انتشار Resident Evil 5 و ... براي X360 در سال 2008

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از:
آقاي Don Mattrick رئيس بخش اتحاديه ي Xbox شركت مايكروسافت در نامه اي به كاركنان اين شركت به متن زير ، اطلاعات جالبي را در مورد كنسول Xbox360 در سال 2008 فاش كرده است.
" ما در سال 2008 عناوين انحصاري بسيار خواهيم داشت نظير : Too Human ، Halo Wars ، Fable2 ، Alane Wake ، SC:C و البته عناوين انحصاري بسياري كه به زودي فاش خواهند شد. كنسول Xbox360 خانه نسخه بعدي بازي هاي GTA IV و Resident Evil5 خواهد بود. و البته براي هواداران سبك Sport ، نسخه ي بعدي بازي هاي Madden و FIFA بر روي كنسول ما بهتر اجرا خواهند شد."
نتيجه گيري ها:
-تاييد كردن انتشار بازي هاي Halo Wars, Too Human, Fable 2, Alan Wake, Splinter Cell: Conviction و GTA IV در سال 2008.
- تاييد كردن انتشار Resident Evil5 در سال 2008 ، اين در حالي است كه Jun Takeuch توليد كننده بازي در مصاحبه با فاميتسو در سال گذشته اعلام كرده بود كه فكر نمي كند بازي زودتر از 2009 حتي آماده شود.
- در اين نامه نام Banjo-Kazooie 3 و Ninja Gaiden 2 در بين عناوين انحصاري سال 2008 نيامده است و اين به چه معني مي تواند باشد؟ تاخير خوردن اين دو بازي و منتشر نشدن در سال 2008؟

از تریلر های بازی Evil 5 معلومه که بازی زیبایی هم است . دوربین بازی هم تا اون جا که من دیدم همون دوربین اویل 4 بود .... .

آخرین ویرایش:
آقا این بحث رو من کشش دادم ، منم تمومش میکنم ...
RE4 یک بازی بسیار عالی بود ... اما یک RE خوب نبود ... حتی متوسط هم نبود !
ولی بعنوان یک " بازی " بسیار عالی بود ، داستان خوب ، گرافیک خوب ، گیم پلی روون و کلی چیز برای لذت بردن داره. اما بعنوان یک RE خیلی از شرایط آرمانی دور شده بود ( الان تریپس لفظ قلم رو حال کردید ؟
302.gif
)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or