انحصاری های x360 بسیار بهتر از انحصاری های Ps3 عمل کرده اند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نه امارها و نه مقایسه ها پشیزی اعتبار نداره.
کلآ این سایت (یا مجله یا هرچی) اون ور آب خیلی معروفه از نظر مقالاتش ! :دی سایت مخصوص 360 هست (حداقل اسمش که این طور میگه) بعد میاد مقاله در مورد دلایل شکست Vita مینویسه یا پیش گویی در مورد نابودی سونی در سال 2012 میکنه ! =))

من كجا اصلا حرفي إز كيفيت زدم ؟
پاسخ به ويرايش:دوست عزيز كه ميگي چرا l4d اينجاست،شما اگه جاش يه نسخه ديگه إز هيلو رو بذاري كه ...
شانس اوردين إز هر بازي يه نسخه اورده.
خوب اگه از هر سری یه نسخه نباشه که پی اس 3 ایکس باکس و ماکروسافت و کینکت رو ترکونده من اینا رو بلدم:
infamous 1
infamous 2
Kill zone 2
kill zone 3
GOW collection
GOW 3
heavy rain
uncharted
uncharted 2
resistance 1
resistance 2
LBP1
LBP 2
MGS 4
GT5
و ....b-)(حالت گرفته شد اگه اینا رو مقایسه کنی ماکرو سافت منفجر میشه>:))
ویرایش: وای وای وای سری Gow یادم رفت اضافه کردم ماله ایکس باکس میگم:
halo 3
gears of war 2
alan wake
forza 1
forza 2
forza 3
Fable 2
Crack down 1
crack down 2
Halo reach
halo wars
یک و دو رو نمیدونم انحصاری بودن یا نه خوب حالا شما چند تا انحصاری بگید.....:>
ویرایش: این هم یه عکس برای فن های ایکس باکس در سال 2010(البته من فن پی اس 3 نیستم کلا بی طرف هستم;))راستی اون فیبل 3 رو حذف کنید از لیست پایین چون برای پی سی هم هست.
wtu5au.png

آخرین ویرایش:
دلایل رو ادم میخونه کف میکونه :| چقدر جامع و دقیق نشستن برررسی کردن .

بقیه بازی های شوتر PS3 یارای رقابت با بازی ساخته شرکت valve را ندارند و کمتر توانستند پول مشتریان را به جیب بزنند

ps3 با این بازی توانست خود را به پای مبارزه با 360 بکشاند و با محبوبترین بازی motoring توانست در این مقایسه برنده شود

در کل این سایت 90 درصد خبرهاش برای 360 هستش و این کنسول رو ساپورت میکنه بخش Reviews که ماشالله 360 خونست . توقع داید بیاد چی بگه دلیل و منطق رو نیاورده یک مشت اراجیف .

همیشه عوام به چیزهای سطحی تر روی میارن .
مثلا محسن یگانه رو همه گوش میدن . آیا کیفیتش از همه بالاتره ؟

لااقل از نظر تعداد که پی اس 3 کم نمیاره . ایکس باکس اگه هیلو رو نداشت اصلا زنده نمیموند که بخواد وارد رقابت هم بشه .

خوب اگه از هر سری یه نسخه نباشه که پی اس 3 ایکس باکس و ماکروسافت و کینکت رو ترکونده من اینا رو بلدم:
infamous 1
infamous 2
Kill zone 2
kill zone 3
GOW collection
GOW 3
heavy rain
uncharted
uncharted 2
resistance 1
resistance 2
LBP1
LBP 2
MGS 4
و ....b-)(حالت گرفته شد اگه اینا رو مقایسه کنی ماکرو سافت منفجر میشه>:))
ویرایش: وای وای وای سری Gow یادم رفت اضافه کردم
دوست عزيز من خيلي لازم نيست به مخم فشار بيارم.همين سه تا هيلوي اين نسل واسه اينا كافيه.
در ضمن آدم سر فروش بازي كه حالش گرفته نميشه
در ضمن اقا اريا حالا يه مقالش بد بوده همش كه بد نيست;)

کلا تاپیک انحراف داره قفلش کنید وقت ما رو نگیرید:))

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:29 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزيز من خيلي لازم نيست به مخم فشار بيارم.همين سه تا هيلوي اين نسل واسه اينا كافيه.
در ضمن آدم سر فروش بازي كه حالش گرفته نميشه
در ضمن اقا اريا حالا يه مقالش بد بوده همش كه بد نيست;)
شما فن xbox 360 هستی ولی اونی که فنps3 هست الان میاد میگه kill zone 3 می ارزه کل این انحصاری های ایکس رو (راستم میگه من 10 دقیقه kill zoneبازی کردم رفتم پی اس 3 خریدم)پس با این اوضاع باید منطقی بررسی کرد که همه میدونن پی اس 3 بهتره(به جر شما=)))

هالو هم شد بازی
رک و پوس کنده انحصاریهای XBOX
بدرد نمیخورن

به نظرم فروش لزوما نشون دهنده ی برتری یک بازی نیست. کما اینکه بازی هایی مثل Psychonauts و Dream Fall با فروش کمشون کمر سازنده هاشون رو شکستند، ولی جزو بهترین بازی های سال خودشون بودند. یا حتی متال گیر 4. همچنین بازی ای مثل Ironman میاد اون فروش نجومی رو می کنه که رسما بازی به درد نخوریه. پس نمیشه از فروش به نتیجه گیری برای بهتر بودن رسید. ولی میشه به این نتیجه رسید که اقبال مردم به کدوم سمت بیشتر بوده که مشخصا Xbox موفق تر بوده.

برای دوستانی که می گن SC5 و LFD2 و اینها انحصاری Xbox نیستند چونکه روی PC هم عرضه شدند، جواب اینه که بله درسته این بازی ها در انحصار Xbox نیست، اما در بین این دو کنسول تنها روی Xbox عرضه میشه و فروشی که اعلام شده فروش روی Xbox بوده. پس کاملا این مقایسه منطقیه.

منتها نکته مشخصا همینه که اکثر دوستان اشاره کردند و اونم اینه که اگر قرار باشه نمونه های بازی های انحصاری PS3 رو عین به عین با Xbox مقایسه کنیم، شاید حتی در چند عنوان نمونه ی مناسبی برای قیاس پیدا نکنیم. مثلا برای GOW تنها شاید Dante's Inferno باشه که قابل مقایسه نیست.

اصولا این صحبت ها شلوغ بازی های تبلیغاتیه و هر دو طرف می دونن که رقیبشون چه توانایی های بالایی داره.

شما فن xbox 360 هستی ولی اونی که فنps3 هست الان میاد میگه kill zone 3 می ارزه کل این انحصاری های ایکس رو (راستم میگه من 10 دقیقه kill zoneبازی کردم رفتم پی اس 3 خریدم)پس با این اوضاع باید منطقی بررسی کرد که همه میدونن پی اس 3 بهتره(به جر شما=)))
راستش اینطور نیست. من خودم اصلا از Killzone خوشم نیومد و حتی حوصله نکردم تمومش کنم (من این بازی رو دو نفره البته شاید 8 ساعت بازی کردم).

هیلو گرافیک فانتزی داره که فقط مالتی پلیرش به درد میخوره(شما با مدرک میتونی ثابت کنی هیلو بهترین بازیه؟؟؟؟؟؟؟نه با فن بازی بگی همینطوری میگم با مدرک و عکس{هادی کجایی که ایکس باکس رو ترکوندیم:))})

---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

برای دوستانی که می گن SC5 و LFD2 و اینها انحصاری Xbox نیستند چونکه روی PC هم عرضه شدند، جواب اینه که بله درسته این بازی ها در انحصار Xbox نیست، اما در بین این دو کنسول تنها روی Xbox عرضه میشه و فروشی که اعلام شده فروش روی Xbox بوده. پس کاملا این مقایسه منطقیه.
انحصاری به چیزی میگن که فقط اگه من پلتفرم مورد نظر رو داشته باشم میتونم بازی کنم الان اگه من ایکس نداشته باشم میتونم تمام اون بازی هایی که بالا گفتم رو بازی کنم.....(ماکرو تنها گندی که زد این بود که خیلی از بازی هاش رو مولتی کرد مثله GEOW نسخه ی 1 که من رو پی سی 2 بار تمومش کردم(لازم به ذکره که من هر دو کنسول رو دارم;))

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------

راستش اینطور نیست. من خودم اصلا از Killzone خوشم نیومد و حتی حوصله نکردم تمومش کنم (من این بازی رو دو نفره البته شاید 8 ساعت بازی کردم).
شما از حسادتت بوده که از kill zone خوشت نیومده این بازی قبل از عرضه ی کرایسیس 2 بهترین گرافیک سال بود

هیلو گرافیک فانتزی داره که فقط مالتی پلیرش به درد میخوره(شما با مدرک میتونی ثابت کنی هیلو بهترین بازیه؟؟؟؟؟؟؟نه با فن بازی بگی همینطوری میگم با مدرک و عکس{هادی کجایی که ایکس باکس رو ترکوندیم:))})

---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

انحصاری به چیزی میگن که فقط اگه من پلتفرم مورد نظر رو داشته باشم میتونم بازی کنم الان اگه من ایکس نداشته باشم میتونم تمام اون بازی هایی که بالا گفتم رو بازی کنم.....(ماکرو تنها گندی که زد این بود که خیلی از بازی هاش رو مولتی کرد مثله GEOW نسخه ی 1 که من رو پی سی 2 بار تمومش کردم(لازم به ذکره که من هر دو کنسول رو دارم;))

---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------

شما از حسادتت بوده که از kill zone خوشت نیومده این بازی قبل از عرضه ی کرایسیس 2 بهترین گرافیک سال بود
دوست عزیز تا الان حدود ده تا پست زدی،من اصلا کی راجع به کیفیت بازی ها حرف زدم؟:-/
شما یه سری به ویکی پدیا بزن ببین تعداد انحصاری های کدوم کنسول بیشتره .
نکته آخر اینکه اگه خونه شما شب شده قرار نیست خونه ما هم شب شده باشه. یعنی اینکه اگه شما با دیدن kz3 رفتین کل محصولات سونی رو خریدین دلیل بر این نیست که همه این کارو کردن.:)

پس با توجه به این حرف شما جنگ کنسولی نباید باشه چون هر کس بر اساس سلیقه ی خودش میخره در مورد کیفیت هم#:-s پس چرا تاپیک زدی؟؟؟؟؟؟

تعداد انحصاریا هم هیچ ربطی به کیفیت نداره الان شما کیفیت انحصاری های پی اس 3 رو نگاه کن می ارزه به کل اون بازی های RPG که برای ایکس انحصاریه

یعنی چی الان L4D-splinter cell انحصاری نیستن؟؟؟
مهم اینه که واسه ps3 نمیان چون اول برا ایکس باکس میسازن بعد برا pc پورت میشه.
بعد هم میگن only on xbox 360 and pc

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or