trainer
کاربر سایت
درود
داغون شدم پسررررررر . مافیا اون گوشه داغونم کردددد . بهترین بازی تمام دوران
چقد زجر میکشیدم تا مراحلش رو رد میکردم . هیییییییییییییییییییییییییی
درود
یادش بخیر جاده مخفی هاش خیلی حال میدادن . اون که تو تونل بود و هر از گاهی تونل خراب میشد . دمشون گرم خدایییشمتاسفانه مسله کپی رایت در لایسنس کردن ماشینها وجود داره و EA هم که میشناسی. البته بدم نشد از یه نظر hot pursuit 2 جاودانه شد. هنوزم اگه کسی بخواد بشینه پشت "بهترین ماشین جهان" فراری F50 {بقول جرمی کلارکسون مجری تخت گاز که خب حرفش سنده} باید یه راست بره سراغ hp2.
جا داره از "سلطان" هم یادی کنیم.
این بازی خیلی ترسناک بود یادمه تقریبا 13 یا 14 سالم بود بازیشو گرفتم دودیسک بود فارسیم نوشته بود زندان جهنمی بازیش کردم پشمام ریخته بود بس که وحشتناک بود
اینم عالی بود من دوبلشو بازی کردم 15 مرحله بود بعد که تموم میشد برعکس میشد و میشدی تروریست پزشک انتخاب میکردم با سرنگ دنبال همه میدودیم
کسی هست اینو یادش باشه؟ یه کلون از کانتر که البته تو گیم نت های ایران کسی بازیش نمیکرد. با وجود اسکی بودنش گرافیک بهتری از کانتر ارائه میداد. منم عادت داشتم با botـها چند دست میزدم اونم با دوبله داغون فارسیش.
شکست نفسی نفرمایید، بعید میدونم عتیقه تر از خودت تو این تاپیک داشته باشیم!! عجب دستی هم تو گیمنت داشتی. چرا ادامه ندادی؟! یه چی ام بگم بیشتر بچه های گیمنت اخلاقیاتشون تعطیله. زیادی ادعاشون میشه.من هیچوقت خدا از کانتر خوشم نیومد آخرین نسخه کانترم بازی کنی الان شبیه بازیا مافوق عتیقه دلتا فورسه
خودم با یکی شریک بودیم گیمنت داشتیم