انجام بازی آنلاین با سیمکارت ایرانسل 4G LTE

تا حالا کسی تونسته nat type رو بیاره رو 2 ؟ من با هات اسپات شیر میکنم همش رو 3 هست و نمیشه بازی کرد .

اصلاً فكر نكنم بشه !
من براي نت تايپ 1 و مودم راهكارهاش رو خوندم يكي از شرايطي كه نوشته بود اين بود كه حتما با سيم وصل شي

با هات اسپات چون تعداد فايروال ها و واسط هاي نت زياد ميشه ميره روي همون 3

اصلاً فكر نكنم بشه !
من براي نت تايپ 1 و مودم راهكارهاش رو خوندم يكي از شرايطي كه نوشته بود اين بود كه حتما با سيم وصل شي

با هات اسپات چون تعداد فايروال ها و واسط هاي نت زياد ميشه ميره روي همون 3
یعنی در صورت استفاده از مودم 4g مشکل نت تایپ به وجود نمی یاد؟
کسی از دوستان هستش که ps4 رو با کابل لن به مودم 4g وصل کرده باشه؟

یعنی در صورت استفاده از مودم 4g مشکل نت تایپ به وجود نمی یاد؟
کسی از دوستان هستش که ps4 رو با کابل لن به مودم 4g وصل کرده باشه؟

با مودم فكر نكنم مشكل نت تايپ پيش بياد
چون وقتي هات اسپات مي كنيد اين نمودار ميشه
مودم--->گوشي--->كنسول
ولي با مودم
مودم--->كنسول

• Like
Reactions: KiNGERC
یکی از دوستان که مودم 4g داره تست کنه ببینه نت تایپ 2 میشه یا نه . میترسم مودم بگیرم بعد نشه ضرر کنم .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

NAT type برا من 3 هستش ولی strict نیس که مشکلی داشته باشه . تو پارتی تو گیم و ... من هیچ مشکلی نداشتم در صورتی که با گوشی هات اسپات میکردم یهو از پارتی مینداخت بیرون ...

• Like
Reactions: emperaturs
یکی از دوستان که مودم 4g داره تست کنه ببینه نت تایپ 2 میشه یا نه . میترسم مودم بگیرم بعد نشه ضرر کنم .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
دوست عزیز من از این مودم ها دارم 4g type 3 هست همیشه ولی مشکلی نیست و راحت میشه بازی کرد.!!!!!!

• Like
سلام دوستان من وقتی میخوام فایلی از استور دانلود کنم بر فرض 300 مگابایت که اولش با سرعت خیلی خوبی شروع به دانلود میکنه اما کم کم سرعتش افت میکنه تا جاییکه 45 دقیقه طول میکشه در صورتی که یه فیلم 800 مگابایتی در عرض 10 دقیقه روی پی سی دانلود میشه !!!
بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

• Like
سلام دوستان من وقتی میخوام فایلی از استور دانلود کنم بر فرض 300 مگابایت که اولش با سرعت خیلی خوبی شروع به دانلود میکنه اما کم کم سرعتش افت میکنه تا جاییکه 45 دقیقه طول میکشه در صورتی که یه فیلم 800 مگابایتی در عرض 10 دقیقه روی پی سی دانلود میشه !!!
بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

داداش تو کامپیوتر دیدی وقتی با IDM دانلود میکنی با وقتی که با خود GOOGLE CHROME دانلود میکنی چقدر فرق دارن ؟!

فکر کنم فرق دانلود کردن با PC و PS4 هم تو همین باشه ، به نظر من شما لینک ها رو از PSX در بیار و با PC دانلود کن . خیلی سریعتر و راحت تر کارت انجام میشه ...

داداش تو کامپیوتر دیدی وقتی با IDM دانلود میکنی با وقتی که با خود GOOGLE CHROME دانلود میکنی چقدر فرق دارن ؟!

فکر کنم فرق دانلود کردن با PC و PS4 هم تو همین باشه ، به نظر من شما لینک ها رو از PSX در بیار و با PC دانلود کن . خیلی سریعتر و راحت تر کارت انجام میشه ...
رفیق این روشی که گفتی میشه توضیح بدی تا حالا اینکارو انجام ندادم!!!

• Like
Reactions: Joghdmohammad
رفیق این روشی که گفتی میشه توضیح بدی تا حالا اینکارو انجام ندادم!!!

داداش برنامه psx رو بریز رو pc یا لپ تاپت ...

بعد برو تو کنسول ، بذار 1-2 مگ با نت خودت دانلود کنه بعدش پروکسی ای که psx داده رو بزن ، برنامه رو اجرا کن و بعدش از طریق کنسول بزن دان شه . لینک های اون پکیجی (حالا یا دیتا یا آپدیت بازی) میان تو psx . لینک ها رو جدا کن بعد بزن دانلود شه ...

آموزش های کامل ترش که قدم به قدم و با عکس توضیح داده باشه هست تو اینترنت یه سرچی بزن اگه نامفهوم بود بپرس تا دوباره راهنمایی کنم .

البته دو تا کار دیگه هم میتونی بکنیا ..

1- میتونی آپدیت یا دیتای بازی ای که میخوای رو متناسب با ریجن بازی از کسانی که دیتا میفروشند بخری و از طریق psx بریزی داخل ps4

2- لینک هایی که دوستان استخراج کردن از برنامه psx رو استفاده کنی (البته حواست به ریجن هاشون باشه)

با اینترنت 4g ایرانسل هرکاری کردم نتونستم این روش اجرا کنم ولی با اینترنت adsl پارس آنلاین انجام دادم که مثلا بازی unravel که حجمش 3 گیگ بود در عرض 45 دقیقه دانلود شد این مقدار زمان درسته یا باید بهتر از این باشه؟

• Like
Reactions: Joghdmohammad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or