خوب اگه از هر سری یه نسخه نباشه که پی اس 3 ایکس باکس و ماکروسافت و کینکت رو ترکونده من اینا رو بلدم:من كجا اصلا حرفي إز كيفيت زدم ؟
پاسخ به ويرايش:دوست عزيز كه ميگي چرا l4d اينجاست،شما اگه جاش يه نسخه ديگه إز هيلو رو بذاري كه ...
شانس اوردين إز هر بازي يه نسخه اورده.
بقیه بازی های شوتر PS3 یارای رقابت با بازی ساخته شرکت valve را ندارند و کمتر توانستند پول مشتریان را به جیب بزنند
ps3 با این بازی توانست خود را به پای مبارزه با 360 بکشاند و با محبوبترین بازی motoring توانست در این مقایسه برنده شود
دوست عزيز من خيلي لازم نيست به مخم فشار بيارم.همين سه تا هيلوي اين نسل واسه اينا كافيه.خوب اگه از هر سری یه نسخه نباشه که پی اس 3 ایکس باکس و ماکروسافت و کینکت رو ترکونده من اینا رو بلدم:
infamous 1
infamous 2
Kill zone 2
kill zone 3
GOW collection
GOW 3
heavy rain
uncharted
uncharted 2
resistance 1
resistance 2
LBP1
LBP 2
MGS 4
و ....b-)(حالت گرفته شد اگه اینا رو مقایسه کنی ماکرو سافت منفجر میشه)
ویرایش: وای وای وای سری Gow یادم رفت اضافه کردم
شما فن xbox 360 هستی ولی اونی که فنps3 هست الان میاد میگه kill zone 3 می ارزه کل این انحصاری های ایکس رو (راستم میگه من 10 دقیقه kill zoneبازی کردم رفتم پی اس 3 خریدم)پس با این اوضاع باید منطقی بررسی کرد که همه میدونن پی اس 3 بهتره(به جر شما)دوست عزيز من خيلي لازم نيست به مخم فشار بيارم.همين سه تا هيلوي اين نسل واسه اينا كافيه.
در ضمن آدم سر فروش بازي كه حالش گرفته نميشه
در ضمن اقا اريا حالا يه مقالش بد بوده همش كه بد نيست
راستش اینطور نیست. من خودم اصلا از Killzone خوشم نیومد و حتی حوصله نکردم تمومش کنم (من این بازی رو دو نفره البته شاید 8 ساعت بازی کردم).شما فن xbox 360 هستی ولی اونی که فنps3 هست الان میاد میگه kill zone 3 می ارزه کل این انحصاری های ایکس رو (راستم میگه من 10 دقیقه kill zoneبازی کردم رفتم پی اس 3 خریدم)پس با این اوضاع باید منطقی بررسی کرد که همه میدونن پی اس 3 بهتره(به جر شما)
انحصاری به چیزی میگن که فقط اگه من پلتفرم مورد نظر رو داشته باشم میتونم بازی کنم الان اگه من ایکس نداشته باشم میتونم تمام اون بازی هایی که بالا گفتم رو بازی کنم.....(ماکرو تنها گندی که زد این بود که خیلی از بازی هاش رو مولتی کرد مثله GEOW نسخه ی 1 که من رو پی سی 2 بار تمومش کردم(لازم به ذکره که من هر دو کنسول رو دارمبرای دوستانی که می گن SC5 و LFD2 و اینها انحصاری Xbox نیستند چونکه روی PC هم عرضه شدند، جواب اینه که بله درسته این بازی ها در انحصار Xbox نیست، اما در بین این دو کنسول تنها روی Xbox عرضه میشه و فروشی که اعلام شده فروش روی Xbox بوده. پس کاملا این مقایسه منطقیه.
شما از حسادتت بوده که از kill zone خوشت نیومده این بازی قبل از عرضه ی کرایسیس 2 بهترین گرافیک سال بودراستش اینطور نیست. من خودم اصلا از Killzone خوشم نیومد و حتی حوصله نکردم تمومش کنم (من این بازی رو دو نفره البته شاید 8 ساعت بازی کردم).
دوست عزیز تا الان حدود ده تا پست زدی،من اصلا کی راجع به کیفیت بازی ها حرف زدم؟هیلو گرافیک فانتزی داره که فقط مالتی پلیرش به درد میخوره(شما با مدرک میتونی ثابت کنی هیلو بهترین بازیه؟؟؟؟؟؟؟نه با فن بازی بگی همینطوری میگم با مدرک و عکس{هادی کجایی که ایکس باکس رو ترکوندیم})
---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------
انحصاری به چیزی میگن که فقط اگه من پلتفرم مورد نظر رو داشته باشم میتونم بازی کنم الان اگه من ایکس نداشته باشم میتونم تمام اون بازی هایی که بالا گفتم رو بازی کنم.....(ماکرو تنها گندی که زد این بود که خیلی از بازی هاش رو مولتی کرد مثله GEOW نسخه ی 1 که من رو پی سی 2 بار تمومش کردم(لازم به ذکره که من هر دو کنسول رو دارم
---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------
شما از حسادتت بوده که از kill zone خوشت نیومده این بازی قبل از عرضه ی کرایسیس 2 بهترین گرافیک سال بود