یادش بخیر
خیلی با کنسولا دستی نینتندو خاطره دارم اولین کنسول دستی این کمپانی رو که داشتم Game & Watch که تک بازی بودن
یکی از بهترین خاطرات گیمریم تجربه بازی Super Mario Land بود که برای کنسول دستی Game Boy بود
سال 1989 این بازی همزمان با لانچ Game Boy عرضه شد بازیش در عین سادگی اما واقعا دوست داشتنی و شیرینه
یه قسمت کوتاه از موسیقی متن بازی
http://gamesdbase.com/Media/SYSTEM/...rmated/Super_Mario_Land_-_1989_-_Nintendo.mp3
چون من خیلی از بازی ها ماریو روی کنسولا nes . gb . snes و ..... که بازی کرده بودم و علاقه خیلی زیادی به کاراکتر ماریو دارم وقتی که کنسول دستی gameboy advance اومد و بازی ها خاصی براش لانچ شد واقعا عاشق این کنسول شدم
با اینکه حتی کنسول نسل بعدی نینتندو یعنی ds هم داشتم و 3ds هم برای مدت کوتاهی داشتم اما هنوز علاقه خاصی به این کنسول دارم
شاید بخاطر سبک خاص بازی هاشه - هر وقت نگاه میکردم میدیدم بازی جدیدی اومده یه نسخه هم برای gba می اومد و با این تفاوت که نسخه gba تفاوت زیادی داشت اما گیم پلی خاص و درگیرکننده بازی ها واقعا جذبم میکرد
بعد دیدم بازیا انحصاریا خیلی زیادی برای gba اومد مثل 4 تا سری ماریو ادونس - ماریو پارتی - ماریو پینبال - 4 نسخه دانکی کونگ - 2 نسخه کیربی و ....... واقعا غرق تو بازی میشدم
البته من سبک پلتفرمر ترجیه میدم که این سبک بازی تو gba زیاد داره
بخاطر همین اون زمان نزدیک قیمت کنسول پول دادم یه فلش کارت هک خریدم که بازیا رو از روی رم اجرا میکرد
یکی دیگه از بازی هایی که باهاش خاطره داره زلدا ها gba هستش یه بازی تمام عیار که از تمام زلدا ها wii و wii u قشنگتره و تم اصلی بازی حفظ کرده