انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 50 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,296
خیلی تمیز نگهش داشتم هنوزم جون داره..:Cheesygrin::Cheesygrin::Cheesygrin::x

مال منم هنوز جون داره :x دقت کنید به RE Code Veronica هایی که دارم :-bd

b4e5_sdc.jpg

gb4h_sdc2.jpg

حس

این خیلی خوراک زنده کردن خاطرات منه. :D قرار بود چند ماه پیش بیاد که بخاطر بیماری کرونا عرضه اون تاخیر خورد.
تنها ایرادی کوچیکی که میتونم بهش بگیرم اینه که فعلا با دسته گوشکوبی عرضه شده و براش دسته زیبا و خوش دست خلبانی نیومده.

2sq9_black-walnut-on.jpg

بازی Rambo III سگا جنسیس یکی از اون بازی هایی بود که باهاش زیاد خاطره داشتم. :x

uvpl_rambo_iii_(world)-1460256613.jpg

pxkk_rambo_iii_(world)_(v1.1)-1459754424.jpg

xgft_rambo_iii.jpg
حس اصلیش موقعی بود که هلی کوپتر را میزدی

حس

حس اصلیش موقعی بود که هلی کوپتر را میزدی

خدایی قشنگ بهم الهام شده بود یکی میاد به قسمت های هلیکوپتر اون بازی اشاره میکنه. :D
توی پست قبلی باید این 3 تا عکس رو هم میزاشتم که متهم به کم کاری نشم =P~

o0e5_rambo-iii-w-rev00-000.jpg

rm85_rambo3.png

w1nh_rambo3-.jpg

آخرین ویرایش:
View attachment 145182
فن های مورتال سگا یادشونه:)):))
تمرین در خانه و بروتالتی وکف بری در کلوپ محله:D:D
من یه مدت اصلا نمیدونستم چطوری میشه فیتالیتی زد ، یه بار شانسی با ساب زیرو زدم :D یادمه ترتیب دکمه هارو 300 تومن از یه مغازه دار خریدم !

ما می‌رفتیم فروشگاه کورش (قدس) بازی‌هامون رو می‌فروختیم و جدید می‌گرفتیم! :D یه سری مغازه‌ی غرفه‌مانند توی یکی از طبقات بالایی بودن که برای من و برادرم حکم بهشت رو داشتن و پُر بودن از انواع و اقسام بازی‌های NES و جنسیس. نامردا خیلی هم به سود خودشون کار می‌کردن و کلاً اختلاف قیمت بازی‌هایی که می‌فروختن و از ما می‌خریدن خیلی زیاد بود. :| البته مجبور هم بودن برای درآوردن اجاره غرفه.
دو تا خاطره هم از این فروشگاه کورش دارم که شاید توی تاپیک‌های دیگه تعریف کرده باشم. یه بار با نوار NES رفتیم که تعویض کنیم و دم در یکی مسئول چک کردن ملت بود که اگه چیزی با خودشون می‌بردن داخل، یه یادداشتی چیزی بده که موقع خروج مشخص باشه تازه نگرفتیم (موقع خروج هم یه اتاقک داشت که باید همیشه از مادرمون جدا می‌شدیم و اون می‌رفت سمت راست که مخصوص خانوما بود و ما هم چپ، و این یکی از علامت سوال‌های بزرگ ما بود که چرا جای خانوما و آقایون فرق داره! :D). یارو نوارها رو دید و گفت اینا چی هستن و گفتیم نوار میکرو، اونم نوشت سه عدد نوار میکروب! :)) سوژه‌ای شده بود این قضیه و مدت‌ها بهش می‌خندیدیم! :D
یه بار هم زمانی که دیگه دوران این کنسول‌های ۱۶ بیتی تموم شده بود، آخرین سگا جنسیس‌مون رو بردیم اونجا بفروشیم. سگائه طرح Saturn بود (مثل بعدها که NES حتی با طرح PS2 هم می‌فروختن!!) و فروشنده با کلی خوشحالی و هیجان گفت ایول این که Saturn هست! ولی دو ثانیه بعد که فهمید جریان چیه، مثل اینکه یه سیلی اساسی خورده باشه قیافه‌ش منهدم شد و گفت سگا معمولیه که! :)) درست یادم نیست، ولی فکر کنم انقدر ناراحت شده بود که اصلاً نخریدش دیگه! :D
گرون‌ترین بازی‌ای که از کورش گرفتیم، فکر کنم Desert Demolition بود که تازه از تنور در اومده بود و شاید یه ۱۰ تومنی اینا بود.

mdfi_desert_demolition_starring_road_runner_and_wile_e._coyote.png

ولی گرون‌ترین چیزی که دیدم، Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero بود. داشتیم اونجا قدم می‌زدیم و یه دفعه یکی از فروشنده‌ها با کلی ذوق و شوق گفت Mortal Kombat 5 از راه رسید! :D قیمتش رو یادم نیست، ولی شاید ۱۵ هزار تومن یا حتی بیشتر بوده. حالا جالب اینجا بود که Mortal Kombat 4 خودش یه بازی سه‌بعدی برای PS1 و پی‌سی بود، ولی توی خیلی جاهای ایران به Ultimate Mortal Kombat 3 می‌گفتن 4 و بعدش این Sub-Zero رو هم کرده بودن 5! و جالب‌تر اینکه اصلاً نسخه‌ی رسمی‌ای از این Sub-Zero برای جنسیس تولید نشده و اون بازی‌ای که توی ایران فروخته می‌شد، یه چیز کاملاً جعلی بود که توی کارگاه‌های میدون شوش تایوان ساخته بودن! :D

dpyk_untitled.jpg

:))

چه جالب! اتفاقا منم سال آخری که سگا جنسیس داشتم، تابستون، هر یکی دو هفته به فروشگاه قدس مرحوم می رفتمو بازی عوض می کردم. (جالبه کوروشو کردن قدسو بعد نابودش کردن و الان کوروش های جدیدی داریم!) فکر کنم طرف پونصد یا هزار کم می کرد و بر میداشت. یادش بخیر Earthworm Jim 2 رو ازونجا گرفتم و چقدر بازی خفنی بود. اون چک کردن دم در هم اصلا یادم نبود :)) اتفاقا اولین بار تکن 3 و اویل 2 و کنسول دریم کست رو تو فروشگاه قدس دیدم. اینتروی اول تکن 3 رو گذاشته بود پشت ویترینو مدام پخش میشد و عجب چیز رویایی ای بود، محوش شده بودمو ده باری دیدمش. اویل 2 هم که اصلا با اومدنش باعث شد پلی استیشن بخرم. سال 78 هم یه بازی کارتونی از تلویزیون مغازه پخش میشد که برام خیلی عجیب بود که شخصیتا چرا پیکسلی نیستن و انقدر شارپن! بعد فهمیدم بازی دریم کسته.

اتفاقا ما هم در دوران میکرو، یه فامیلی داشتیم که هر وقت میومد خونمونو در حال بازی بودیم میگفت: شما چقدر میکروووب بازی می کنید :))

Desert Demolition عجب بازی خاصی بود، موزیکش با حرکات شخصیتا سینک بود. اینو به همراه پری دریایی و فلینستونز (سه لبه!) داشتم و خیلی ارزون خریده بودم. فکر کنم بهت انداخته بوده D:

آخ آخ ازین بازی های جعلی نگو که خیلی اعصاب خوردکن بود. اوایل دهه هفتاد یه مرتال کامبت جعلی رو میکرو داشتم که افتضاح عجیبی بود، بازیو به امید Fatality خریده بودم اما Fatality نداشت :))

اون سالها دیدن تبلیغ پلی استیشن روی اتوبوسهای شرکت واحد با تصویر بزرگ جین و توی تلویزیون با شعار اون زمان سونی « این یک سونیست » خیلی به من حال میداد. از تبلیغ دریمکست روی لباسای آرسنال و دیپورتیوو هم محظوظ میشدیم.
آخ آخ. کاش یه عکسی با اون اتوبوسا که جین با شلوار آتشینش روش بود انداخته بودیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or