silent ops
کاربر سایت
وای این بازی. پسر وقتی اومده بود من ازش میترسیدم. یعنی اونقدر معصوم بودم که این بازی برای من ترسناک محسوب میشد. البته من یکش رو بازی کردم
از جمله ایده هایی که روی کاغذ جالب بود اما در واقعیت مزخرف از آب دراومد! نسخه دوم رو استودیو نه چندان خوشنام ربلیون ساخت که از اول کارش خرید امتیاز بازیهای متوسط و نیمه موفق شرکتهای دیگه و ساخت ادامه بمراتب بدتر براشون بود. نمیدونم چطور وقتی eidos بدبخت ورشکست شد اینا انگارنه انگار مثل شغال پابرجا موندن و هنوزم دارن ادامه میدن و بعنوان یکی از بزرگترین استودیوهای مستقل دنیا شناخته میشن. .
تعزیف شلشاک در دیکشنری:
psychological disturbance caused by prolonged exposure to active warfare, especially being under bombardment.
بابا این بازی شاهکار بود مخصوصا اون کات سین های خفنی که نشون میده
از جمله ایده هایی که روی کاغذ جالب بود اما در واقعیت مزخرف از آب دراومد! نسخه دوم رو استودیو نه چندان خوشنام ربلیون ساخت که از اول کارش خرید امتیاز بازیهای متوسط و نیمه موفق شرکتهای دیگه و ساخت ادامه بمراتب بدتر براشون بود. نمیدونم چطور وقتی eidos بدبخت ورشکست شد اینا انگارنه انگار مثل شغال پابرجا موندن و هنوزم دارن ادامه میدن و بعنوان یکی از بزرگترین استودیوهای مستقل دنیا شناخته میشن. .
تعزیف شلشاک در دیکشنری:
psychological disturbance caused by prolonged exposure to active warfare, especially being under bombardment.
این بازی زمانی که اومده بود ما تقریبا راهنمایی بودیم و زبان انگلیسی هم واقعا در حد باقالی بود. یه رفیق داشتم به این بازی میگفت «شوفرینگ»:tearsofjoy::tearsofjoy:این بازی خیلی ترسناک بود یادمه تقریبا 13 یا 14 سالم بود بازیشو گرفتم دودیسک بود فارسیم نوشته بود زندان جهنمی بازیش کردم پشمام ریخته بود بس که وحشتناک بود
تا جایی که یادمه delta force 3 بود اسمش.کسی یادشه اون نسخه از دلتا فورس که با ایرانی ها میجنگیدیم و طرف وقتی میمرد داد میزد: "از خاک برآمیدم و بر خاک شدیم!!" یا "افشینو کشتن!!" کدوم بود؟!
اون دوران قبل از COD سازنده ها جسارت بیشتری داشتن. ژانر FPS به همین سادگی ها نبود. توی این بازی فقط با اصابت یه تیر کشته میشدیم!! آخرت شبیه ساز کوماندویی بود. پلیرهای الان بشینن پاش گریه شون درمیاد.
:fearscream::laughing: این بازی رو من رسما قورت دادم. یعنی یادمه یه سیدی سندی داشتم که با برنامهی Winamp اجراش میکردم و دیگه یه جاده بود یه شوفر که بنده باشم. آقا یعنی چنان جوی میگرفتم که بیا ببین.:joycat:متاسفانه مسله کپی رایت در لایسنس کردن ماشینها وجود داره و EA هم که میشناسی. البته بدم نشد از یه نظر hot pursuit 2 جاودانه شد. هنوزم اگه کسی بخواد بشینه پشت "بهترین ماشین جهان" فراری F50 {بقول جرمی کلارکسون مجری تخت گاز که خب حرفش سنده} باید یه راست بره سراغ hp2.
جا داره از "سلطان" هم یادی کنیم.
به نظرم قشنگترین شمارهاش همین بود. اون باس فایتهاش واقعا نفس گیر بود.
به نظرم قشنگترین شمارهاش همین بود. اون باس فایتهاش واقعا نفس گیر بود.
خیلی نکته جالبی بوداین آخرین پست من تو این تاپیک نخواهد بود.
ولی از هم صحبتی با دوستان خوشحال شدم.
==============================
تو ایران تجربه بازی آنلاین از نسل X360 و PS3 همه گیر شد. اما شبکه آنلاین از همون نسل Atari 2600 وجود داشته بنام GameLine. به این صورت که یه کارتریج میخریدی که هم توش مودم داشت و هم فضای ذخیره سازی. بعد میتونستی بازیها رو از شبکه دانلود کنی! بازیهایی که چند کیلوبایت بیشتر حجم نداشتن. و همینطور با High Scoreـهایی که ثبت کردی تو جدول با بقیه به رقابت بپردازی. همینطور قرار بود به تدریج قابلیت پیگیری اخبار، انجام کارهای بانکی! و چت و انجمن مثل بازیسنتر هم به شبکه اضافه بشه. اما این سرویس به دلیل اینکه از عصر خودش جلوتر بود نتونستن subscriber (مشترک) به اندازه کافی جذب کنه و منحل شد. اما میراثش در نهایت منتهی به اختراع همون اینترنت دیال-آپ معروف شد!!