انجمن پیرهای دنیای گیم (افراد 30 سال به بالا)

بیشترین دورانی که از گیم لذت بردید

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,286
51P1TW4X7ZL.jpg

Shellshock_2.jpg

از جمله ایده هایی که روی کاغذ جالب بود اما در واقعیت مزخرف از آب دراومد!:D نسخه دوم رو استودیو نه چندان خوشنام ربلیون ساخت که از اول کارش خرید امتیاز بازیهای متوسط و نیمه موفق شرکتهای دیگه و ساخت ادامه بمراتب بدتر براشون بود. :D:)) نمیدونم چطور وقتی eidos بدبخت ورشکست شد اینا انگارنه انگار مثل شغال پابرجا موندن و هنوزم دارن ادامه میدن و بعنوان یکی از بزرگترین استودیوهای مستقل دنیا شناخته میشن. :D:)).

تعزیف شلشاک در دیکشنری:
psychological disturbance caused by prolonged exposure to active warfare, especially being under bombardment.
وای این بازی. پسر وقتی اومده بود من ازش می‌ترسیدم. یعنی اون‌قدر معصوم بودم که این بازی برای من ترسناک محسوب می‌شد. البته من یکش رو بازی کردم

51P1TW4X7ZL.jpg

Shellshock_2.jpg

از جمله ایده هایی که روی کاغذ جالب بود اما در واقعیت مزخرف از آب دراومد!:D نسخه دوم رو استودیو نه چندان خوشنام ربلیون ساخت که از اول کارش خرید امتیاز بازیهای متوسط و نیمه موفق شرکتهای دیگه و ساخت ادامه بمراتب بدتر براشون بود. :D:)) نمیدونم چطور وقتی eidos بدبخت ورشکست شد اینا انگارنه انگار مثل شغال پابرجا موندن و هنوزم دارن ادامه میدن و بعنوان یکی از بزرگترین استودیوهای مستقل دنیا شناخته میشن. :D:)).

تعزیف شلشاک در دیکشنری:
psychological disturbance caused by prolonged exposure to active warfare, especially being under bombardment.
بابا این بازی شاهکار بود:D مخصوصا اون کات سین های خفنی که نشون میده
این تاپیک آدم میاد قشنگ احساس پیری میکنه...یادش بخیر...عکسایی که بچه ها گذاشتن صفحات قبل دنیایی از خاطرس.. چشم به هم زدیم 27 سالمون شد... لذت بازی ماریو تو این تلویزیونای سیاه سفید قدیمی...لذت گرو گذاشتن شناسنامه توی کلوپ و گرفتن نوار سگا برای یک شب...پلی استیشن اجاره میکردیم شبی700 تومن تا خود صبح بازی میکردیم...

آخرین ویرایش:
این بازی خیلی ترسناک بود یادمه تقریبا 13 یا 14 سالم بود بازیشو گرفتم دودیسک بود فارسیم نوشته بود زندان جهنمی بازیش کردم پشمام ریخته بود بس که وحشتناک بود
این بازی زمانی که اومده بود ما تقریبا راهنمایی بودیم و زبان انگلیسی هم واقعا در حد باقالی بود. یه رفیق داشتم به این بازی می‌گفت «شوفرینگ»:eek::tearsofjoy::tearsofjoy:

کسی یادشه اون نسخه از دلتا فورس که با ایرانی ها میجنگیدیم و طرف وقتی میمرد داد میزد: "از خاک برآمیدم و بر خاک شدیم!!" یا "افشینو کشتن!!" کدوم بود؟! :-?

اون دوران قبل از COD سازنده ها جسارت بیشتری داشتن. ژانر FPS به همین سادگی ها نبود. توی این بازی فقط با اصابت یه تیر کشته میشدیم!! آخرت شبیه ساز کوماندویی بود. پلیرهای الان بشینن پاش گریه شون درمیاد. :D

dflw_adaptiveresize_770x432.jpg
تا جایی که یادمه delta force 3 بود اسمش.

• Like
Reactions: Wrath of Legion
متاسفانه مسله کپی رایت در لایسنس کردن ماشینها وجود داره و EA هم که میشناسی. البته بدم نشد از یه نظر hot pursuit 2 جاودانه شد. :D هنوزم اگه کسی بخواد بشینه پشت "بهترین ماشین جهان" فراری F50 {بقول جرمی کلارکسون مجری تخت گاز که خب حرفش سنده} باید یه راست بره سراغ hp2.

جا داره از "سلطان" هم یادی کنیم. :D

2.jpg
:fearscream::laughing: این بازی رو من رسما قورت دادم. یعنی یادمه یه سیدی سندی داشتم که با برنامه‌ی Winamp اجراش می‌کردم و دیگه یه جاده بود یه شوفر که بنده باشم. آقا یعنی چنان جوی می‌گرفتم که بیا ببین.:joycat:

به نظرم قشنگترین شماره‌اش همین بود. اون باس فایت‌هاش واقعا نفس گیر بود.

عشق فقط warriors rock آره خیلی سخت بود انگشتام شده بودن فنر واسه زدن دگمه ها خیلی حال میداد ..من خودم رو xbox 360 بازی انجام دادم ..یادم حدود 16 گیگ dlc دانلود کردم اون زمان فقط شامل ترک آهنگها تمام عنوان های گیتار هیرو ..خوبی warriors rouk این بود با یه پچ آبدیت میتونستی تمام آهنگهای قبلی رو اجرا کنی با گرافیک بیشتر /...حیف xbox جیتگ رد کردم یادش بخیر..

• Like
Reactions: che-jaleb
اولین Duke Nukem دوبعدی دهه 90 میلادی که سازنده ها میخواستن بسازن بنا به دلایلی نیمه کاره رها شد. اما یه سری سازنده دیگه همون موتور گرافیکی رو گرفتن و یه بازی معرکه برای سیستم عامل DOS ساختن که البته اینبار قهرمان خودش یه هیولای فضایی بود!(دقیقا دشمنان همیشگی Duke :D) این بازی هنوزم کلی طرفدار داره و در سایت GOG قابل خریده. تنها نقطه ضعف این بازی رو سوای گیمپلی و گرافیک عالی میشه عدم وجود موزیک متن دونست که البته همینم میتونه یه مزیت واسه بعضیا باشه!

300px-Alien_Rampage_cover.jpg

alien-rampage_16.png

این آخرین پست من تو این تاپیک نخواهد بود.
ولی از هم صحبتی با دوستان خوشحال شدم. :D
==============================
تو ایران تجربه بازی آنلاین از نسل X360 و PS3 همه گیر شد. اما شبکه آنلاین از همون نسل Atari 2600 وجود داشته بنام GameLine. به این صورت که یه کارتریج میخریدی که هم توش مودم داشت و هم فضای ذخیره سازی. بعد میتونستی بازیها رو از شبکه دانلود کنی! بازیهایی که چند کیلوبایت بیشتر حجم نداشتن. و همینطور با High Scoreـهایی که ثبت کردی تو جدول با بقیه به رقابت بپردازی. همینطور قرار بود به تدریج قابلیت پیگیری اخبار، انجام کارهای بانکی! و چت و انجمن مثل بازیسنتر هم به شبکه اضافه بشه. اما این سرویس به دلیل اینکه از عصر خودش جلوتر بود نتونستن subscriber (مشترک) به اندازه کافی جذب کنه و منحل شد. اما میراثش در نهایت منتهی به اختراع همون اینترنت دیال-آپ معروف شد!!

18j1syjsf34zzjpg.jpg

این آخرین پست من تو این تاپیک نخواهد بود.
ولی از هم صحبتی با دوستان خوشحال شدم. :D
==============================
تو ایران تجربه بازی آنلاین از نسل X360 و PS3 همه گیر شد. اما شبکه آنلاین از همون نسل Atari 2600 وجود داشته بنام GameLine. به این صورت که یه کارتریج میخریدی که هم توش مودم داشت و هم فضای ذخیره سازی. بعد میتونستی بازیها رو از شبکه دانلود کنی! بازیهایی که چند کیلوبایت بیشتر حجم نداشتن. و همینطور با High Scoreـهایی که ثبت کردی تو جدول با بقیه به رقابت بپردازی. همینطور قرار بود به تدریج قابلیت پیگیری اخبار، انجام کارهای بانکی! و چت و انجمن مثل بازیسنتر هم به شبکه اضافه بشه. اما این سرویس به دلیل اینکه از عصر خودش جلوتر بود نتونستن subscriber (مشترک) به اندازه کافی جذب کنه و منحل شد. اما میراثش در نهایت منتهی به اختراع همون اینترنت دیال-آپ معروف شد!!

18j1syjsf34zzjpg.jpg
خیلی نکته جالبی بود:o:-bd
اون زمان فکر ایجاد بازی آنلاین و... خیلی ایده جذاب و خلاقانه ای بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or