انجمن طرفداران Game Boy Advance

Kingdom-Hearts-Chain-of-Memories.jpg

Kingdom-Hearts-Chain-of-Memories-1.png
Kingdom-Hearts-Chain-of-Memories-2.png

احسان وقتی این کاورهای کرش رو میذاری بدجوری اعصابم خرد میشه )x

اینکه بعد از ناتی داگ چه بلایی سر این ip اومد بدجورد اعصابم رو میریزه بهم و ناراحتم میکنه. :(

احسان وقتی این کاورهای کرش رو میذاری بدجوری اعصابم خرد میشه )x

اینکه بعد از ناتی داگ چه بلایی سر این ip اومد بدجورد اعصابم رو میریزه بهم و ناراحتم میکنه. :(

خوب اشتباه سونی فروش ip کراش بود کراش که انقدر محبوب و موفق شد نمیدونم چرا سونی فروختش - اگر ضرر ده بود سونی میگفتیم بخاطر جبران ضرر ها فروخته اما اون زمان سونی دوران اوجش بود

خوب اشتباه سونی فروش ip کراش بود کراش که انقدر محبوب و موفق شد نمیدونم چرا سونی فروختش - اگر ضرر ده بود سونی میگفتیم بخاطر جبران ضرر ها فروخته اما اون زمان سونی دوران اوجش بود
چون ناتی داگ میخواست یه ip جدید بسازه و دیگه نمی خواست کرش رو ادامه بده سونی هم گفت بذار از فروشش یه پولی به جیب بزنیم )xسونی ip رو فروخت چون دیگه ناتی داگ نمی خواست روش کار کنه

چون ناتی داگ میخواست یه ip جدید بسازه و دیگه نمی خواست کرش رو ادامه بده سونی هم گفت بذار از فروشش یه پولی به جیب بزنیم )xسونی ip رو فروخت چون دیگه ناتی داگ نمی خواست روش کار کنه

نظر من فرق میکنه نمونه اش کراش تگ تیم همون کراش 4 تونست انقدر موفق بشه که سلطنت ماریو کارت که از سوپر نینتندو شروع شد پایین بکشه و موفق بشه و خود کراش واقعا یه ip دلفریب بود

حالا سونی ip ها خوبشو فروخت یا کنار گذاشت نمونه شم مثل همین کراش که فروخت و ip هایی مثل دکستر کنار گذاشت و فقط تمرکز کرد روی چنتا ip سنگین و خشن و .....

کیا بازیا gamboy advance بازی کردن؟ چه روی خود کنسول چه روی شبیه ساز و ........

من قدیما رو نوکیا N93 N73 خودم شبیه سازشو داشتم
max payne ، Mario ، FF بازی میکردم . البته الانم وقت کنم بدم نمیاد بازی کنم
گیم پلی خالص هستن بازیاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or