم صرفا چون همه چی دو نفره مزه بیشتری می ده.

حسادت خیلی واژه ی بی معنی ای بود که استفاده کردی و دلیل نمیشه هرچی راجع به خودت صدق می کنه، برای بقیه هم همینطور باشه.

من چون هر دو کنسول رو دارم , این که انحصاری های xbox 360 خیلی بهتر از ps3 عمل کردن رو کاملا قبول دارم.

ps فنهای عزیزی که میگن بازیای 360 مزخرفه باید بهشون متذکر بشم همینا ، انحصاری های خفن اژدهای خفته رو به چالش کشیدن ;))

شما از حسادتت بوده که از kill zone خوشت نیومده این بازی قبل از عرضه ی کرایسیس 2 بهترین گرافیک سال بود

دلم نیمود به این قسمت جواب ندم ، شمایی که میگی killzone بهترین گرافیکه و فلان معلومه فقط بازیارو بخاطر گرافیک انجام میدی و درکی از گیم پلی بازی نداری ، گیرز از لحاظ گرافیکی چندان شاخی نبود ولی حدود 7 میلیون فروخت بیشتر هم بخاطر گیم پلی جذاب و گیراش و صدالبته مولتی پلیرش بود که محبوب شد نه بخاطر گرافیک .

تاپیکی که از پایه و منبع مشکل داشته باشه و پایانی به جز جار و جنجال و دعوا نداشته باشه ، بهتره بسته بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or