مورتال کمبت 3 التیمیت رو خریدیم اون موقع 12 هزار تومن یا اشتباه نکنم 9 هزار تومن. با یه دفترچه سبز که توش رمز ها و فن ها نوشته بود
به بهش میگفتیم کمبات
انصافا کمبت 2 و 3 جزو گولاخ ترین بازی های تاریخه
فیفا هم داشتم اما ما بازی کونامی رو بازی میکردیم واقعا حرفه ای تر از فیفا بود
وقتی داور میخواست کارت قرمز بده بازیکن دستاش رو به قصد التماس یا اعتراض تکون میداد پشمامون فر میخورد
بعد اون موقع اینطوری نبود بازی ریخته باشه که، مثلا یهو یه جایی جمع میشدم با بزرگسالا ، من بچه بودم و عمو یا داییم منو همه جا همراشون میبردن سگا هم میبردیم ، بعد مثلا یکی از این بزرگسالا یهو اونشب از یکی از رفیقاش مثلا یه بازی میگرفت (به بازی میگفتن "فیلم"
)، اون روزم یه پسره اومد گفت فیلم کشتی کج (میگفتیم "کج"
) اوردم!
آخ دنیا رو بهم داده بودن. اصلا باورم نمیشد الان اینو میندازیم تو دستگاه و بازی کشتی کج بالا میاد
اون موقع هم کلا ورزش کشتی کج اینجور نبود همه جا پخشش رو داشته باشیم و دانلود کنیم و اینا،هر ویدئویی که از کشتی کچ میدیدم غنیمت بود، مثلا داییم یه نوار ویدئو جکی چان داشت یا میمون مست بود یا مرد رشته ساز(فقط جکی چان میخرید داییم
)، ته این ویدئو مثلا 10 دقیقه نوار اضافه مونده بود مبارزه لکس لوگر با یوکوزونا گذاشته بودن .
این بازی هم اسمش رسلمانیا بود یک گرافیک عالی و انیمیشن پشم ریزونی داره که همین الان هم تو دو بعدی ها رو دست نداره، کیفیت انیمیشن هاش دقیقا با انیمیشن های مورتال کمبت برابره چون سازنده هر دوشون Midway بوده
در کل چه عشقی کردم اون شب، دیگه فرداش پسره بازی (فیلم
) رو برد با خودش ما هم تو شهرمون این فیلم رو پیدا نکردیم که نکردیم، آخرشم با شبیه ساز رو کامپیوتر این رو زدیم 10 سال بعدش
خدایی کرکرتا رو ببینید با واقعیت مو نمیزنه
View attachment 205841
ولی در کل با این بزرگسالا که جمع میشدم هیچ بازی رقابتی ازم نمیبردن من حتی 8 سال هم نداشتم اما باز کمبت و فوتبال لولشون میکردم
یه دو سه سالی رو خونه بابابزرگم بودم ، شوهر خاله ام با 30 و خوردی سال سن میومد باهم خرگوش مرحله ای میرفتیم. خیلی قفل بود یعنی اصلا باورتون نمیشه، انقدر جدی میگرفت بازی رو هاج و واج میموندم
میرفتیم مرحله بالا جون کم میوردیم ، دوباره میومد مرحله های پایین تر رو میرفت که زنگوله بگیره جونمون تعدادش پر شه
از همون موقع عاشق وسترن شدم با سانست رایدر
یک بازی دیگه هم بود پلتفرمر پسره، لوکیشن بازی فکر کنم مصر بود خیلی خفن بود بازیش.
یکی هم اسمش بود chuck این ته طراحی هنری بود
دیگه هم اکثر این بازی هایی که ذکر خیرشون رو رفتیم تقریبا هممون زدیم رو سگا
تمام این بازی ها انصافا متا 90ی هستن اگر وجود نداشتن و الان دوباره رلیس میشدن چه مدیحه ها که نمیسرودن این ژورنالیست ها.
در ضمن دیدم از خرابی دسته ها گفتین من یه جفت دسته داشتم شش دکمه ای که وسطش تصویر سونیک بود و یه سوراخ هم برا وصل کردن اسمش چیه از اونا که اتاری داشت، داشت. داییم میگفت اصله
هیچوقت خراب نشد