من یادمه کلاس اول بودم که بابام برام میکرو خرید هر روز کارم شده بود بازی با این میکرو انقدر باهاش بازی کردم تا سوخت چند وقت بعد دوباره بابام برام یه میکرو دیگه خرید اونم سوزوندم خلاصه بگم حدود 4 تا میکرو برام خرید که همشون خراب شدن یه روز رفتم خونه داییم دیدم اونا یه دستگاه جدید خریدن حالا اسمش چی بود ؟ سگا من چند سالم بود؟8سال سریع رفتم نشستم پای بازی اگه درست بگم اولین بازی که روی سگا انجام دادم کشتی کج بود بابامو مامانم هم پشت سرم نشسته بودن داشتن بازی کردن منو نگاه میکردن اونم اینطوری
به خاطر اینکه من وقتی جهت سمت راست رو میگرفتم خودم هم به سمت داست کج میکردم برای اینکه حرکت بازیکن خیلی کند بود خلاصه شب شدو وقت رفتن بخونه اون موقع ها وقتی میخواستم خونه کسی بمونم میرفتم توی کوچه قایم میشدم که یعنی شما برید من نمیام ولی هر جور بود رفتیم خونه توی راه به بابام گفتم یکی از این سگا ها برام میخری با خنده بهم میگفت من سگ نمیخرم آخرش با هزار خواهش و تمنا گفت وقتی رفتی کلاس 4رم معدلت هم 20 شد شاید یکی برات بخرم داییم که دید انقدر از بابام خواهش میکنم که برام سگا بخره بهم گفت اگه معدل ثلث سومت 20 بشه سگا رو 1 هفته میدم دست تو تا باهاش بازی کنی،معدلم 20 شد بعد یه روز داییم با اون موتور گازی قدیمیا اومد خونمونو سگا رو برا آورد دیگه کار من از صبح تا شب شده بود بازی کردن با سگا از شورش در شهرو سونیک گرفته تا رامبو و آفتاب سرخ یه داییه دیگه هم داشتم که کارش اداری بود یادمه اون موقع ها اداره ها میکرو کرایه میدادن به کارمنداشون(جدی میگم)منم چون بازی های جدید از ادارش میاورد میرفتم خونشون و با پسر داییم بازی میکردم چند وقت گذشت و بابام منو توی کلاس زبان انگلیسی ثبت نام کرد دیگه کارم شده بود عوض کردن بازی میکرو با بچه های کلاس آخرای ترم دومم شد(دقیق یادم نیست) هر روز به یکی از بچه ها میگفتم بازیت رو آوردم ، بازیم رو بده تا مال تو رو بهت بدم هی یادش میرفت منم یه بلایی سرش آوردم که تا عمر داره یادش نره روز آخر اون بازی من رو آورد ولی من بازیش رو نبردم چون بازیاش خیلی قشنگ بود ولی مال من همش تکراری بود خلاصه بازیش رو بالا کشیدم و خیلی خوشحال اومدم خونه.
2یه روز دیگه تا از پسر داییام اومدن خونمون مامانم به هر کدوممون 25 تومن داد که بریم کلوپ سگا بازی کنیم اگه درست بگم اونموقع سگا ساعتی 100 تومن بود پولامون رو گذاشتیم رو هم رفتیم سگا بازی کردی اگه بدونید اون موقع چقدر حال داد
چند سال بعد هم کهps1 اومد کار ما هم شده بود پلاس شدن توی کلوپ و چون نزدیک خونمون بود بابام بهم گیر نمیداد.
یه چیز جالب هم بهتون بگم من توی سن 19 سالگی تونستم آتاری بازی کنم جریانش هم اینطور بود که یه روز الکتریکی بقل مغازمون اومد بهم گفت بیا ببین این آتاری رو میتونی درستش کنی یا نه (آخه رشتم الکترونیکه ولی تا دیپلم بیشتر نخوندم) من هم ازش گرفتمش و آوردمش خونه توی حدود 2 ساعت هم 2 تا دسته هاش رو درست کردم هم خود آتاری رو بعد بردمش که بهش تحویل بدم ازش پرسیدم طرف اینو نمیفروشه گفت چرا میفروشه تو چقدر میخوای بهش گفتم 5 تومن، پولو دادمو آتاری با 3 تا نوارو 2 تا دسته ازش تحویل گرفتم الان بعضی وقت ها میرم باهاش بازی میکنم چند تا از بازیاش مال شرکت activision ه وقتی اینو دیدم با خودم گفتم اااااااااااا این شرکت اون زمان برای آتاری بازی میساختهههههههه!!!!!!
در کل تا دلتون بخواد از انواع کنسول ها استفاده کردم ولی هنوز دستم به ps3 و دریم کست نخرده نخندید
مگه نگفتم نخندید؟
وقتی میرم پیش دوستام میگن اووووووو باز این اومد از بازی حرف بزنه
توی خانواده من شدم game spot :d پسر داییام بهم زنگ میزنن که بازی جدید چی اومده و امتیازش چند شده
مادرم هم بهم میگه انقدر بازی نکن آخر توی اون دنیا با این چیزا مهشور میشیا:d
یه کار جالب میخوام بکنم وقتی رفتم سربازی انقدر برای فرمانده ها از بازیو کامپیوتر و کنسول های مختلف حرف بزنم که برای اینکه از دستم راحت بشن خودشون بهم مرخصی بدن :d به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنید در ضمن اگه بشه یه انجمن گیمر های سرباز هم باید اونجا درست کنم:d