rosgod
کاربر سایت
دمت گرم چه خاطراتی رو برام زنده کردی .Sunset Riders
ویرایش : خواستم بازی رو با شبیه ساز اجرا کنم که دیدم خود نینتندو بازی رو داده برای سوییچ
آخرین ویرایش:
دمت گرم چه خاطراتی رو برام زنده کردی .Sunset Riders
In The Huntاین بازی CT Special Forces 1 هم خیلی با حال بود.
شبیه کنترا میکرو زود و با همون سبک اما با گرافیکی زیباتر.
همچنین شبیه بازی متال اسلاگ بقول ما ایرانیا سربازان کوچولپ هم هست
اما توی این یکی تا حدی امکان حرکت به محیط قبلی هم هست. به دوست داران این سبک حتما توصیه می کنم بازیش کنن
این بازی 2 شماره دیگه روی ps1 داشت:
CT Special Forces 2 - Back to Hell
CT Special Forces 3 - Bioterror
In The Hunt
View attachment 151043
هم خوبه گرافیکش خیلی خوبه کپ متال اسلوگه منتها زیر دریایی فقط سوار میشی
Castlevania – Symphony of the Night
میگن بهترینشونه که واسه ps1 اومد
View attachment 151046
البته برا موبایلم پورت شده
کیا تا حالا رفتن تو صف شیر. دهه 60 تیها یادشونه. یه آجر میزاشتن تو صف،میگفتیم تو صف نبودی .میگفت،این آجره من بودم.
View attachment 151137
بدون شرح
خداییش باید گفت،سازنده این کی بود. چقدر جنسش مزخرف بود.
از همشون خاطره دارم از صف شیر 5 تومنی و ملت همیشه در صحنه اگر زود تو صف واینمیستادی شیر بهت نمیرسید تا اون تیله ها که پنجاه تومن پول جمع کردم رفتم خریدم مامانم ضایعم کرد رفت همه رو پس داد دیگه یارو تو مغازش راهم نمیداد تا این مدل دمپایی که اگر بغل پاش پاره میشد بدجور گاز میگرفت اگرم پاره نمیشد بدجور مچ پات توش میپیچیدکیا تا حالا رفتن تو صف شیر. دهه 60 تیها یادشونه. یه آجر میزاشتن تو صف،میگفتیم تو صف نبودی .میگفت،این آجره من بودم.
View attachment 151137
بدون شرح
خداییش باید گفت،سازنده این کی بود. چقدر جنسش مزخرف بود.
یکسری در قرمز بود اون اوایل 25 بود بعدا شد 50 تومن.از همشون خاطره دارم از صف شیر 5 تومنی و ملت همیشه در صحنه اگر زود تو صف واینمیستادی شیر بهت نمیرسید تا اون تیله ها که پنجاه تومن پول جمع کردم رفتم خریدم مامانم ضایعم کرد رفت همه رو پس داد دیگه یارو تو مغازش راهم نمیداد تا این مدل دمپایی که اگر بغل پاش پاره میشد بدجور گاز میگرفت اگرم پاره نمیشد بدجور مچ پات توش میپیچید