انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 50 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,296
چه جالب! :))

از زمان پلی استیشن 1 به بعد هر چی بازی و کنسول میخواستم بخرم همیشه از "مجتمع کامپیوتر پایتخت" بلوار میرداماد میخریدم. خیلی مجهز و کامل بود. :D
اما کنسول های قدیمی تر رو از فروشگاه ها و پاساژهای مختلف خریده بودم.

یاد Halo های زیادی که در طول نزدیک به دو دهه در اکس باکس های مختلف اومدند بخیر :x
اتاقش خوراک کاربر @silent ops هست. :D

1nqv_rg20.jpg

جالبه اسم هر سه رو غلط میگفت. همیشه با برادرم بحث داشتیم اون این انیمیشنو دوست داشت من اون عروسکیه.
View attachment 145269
وقتی شنها رو باد میبرد و اینو میدیدیم یادش بخیر.
یه زمانهایی اشتباه بود ولی یموقع هایی هم سانسور

بچه که بودم میگفتم جولی چرا اینقدر سفید و بلوونده
و لی جولز ،چرا اینقدر سبزه.
و خود اوشین ،مرکز خاله الکسیس گردانی داشته . :D
https://factnameh.com/wp-content/uploads/2018/09/Oshin-Original.mp4

اینقدر اینجا عکس گذاشتید ما هم هوس کردیم باز بریم ps1 بزنیم.با برادرم گفتیم بریم لنز براش بخریم بیام بشینیم وینینگ الون بزنیم.نمیدونم تو تهران فکر کنم برای این چیزا شما میرید پشت توپخونه یا پشت شهرداری یا همچین اسمی داشت.اینجا هم تو شیراز ما باید بریم خیابون داریوش.کلا یه قشری هستن فروشنده هاش که هیچی بارشون نیست و نگاه میکنن به ظاهرت و اگه حس کنن یه نمه بالا شهری هستی باید(تاکید میکنم باید)بهت جنس رو بندازن:Dاین داداش ما هم مو بلند و سوسول دقیقا مثل بره که میره خونه گرگ.رفتیم میگه عذر میخوام لنز پلی استیشن وان دارید.قشنگ تا سرش آورد بالا دیدش گفت 250 :)) گفتم چرا میگی پلی استیشن وان؟ باید اینجا بگی پلی وان(در موارد حاد پی وان).البته باز هم افاقه نکرد همه همینقدر میگفتن.حالا نمیدونم واقعا اینقدر گرونه؟اخه تو نت دیدم 45 تومنی بود 75 تومنی هم بود یکی هم 120 فکر کنم.ولی 250 تومن به نظرم گرونه.

اینقدر اینجا عکس گذاشتید ما هم هوس کردیم باز بریم ps1 بزنیم.با برادرم گفتیم بریم لنز براش بخریم بیام بشینیم وینینگ الون بزنیم.نمیدونم تو تهران فکر کنم برای این چیزا شما میرید پشت توپخونه یا پشت شهرداری یا همچین اسمی داشت.اینجا هم تو شیراز ما باید بریم خیابون داریوش.کلا یه قشری هستن فروشنده هاش که هیچی بارشون نیست و نگاه میکنن به ظاهرت و اگه حس کنن یه نمه بالا شهری هستی باید(تاکید میکنم باید)بهت جنس رو بندازن:Dاین داداش ما هم مو بلند و سوسول دقیقا مثل بره که میره خونه گرگ.رفتیم میگه عذر میخوام لنز پلی استیشن وان دارید.قشنگ تا سرش آورد بالا دیدش گفت 250 :)) گفتم چرا میگی پلی استیشن وان؟ باید اینجا بگی پلی وان(در موارد حاد پی وان).البته باز هم افاقه نکرد همه همینقدر میگفتن.حالا نمیدونم واقعا اینقدر گرونه؟اخه تو نت دیدم 45 تومنی بود 75 تومنی هم بود یکی هم 120 فکر کنم.ولی 250 تومن به نظرم گرونه.
PS1FUN Play Retro Playstation PSX games online.
برو اینجا هر بازی ای رو میخوای بازی کن .

PS1FUN Play Retro Playstation PSX games online.
برو اینجا هر بازی ای رو میخوای بازی کن .
عجب سایتیه
دمت گرم داداش تا حالا داشتم فوتبال 99 (معروف به فوتبال قدیم )میزدم 8->
خیلی خیلی دمت گرم
اکثر بازیهای خوبم داره
کاش برای ps2 هم همچین سایتی بود یه جورایی کلود گیمینگه برا خودش

ممنون ولی همه مزه اش به همینه که رو خود پلی استیشن بازی کنیم.من خودم 34 و برادرم 35 ساله هستیم:D.میخواستیم به یاد قدیما بشینیم رو دستگاه بازی کنیم
باید میگفته سونی یا پلی یک البته قیمتش الان باید بالا باشه 70 تومن دیگه بعید میدونم لنز نو بدن قیمت پلی استیشن وان 1 hdmi میدونم یک تومن الان

یا گل سر سبدشون ،اوشینه. مردم چقدر برا این اوشین گریه میکردن. بعدا فهمیدیم اون آب برنجا چی بوده .
و خود اوشین ،مرکز خاله الکسیس گردانی داشته . :D
https://factnameh.com/wp-content/uploads/2018/09/Oshin-Original.mp4

به تاپیک ربطی نداره اما : اوشین هرگز در روسپی‌خانه کار نکرده و این قضیه برداشت اشتباهی بوده که فردی با دیدن یکی از قسمت های اوشین تو اینترنت پخش کرده و بقیه هم دربست قبول کردن. توضیح کاملش:
آیا سانسور صدا و سیما داستان واقعی «اوشین» را تغییر داده است؟

به تاپیک ربطی نداره اما : اوشین هرگز در روسپی‌خانه کار نکرده و این قضیه برداشت اشتباهی بوده که فردی با دیدن یکی از قسمت های اوشین تو اینترنت پخش کرده و بقیه هم دربست قبول کردن. توضیح کاملش:
حالا که اوشین رو گفتی خوبه که اسم مادری مهربان و دلسوز هم از تهمت های ناروا پاک کنیم.مادر سوباسا اوزارا
من همه ورژن های سوباسا رو دیدم.جالبه یکی تو اینترنت یه چرتی میپرونه دیگه همه هم بدون تحقیق قبول میکنن.جان که بهش میگن عموی سوباسا یا دوست پسر مامان سوباسا،فقط فوتبالیستی بوده که ضربه به سرش میخوره و اگه فوتبال بازی کنه کور میشه.بعد میخواد خودکشی کنه که بابای سوباسا میفهمه و بهش میگه تو ژاپن فلان دکتر برو ببین شاید بتونه کاری برات بکنه.در عوض این کمک هم قول میده به پسرش که سوباسا باشه فوتبال یاد بده مربیش باشه.هیچ ارتباط نامشروعی هم با مامان سوباسا نداشته.تامام :D

گیشا به معنی روسپی نیست و هنروره.و تو سایت ایسنا هم به آرایشگر گیشا اشاره شده. اگه توجه کنی،لینک ویدیویی که دادم ،ماله همون پسته، و از همون پست برداشتم تو نویسندگی طنز بعضا میخوان اغراق و بزرگنمایی کنن ،از اطلاعات اشتباه استفاده میکنن حتی با علم به نادرستیش.
تو این متن هم ،بحث رو طنزش بود. بعد سه تا فکت حقیقی ،یه خبر اشتباه هم زدیم تا بیشتر به چشم بیاد. این برا طنز ماجراشه. خواننده بعضا ،باید بره جستجو کنه.
نویسنده ها فارغ از طنز هم ،اینکار رو میکنن ،تا ببینن ،بقیه اصلا خبر رو میخونن یا نه.

• Like
Reactions: Tidus & Shayne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or