انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,311
بله ولی من منظورم کنسول نبود
برای رترو r35 دارم
منظورم بازی های خوب روی کامپیوتر هست...خیلی بازی های خوبی از چند سال پیش اومدن و من نتونستم بازی کنم مثلا سری بتمن ارخام
لایبرری لازم دارم که اینا رو اونجا لیست کنم
یه همچین چیزی
دوتا نرم افزار خوب هست :
1-playnite
2-razer cortex
برای بازی های رترو رو کامپیوتر هم hyperspin +rocketluncher

سلام دوستان شرمنده اینجا میپرسم ، واسه رترو رو tv ، اندروید باکس پیشنهاد میدین؟!
دیگه حداکثرش wii رو ساپورت کنه ( حالا قویترم بود که بهتر البته تا جایی که جیبم جواب بده)، من یه pc قدیمی دارم رم ۴ ، یه cpu دوهسته ای و گرافیک ati ۴۶۷۰ :)) این اواخر فقط یه ssd اضافه کردم :دی، یادمه رو همین pc با شبیه ساز دلفین super mario galaxy بازی میکردم ولی رزولوشن پایین بود gow 2 هم به زور اجرا میشد ، ولی بازی های ps 1 راحت اجرا میشد :دی
اگه این اندروید باکس ها نسبت به این ابر کامپیوتر بازیارو بهتر اجرا میکنه که برم تو کارش ،
و اینکه اینا dualsense رو هم ساپورت میکنن؟! چون قبلا dualshock 4 رو گوشی تست کردم اصلا درست عمل نمیکرد بی خیال شدم.
کلا در زمینه شبیه ساز به شدت نوبم ، ممنون میشم بهترین گزینه رو معرفی کنید
بازم شرمنده اینجا پرسیدم

• Like
Reactions: sony_boy
سلام دوستان شرمنده اینجا میپرسم ، واسه رترو رو tv ، اندروید باکس پیشنهاد میدین؟!
دیگه حداکثرش wii رو ساپورت کنه ( حالا قویترم بود که بهتر البته تا جایی که جیبم جواب بده)، من یه pc قدیمی دارم رم ۴ ، یه cpu دوهسته ای و گرافیک ati ۴۶۷۰ :)) این اواخر فقط یه ssd اضافه کردم :دی، یادمه رو همین pc با شبیه ساز دلفین super mario galaxy بازی میکردم ولی رزولوشن پایین بود gow 2 هم به زور اجرا میشد ، ولی بازی های ps 1 راحت اجرا میشد :دی
اگه این اندروید باکس ها نسبت به این ابر کامپیوتر بازیارو بهتر اجرا میکنه که برم تو کارش ،
و اینکه اینا dualsense رو هم ساپورت میکنن؟! چون قبلا dualshock 4 رو گوشی تست کردم اصلا درست عمل نمیکرد بی خیال شدم.
بازم شرمنده اینجا پرسیدم
اندروید باکس های موجود در بازار تا ps1 و دیمکست و ساترن اوکی هستن البته رده ه بالاهاشون دسته ps4 هم وصل میشه ولی اگه واسه ps2 و wii و این چیزا میخوای کامپیوتر بهتره رنج متوسط بگیری که بهتره ولی اگه پولت کمتره مینی کیس هم جوابه

بازم شرمنده اینجا پرسیدم

من‌ خودم فن اندروید حساب میشم
چون میشه گفت یه کامپیوتر حساب میشه
قدیم بهش می‌گفتن Android PC

برای شبیه سازی کردن کلا سخت افزار اندروید باکس ها با گوشی فرق می‌کنه
مثلاً سی‌پی‌یوهای متفاوت و غیره دارن

اگر اندروید باکسی بگیری که قوی باشه و نسخه اصلی Android TV روش باشه
این سیستم عاملش فقط ۳۲ بیته و برنامه‌های شبیه ساز ۶۴ بیتن

بعد در کل شبیه ساز wii و ps2 روی اندروید باکس بیخیال شو
ولی psp , ps1 , دریمکست و .... اجرا می‌کنه

بازم شرمنده اینجا پرسیدم

بهترین گزینه برای بازی های رترو خرید یدونه از این دانگل ها هستش و قیمتش هم مناسبه و دسته هم داره روی خودش

n4MiD9YbuhBSZtsV.jpg

توی بازار انواع و اقسام هست و یه بررسی کوچک بکنی به راحتی میتونی کاربردی ترین تهیه کنی

معمولا میکرو اس دی هم میخورن که اگه رام بازی داخلش نبود خودت بریزی

مزیت هم که دارن اینه شبیه ساز روی دستگاه نصب شده و دردسر نصب شبیه ساز نداری

اندروید باکس های موجود در بازار تا ps1 و دیمکست و ساترن اوکی هستن البته رده ه بالاهاشون دسته ps4 هم وصل میشه ولی اگه واسه ps2 و wii و این چیزا میخوای کامپیوتر بهتره رنج متوسط بگیری که بهتره ولی اگه پولت کمتره مینی کیس هم جوابه
من‌ خودم فن اندروید حساب میشم
چون میشه گفت یه کامپیوتر حساب میشه
قدیم بهش می‌گفتن Android PC

برای شبیه سازی کردن کلا سخت افزار اندروید باکس ها با گوشی فرق می‌کنه
مثلاً سی‌پی‌یوهای متفاوت و غیره دارن

اگر اندروید باکسی بگیری که قوی باشه و نسخه اصلی Android TV روش باشه
این سیستم عاملش فقط ۳۲ بیته و برنامه‌های شبیه ساز ۶۴ بیتن

بعد در کل شبیه ساز wii و ps2 روی اندروید باکس بیخیال شو
ولی psp , ps1 , دریمکست و .... اجرا می‌کنه
شخصا رو یه گوشی معمولی ( poco x3 ) بازی gow 1 تجربه کردم واقعا قابل بازی بود ( حال فارغ از مبحث کنترل بازی با صفحه لمسی که تقریبا غیر قابل بازی بود :دی) بازی های psp هم که مثل هلو‌اجرا میشه ،واسه همین تصورم این بود که هم اندروید باکس ها و هم شبیه ساز این چند سال اونقدری پیشرفت کردن بشه یه خروجی خوب گرفت ،
Pc هم که واقعا با توجه به قیمتش و اینکه کنسول هم هست واسه من به صرف نیست ( ماشالا اونقدر خرجا بالاست دیگه نمیشه رو این چیزا هزینه کرد )
بهترین گزینه برای بازی های رترو خرید یدونه از این دانگل ها هستش و قیمتش هم مناسبه و دسته هم داره روی خودش

View attachment 374553

توی بازار انواع و اقسام هست و یه بررسی کوچک بکنی به راحتی میتونی کاربردی ترین تهیه کنی

اتفاقا تبلیغات اینا تو اینستا زیاد دیدم ولی تو همون تبلیغات بازی ها رو خوب اجرا نمیکرد به نظرم (حداقل بازی های ps 1) و الا هم قیمت مناسبی داره هم اینکه دنگ فنگ اضافه نداره

• Like
Reactions: ravi and sony_boy

View attachment 374553

اینا هم فرقی ندارن همون بازی میکرو و سگا جنسیس و ... اجرا می‌کنن
گرون قیمت‌هاش بازی ps1 و psp هم اجرا می‌کنه

شخصا رو یه گوشی معمولی ( poco x3 ) بازی gow 1 تجربه کردم واقعا قابل بازی بود ( حال فارغ از مبحث کنترل بازی با صفحه لمسی که تقریبا غیر قابل بازی بود :دی) بازی های psp هم که مثل هلو‌اجرا میشه ،واسه همین تصورم این بود که هم اندروید باکس ها و هم شبیه ساز این چند سال اونقدری پیشرفت کردن بشه یه خروجی خوب گرفت ،
Pc هم که واقعا با توجه به قیمتش و اینکه کنسول هم هست واسه من به صرف نیست ( ماشالا اونقدر خرجا بالاست دیگه نمیشه رو این چیزا هزینه کرد )

اتفاقا تبلیغات اینا تو اینستا زیاد دیدم ولی تو همون تبلیغات بازی ها رو خوب اجرا نمیکرد به نظرم (حداقل بازی های ps 1) و الا هم قیمت مناسبی داره هم اینکه دنگ فنگ اضافه نداره

یه دسته بگیر وصل کن به گوشی به عنوان گیم پد استفاده کن
اگر گوشیت و تلویزیونت هوشمنده به هم مچ میشه تصویر بنداز رو تلویزیون دیگه هیچی نمی‌خوای

هیچ دلیل منطقی نیست که چرا نمیسازنش
اونم در شرایطی که سونی انحصاری اول شخص فرست پارتی نداره،

این نظر شخصی منه شاید اشتباه باشه
به نظرم سونی تمرکزشو از روی گرافیک بالا برداشته و بیشتر می‌خواد روی داستان پردازی تمرکز کنه

همیشه همینطوری بوده که سونی هزینه خیلی سنگینی می‌ذاره برای ساخت بازی‌های انحصاریش
و فروش آنچنانی نداره بعد می‌بینی مثلاً بازی بدون گرافیک و بدون هیچی مثلاً نینتندو ند برابر و حتی ده‌ها برابر بیشتر فروخته

این همینطوری ادامه پیدا کرد که اگه دقت کرده باشی چند وقت اخیر یه خبرهای سونی می‌رسه که که حتی امروز من خودم تو همین بازی سنتر خوندم اگه اشتباه نکنم
کشانی گفته ما به جای گرافیک می‌خوایم رو داستان پردازی تمرکز کنیم
یا سونی چند وقت پیش گفته بود که ‌خوایم بازی‌های کژوال و غیره رو بسازیم

به خاطر بازخورد خوب بازی astro bot تو این فکر افتادن
چند وقت پیش خونه یکی از فامیلا بودم پلی استیشن فایو داشت و همین بازی رو داشت
بازی می‌کرد من چیز خاصی ندیدم من همچین سبکی رو تو ماریو دیده بودم تو بازی نینتندو دیده بودم
شاید لول آپ ین سبک بازی‌ها تو نیتندو بالاترم باشه

بازی‌های فانتزی و کودکانه و کژوال قبلا سونی داشت
بازخورد خیلی خوبی هم داشتن مثل جک و دکستر و غیره

بعد وقتی تمرکز از گرافیک برداشته بشه
بازی killzone دو تا شاخصه داره شوتر اول شخص بودن و گرافیک خیلی بالا و واقعگرایانه با سبک آینده

باید دید دیگه سونی چیکار می‌کنه

به خاطر بازخورد خوب بازی astro bot تو این فکر افتادن
چند وقت پیش خونه یکی از فامیلا بودم پلی استیشن فایو داشت و همین بازی رو داشت
بازی می‌کرد من چیز خاصی ندیدم من همچین سبکی رو تو ماریو دیده بودم تو بازی نینتندو دیده بودم
شاید لول آپ ین سبک بازی‌ها تو نیتندو بالاترم باشه

بازی‌های فانتزی و کودکانه و کژوال قبلا سونی داشت
بازخورد خیلی خوبی هم داشتن مثل جک و دکستر و غیره
در مورد این بخش
اگه استرو رو با ماریو مقایسه کنیم ، ماریو خیلی بهتره، اصلا این مکانیک های گیمپلی استرو رو ماریو سالها پیش پیاده کرده
ولی
استرو یه برتری بزرگ که داره اینه که :
ماریو ها از یه جایی به بعد خیلی خیلی سخت میشن، و همه نمیتونن بازی کنن، ۱۰۰ مدل پرش داره و باید همشون رو زیر صدم ثانیه زمان بندی کنی.
ولی استرو یه سختی متعادل داره و همه ی گیمرها با هر سطح توانایی و هر سنی میتونن بازی کنن، ( همه ی هدف استرو تو لذت بردن خلاصه شده، از گیم پلی تا موزیک و .... اصلا نخواسته گیمر رو اذیت کنه

در مورد این بخش
اگه استرو رو با ماریو مقایسه کنیم ، ماریو خیلی بهتره، اصلا این مکانیک های گیمپلی استرو رو ماریو سالها پیش پیاده کرده
ولی
استرو یه برتری بزرگ که داره اینه که :
ماریو ها از یه جایی به بعد خیلی خیلی سخت میشن، و همه نمیتونن بازی کنن، ۱۰۰ مدل پرش داره و باید همشون رو زیر صدم ثانیه زمان بندی کنی.
ولی استرو یه سختی متعادل داره و همه ی گیمرها با هر سطح توانایی و هر سنی میتونن بازی کنن، ( همه ی هدف استرو تو لذت بردن خلاصه شده، از گیم پلی تا موزیک و .... اصلا نخواسته گیمر رو اذیت کنه

مثل mario galaxy بود
نسخه ۱ و ۲
حتی باس فایت‌ها که منم دیدم خیلی شبیه ماریو گلگسی بود

آخرین ویرایش:
چه وضعیتیه!
یه VHS که بازیهای میکرو هم اجرا میکنه با دسته بیسیم؟! وات دِ... :دی

از این کنسول ها تحت لیسانس و سفارش زیاد بود قدیم
کامپیوتر مانندی که کارتریج سگا هم میخورد

laseractive2_670x-jpg.266882

مثل کنسول pioneer مدل LaserActive
هم پلیره
هم بازی ها کارتریج sega 16bit بهش می‌خورد هم sega cd میخورد