Ebrahim-ZH
کاربر سایت
این بازی Pokemon fire red نقش آفرینی نوبتی هست دیگه؟ همون اول که Pokemon ها با هم مبارزه میکنم اون یکی زورش بیشتره من رو شکست میده و هیچ گزینهای برای دفاع ندارم
یه بازی فوق العاده زیبا و اعتیادآور دیگه از GBA بازی Mario vs. Donkey Kong هستش که به شخصه خیلی لذت بردم از این بازی.
هر مرحله شامل یه صفحه هستش که باید کلید رو به در قفل شده برسونید. یه بازی به ظاهر ساده به نظر میاد اما زود قضاوت نکنید!!! جالب اینه که این بازی با نمای ساده این طور می تونه مفرح و لذت بخش باشه.
- - -ویرایش - - -
بنده هم موافقم. به شخصه فکر می کنم دلایل اصلی شیرین بودن بازی های Side Scrolling در این موارد نهفته باشه:
1. تسلط بیشتر بازیکن به محیط بازی
2. عدم سردرگمی حاصل از فضاهای 3 بعدی که به طور شدیدی بعضی از بازی های سبک پلتفرمر ذر این نوع محیط دچار ضعف میشن
3. گرافیک ساده تر اما تمرکز بیشتر روی مهارت بازیکن (بازی Neverhood کنسول PS1 می تونه نمونه کاملی از ایجاد چالش با یه محیط 2 بعدی در سبک پلتفرمر رو نشون بده.
4. تکیه بر لذت محض در بازی های Side Scrolling شاخه beat 'em up یا shoot'em up با بهره گیری از یک محیط تقریبا بسته با فضاهای محدودتر در ایجاد چالش و عدم استفاده از فضاهای 3 بعدی که بیشترین چالش دسته و پنجه نرم کردن با دوربین بازی هستش تا خود دشمن ها.
و ...
- - -ویرایش - - -
و همچنین دلایل که احسان نام برد همهم و همه شیرینی خاصی به این سبک میدند.
این بازی Pokemon fire red نقش آفرینی نوبتی هست دیگه؟ همون اول که Pokemon ها با هم مبارزه میکنم اون یکی زورش بیشتره من رو شکست میده و هیچ گزینهای برای دفاع ندارم
دقیقا همین هست که میگی. به نظر من پلتفرمر دو بعدی خیلی از سه بعدی بهتر هست
@ehsanservat
تاپیک ـت عالیه ، هیچ بازی نمیبینم جاش خالی باشه.ممنون
خب برو يه خورده لاي اين علف بلندا با چند تا wild pokemon رو به رو شو، باهاشون battle كن تا لولت بره بالا.
هر وقت لولت از اوني كه ازش هي ميبازي بيشتر شد، برو باهاش battle كن...
اگه بازم باختي، بهم بگو بيشتر راهنماييت كنم ؛)
Sent from my iPhone using Tapatalk
مکس پین خیلی بازی زیبایی بود جالب بود همه حرکات توی نسخه ادونس گزاشته شده بود.
در ضمن این بازی Mario vs. Donkey Kong دو نسخه روی ds داره تونستید بگیرید بازی کنید عالیه.من این بازی رو روی gba تموم کردم.اعتیادآورترین بازی کل زندگیم.
کیا بازی Mother سبکس RPG ه بازی کردن؟؟!!!!!
3 نسخه برای GBA ش اومده
من اومدم بازي كنم ژاپني بود، نتونستم
Sent from my iPhone using Tapatalk
من اینو با شبیه ساز رو اندروید بازی کردم
من اینو با شبیه ساز رو اندروید بازی کردم
چون با صفحه لمسی حال نمی داد تمومش نکردم
ولی به نسب گرافیک خیلی خوبی داشت چون بارون میومد و مبارزاتشم جالب بود کلا نینتندو عالی عمل میکنه تو کنسول دستی
امروز پس از مدتها گیم بوی ام رو تو امباری پیدا کردم
راستی چجوری کپی خور میشه